Било би само неколико додатака на којима можете гледати мноштво ИПТВ канала, а и4атв додатак можете наћи на врху те листе.

Коришћење ВПН-а за Коди топло се препоручује када вршите стриминг са ИПТВ Коди додацима јер имају географски ограничене протоке и морате бити сигурни да безбедно струјате.

Упозорење: Стреаминг омиљене емисије или филма користећи Аддонс треће стране без ВПН-а, дефинитивно ће вас довести у проблеме са ауторским правима и кршењем закона. Незванични додаци Коди-ја се разматрају НЕЗАКОНИТО у већини земаља. Овде је а Коди ВПН штити ваш идентитет & штити вас од ауторских права и ДМЦА обавештења, истовремено деблокирајући гео-ограничени садржај.
 ЦТА

И4атв је најновији додатак за додатак ИПТВ каналу Коди који некако успева да струји многе популарне канале из целог света. Погледајте нашу најбољу Коди листу додатака да бисте знали који додатак је на врху листе.

У овом водичу за подешавање разговарамо о томе како инсталирати и4атв на Коди да бисте могли гледати спортске акције уживо на свом уређају.

 1. Како инсталирати и4атв на Коди Леиа / Криптон Верзија 18 / 17.6
 2. Како инсталирати и4атв на Коди Јарвис верзије 16
 3. и4атв Репо Зип Довнлоад
 4. и4атв Апк
 5. и4атв не ради / грешке / проблеми

Како инсталирати и4атв на Коди Леиа / Криптон верзије 18 / 17.6 или вишу

 1. Покрените Коди Криптон на вашем систему > Кликните на Икона зупчаника (Икона поставки) која се налази на врху > Изаберите опцију Филе Манагер > На левој страни се померите према доле и двапут кликните на Додај извор.Како инсталирати и4атв-он-Коди
 2. На екрану ће се ускоро појавити кутија па додирните ‘Ниједан’ опцију и залепите УРЛ адреса хттп://срп.ну/ > Кликните на ок > Сада на дну оквира откуцајте име спремишта „Супер Репо“ > Кликните на ок да затворим кутију.како инсталирати и4атв на Коди криптон верзије 17 или новије
 3. Иди на Почетна страница Коди куцањем на ‘Изаћи’ тастер на тастатури > Онда крени ка Додаци мени > Изаберите Икона кутије на врху.и4атв на Коди
 4. Сада кликните на Инсталирајте из Зип датотеке > Овде ћете видети оквир, па се померите надоле и изаберите Супер Репо > Онда Криптон > Кликните на Спремишта > СуперРепо > Сада кликните на СуперРепо.коди.криптон.репоситориес-0.7.04.зип > Инсталација ће потрајати неколико минута.подешавање и4атв коди
 5. Једном када је спремиште инсталирано, у горњем десном углу екрана појавит ће се скочни прозор који ће потврдити инсталацију > Сада кликните на Инсталирајте из спремишта > СуперРепо Репозиторији [Криптон] [в7].подешавања и4атв коди
 6. Сада одаберите Репозиториј додатака > Овде ћете наћи листу многих Супер Репо репозиторија, па кликните на СуперРепо Све [Криптон] [в7] > Кликните на Инсталирај > Сачекајте да се спремиште инсталира.конфигурација и4атв коди
 7. Вратите се поново на Инсталирајте из спремишта опцију притиском на ‘Изаћи’ тастер на тастатури > Померите се према доле и кликните на СуперРепо Све [Криптон] [в7] > Изаберите Видео додаци > Помичите се према доле да бисте га пронашли и4атв > Хит Инсталирај > Сачекајте да се инсталација заврши.како инсталирати и4атв ДКС ​​на коди јарвис верзије 16 или старије
 8. Додатак и4атв је сада инсталиран > Да бисте отворили додатак и4атв 2017, вратите се на Коди Хоме > Изаберите Додаци опција > Кликните на Видео додатак > На десној страни екрана кликните на и4атв > Уживати!

