Екодус, популарни додатак за Коди, сада је замењен бољим додатком Цовенант. Овај нови додатак је од истог тима програмера који су креирали Екодус, а сада када Екодус добија превише превише притужби од стране Коди корисника, тим програмера је одлучио да креира додатак Цовенант Коди. Важно је да Коди корисници морају инсталирати Цовенант на Коди-ју да би остали ажурирани.

Баш као и Екодус, мораћете да користите ВПН за Коди да бисте деблокирали гео-ограничене токове и заштитили своју приватност.

Ексклузивне посебне понуде за КодиВПН.цо 2020
ПуреВПН

 10,95 УС $ 2,91Пер месец

Узми ову понуду

сурфсхарк

 11,95 америчких долара 1,99 долара по месецу

Узми ову понуду (3 месеца бесплатно)

Иваци

 9,95 УС $ 2,75Пер месец

Узми ову понуду

Contents

Цовенант Коди репозиторији (у раду)

 1. Кодил – Коди Исраел репозиториј (Преузми одавде)
 2. КсвБМЦ – Холандија
 3. Алл Еиез Он Ме – Аутор Даффи Репозиторија
 4. Лази Коди Репоситори
 5. ГитХуб

Једна од најбољих ствари код Гурзила је да подржава Реал Дебрид коди услужни програм, који импровизује ваше искуство стриминга. У овом туториалу дајемо детаљне упуте о томе како то учинити инсталирати Цовенант на Коди. Па читајте даље!

Како инсталирати Цовенант на Коди Леиа / Криптон или више користећи Лази Коди репозиториј

Лази Коди репо је направио неке наслове јер је ново складиште и има све популарне додатке. Када говоримо о популарним додацима, први додатак који се појављује у нашем уму је додатак Цовенант Коди, а зашто не, он је у центру пажње већ дуже време. Изнад свега, сјајна ствар је видјети да се у овом спремишту налази додатак Цовенант Коди.

Следите ове кораке да бисте инсталирали додатак Цовенант Коди помоћу Лази Коди репо:

 1. Отвори Коди > Кликните на Подешавања икона.
 2. Кликните на Филе Манагер > Дупли клик Додај извор.
 3. Кликните на ‘Ниједан’ > тентер тхис УРЛ: хттп://лазикоди.цом/ > Кликните на ок.
 4. Наведите овај извор: „Лази Коди“ > Кликните на ок > Кликните на ок опет.
 5. Врати се Коди Хоме > Отвори Додаци мени > Кликните на Кутија-икона.
 6. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке.
 7. Кликните на Лази Коди.
 8. Три опције: Спремишта, Зипс и Чаробњак биће видљиво.
 9. Изаберите Спремишта опција.
 10. Кликните на АНДРОИДАБА.
 11. Кликните на Репозиториј.
 12. Кликните на репозиториј.Кодил-1.4.зип > Коди Исраел Репозиториј ће бити инсталиран.
 13. Сада се вратите на своје Почетни екран > Кликните на Додаци картицу > Кликните на икона кутије > Кликните Инсталирај из складишта.
 14. Отворите Коди Исраел Репоситори > Идите на Видео додатке > Изаберите Цовенант > Кликните на Инсталирај.

Како инсталирати Цовенант на Коди Леиа / Криптон Верзија 18 / 17.6 помоћу КсвБМЦ репозиторија

Коди је управо закључио Коди верзију 17 „Криптон“ серијом, лансирајући коначно ажурирање „Коди 17.6“. Коди је путем званичне странице обавестио свет о издању Коди 17.6 и најављеној најновијој верзији, Коди 18 „Леиа“ која прати ово ажурирање.

Коди 17.6 је бољи у односу на претходне верзије серије Криптон у погледу перформанси и стабилности. Поправци грешака и рушења, побољшана брзина повезивања и поправци веза са интерним веб серверима су побољшана побољшања. Коди 17.4 има много проблема са грешкама док је Коди 17.5 имао грешке у повезивању. Ово ажурирање је веома добро покрило све те нумере.

Од покретања последње верзије Кодија; Коди Криптон 17.6, Коди заједница је започела откривање компатибилних додатака. Једна сјајна вест за све стреаминг штреберке је да могу да инсталирају Цовенант на Коди 17.6.

