Ф4МТестер Коди је Коди додатак који служи као кључни играч улога за многе додатке за стреаминг уживо уживо јер пружа услугу протокола декодирања. То је заправо додатак који пружа услуге Коди корисницима покретањем у позадини као сервис подршке за друге Коди додатке.

Једна ствар коју би сваки корисник требао знати да је кориштење ВПН услуге потребно кад користите Ливе ТВ додатке или услуге повезане са њима. Ове услуге боље раде када се не суоче са било каквим гео-ограничењима и могу приступити различитим приступним тачкама, што је готово немогуће без ВПН-а за Коди.

Можда сте је видели аутоматски инсталирану на вашем Коди-у, јер подржава Ливе ТВ додатке. Међутим, ако желите да направите стриминг, следите наш водич да бисте видели како да инсталирате Ф4МТестер Коди аддон.

Ф4МТестер Зип датотеку спремишта

Ф4МТестер аддон је недавно доступан са великим спремиштима попут Нообс анд Нердс и Смасх Репо. Али откад су пали, корисници су прекрижени јер нису имали извор за преузимање овог додатка.

На сву срећу, овај додатак је сада доступан преко Коди Израела, ака Кодил Репозиторија и добро функционише. Комплетан поступак инсталације додатка смо разрадили у овом водичу.

Како инсталирати Ф4МТестер Коди Аддон на Леиа и Криптон Версионс

 1. Отвори Коди > Кликните Икона зупчаника > Отвори Филе Манагер > Двапут кликните на Додај извор.Како инсталирати Ф4МТестер Коди
 2. Сада ће се појавити дијалошки оквир и кликните тамо где пише на адресној траци > Унесите ову УРЛ адресу лвтвв.цом/репо/ и кликните Ок > Дајте назив овом извору Кодил Репо > Кликните на ок > Кликните на ок поново да затворите оквир за дијалог.како инсталирати ф4м тестер коди аддон на криптон верзије 17.6 или старије
 3. Врате у Почетни екран > Кликните на Додаци картицу.како инсталирати ф4мтестер коди аддон на јарвис верзије 16 или новије
 4. Сада кликните на Бок Ицон > Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке.ф4мтестер коди преузмите урл зип датотеку
 5. Померите се и изаберите Кодил Репо > Кликните на Кодил.зип > Сачекајте обавештење.како додати ф4м код тестер коди
 6. Сада кликните на Инсталирајте из спремишта > Изаберите Коди Исраел Репозиториј (Кодил Репоситори).подешавање ф4мтестер коди
 7. Отвори Видео додаци > Померите се и изаберите Ф4МТестер > Кликните на Инсталирај > Сачекајте обавештење.

Како инсталирати додатак Ф4МТестер Коди на Јарвис верзије 16 или новију

 1. Отворите Коди Јарвис В16.
 2. Кликните на Систем > Отвори Филе Манагер.
 3. Двапут кликните на Додај извор > Кликните „Ниједан’ > Унесите УРЛ адреса лвтвв.цом/репо/ > Кликните на Готово.
 4. Наведите извор УРЛ адреса као Кодил Репо > Кликните на Готово > Кликните на ок.
 5. Врате у Коди Хоме > Кликните на Систем > Кликните на Додаци.
 6. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке > Кликните на Кодил Репо > Изаберите Кодил.зип.
 7. Сада кликните Инсталирајте из спремишта > Изаберите Репозиториј Коди Исраел (Кодил).
 8. Отвори Видео додаци.
 9. Изаберите Ф4МТестер са листе > Кликните на Инсталирај > Сачекајте обавештење.

Ф4МТестер Коди Аддон довнлоад

 1. Преузмите Зип датотека на свом уређају > Отвори Коди > Иди на Додаци мени.
 2. Сада кликните на Бок Ицон > Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке.
 3. Прегледајте и отворите преузета зип датотека (Кодил.зип) > Сачекајте обавештење.
 4. Кликните на Инсталирајте из спремишта > Отвори Коди Исраел Репозиториј (Кодил Репоситори).
 5. Отвори Видео додаци > Изаберите Ф4МТестер > Хит Инсталирај > Сачекајте обавештење.

Грешке Ф4МТестер Коди / Не ради / Проблеми

Ф4МТестер није успео да инсталира зависност

Неуспјех инсталације погрешке овисности појављује се када покушате инсталирати додатак из застарјелог спремишта или ако у спремишту недостају неке датотеке.

Поправи

За инсталирање додатака увек користите ажурирано складиште. Покушајте да проверите да ли спремиште ради и доступно пре него што кренете напријед са поступком инсталације. Репозиториј који смо поменули у нашем блогу је ажурирано складиште и сви додатци раде.

Инсталација Ф4МТестер није успјела 2018

Главни разлог због којег се корисници суочавају са овом грешком је због гашења неких главних спремишта које недавно садрже овај додатак. Корисници покушавају да инсталирају овај оглас кроз та складишта и зип датотеке, што резултира неуспехом у инсталацији.

Поправи

Корисници Коди-ја увијек би требали осигурати да користе поуздана и функционална спремишта за инсталирање додатака. Проблем са додатним спремиштима трећих страна је тај што се они и даље искључују тако да би корисници требали бити опрезни с тим.

Ф4МТестер Коди алтернативе

Не постоје такве алтернативе овог додатка присутне у заједници, због чега овај додатак има сву пажњу корисника..

Завршне речи

Ф4МТестер је јединствен додатак који пружа подршку за стриминг додатке на позадини како би искуство стреаминга корисника било беспријекорно. Такав додатак је ретко да се види, али је такође врло приметљив!

Коди је заиста место чуда! Ипак, потрудите се да се не чудите превише овим чудесима без правилног уређења приватности. Обавезно користите поуздану и добро услужену Коди ВПН услугу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me