Како инсталирати Боб (неограничен) ослобођен на Коди-у за 3-5 минута

Шта је Боб (неограничен) ослобођен?

Боб Унлеасхед један је од главних додатака коди који садржи нове и старе филмове и ТВ емисије у ХД квалитету. Боб Унлеасхед, раније познат као Боб Унрестрицтед, надоградио је на додатак следећег нивоа са ван-обичним функцијама.


Боб Унлеасхед нуди нови изглед додатка, са новим интерфејсом, и поправио је све оне бугове који су раније били присутни у Боб Унрестрицтед. Да бисте знали како да инсталирате Боб (Неограничено) Ослободили се на Коди-у, пружили смо детаљне смернице.

Напомена: Боб Унлеасхед можда не ради у вашој регији због гео-ограничења. Морате да промените свој ИП да бисте инсталирали овај додатак. То можете учинити и помоћу ВПН-а за деблокирање додатка Боб Унлеасхед Коди.

ЦТА

Како инсталирати Боб (неограничен) ослобођен на Коди Криптон верзије 17 или више

 1. Отвори свој Коди софтвер > Кликните на Икона подешавања, која се такође назива “икона зупчаника” > Изаберите Филе Манагер опција која се налази на крају > Сада двоструко кликните на Додај извор да бисте додали везу у спремиште.како инсталирати Боб неограничено ослобођено на Коди
 2. Испред вашег екрана појављује се оквир, кликните на ‘Ниједан’ опција > Сада откуцајте Нообс анд Нердс Репоситори УРЛ: хттп://нообсанднердс.цом/портал/ и кликните на ОК > Сада откуцајте назив спремишта „Нообс анд Нердс“ и кликните ок па кутија нестаје.Како инсталирати неограничен боб без проблема на Коди криптон верзије 17 или новије
 3. Сада иди на Главни мени Коди притиском на ‘Изаћи’ дугме на тастатури више пута > Затим кликните на Додаци картицу > Ево видите у горњем левом углу а Икона инсталације пакета, икону у облику кутије, кликните на њу.боб неограничен ослободио коди
 4. Сада кликните на Инсталирајте из Зип датотеке опција > Пронађите и кликните на Нообс анд Нердс > Сада кликните на Нообс анд Нердс Репо (2.2) .зип и сачекајте инсталацију.ослобођен бобунрицрицатион-а на подешавању коди-ја
 5. Једном када је спремиште инсталирано, кликните на Инсталирајте из спремишта опција > Померите се према доле и кликните на Нообс анд Нердс Репоситори > Видео додаци > Пронађи Боб Унлеасхед из разних додатака коди који су наведени и кликните на њу > Кликните на Инсталирај.боб неограничен ослободио се код подешавања кодија
 6. Да бисте видели додатак Боб Унлеасхед Коди, идите на Главни мени Коди > Кликните на Додаци > Видео додаци > Погледајте десно и помичите се према доље гдје ћете се наћи Боб Унлеасхед > Уживати!

боб неограничен неспуштен коди зип датотеку

Упозорење! Требали бисте користити ВПН да бисте остали анонимни док користите Боб (неограничено) Ослободи јер ће тако заштитити вашу приватност. Искористите 85% попуста на ПуреВПН и преносите неограничен садржај на Боб (Неограничено) Ослободјено.

Како инсталирати Боб (неограничен) ослобођен на Коди Јарвис верзије 16 или испод

 1. Отвори Коди > Кликните на Систем у главном менију > Сада кликните на Филе Манагер > Дупли клик Додај извор > Тип УРЛ адреса хттп://нообсанднердс.цом/портал/ и кликните Готово > Унесите име „Нообс анд Нердс“ и кликните Готово > Сада кликните ок.
 2. Врати се Коди Почетни екран > Систем > Додаци > Инсталирајте из Зип датотеке > Померите се према доле да бисте кликнули на Нообс анд Нердс > Онда Нообс анд Нердс Репо (2.2) .зип > и сачекајте да инсталира спремиште.
 3. Сада морате кликнути на Инсталирајте из спремишта опција > Нообс анд Нердс Репоситори > Видео додаци > Боб Унлеасхед > Инсталирај > Уживати!

Боб Унлеасхед Довнлоад

Додатак Боб Унлеасхед Коди такође се може директно преузети на Коди приликом инсталирања преко рачунара или лаптопа. Кликните ОВДЕ да бисте преузели зип датотеку спремишта Нообс анд Нердс на рачунар и следите кораке у наставку:

Након што преузмете Зо датотеку Нообс анд Нердс, Отвори Коди > Иди на Додаци > Инсталлер пакета „Икона кутије“ > Затим кликните на Инсталирајте из Зип датотеке > Појавиће се оквир у којем морате пронађите и кликните на зип датотеку који сте преузели на свој ПЦ / лаптоп > Затим ће се инсталирати датотека спремишта.

Корак 2: Сада кликните на Инсталирајте из спремишта > Овде ћете наћи Нообс анд Нердс Репоситори, кликни на то > Сада иди на Видео додаци > Боб Унлеасхед > Затим кликните на Инсталирај > Уживати!

Боб је открио грешке

Пре него што је Боб Унлеасхед постао Боб неограничен, на њему су се напунили многи разни бугови који су изненадили кориснике Кодија. Међутим, те грешке и проблеми су решени. Најчешћи проблеми са Боб неограниченим обухватају „Нема струје недоступно“, „Неуспешно инсталирање зависности“ и „Нема веза“. Ови проблеми су сада решени захваљујући програмеру „Дев“.

Боб се ослободио да не ради на Кодију

Боб Унлеасхед је недавно ажуриран на нову верзију, тј. В1.0.1. Због тога је потребно Коди корисницима да инсталирају Коди Криптон верзије 17.3 да би савршено функционисали. Ако још нисте инсталирали нови Коди, идите сада напред.

Боб Унплаиабле Стреам

Са својом претходном верзијом Боб Унрестрицтед, сви нови додатак Боб Унпосед Коди поправио је све недавне грешке. Корисници Кодија пронашли би у Бобу неограничени низ несметаних токова што их је фрустрирало.

Одлука о поновном брендирању Бобовог додатка стигла је од његовог програмера ‘Дев’ који је потпуно прерадио бренд. Сада корисници Коди-а могу наћи врло ограничене покидане везе на овом новом додатку.

Боб Унлеасхед Коди Рецензије

Многи корисници Коди сматрају да је Боб Унлеасхед њихов додатак јер га више воле него Елисиум или Генесис Реборн. Овај додатак је регрутовао нове кориснике за свој додатак откад је Боб Унлеасхед направио надоградњу.

Користим само БОБ Унлеасхед. Само додатак проналазим поуздан банкомат

– Децанус Рек (@ДецанусРек) 16. августа 2017

Боб Унлеасхед има све ресурсе за филмове и ТВ емисије. Не морате нигде да идете када сте Боб Унлеасхед. Напуњен је сатима забавног пакета за вашу породицу и пријатеље.

боб унлеасхед реддит рецензија

Тхе Врап Уп

Додатак Боб Унлеасхед постао је ново и боље лице додатка Боб Унрестрицтед компаније Нообс и Нердс. Уз горе представљени водич за инсталацију, сада можете инсталирати Боб Унлеасхед на Коди. Сада уживајте у неограниченим сатима нон-стоп забаве уз додатак Боб Унлеасхед Коди.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map