Како инсталирати Екодус Редук на Коди Леиа, Криптон и Јарвис

екодус-редук-коди-аддон


Екодус Редук Коди аддон је вилица познатог додатка Екодус Коди који има скоро исте функције и интерфејс. Корисници могу уживати у свим најновијим филмовима, ТВ емисијама, документарним филмовима итд. У ХД квалитету кроз своје супер брзе токове.

Веома се препоручује корисницима да се претплате на поуздан ВПН за Коди, како би заштитили њихову приватност и приступили гео-ограниченим токовима.

Екодус Редук је још једна Екодус Коди вилица која је ушла у индустрију пре неког времена. Међутим, за разлику од других додатака Коди, треба га правилно подесити помоћу ламбда сцраппера да би могао добро да функционише. У овом водичу сам пружио комплетну процедуру инсталације; потрудите се да не пропустите ниједан корак.

Екодус Редук Коди складиште додатака

Можете да инсталирате ажурирану верзију Екодус Редук аддон-а из ИАЦ Гитхуб-а за вас КОди Леиа верисон 18 или његове новије верзије. Што се тиче корисника Критпона, додатак Екодус Редук Коди може се инсталирати путем Лази Коди Репоситори-а, који је познат као комплетан пакет због постојања бројних других спремишта унутар себе.

Као и Екодус Коди аддон, Екодус Редук је доступан и кроз различита спремишта. Поента је у томе што програмери спремишта воле да угоштају адоне који су тражени или популарни јер их истичу.

Како инсталирати Екодус Редук на Коди Леиа верзије 18 и изнад

 1. Отворите Коди и кликните на Икона система (икона зупчаника) из главног менија  > Кликните на Филе Манагер опција
 2. Двапут кликните на Додајте опцију Извор > Кликните где пише   и унесите ово УРЛ: хттпс://и-а-ц.гитхуб.ио/  као у одговарајућем пољу  > Кликните на ок > Именујте овај УРЛ као Редук и кликните ок
 3. Повратак на главни мени Коди > Кликните на Додаци картицу > Кликните на Икона инсталационог пакета из горњег левог угла
 4. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке опција > Померите се по листи и изаберите Редук > Изаберите репозиторијум.екодусредук-к.к.к.зип > Сачекајте обавештење
 5. Сада кликните на Инсталирајте из спремишта опција > Иди на Екодус Редук Репо > Иди на Видео додаци фолдер > Изаберите Екодус Редук > Хит Инсталирај > Сачекајте обавештење

Како инсталирати Екодус Редук на Коди Криптон верзије 17.6 или старије

Следите ове кораке за инсталирање додатка Екодус Редук Коди на верзије Коди Леиа и Криптон:

 1. Отвори Коди.
 2. Кликните на Подешавања икона > Отвори Филе Манагер > Двапут кликните на Додај извор.
 3. Кликните на ‘Ниједан’ и унесите УРЛ адресу: хттп://лазикоди.цом/ > Кликните на Ок. Сада наведите овај извор као ‘Лен’ > Кликните на Ок > Кликните на Ок поново да затворите дијалошки оквир.
 4. Вратите се назад Главни мени > Кликните на Додаци.
 5. Кликните на Икона кутије (Икона инсталационог пакета) из горњег левог угла.
 6. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке опција > Дођите до листе доступних опција и изаберите „Лази“.
 7. Кликните на ЗИПС фолдер > Кликните на ЕКСОДУСРЕДУКС.зип > Сачекајте обавештење.
 8. Сада, кликните Инсталирајте из спремишта опција > Кликните на Екодус Редук Репо > Отвори Видео додаци фолдер.
 9. Кликните на Екодус Редук > Хит Инсталирај.

Сада ћете морати да омогућите Ламбда Сцрапперс, следите ове кораке:

 1. Након инсталације отворите мени Додатака на обрасцу за Додатак..
 2. Кликните на Алатке.
 3. Кликните на Подешавања: Пружаоци услуга.
 4. Задржите показивач изнад пружатеља услуга > Кликните на Одабери извор провајдера модула.
 5. Промена Уобичајено до Ламбда Сцраперс и кликните

Преузимање Екодус Редук Коди

 1. Преузимање Екодус Редук Зип датотека.
 2. Лансирање Коди > Кликните на Додаци.
 3. Кликните Икона кутије > Изаберите Инсталирајте из Зип датотеке > Прегледајте и отворите преузету зип датотеку.
 4. Изаберите Инсталирајте из спремишта > Кликните на Екодус Редук Репо.
 5. Видео Додаци > Кликните на Екодус Редук > Кликните на Инсталирај > Сачекајте обавештење.

Екодус Редук Довн / Нот Воркинг / Грешке / исправке

Ево прве две грешке са исправкама са којима се обично суочавају корисници додатака Екодус Редук Коди.

Проверите грешку дневника

Понекад када преузмете спремиште, неколико датотека се не преузима; изазивајући проблеме касније током инсталације додатка. Грешка провера дневника је грешка која ће се приказати ако постоји проблем са датотекама спремишта. Други разлог за проверу грешке дневника је системска кеша ако је пуна.

Поправи

Једноставно, обришите све позадинске податке и предмеморију, а затим покушајте поново. Ако грешка и даље постоји, поновно преузмите и инсталирајте спремиште.

Није могуће повезивање са спремиштем

Понекад се извори складишта искључују или застаревају, што узрокује проблеме за корисника. Када Коди не може да се повеже на извор спремишта, приказује се ова грешка.

Поправи

Ако видите ову грешку, проверите УРЛ адресу и проверите да ли је веза активна. Ако је УР активан, проверите да ли је УРЛ адреса коју сте додали у Филе Манагер, можда сте погрешно написали адресу и уверите се да је тачна. Ако грешка и даље стоји, покушајте са другим спремиштем.

Закључак

Бројне Екодус Коди вилице доступне су на мрежи и очигледно је тешко рећи који је од њих најбољи, али једно од ствари које сам доживео са Екодус Редуком јесте да везе за стриминг које пружа пружа сјајно. Екодус Редук има исти интерфејс као и легендарни додатак Екодус Коди, а функционалности се реплицирају.

Међутим, једна ствар треба имати на уму да је то додатак треће стране и требало би да га користите с најбољим ВПН-ом за Коди да бисте се заштитили од проблема са кршењем приватности..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map