Из пепела Генезе рођен је нови додатак и назван Генесис Реборн. Побољшаним функцијама и ажурираним везама, Генесис Реборн је заиста заслужио своје име у свету Коди-ја. Ускоро ће постати један од најпопуларнијих видео додатака за Коди и ускладити његове преференције са Екодусом или Цовенантом.

У овом водичу дајемо детаљне кораке о томе како инсталирати Генесис Реборн на Коди. Ако је Генесис Реборн инсталиран, можете гледати филмове и ТВ емисије цео дан. Генесис Реборн је међу неким додацима који такође ради на Ксбок Оне Коди.

Како инсталирати Генесис Реборн на Коди – Видео водич

Како инсталирати Генесис Реборн на Коди Криптон верзије 17 или више

 1. Отвори Коди на вашем систему > Кликните на Икона подешавања, икона типа зупчаника која се налази на врху > Кликните на Филе Манагер опција > Сада се померите према доле да бисте двоструко кликнули на Додај извор.како инсталирати генесис реборн на коди
 2. Када двоструко кликнете на Додај извор, видећете оквир на екрану > Захтевало би спремиште УРЛ адреса па откуцајте хттп://јесусбокрепо.киз/репо/ > Сада откуцајте име спремишта „Исус кутија“ > Кликните на ок и Кликните ок поново тако да се кутија затвори.како инсталирати генесис реборн на коди криптон верзије 17
 3. Након што се кутија затвори, морате се вратити на Коди Почетни екран кликом на ‘Изаћи’ дугме на тастатури > Сада кликните на Додаци картицу > Овде морате кликнути Инсталлер пакета икона кутије.генеза препорођена ЗИП датотека
 4. Одатле морате кликнути Инсталирајте из Зип датотеке > Кликните на Исус Бок > Сада су вам пружене више опција, кликните на Репозиториј.Јесусбоктв-1.0.3 > Требат ће неколико тренутака да се постави репо.генеза се поново родила коди
 5. Сада одаберите опцију Инсталирајте из спремишта > Кликните на Репозиториј Исусове кутије > Видео додаци > Генесис Реборн > Инсталирај > Сачекајте да се додатак инсталира.сетуп генесис реборн коди
 6. Идите на гледање филмова и ТВ емисија о додатку Генесис Реборн Коди Главни мени Коди > Кликните на Коди Додаци > Видео додаци > Генесис Реборн.

генесис реборн коди подешавања

Како инсталирати Генесис Реборн на Коди Јарвис верзије 16 или испод

 1. Отворите Коди Јарвис на рачунару > Затим кликните на опцију Систем која се налази на предњој страни > Сада кликните на Филе Манагер > Двапут кликните на Адд Соурце где добијете кутију > Копирајте и залепите УРЛ хттп://јесусбокрепо.киз/репо/ и кликните Готово > Дајте назив спремишту „Исус Бок“ и кликните Готово > Притисните ОК.
 2. Вратите се на Коди Почетни екран > Кликните на Систем > Затим додаци > Одавде треба да одаберете Инсталирај из Зип датотеке > Нађите Исус Бок на листи и кликните на њега > Сада кликните на Репоситори.Јесусбоктв-1.0.3 > Проћи ће неко време да се инсталира.
 3. Сада кликните на Инсталл фром Репоситори > Репозиториј Исусове кутије > Видео додаци > Генесис Реборн > Инсталирај > Сада уживајте у гледању филмова и ТВ емисија.

Генесис Реборн Ревиев

Многи корисници Реддита имају утисак да су Зен (Елисиум) и Генесис Реборн тренутно најбољи додаци Коди-ја за стриминг филмова и ТВ емисија. Међутим, Елисиум тренутно не ради што оставља Генесис Реборн усамљеног ратника.

рецензија генезе реборн реддит

Додатак Екодус Коди раније се звао Генесис. Било је то када је Генесис одступио, преузео је то. Тада је Генесис оживео свој стари бренд, који је носио назив Генесис Реборн. Оба ова извора су добра за гледање филмова и ТВ емисија.

#коди Добре вести Коди фанови, постоји нови програм попут егзодуса који се некада звао Генесис Реборн и заиста је добар за филмове / тв 1/2 =

– ДЈ Кс-ТРА (@ дјктра74а) 15. јула 2017

Генесис Реборн не ради / проблеми / грешке

Могло би бити много разлога због којих Генесис Реборн не може радити. Неки од пропуста у раду са њиховим решењима наведени су у наставку:

Грешка у подацима о директоријуму није успела

Ова грешка је последица квара у складишту или извору спремишта. Јавља се када извор спремишта нема или је искључен. Поред тога, ова грешка се може појавити и због људске грешке приликом куцања погрешног УРЛ-а спремишта.

Решење

Да би се избегла људска грешка, од Коди корисника се мора проверити да ли постоји крајња коса црта (/) на крају УРЛ-а спремишта. Морате да унесете коса црта (/) на крају УРЛ адресе да бисте избегли ову грешку.

Али како знати када се та грешка појављује због гашења складишта? Можете да проверите да ли спремиште ради, једноставно упишите УРЛ у свој веб прегледач. Ако отвори везу, то значи да спремиште ради.

Провјерите Дневник за додатне информације

Ова грешка може свакога изненадити. Разлог због којег се појављује ова грешка је тај што је додатак дуже доступан или је садржај географски ограничен.

Решење

Ако додатак више није доступан, значи да је искључен. Ако је гео-ограничено, можете добити Коди ВПН да реши проблем. ВПН заобилази гео-ограничења и можете лако да преносите видео записе на Коди.

Генесис Реборн није успео да инсталира зависност

Неуспјешна инсталација овисности о погрешци углавном долази када је оштећено спремиште из којег је инсталиран додатак. Ова грешка се такође може појавити када је извор спремишта оштећен, али спремиште или зип датотека остају нетакнути.

Решење

Да бисте решили овај проблем, морате да размислите о инсталирању додатка Генесис Реборн Коди из поузданог извора, тј. Из спремишта Јесус Бок. Поступак инсталације спомена Генесис Реборн у овом блогу је из Исус Бок Репозиторија. Зато се осећајте сигурно и инсталирајте Генесис Реборн.

Генесис Реборн Довнлоад

Да бисте директно инсталирали додатак Генесис Реборн Коди на рачунар, морате да следите неке кораке. Али пре тога морате на свој рачунар преузети зип датотеку Исус Бок Репоситори.

 1. Када је преузимање довршено, отворите Коди > Кликните на Додаци > Икона инсталације пакета > Инсталирајте из Зип датотеке > Овде треба да пређете преузету зип датотеку са свог рачунара > Сачекајте да се догоди инсталација.
 2. Сада изаберите Инсталл фром Репоситори > Кликните на Јесус Бок Репоситори > Видео додаци > Генесис Реборн > Инсталирај > Уживати!

Тхе Врап Уп

Генесис Реборн је додатак за Коди у настајању, а брзо се учвршћује у Коди заједници. Захтева препознавање од Коди корисника што би га учинило неуспоредивим с Екодусом. Због тога смо пружили потпун водич о томе како инсталирати Генесис Реборн на Коди.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me