Како инсталирати и4атв на Коди Јарвис верзије 16 или испод

 1. Отвори Коди Јарвис > Иди на Систем мени > Кликните на подмени „Филе Манагер“ > Дупли клик Додај извор који се налази доле.
 2. Кликните на ‘Ниједан’ опција када се појави поље > Откуцајте УРЛ адреса хттп://срп.ну/ > Кликните на Готово > На дну откуцајте име спремишта „Супер Репо“ > Кликните на Готово > Кликните на ок.
 3. Врати се Главни мени Коди притиском на „Бацкспаце“ тастер на тастатури > Кликните на Систем > Онда Додаци > Сада тапните Инсталирајте из Зип датотеке опција > Из оквира одаберите Супер Репо > Кликните на Јарвис > Онда Спремишта > СуперРепо > Сада одаберите суперрепо.коди.јарвис.репоситориес-0.7.04.зип
 4. Једном када је инсталиран Супер Репо, кликните на Инсталирајте из спремишта > Пронађите и кликните на СуперРепо Репозиторији [Јарвис] [в6] > Репозиториј додатака > Изаберите СуперРепо Све [Јарвис] [в6] > Инсталирај.
 5. Врати се Инсталирајте из спремишта опција > Кликните на СуперРепо Све [Јарвис] [в6] > Видео додаци > Изаберите и4атв > Хит Инсталирај.

и4атв Репо Зип Довнлоад

Други начин за инсталирање и4атв 2017 је преузимањем Супер Репо Репозиторија Зип датотеке. Пре него што започнете инсталацију, преузмите зип датотеку одоздо:

За Криптон: Преузмите Супер Репо Зип датотеку

За Јарвис: Преузмите Супер Репо Зип датотеку

 1. Отвори Коди Криптон > Иди на Додаци > Икона кутије на врху > Изаберите Инсталирајте из Зип датотеке > Навигација или Отпремити преузета Супер Репо Зип датотека > Сачекајте да се инсталира.
 2. Иди на Инсталирајте из спремишта опција > Кликните на СуперРепо Репозиторији [Криптон] [в7] > Репозиториј додатака > СуперРепо Све [Криптон] [в7] > Инсталирај.
 3. Једном инсталиран, притисните „Бацкспаце“ тастер два пута, а затим идите према доле да бисте изабрали СуперРепо Све [Криптон] [в7] > Иди на Видео додаци > Изаберите и4атв > Кликните на Инсталирај > Уживати!

и4атв Апк

Сада можете инсталирати и4атв на Андроид уређај преузимањем и4АТВ апк. Следите доле наведене кораке да бисте инсталирали и4атв апк на Фире Стицк / ТВ или било који други Андроид уређај.

 1. Преузмите и4атв АПК
 2. На Андроид уређају идите до преузете датотеке.
 3. Отворите чаробњака за инсталацију и почните инсталирати и4атв. Погледајте ове најбоље коди чаробњаке.

и4атв Реддит Рецензије

Хвала богу за овај и4атв.ус ток јер не могу натерати да овај ЕСПН ради за живот мене …

– Гимтертаинмент (@Гимтертаинмент) 15. априла 2017

Само неколико Коди додатака може преносити ЕСПН канал уживо на Коди. То су препознали и многи Коди корисници јер је ово додатак за гледање спортова уживо. Доноси вам спортску акцију уживо из целог света.

Било који добар линк за сесију 2? И4атв.ус ме успремници нон стоп

– Даниел (@ Даниел_сан2013) 14. априла 2017

Иако ће додатак и4атв Коди понудити пуно избора за стриминг, али пуферирање је уобичајено питање с којим се већина суочава. Коди пуфер може да вам упропасти сав фонд за гледање спорта, па следите доњи одељак да бисте решили и4атв проблеме са пуњењем.

и4атв не ради / грешке / проблеми

Питања пуњења

Буфирање је уобичајено питање код додатака, а посебно са и4атв. Коди пуферирање током филмова и ТВ емисија подједнако је неугодно када се гледају спортови уживо. То може уништити сву забаву, али што је најважније може подстаћи кориснике да више не посећују Коди.

Решење

До проблема са пуњењем коди-ја долази због повећања кеша на Коди-ју. Због тога препоручујемо Коди корисницима да очисте кеш меморију помоћу чаробњака Мерлин. Уз брисање предмеморије, Мерлин Визард такође брише сличице и пакете.

Инсталација зависности није успела

Када инсталирају и4атв додатак који није из Супер Репо-а, Коди корисници често добијају грешку под називом „Неуспешна инсталација зависности“. До овог проблема обично долази када је спремиште или додатак престао да ради или пролази кроз ажурирање.

Решење

Постоји једноставно решење за решавање овог проблема и укључује инсталирање исправног спремишта за и4атв. Супер Репо је право складиште за инсталирање и4атв. Стога смо из Супер Репо-а пружили водич за подешавање који ће решити проблем.

Да замотавам ствари

и4атв Коди додатак оставља снажан утисак на Коди кориснике импресивном списком ИПТВ канала доступних за стриминг. Овај додатак се може наћи у Супер Репо Репоситориес-у међу многим другим додацима. Овај водич за подешавање садржи детаље о томе како инсталирати и4атв на Коди.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me