Још једна добра ствар је што сада можете инсталирати Цовенант на Коди 17.6 из два различита спремишта. Слиједите наш водич за инсталацију да бисте инсталирали додатак Цовенант на Коди 17.6:

 1. Отвори Коди > Кликните Икона подешавања > Отвори Филе Манагер.
 2. Дупли клик Додај извор > кликните на ‘Ниједан‘ > Откуцајте ову УРЛ адресу хттп://арцхиве.орг/довнлоад/репоситори.квбмц > Кликните на ок > Сада наведите овај извор медија „КСВБМЦ‘ > Кликните на ок.
 3. Врате у Главни мени Коди притиском на ЕСЦ кључ > Отвори Додаци > Кликните Икона у облику кутије
 4. Отвори Инсталирајте из Зип датотеке > Изаберите КСВБМЦ> Кликните на репоситори.квбмц-4.2.0.зип > Сачекајте док се зип датотека преузме и појави се обавештење
 5. Цлизати Инсталирајте из спремишта > Изаберите КсвБМЦ (Додаци) складиште > Отвори Видео додаци > Изаберите Споразум > Кликните на Инсталирај> Сачекајте да се појави обавештење
 6. Када се обавештење појави, вратите се на Главни мени> Отвори Додаци> Отвори Видео додаци> Кликните на Споразум > Прегледајте омиљени садржај и уживајте!

Како инсталирати Цовенант на Коди Леиа / Криптон верзије 18 / 17.6 или више користећи Кодил Репозиториј

Цолоссус Репоситори је искључен у последње време и зато даје грешку „Неуспешна инсталација“. Међутим, смислили смо алтернативни приступ да инсталирамо Цовенант на Коди из „Кодил Репозиторија“.

 1. Прво морате Отвори Коди на вашем систему > Изаберите Икона подешавања смештен на врху > Сада кликните на Филе Манагер.како инсталирати цовенант на коди
 2. Овде ћете видети листу складишта која виси окомито. Два пута кликните на левој страни Додај извор > Пред вама ће се појавити оквир на који морате кликнути ‘Ниједан’ > Откуцајте УРЛ адреса хттп://ввв.лвтвв.цом/репо/ > Кликните на ок > Унесите назив извора медија „Кодил“ > Кликните на ок тако да кутија нестане.како инсталирати споразум на коди криптон верзије 17 или новијег
 3. Хит „Бацкспаце“ укуцајте више пута на тастатури да бисте се вратили на Главни мени Коди > Кликните на Додаци картицу > Иди на Инсталлер пакета икона (облик кутије) у горњем левом углу.споразум о подешавању кодија
 4. Изаберите Инсталирајте из Зип датотеке > Пронађите и кликните Кодил > Сада кликните на кодил.зип > Проћи ће неколико минута док не преузме спремиште.споразум коди зип филе довнлоад
 5. Сада одаберите Инсталирајте из спремишта > Кликните на Кодил Репозиториј > Иди на Додаци за видео снимке > Споразум > Инсталирај.конфигурација коди савеза
 6. Кад се Цовенант инсталира на Коди, вратите се на Главни мени Коди > Кликните на Додаци > Видео додаци > Споразум > Филмови > Уживати!Уговор о коди за преузимање УРЛ адреса спремишта зип датотека

Како инсталирати ЦОВЕНАНТ на Коди – Нови видео (Кодил Репо)

Како инсталирати Цовенант на Коди Криптон верзије 17.6 користећи Алл Еиез он Ме репозиториј

Откако је напад убрзан, корисници су почели да траже алтернативна складишта и алтернативне додатке. Имајући алтернативни извор спречава вас да изађете из игре. Због тога смо у овом водичу објаснили како инсталирати додатак Цовенант Коди користећи Алл Еиез он Ме Репоситори.

 1. Лансирање Коди > Кликните Подешавања Ицон (Икона зупчаника) > Кликните на Филе Манагер.
 2. Двапут кликните на Додај извор > Кликните на ‘Ниједан’ > Унесите овај УРЛ хттп://хигхенерги.тк/репо/ > Кликните на ок > Именујте ово медији изворАлл Еиез он Ме Репо‘ > Кликните на ок > Врати се Коди Главни Мени.
 3. Отвори Додатионс одељак > Кликните Додаци претраживач (Кутија Обликовано икона)
 4. Кликните на Инсталирај са Зип Филе > Изаберите Алл Еиез он Ме Репо > Кликните на репозиториј.аллеиезонме-1.4.зип > Сачекајте обавештење.
 5. Сада кликните на Инсталирајте из спремишта > Изаберите Све складиште Еиез на мени.
 6. Иди на Видео додаци > Изаберите Споразум > Кликните на Инсталирај> Сачекајте обавештење.
 7. Додатку ћете моћи приступити тако што ћете отићи на Главни мени> Кликните на Додаци> Отвори Видео додаци > Изаберите Споразум

