Како инсталирати чаробњак телевизије Целлардоор на Коди Криптон 17 и Јарвис 16

Овај водич говори о комплетном подешавању како инсталирати Целлардоор ТВ Визард на Коди. Погледајте најновији медијски садржај помоћу Чаробњака за телевизију Целлардоор.


Пре него што започнете са инсталирањем овог складишта, схватите како ћете бити рањиви током коришћења истог.

Препоручујем вам да користите ВПН за Коди који може шифровати ваш саобраћај и пружити вам неограничен приступ ограниченом садржају. Коди додаци и складишта трећих страна могу бити понекад злонамерни или пружају пиратски садржај, због чега се високо препоручује коришћење сигурног протокола.

Чаробњак за Целлардоор ТВ је место за проналажење најновијих најбољих Коди билдова за Криптон, поред избора тема у боји за Коди Скинс.

Недавно је компатибилан са свим вашим уређајима и брз је и лаган за кретање. Након инсталирања чаробњака за Целлердоор ТВ, можете пронаћи верзије које садрже најбоље Коди додатке, тј. Завет, Боб, Посеидон и још много тога.

Како инсталирати подрумски телевизор на Коди Леиа и Криптон Версионс

 1. Лансирање Коди на вашем систему > Изаберите Подешавања икону или икону у облику зупчаника у горњем менију > Кликните на Филе Манагер > На дну екрана на левој страни двапут кликните на Додај извор.Како инсталирати Целлардоор ТВ на Коди
 2. Када се појави поље, кликните на ‘Ниједан’ > Затим откуцајте УРЛ подрумске телевизије тј. хттп://целлардоортв.цом/репо/ > Кликните на ок > Упишите назив спремишта, тј. Подрум на ТВ-у на опцији на дну кутије > Кликните на ок.Како инсталирати Целлардоор ТВ на Коди Криптон верзије 17 или више
 3. Врати се Коди Хоме > Кликните на Додаци опција > Изаберите Кутијасто обликована икона у горњем левом углу.Чаробњак за подрум на ТВ-у Коди
 4. Сада кликните на Инсталирајте из Зип датотеке > Из кутије кликните на Подрум на ТВ-у > Затим изаберите репозиториј.цдрепо-8.8.зип > Затим сачекајте да се спремиште инсталира.подесавање подрума за подрумски тв
 5. Иди на Главни мени Коди опет > Изаберите Додаци > Онда Програмски додаци > Чаробњак за подрум на отвореном.Поставке чаробњака подрумског телевизора
 6. Изаберите Алат за одржавање или ЦДТВ Буилдс, или било које друге опције са листе.

Конфигурација чаробњака за подрумски телевизор

Како инсталирати подрумски телевизор на Коди Јарвис верзије 16 или испод

 1. Отвори Коди > Иди на Систем > Онда Филе Манагер > Дупли клик Додај извор.
 2. Откуцајте УРЛ адреса хттп://целлардоортв.цом/визард/ и кликните Готово > Упишите име „Подрум за телевизор“ > Кликните на Готово > Кликните на ок.
 3. Иди на Главни мени Коди > Кликните на Систем > Онда Додаци > Додирните на Инсталирајте из Зип датотеке > Изаберите Подрум на ТВ-у > Затим кликните на плугин.програм.ЦеллардоорТВвизард.зип > Сачекајте инсталацију.
 4.  Једном када инсталирате Целлардоор чаробњак за телевизију, погледајте овај додатак за одржавање Коди-ја и инсталирање Целлардоор ТВ Буилдс-а.

Чаробњак за подрумски телевизор не ради / грешке / проблеми

Грешка Пин Цоде ТВ Пин Цоде

Када инсталирате Целлардоор ТВ Буилд преко Арес Визарда, потребан је ПИН код да бисте наставили са даљим корацима. У истом пољу је дата и веза на којој можете пронаћи ПИН код. Међутим, када унесете код, он даје грешку.

Решење

Да бисте решили овај проблем, морате да унесете ПИН код у року од једне минуте да бисте избегли ову грешку. Ова грешка се обично јавља када је сервер истекао. Чим дођете да укуцате шифру, пре ћете моћи да гледате филмове и ТВ емисије.

Неважећа Зип УРЛ адреса подрумске телевизије

Када Коди корисници добију такву грешку, то је зато што постоји проблем са сервером на њиховом крају. До ове грешке долази када покушавате да инсталирате Инусион Буилд из Чаробњака телевизије Целлардоор. Међутим, можда нећете наћи ове грешке које се враћају чим буду разрешене. Инфузијска градња пребацила је Инфусион Буилд у чаробњака Арес који тамо добро функционише.

Подрум за телевизор доле

Понекад ћете наћи да телевизор Целлардоор не ради и да на листи нећете наћи много најбољих додатака коди. То се дешава због ажурирања које је Буилд предузео. Као резултат тога, Коди корисницима може бити тешко да струју садржај.

Решење

Најбоље решење овог проблема је сачекати док се овај Буилд не ажурира. Коди Буилдс садржи много додатака за које је потребно ажурирање, тако да је најбоља опција сачекати неколико минута и покушати да приступите додатку.

Како ажурирати Целлардоор ТВ

Да бисте ажурирали Целлардоор ТВ, морате да укључите аутоматско ажурирање или га можете извршити и ручно. Да бисте извршили било коју од ових опција, следите кораке у наставку:

 1. Отвори Коди > Иди на Додаци > Кликните на Програмски додаци > Десни клик Чаробњак за подрум на отвореном > Кликните на Информације.
 2. Кликните на опцију која је дата на дну и кликните на ажурирање за ручна ажурирања.
 3. Укључити Аутоматска ажурирања за аутоматско ажурирање.

Како ажурирати Целлардоор ТВ

Постоји алтернативни начин инсталирања чаробњака Целлардоор ТВ са Арес Визард-ом. Следите доле наведене кораке за алтернативни приступ:

 1. Инсталирајте Арес Визард-а на Коди
 2. Отвори Арес Визард > Кликните на Прегледајте зграде у горњем менију > Са листе Билд које се појављују кликните на Подрум на ТВ-у > Кликните на Инсталирај.

Завршавање

Целлардоор чаробњак за телевизију доноси изузетну забаву за Коди кориснике својим разноврсним категоријама додатака. У овом смо водичу пружили комплетне кораке о томе како инсталирати чаробњак Целлардоор ТВ на Коди тако да гледате своје омиљене емисије. Следите овај водич и забављајте се дужих сати. Погледајте најновији најбољи водич коди чаробњака за више информација.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map