иода-коди-аддон-леиа

Иода Коди је још једна вилица популарног додатка Екодус Коди. Овим додатком можете уживати у стримингу филмова, ТВ емисија, документарних филмова и још много тога у ХД и 4К квалитети.

За струјање ће вам требати најбољи ВПН јер су ХД и 4к токови географски ограничени и ВПН може заобићи та ограничења.

Иода Коди Репозиториј

Додатак Иода Коди раније је био доступан у складишту Супремаци Коди, али је спремиште недавно затворено и сада је доступно преко Коди Исраел Репозиторија.

Како инсталирати Иода Коди на Леиа / Криптон

Следите ове кораке да бисте инсталирали додатак Иода на Коди Леиа верзије 18 и Криптон верзије 17.6:

 1. Отвори Коди > Кликните на Икона подешавања (зупчаник) > Отвори Филе Манагер.како инсталирати јода коди аддон на коди криптон
 2. Двапут кликните на Додај извор > Појавиће се дијалошки оквир > Кликните где пише > Унесите ову УРЛ адресу у траку за адресе „хттп://ввв.лвтвв.цом/репо/“ > Кликните на Ок > Дајте овом извору медија назив „Кодил> Кликните на ок > Кликните на ок поново да затворите дијалошки оквир.кодил
 3. Врати се Главни мени > Кликните на Додаци > Кликните на Бок Ицон из горњег левог угла.како подесити јода коди аддон
 4. Изаберите Инсталирајте из Зип датотеке > Кликните на Кодил > Изаберите репозиториј.кодил-1.3.зип > сачекајте обавештење.споразум-коди-зип-фицхиер-телецхаргемент
 5. Сада кликните на Инсталирај из опције Репозиториј > Кликните на Коди Исраел Репозиториј > Отвори Видео додаци фолдер.Иода коди видео аддон
 6. Померите се по листи и изаберите Иода> Кликните на Инсталирај > Сачекајте обавештење.

иода аддон за филмове и ТВ емисије

Како инсталирати Иода Коди на Јарвис верзије 16 или више

 1. Отвори Коди Јарвис.
 2. Кликните на Систем > Иди на Филе Манагер.
 3. Кликните на Додај извор.
 4. Кликните на <Ниједан> и откуцајте ово УРЛ адреса хттп://ввв.лвтвв.цом/репо/ > Кликните на Готово > Дајте овом линку извора медија назив Кодил > Кликните на Готово > Кликните на ок.
 5. Вратите се назад Коди Хоме Екран > Кликните на Систем > Отвори Додаци.
 6. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке > Отвори Кодил> Кликните на репозиториј.кодил-1.3.зип.
 7. Кликните на Инсталирајте из спремишта опција > Изаберите Надмоћ > Отвори Видео додаци фолдер > Изаберите Иода > Кликните на Инсталирај.

Како инсталирати Иода Коди на Фире Стицк

 1. Инсталирај Коди на свом уређају Фире Стицк.
 2. Иди на Опције за програмере > Укључите исправљање грешака АДБ и апликације из непознатих извора.
 3. Сада следите тачно претходно приказану процедуру за инсталирање Иода Коди додатка Коди криптон. Поступак од ове тачке надаље остаће исти.

Иода Коди Довнлоад

 1. Преузмите Иода Коди додатак зип датотеке.
 2. Иди на Главни мени Коди.
 3. Кликните на Додаци.
 4. Кликните на Кутија Ицон.
 5. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке.
 6. Прегледајте систем и отворите преузету зип датотеку.
 7. Сада кликните на Инсталирајте из спремишта опција.
 8. Изаберите Надмоћ.
 9. Кликните на Видео додаци.
 10. Изаберите Иода > Кликните на Инсталирај.

Иода Коди Рецензије

Наишао сам на неке позитивне повратне информације о Иода Коди додацима од стране Коди корисника. Ево погледа шта корисници морају да кажу о овом додавању Коди-ја:

Коментар из дискусије Коментар Боогертвиллиамс из дискусије "Захтеви, препоруке, & Основе – новембар 2018".

Овај корисник је испробао Иода Кодија за стриминг одређеног ТВ програма, а стрмеаинг веза коју је овај корисник пронашао био је ХД. Ово је један од разлога што препоручујем Иода Коди додатак.

Коментар из дискусије Коментар ТецхницалПиро из дискусије "Захтеви, препоруке, & Основе – новембар 2018".

Изгледа да се овом кориснику свиђа овај додатак, али недостатак који је овде идентификован је прихватљив. Коди геекс воле да се интегришу у Тракт како би одржали своје пописе и библиотеку. Иода је форд додатка Екодус Коди, али нема интеграцију Тракт налога као што је Екодус имао.

Иода Коди не ради / Грешке / исправке

Ево неколико грешака које су на различите друштвене платформе објавили Иода Коди корисници. Па сам смислио да обезбедим одговарајуће исправке за ове грешке:

Инсталација није успела

Могућности су да када покушате инсталирати додатак из мапе видео додатака спремишта, додатак се можда неће инсталирати, искачући обавештење „Ад-он инсталација није успела“.

Поправи

Покушајте поново инсталирати спремиште јер се та грешка појавио када неке датотеке недостају у складишту или ако је спремиште застарело. Поновна инсталација складишта ажурираће спремиште и моћи ћете лако да инсталирате додатак.

Нема доступних токова

Ова грешка се појављује када покушате да отворите наслов садржаја из библиотеке додатака. Разлог због којег се појављује ова грешка је у томе што отпадне везе не могу да уграбе било које линкове за стриминг од провајдера за одређени наслов садржаја. Или провајдери неће имати ниједну везу за стриминг за одређени наслов садржаја или ће ваш кеш система бити претрпан.

Поправи

У многим таквим случајевима примећено је да је чишћење предмеморије помогло корисницима. Ако желите очистити предоџбу Коди-а, погледајте наш водич „Како очистити видео цацхе у Коди-ју“.

Завршне речи

Вилице за егзодус настављају да долазе путем интернета, а затим нестају, али само неколицина има способност да се задржи и стекне репутацију.

Иода Коди један је од оних вилица на које се корисници могу ослонити. Има квалитетне везе за стриминг и не руши се често попут осталих Екодус вилица.

Иода Коди додатак је одличан избор за Коди кориснике који желе уживати у стриму филмова и ТВ емисија без икаквих компликација и сложености. Интерфејс Иода Коди-ја је потпуно такав као код Екодуса Кодија и зато је прилично једноставан и лаган за употребу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me