Како инсталирати Цовенант на Коди Јарвис верзије 16 или испод помоћу КсвБМЦ репозиторија

 1. Трцати Коди Апликација> Иди на Систем> Отвори Филе Манагер
 2. Кликните на Додај извор>Кликните на Ниједан> Унесите ово УРЛ адреса хттп://арцхиве.орг/довнлоад/репоситори.квбмц > Кликните на Готово
 3. Именујте овај извор ‘КСВБМЦ‘> Кликните на ок> Врате у Почетни екран
 4. Отвори Систем> Иди на Додатионс> Кликните на Инсталирај од Зип Филе> Изаберите КСВБМЦ> Кликните на репоситори.квбмц-4.2.0.зип > Причекајте док се не преузме спремиште
 5. Кликните на Инсталирај од Репозиториј > Изаберите КсвБМЦ (Додаци) складиште > Иди на Видео Додатионс> Кликните на Споразум> Сада прегледајте своје омиљене садржаје у програму Цовенант и уживајте у квалитетним струјањима!

Како инсталирати Цовенант на Коди Јарвис верзије 16 или испод помоћу Кодил Репозиторија

 1. Отвори Коди > Систем > Филе Манагер > Двокликните Адд Соурце > Унесите УРЛ адресу хттп://ввв.лвтвв.цом/репо/ > Кликните Готово > Унесите назив „Кодил“ > Кликните Готово > Притисните ОК.
 2. Идите на почетни екран Коди > Систем > Додаци > Инсталирајте из Зип датотеке > Кодил > кодил.зип > Причекајте да преузме спремиште.
 3. Инсталирајте из спремишта > Кликните на Кодил Репоситори > Додаци за видео снимке > Споразум > Филмови > Уживати!

Како инсталирати додатак Цовенант Коди на Леиа Версион 18

Процедура за инсталирање Цовенант Коди на Коди Леиа верзије 18 иста је као и инсталација додатка Цовенант Коди на Коди Криптон верзије 17.6..

 Како затворити Фире Стицк Цовенант

Фире Стицк је један од најбољих уређаја за забаву који је доступан на целој полици на свету и има једну велику ману да ништа не струји бесплатно. Због тога га морамо затворити да бисмо користили Коди (најбољи софтвер за струјање на мрежи) на Фире Стицк-у и струјили наш жељени садржај.

Међутим, можда се питате да је ово пробијање затвора незаконито, али није, зато се опустите. Поступак инсталације Коди он Фире Стицк-а већ смо разрадили у нашем главном водичу и омогућили смо поступак инсталације Цовенант Коди на Фире Стицк у овом водичу..

Како инсталирати Цовенант на Коди Фире Стицк

Осим Амазон Фирестицк апликација, Цовенант је један познати додатак за ФиреСтицк. Да бисте директно инсталирали Цовенант на Фире Стицк, неопходно је да инсталирате ЕС Филе Екплорер и да потом инсталирате зип датотеку.

