Како инсталирати Децеит Коди Аддон на Леиа, Криптон, Јарвис користећи Оне Натион Репо

Децеит-Коди-аддон


Децеит Коди аддон је комплетан додатак за забаву који се може користити за све потребе за слободно вријеме. Има филмове, ТВ емисије, ТВ уживо и спорт.

Одлична ствар у овом додатку је доступност интеграције Тракт и Реал Дебрид, која омогућава корисницима да одржавају своју библиотеку садржаја.

Ако желите да преносите најновије филмове и ТВ емисије уживо, требаће вам ВПН да бисте деблокирали токове. Обавезно изаберите један од најбољих ВПН-а за Коди пре него што започнете стриминг.

Децеит Коди Аддон Репоситори

Децеит аддон доступан је у једном Натион Репозиторијуму. Ово складиште садржи неке друге популарне додатке, као што су Спортс Девил, Адулт Свим, ИоуТубе, Ф4М Тестер итд..

Како инсталирати Децеит на Коди Леиа и Криптон

Следите ове кораке да бисте инсталирали Децеит додатак на верзије Коди Леиа и Криптон да бисте уживали у својим омиљеним филмовима, ТВ емисијама и још много тога:

 1. Лансирање Коди са радне површине Виндовс > Видећете Кликните на икону зупчаника (подешавања) и кликните на бацам се на посао > појавиће се нови мени одавде Кликните на на Филе Манагер.како инсталирати превару на коди
 2. Сада ћете видети два ступца и кликните на Додај извор са леве колоне.како инсталирати превару на коди криптон верзије 17.6 или старије
 3. Оквир за дијалог са адресном траком ће се појавити. Кликните где пише и откуцајте ово УРЛ адреса хттп://оненатион.инфо/Репо/ > Кликните на Ок > Именујте овај извор медија као Оне Репо > Кликните на ок > Након што унесете детаље, два пута проверите УРЛ извора и име извора и кликните ок да бисте затворили оквир за дијалог.како инсталирати превару на коди јарвис верзије 16 или новије
 4. Сада се вратите на Главни мени Коди > На левој колони кликните на Додаци за отварање Додаци мени > Из овог менија кликните на Инсталлер пакета (Икона кутије), присутан у горњем левом углу.децеит коди довнлоад
 5. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке опција са листе.превара складиште
 6. Видећете листу опција, изаберите Оне Репо са листе > Кликните на репоситори.оненатион-1.0.5.зип > Сачекајте да се појави обавештење „Инсталиран додатак“.превара не ради / грешке / проблеми / доле / исправке
 7. Након што се обавештење појави, кликните на Инсталирајте из спремишта опција > Кликните и прегледајте ОнеНатион Репо > Отвори видео додаци > Померите се по листи да бисте је отворили Децеит Коди5 додатак > Кликните на Инсталирај и чекај > Појавиће се обавештење које потврђује инсталацију додатка.

преваре Аддон

Како инсталирати децеит на Коди Јарвис верзије 16 или више

Децеит се лако може инсталирати на Коди Јарвис следећи ове кораке:

 1. Отвори Коди Јарвис В16 на свом уређају.
 2. Сада, кликните на Систем > Кликните и отворите Филе Манагер.
 3. Двапут кликните на Додај извор за улазак у везу извора извора.
 4. Кликните на <Ниједан> > Откуцајте ово УРЛ адреса хттп://оненатион.инфо/Репо/ и Кликните Готово > Именујте овај извор изворног УРЛ-а спремишта као Оне Репо > Кликните на Готово > Кликните на ок.
 5. Врати се Коди Хоме > Кликните на Систем > Кликните на Додаци.
 6. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке опција > Кликните на Оне Репо > Изаберите репоситори.оненатион-1.0.5.зип > Сачекајте да се појави обавештење.
 7. Сада одаберите Инсталирајте из спремишта опција > Отвори ОнеНатион Репо.
 8. Отвори Видео додаци фолдер.
 9. Изаберите Превара > Кликните на Инсталирај > Сачекајте да се појави обавештење.

Децеит Коди Довнлоад

Преузмите зип датотеку > Главни мени Коди > Додаци > Кликните на Бок Ицон.

Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке > Прегледајте и отворите преузету зип датотеку додатака, тј. Кликните на репоситори.оненатион-1.0.5.зип > Сачекајте да се појави обавештење.

Кликните на Инсталирајте из спремишта > Кликните на ОнеНатион Репо > Отвори Видео додаци > Кликните на Превара > Кликните на Инсталирај > сачекајте да се обавештење појави.

Превара не ради / Грешке / исправке кодија

Нема доступних стреамова

Можете наићи на искакање грешака док покушавате да преносите нови филм или понекад стари филм, наводећи „Нема доступних стреамова“. Ова грешка се појављује када нема доступних провајдера за токове одређеног медијског садржаја.

Поправи

Да бисте исправили ову грешку, идите на подешавања додатака, повећајте број провајдера и обришите додатну кеш меморију. Ово ће сигурно поправити ову грешку и моћи ћете да преносите филм који желите. Међутим, ако грешка и даље постоји, тада за тај садржај не постоје стварни провајдери.

Завршне речи

Децеит је комплетан пакет за све љубитеље Коди-ја и стримингаре због различитих категорија садржаја које нуди. Многи се додаци фокусирају на одређени сегмент садржаја попут неколико додатака усредсређени су на стриминг филмова док су неки на спортски, а неколико на ТВ ТВ уживо. То није случај са Децеитом јер је он обухватио све главне сегменте садржаја.

Поред тога, интеграција Тракт и Реал Дебрид је главни фактор који га преферирају корисници. Децеит је заслужила велико поштовање у заједници због своје добре функционалности и разноликости садржаја. Ми препоручујемо нашим корисницима да испробају овај додатак пратећи наш водич да виде како да инсталирамо Децеит аддон на коди.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map