Како инсталирати ГитХуб Бровсер Коди на Криптон 17.6, Јарвис и Фирестицк

Како функционише ГитХуб

ГитХуб претраживач је заиста револуционарна иновација у свету Коди-ја. Један претраживач омогућава корисницима да претражују своје омиљене коди додатке и коди спремишта. Додатак ГитХуб Бровсер брише цео ГитХуб хостинг сервер у складу са упитима за претрагу корисника, а затим даје релативне резултате кориснику.


Олакшава цјелокупну инсталацију кориснику и помаже им штедећи њихово вријеме и системску меморију. Следите наш водич да бисте видели како да инсталирате ГитХуб прегледач Коди и доживите потпуно ново унапређено Коди искуство.

Увод у прегледник ГитХуб

ГитХуб је једно стајалиште за штребере и решење њихових проблема. Корисници више воле ГитХуб за преузимање било које Зип датотеке са веб локације јер има инсталационе датотеке за скоро сав софтвер и апликације. Чак и Коди корисници радије користе ГитХуб за преузимање омиљених додатака у складишта.

Сва најновија додатна складишта преносе програмери на ГитХуб. Стога, чак и ако су везе извора складишта затворене, корисници могу преузети складишта путем ГитХуб-а.

Функције прегледача ГитХуб Коди

ПросЦонс
Једноставан за коришћењеНестабилан
Један додатак за све остале додаткеДоступни су непоуздани Зип датотеке
Једноставност у проналажењу непопуларних додатакаУ процесу развоја
Охрабривање нових програмера

Како инсталирати ГитХуб претраживач на Коди Криптон верзије 17.6 или старије

 1. Лансирање Коди > Кликните на Подешавања.како инсталирати гитхуб претраживач коди
 2. Отвори Филе Манагер > Двапут кликните на Додај изворкако инсталирати гитхуб претраживач коди на криптон верзије 17.6 или старије
 3. Појавиће се дијалошки оквир, кликните где пише ‘Ниједан’ > Откуцајте ово УРЛ адреса хттп://фусион.тваддонс.цо/ > Кликните на ок.гитхуб претраживач коди довнлоад
 4. Назовите ово име извора медија као „ТВ Аддонс Репо ‘ > Кликните на ок > Двапут проверите УРЛ адреса и име и Кликните ОК опет.како инсталирати гитхуб претраживач коди на фирестицк
 5. Врати се Коди Почетни екран > Отворен Додаци мени > Кликните Кутија-икона > Изаберите Инсталирајте из Зип датотеке.како инсталирати гитхуб претраживач коди на јарвис верзије 16
 6. Отвори ТВ Аддонс Репо > Изаберите почните овде > Отвори плугин.програм.индиго-4.0.0.зип.гитхуб претраживач коди не ради грешке и проблеме
 7. Појавиће се обавештење у којем је наведено да је „Индиго додатак инсталиран“ > Када се обавештење појави, вратите се на Коди Почетни екран > Отвори Мени додатака> Иди на Видео додаци > Кликните на Индиго.подешавање коди претраживача
 8. Сада, кликните Инсталациони додатак > Кликните на ГитХуб Бровсер.Подешавања коди Гитхуб претраживача
 9. Затворите дијалошки оквир са упутствима који ће се појавити.
 10. На списку ћете видети три опције, тј. ГитХуб корисничко имеИме спремишта и Име додатка. Изаберите жељене метрике претраживања.

Како инсталирати ГитХуб Бровсер Коди на Јарвис верзије 16 или више

 1. Отвори Коди Јарвис В16 > Кликните на Систем.
 2. Отвори Филе Манагер > Дупли клик Додај извор.
 3. Кликните на <Ниједан> и откуцајте ово УРЛ адреса хттп://фусион.тваддонс.цо/ > Кликните на Готово.
 4. Именујте овај извор ‘ТВ Аддонс ‘ > Кликните на Готово > Кликните на ок.
 5. Врате у Коди Почетни екран > Кликните на Систем.
 6. Кликните на Додаци > Изаберите Инсталирајте из Зип датотеке > Изаберите ТВ Аддонс > Изаберите почните овде > Изаберите плугин.програм.индиго-4.0.0.зип.
 7. Врате у Коди Почетни екран > Кликните на Индиго.
 8. Отвори Инсталациони додатак > Отвори ГитХуб Бровсер > Затворите дијалошки оквир који ће се појавити.
 9. Сада потражите жељени додатак користећи име програмера, име додатка или име складишта.

Како инсталирати ГитХуб прегледач на Коди Фире Стицк

Инсталирајте Коди на Фире Стицк пре него што инсталирате ГитХуб прегледач. Након тога, следите ове кораке:

 1. Отвори Коди на ватри
 2. Иди на Опције за програмере > Укључите исправљање грешака АДБ и апликације из непознатих извора.

Сада погледајте поступак наведен раније за инсталирање додатка ГитХуб претраживача за Коди Криптон В.17. Преостали поступак биће исти одавде.

ГитХуб Бровсер Коди Довнлоад

 1. Преузмите Зип датотеку > Иди на Коди Почетни екран > Отвори Додаци > Кликните Кутија-икона > Изаберите Инсталирајте из Зип датотеке.
 2. Прегледајте свој систем и отворите преузету Зип датотеку спремишта.
 3. Појавиће се обавештење „Инстаго додатак инсталиран“ > Врате у Коди Почетни екран > Отвори Мени додатака> Отвори Видео додаци > Кликните на Индиго.
 4. Кликните на Инсталациони додатак > Кликните на ГитХуб Бровсер.
 5. Затворите дијалог са упутствима.
 6. Сада потражите додатак по имену програмера, складишта или самог додатка.

Грешке у прегледачу ГитХуб / Не ради / Проблеми

Није могуће пронаћи жељени додатак / спремиште

Током претраживања додатака или спремишта можда нећете добити жељене резултате или би прегледач могао да пружи нека неважна или неправилна складишта. На ГитХуб серверима постоје бројни додаци и зато њихово претраживање није тако лако као што се чини. Прегледник ће дати резултате упита према ономе што налази у односу на ваш упит за претрагу или у односу на њега.

Поправи

Проверите да ли је ваш упит за претрагу тачан и да ли правилно користите име програмера или име спремишта. Најбоља пракса је претраживање по имену програмера. Показује помало тачне резултате у поређењу с другим метрикама упита.

Инсталација није успела

Како је сам додатак у фази развоја, тако да инсталација додатка можда неће успети. У неким случајевима, додатак се сам инсталирао савршено, али остали додаци који су покушани да се инсталирају путем прегледача ГитХуб нису успели да се инсталирају.

Поправи

Што се тиче грешке у инсталацији додатка за прегледач ГитХуб, она ће се ускоро решити када се исправе све грешке. Док остали додаци који нису успели да се инсталирају путем прегледача ГитХуб можда нису успели због погрешног избора Зип датотека. Обавезно изаберите исправне ЗИП датотеке које приказују овај претраживач.

Завршне речи

ГитХуб претраживач је невероватна ствар коју је развио ТВ Аддонс јер је омогућио корисницима Коди-ја да уживају у свом Коди искуству без тражења ту и тамо додатака за складишта. Корисници имају потешкоће у проналажењу веза радног извора из спремишта, док су све доступне на ГитХуб-у. Ово је сигурно невероватан развој и препоручујемо да га испробате. Следите наш водич да бисте видели како да инсталирате ГитХуб Бровсер Коди и проверите да ли користите најбољи ВПН за Коди услугу да бисте остали заштићени.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map