 1. Да бисте инсталирали ЕС Филе Екплорер, следите доле описане кораке:
 2. Иди на Почетни екран Фире Стицк-а > Кликните на Подешавања > Изаберите Систем > Опција за програмере > Укључити Апликације из непознатих извора и опција за уклањање погрешака АДБ.
 3. Отвориће се оквир за проглашавање упозорења, изаберите ок.
 4. Вратите се сада Почетни екран Фире Стицк-а > Кликните на Претрага > Тип ЕС Филе Екплорер.
 5. Изаберите ЕС Филе Екплоре када се појави на вашем екрану.
 6. Сада одаберите бесплатно.
 7. Након што завршимо инсталацију ЕС Филе Екплорер-а, морамо да инсталирамо Зип датотеку за додатак завезу.
 8. Отворите ЕС Филе Екплорер.
 9. Изаберите Фаворите опција > Испод омиљене опције која се зове се појавит ће се нова картица ‘Додати’ кликните на то.
 10. Изаберите Стаза и откуцајте УРЛ адреса хттпс://т.цо/УЛСфЗзДУ8Ф и кликните Следећи > Сада одаберите Име и унесите Цолоссус и кликните Следећи.
 11. Кликните на Додати.
 12. Сада ћете видети Боокмарк (тј. Цолоссус) приказује се у одељку Фаворите > Кликни на то.
 13. Једном када кликнете на њега, Зип датотека ће почети преузимати > Датотеке се увек чувају у директоријуму за преузимање на Фире Стицк-у.
 14. Знаш НЕ треба да притиснете било коју картицу, тј. Отворите мапу или Отворите датотеку, само притисните Хоме дугме на ватри и отворите Коди (Коди се може отворити уласком у Поставке > Апликације > Управљање инсталираним апликацијама.
 15. Сада кликните на Додаци > Инсталлер пакета икона > Инсталирајте из Зип датотеке > Сада одаберите Спољна меморија > Изаберите Преузимање > Сада кликните на репозиториј.цолоссус-999.999.6
 16. Сачекајте да се спремиште инсталира > Сада кликните на Инсталирајте из спремишта > Цолоссус Репоситори > Видео додаци > Споразум > Инсталирај > Уживати!

Многи корисници се суочавају са грешкама попут ниједног тока који је доступан на Цовенанту док га гледају на ФиреСтицку. Међутим, најбољи начин да се то поправи је инсталирањем најбољег впн-а за фирестицк.

Како инсталирати ЦОВЕНАНТ на Коди – Видео водич (НЕ РАДИ)

Ажурирање видео записа: Овај видео водич је направљен с обзиром на претходни начин инсталирања додатка Цовенант Коди, који је сада одбачен. Кораци представљени на горњем блогу су ажурирани. Ускоро ћемо ажурирати видео водич.

Цовенант Коди Довнлоад

Додатак Цовенант Коди има још једну методу инсталације која захтева да преузмете ЗИПил датотеку Кодил Репоситори директно на Коди. Овом методом могу се прекинути почетна 3 корака како је истакнуто у подешавању Коди Криптон горе. Ево следећих корака:

 1. Преузмите Зип датотеку и сачувајте је на свом систему.
 2. Покрените Коди > Кликните на картицу Додаци > Изаберите икону оквира > Затим инсталирајте из Зип датотеке.
 3. Када се појави поље, морате да преузмете преузету Зип датотеку > Инсталација ће почети.
 4. Сада кликните на опцију Инсталл фром Репоситори > Кодил Репозиториј > Видео додаци > Споразум > Затим инсталирајте.

Споразум Коди ГитХуб

Колос, који је садржавао додатак Ковенант Коди, сада је оборен. Уз то, ГитХуб рачун Цолоссуса такође више не функционише. Али налог и даље постоји, међутим програмери су се већ повукли. Тако да до сада нема начина да се Цовенант Коди аддон може инсталирати помоћу Цолоссуса. Али добра вест је да се може лако подесити помоћу складишта Кодил, као и КсвБМЦ Репостиори.

Како инсталирати додатак Цовенант Коди на СПМЦ

 1. Лансирање СПМЦ > Кликните ‘Подешавања “
 2. кликните на икону са хоризонталне линије > Кликните на „Додај извор“ > Кликните на Ноне > Унесите УРЛ адресу хттп://ввв.лвтвв.цом/репо/ > Именујте овај извор ‘Кодил Репо ‘ > Кликните „ОК’.
 3. Врате у ‘Подешавања “ мени > Кликните на Слагалица
 4. Кликните на „Инсталирај из Зип датотеке“ > Кодил Репо > Отвори зип > инсталирај > сачекајте обавештење.
 5. Кликните на Инсталирајте из спремишта > Отвори Коди Исраел Репозиториј > Отвори Видео додаци > Изаберите Споразум > Кликните на Инсталирај > Сачекајте Адд-он Омогућено обавештење.

Коди савеза не ради / Грешке / исправке

Будући да је популаран додатак Коди, на платформама попут Реддита можда ћете видети бројне теме за дискусију у вези с тим. Док сам пролазио кроз неколико лепљивих нити приметио сам да се многи људи жале како Савез Коди не ради на проблемима. Па сам помислио зашто им се не обраћамо!

Коди савеза није успео да инсталира зависност

Додатак савезу доступан је у многим спремиштима, али само је неколико места где он заиста функционише. Постоје складишта где инсталирате додатак Цовенант, али он даје грешку „Неуспешно инсталирање зависности“. Као резултат тога, нисте у могућности да инсталирате Цовенант на Коди и на крају Коди Цовенант не ради. Неки од додатака садрже тројанске вирусе и можете их случајно инсталирати кроз та складишта што представља већи ризик.

