Када говоримо о најбољим Кодијевим додацима за видео и филмове, увек налетимо на Излазак и савез. Међутим, једна ствар коју многи Коди корисници нису свесни, је доступност новог Коди видео додатка који се зове Фантастиц.

Многи корисници га спомињу као виљушку Изласка или Завета. Истина је да је бољи од оба додатка због доступности бољих 4К и ХД веза. У овом водичу ћемо вам рећи како да инсталирате Фантастиц Коди аддон и неке друге Коди впн информације у вези с тим. Фантастични Коди додатак је међу неким од додатака који делује и на Ксбок Оне Коди.

Фантастични Коди Зип УРЛ за спремиште

Фантастичном Коди аддон-у можете приступити путем линка: хттп://фспмкоди.цом/репо/

Такође можете директно преузети Зип датотеку са линка и инсталирати Фантастиц Коди аддон. Пратите ове кораке:

 1. Преузмите Зип датотека на свом уређају.
 2. Кликните Икона зупчаника (подешавања) > Инсталирајте из Зип датотеке > Пронађите преузету датотеку и кликните на складиште.Фирестицкплусман-0.1.2 > Сачекајте обавештење.
 3. Кликните на Инсталирајте из спремишта > Изаберите Фирестицкплусман Аддонс > Инсталирај > Сачекајте да се појави обавештење.

Како инсталирати фантастични Коди Аддон на Криптон верзије 17.6 или новије

 1. Отвори Коди > Кликните Икона подешавања > Кликните на Филе Манагер.како инсталирати фантастичан коди аддон
 2. Двапут кликните на Додати Извор > Кликните на ‘Ниједан’ > Откуцајте ово УРЛ хттп://фспмкоди.цом/репо/ > Притисните ОК > Дајте назив овом извору медија „Фантастиц Репо“ > Притисните ОК.како инсталирати фантастичан коди аддон на криптон верзије 17.6 или старије
 3. Вратите се у главни мени Коди притиском на ИЗАЋИ тастер више пута > Кликните на Додатионс > Кликните Кутија Обликовано икона.фантастичан коди
 4. Кликните на Инсталирај од Зип Филе > Изаберите Фантастично Репо> Кликните на Репо > репозиториј.фирестицкплусман-0.1.2.зипфантастичан коди аддон
 5. Сада кликните Инсталирај од Репозиториј > Изаберите Фирестицкплусман Аддонс > Видео Додатионс > Изаберите Фантастичан > Кликните на Инсталирај> Сачекајте да се додатак инсталира.како додати фантастичан коди аддон
 6. Када се обавештење појави, Вратите се на Главни Мени> Додатионс> Отвори Видео Додатионс > Кликните на Фантастичан > Прегледајте омиљени садржај и уживајте!

фантастичан коди аддон довнлоад

Како инсталирати фантастични Коди Аддон – Видео водич

Како инсталирати фантастични Коди Аддон на Јарвис верзије 16 или више

 1. Отвори Коди > Кликните Систем Ицон > Отвори Филе Манагер.
 2. Дупли клик Додати Извор > Кликните „Ниједан’ > Унесите ово УРЛ адреса хттп://фспмкоди.цом/репо/ > Кликните на Готово > Дајте назив овом извору медија „Фантастичан Репо ‘ > Готово> Кликните на ок.
 3. Иди на Главни мени Коди притиском на ЕСЦ тастер више пута > Кликните на Систем> Додатионс > Инсталирај од Зип Филе > Изаберите Фантастично Репо> Кликните на Репо > Кликните на репозиториј.фирестицкплусман-0.1.2.зип
 4. Сада кликните Инсталирај од Репозиториј > Кликните на Фирестицкплусман Аддонс > Отвори Видео Додатионс > Изаберите Фантастичан > Кликните на Инсталирај> Сачекајте да се додатак инсталира.
 5. Када се обавештење појави, Вратите се на Главни Мени> Додатионс> Отвори Видео Додатионс> Фантастичан.

Сада можете да прегледате омиљени садржај и уживате у фантастичном доживљају Коди!

Како инсталирати фантастични Коди Аддон на Фире Стицк

Једном када инсталирате Коди моћи ћете инсталирати додатак Фантастиц Коди на Фире Стицк. Помоћу нашег водича можете инсталирати Коди на Фире Стицк.

Да бисте инсталирали Фантастични видео додатак на Фире Стицк, следите овај водич корак по корак:

 1. Лансирање Ватра Стицк > Иди на Подешавања > Систем.
 2. Отвори Девелопер Опције > Укључите исправљање АДБ-а и Аппс од Непознати извори.
 3. Вратите се на Коди Фире Стицк Кућа > Кликните на Претрага > Тип Коди > Отвори Коди.
 4. Након што се Коди отвори, следите кораке наведене за инсталацију Фантастичне верзије Коди Криптон. Процедура је слична оној код Криптона.

Фантастични Коди Аддон не ради / Грешке / Проблеми

Фантастични Коди није успео да инсталира зависност

Ова грешка се обично јавља када постоји проблем са спремиштем. Ако наиђете на ову грешку, складиште се можда смањује или ажурира.

Решење

Можете му дати мало времена и касније проверити да ли је до проблема дошло због ажурирања или због прекида везе. У случају да се УРЛ искључи, покушајте да користите алтернативни УРЛ.

Фантастични Коди се не може повезати са спремиштем

То значи да сте унијели погрешну везу извора извора или да постоји грешка у синтакси.

Решење

Обавезно унесите тачан УРЛ како бисте се држали подаље од такве грешке.

Фантастичне рецензије Коди Аддон

Корисницима је потребан форум да би изнели своје мишљење, критику и подршку за аддонс. Које боље место од Реддита? Конац по нит, видећете микс коментаре.

Погледајте овај коментар, овај корисник назива Фантастиц као вилицу за споразум, иако је овај корисник није користио упркос инсталирању.

фантастичан преглед

Неки од корисника изнели су пунце и сарказам:

фантастичан преглед Реддита

А ту су и они који су чак ишли до дубине свог кода:

фантастичан аддон коди

Фантастичне Коди алтернативе

 1. Екодус
 2. Споразум
 3. Гурзил
 4. Отпор
 5. Генесис
 6. 321 Филмови
 7. Некодиран Коди

Тхе Врап Уп

Може се рећи без икаквог оклевања да је додатак Фантастиц Коди тачно како и његово име каже. Фантастични Коди корисници веома се хвале његовом функционалношћу и везама те га оцењују више од споразума. Можемо рећи да је овај додатак можда оставио Савез иза себе.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me