Решење

Да бисте решили овај проблем, можете да инсталирате Цовенант из званичног спремишта Цолоссус-а које је сигурније од било којег другог складишта. Процес инсталације о коме је дискутовано на овом блогу прати Цолоссус-ово спремиште.

Договор Коди Нема доступних токова

Недавно се на Кодију појавила грешка током коришћења уговора како стоји „Нема протока доступних“. То значи да је или поток који тражите нови или још није доступан или је престар да бисте га уграбили.

Што се тиче додатка, Цовенант можда неће моћи да ухвати ниједан ток од провајдера. Разлог може бити због мрежног повезивања, фиревалл-а или предмеморије.

Решење

Па, ову грешку се лако може исправити. Следите следеће кораке да бисте исправили ову грешку:

 1. Иди на Главни мени> Отвори Алати.
 2. Кликните на Обриши провајдере> Кликните на да> Обавештење у коме се наводи „Процес довршен“ ће се појавити.
 3. Сада кликните на Цлеар Цацхе> Кликните на да > Обавештење у коме се наводи „Процес довршен“ ће се појавити.
 4. Кликните на Генерал > Иди на Истек провајдера> Смањи на 20> Кликните на ок.
 5. Поново кликните на Генерал> Кликните на Репродукција са левог менија> Искључи Хостере са капима> Кликните на ок.
 6. Сада одаберите Титлови од Мени Алатке> Омогући Титлови> Кликните на ок.
 7. Ако имате нестабилну или спору интернетску везу, тада,

Иди на Мени Алатке> Изаберите Генерал> Кликните на Репродукција са левог менија> Иди на Максимални квалитет> Смањите квалитет видео записа за бољи доживљај стриминга.

Сада можете лако да стримујете ваш омиљени садржај, Уживати!

Ажурирање програма Коди

Да ли сте корисник савеза на Коди-ју и питате се да ли је ваш додатак Цовенант Коди ажуриран или не?

Па, прво да вам кажемо нешто о процедури ажурирања Коди додатака. Прво, додаци и коди складишта се не ажурирају увек аутоматски. Можете га ажурирати и ручно и аутоматски.

Аутоматски ажурирања Коди савеза

 1. Иди на Додаци одељак.
 2. Кликните на Видео додаци.
 3. Десни клик на Споразум икона> Кликните на Информације> Овде ћете видети мени у доњем реду.
 4. Омогући Аутоматска ажурирања.
 5. Сада ће аутоматски ажурирати Савет. Било када покрећемо апликацију Коди или док наша Коди апликација ради и остане неактивна.
 6. Треба упамтити да ће се аутоматски ажурирати, само ако сте инсталирали и складиште додатака Цовенант Коди. У супротном, имати зип датотеку неће бити од помоћи.
 7. У случају да сте нестрпљиви, можете ручно потражити ажурирања додатака Цовенант Коди из менија додатака.

Приручник Ажурирања Коди-а

 1. Иди на Додаци одељак.
 2. Кликните на Видео додаци.
 3. Десни клик на Споразум икона> Кликните на Информације> Овде ћете видети мени у доњем реду.
 4. Кликните на ажурирање опцију, ручно ћете ажурирати додатак.

Корисници су склонији ажурирању додатка, а не ажурираном Коди-ју.

Цовенант Коди Рецензије

Коди је место чуда због бескрајних могућности које нуди кроз своје додатке. Један од најбољих додатака за стреаминг филмова био је Екодус, који је сада у центру пажње јер његова подршка више није доступна.

Али убрзо га је заменио Цовенант, додатак који нуди све. Постоји много рецензија Цовенант Коди и у свима њима је веома похваљен.

споразум за коди

Очигледно је да додатак треће стране не може бити савршен инча и корисници се жале на њега. Али чак и у овом постављеном питању, овај корисник очигледно не напушта овај додатак.

Питање које је поставио у вези с епизодом која није тачна уобичајена је ствар са таквим не-званичним додацима. Зато што нису званични и токови које пружају су уграђени са других портала. Тако се то понекад догоди.

цовенант-ревиевс

С друге стране, постоје неки корисници који нису задовољни овим додатком. Како је овај корисник твитовао да има проблема у проналажењу било чега за играти. Па, не знамо који би могао бити прави проблем са његовим додатком.

Али у последње време, многи корисници су истакли грешку што немају „протоке на располагању“, а разлог за ову грешку могао би бити њихов ИСП, мрежа или њихов фиревалл. Међутим, исправка ове грешке је доступна и о њој смо већ расправљали горе у грешкама или прочитали наш коди впн водич.

Свој омиљени садржај можете лако да сачувате повезивањем свог Тракт налога са овим додатком. То је такође врло лако и практично.

Цовенант Коди Реддит Рецензије корисника

Ако прођете кроз рецензије о Цовенант Коди Реддит корисницима које су објавили, видећете да многи од њих то називају „Форк оф Екодус“. Погледајте ову тему:

споразум о реддиту споразума

Постоје неки корисници који нису свесни чињенице да имате само зип датотеку која вам не пружа стреамове. Требало би да инсталирате одговарајуће складиште да бисте имали стреамове и ажурирања.

Ако погледате рецензије Реда на Цовенант Коди, видећете да се свако време цитира једно истакнуто складиште, а то је „Цолоссус“.

Како деинсталирати додатак Коди Коди

Деинсталација додатка Цовенант Коди врло је једноставна; то можете учинити на следећи начин:

 1. Отвори Коди > Иди на Додаци одељак.
 2. Кликните на Видео Додаци > Десним кликом на Споразум > Кликните на Информације.
 3. Кликните на Деинсталирај > Кликните на да > Додатак ће бити деинсталиран.

Замене споразума

Додатак Цовенант Коди пружа корисницима сјајно искуство омогућавајући им да емитују омиљене филмове и ТВ емисије на Коди-ју. Свакодневно се појављује нови додатак, али многи се не могу такмичити или заменити додатак Цовенант Коди. Док постоји неколико додатака који могу бити замена Коди пакта, ево неколико њих:

 1. Додатак за Плацента Коди
 2. Уранус Коди додатак
 3. Додатак Немесис Коди
 4. Откупни додатак Коди
 5. Магиц Драгон Коди додатак

Алтернатива Коди споразума

Пакт је створио бес међу корисницима и незамјењив је с обзиром на његов садржај и доступност потока након Екодуса. Међутим, још неколико Аддона пронашло је траг који је упао у Цовенант.

 1. Плексус за Коди – (Водич за инсталацију)
 2. Посеидон за Коди – (Упутство за инсталацију)
 3. Гурзил за Коди – (Водич за инсталацију)
 4. 123Мовиес фор Коди – (Водич за инсталацију)
 5. Нептуне Рисинг Коди – (Упутство за инсталацију)

Цовенант вс. Плацента

Додатак Цовенант Коди и додатак Плацента Коди имају једну сличну ствар о њима; обојица су виљушке популарних додатака Коди Екодус и Нептуне Рисинг. Завет је постао познат када је тим развитка додатка Екодус Коди објавио да додатак Екодус Коди више неће бити ажуриран. Отада је Цовенант био доминантан додатак Коди у заједници и ниједан такав додатак није дошао да га замени..

Међутим, Плацента (вилица Нептуна се диже) изашла је и прешла вирусно. Овај додатак има потенцијал и функционалну ивицу један корак испред додатка за који је вијка. Плацента је стекла велику похвалу од Коди геекса и зато се подигла на висину да сада лако може заменити Цовенант Коди.

Споразум вс Егзодус

Додатак Цовенант Коди званична је замјена за Екодус који је лице бесплатних филмова и ТВ емисија које се емитују од многих година. Фанови Екодуса вероватније ће прећи на новију верзију Екодуса, тј. Пакта због нестабилности Екодуса и његових многих покиданих веза које су изазвале бес међу његовим фановима. У овом водичу за инсталацију пружамо детаљне кораке о томе како инсталирати Цовенант на Коди који ће вам омогућити гледање бесплатних филмова и ТВ емисија.

Да замотавам ствари

Завршавајући целу ствар, нека остане укратко. Овај додатак је ствар лепоте. Пронаћи ћете пуно критика Цовенант Коди и сви ће је хвалити. Споразум омогућава интеграцију Тракт рачуна са најквалитетнијим токовима. То је несумњиво додатак за филмове и емисије. Ако имате било каквих других питања која се односе на Цовенант или Коди, коментаришите своја забринутост у наставку.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me