Коди као бесплатни софтвер отвореног кода може се инсталирати на Амазон Фире ТВ / Фире Стицк. Након инсталације Кодија на ФиреСтицк или ФиреТВ, моћи ћете да преносите тонове филмова и ТВ емисија директно на ваш Амазон Фире ТВ / Фире Стицк. А ако се мучите са инсталирањем кодија на ФиреСтицку, онда се боље пређите на бјекство од бјекства.
Пружамо детаљни водич о томе како инсталирати Коди на Фире ТВ / Фире Стицк, као и једноставан водич за инсталацију на впн-у за фирестицк из продавнице апликација Амазон и без њега.

Contents

Како инсталирати Коди на Фире ТВ Цубе

Амазон је створио неке нове стандарде у индустрији забаве и онлајн стриминга када је објавио ФиреСтицк и Фире ТВ, стекао велику популарност и многи људи су се пребацили на ФиреСтицк како би се ослободили ланаца кабловске телевизије.

Међутим, Амазон је сада отишао корак даље користећи своју технологију Алека и представио потпуно нову Фире ТВ Цубе. Једносмерна кутија за стреаминг у облику коцке која пружа стреаминг до 4к ХДР квалитета.

Сада се можда питате како инсталирати Коди на Фире ТВ Цубе, знамо тачно!

Фире ТВ Цубе ради са интеграцијом Алека, омогућавајући корисницима контролу протока без икаквог даљинског управљача. Ослободио је стреаминг руке и револуционирао значење погодности и забаве.

Инсталирање Коди на Фире ТВ коцка поступак је сличан поступку инсталације који се користи за ФиреСтицк. Поступци инсталације детаљније су обрађени у овом водичу.

Како инсталирати Коди Криптон Версион 17.6 на Амазон ФиреСтицк / ФиреТВ

Пре него што инсталирате Коди на ФиреСтицк или Амазон Фире ТВ, морате да креирате свој Амазон налог и повежете се на Ви-Фи.

Коди Криптон верзија 17.6 је последња исправка за серију Коди Криптон и имала је пуно исправки програмских грешака и побољшања приступачности. Међутим, Коди кориснички интерфејс остао је исти за све верзије Коди Криптон.

Цела листа корака је дата у наставку:

 1. Омогући апликације из непознатих извора. Подешавања > Уређај > Опције за програмере > Апликације из непознатих извора.како инсталирати коди на амазон фире ТВ
 2. Преузмите ЕС Филе Екплорер. Прелазак на Почетни екран > Претрага > Тип ЕС (Спаце) Истражите > Кликните на ЕС Екплоре > Преузимање > Отвори.како инсталирати коди на амазон фирестицк
 3. Проширите Фаворите са леве стране > Кликните на Адд > Отвориће се кутија > Упишите хттпс://ввв.кодивпн.цо/репо/фирестицк.апк > Притисните Нект > Откуцајте име, нпр. „Нови Коди“ > Притисните Нект > Притисните Додај.како подесити коди криптон верзије 17 на ТВ Амазон Фире
 4. Поново идите на Фаворите > померите се према доле и кликните на „Нови коди“ > Кликните на икону „Више“ која се налази у дну екрана > Кликните на „Отвори у прегледачу“ > Отвориће се скочни прозор који ће гласити „Отвори помоћу програма ЕС Довнлоадер“ > Притисните Само једном > Започеће преузимање.како подесити коди криптон верзије 17 на Амазон фирестицк
 5. Отворите преузету датотеку > Кликните на Инсталирај > Притисните Отвори

коди финал степ фире ТВ

Како инсталирати Коди Јарвис верзије 16 на Амазон ФиреСтицк и ФиреТВ

 1. Покрените Фире ТВ / Фире Стицк > Идите на Подешавања > Систем > Померите се доле до Опције за програмере > Омогућавање грешке АДБ-а.како инсталирати коди јарвис верзије 16 на амазон фире тв
 2. Вратите се на Почетни екран > Кликните на Сеарцх > Откуцајте „ЕС (Спаце) Екплорер > Кликните на Преузми > Кликните на дугме Отвори.како инсталирати коди јарвис верзије 16 на амазон фирестицкОтворите Ес Екплорер > Кликните на „Фаворити“ присутно на левој страни екрана > Кликните на Додај>  Појавиће се скочни прозор типа хттп://хтпцбегиннер.цом/афтв > Откуцајте име, нпр. Коди16 > Кликните на Додај > Померите се према доле и кликните на „Коди16“> Започеће преузимање.како подесити коди јарвис верзије 16 на Амазон фире ТВ
 3. Отворен филе > Инсталирај > Отворите Коди и уживајте!

коди фирестартер

Како инсталирати Коди 18 Леиа (алфа верзија) на ФиреСтицк

Коди Леиа верзија 18 је најновије издање Коди верзије, представљено након Коди Криптон верзије 17 серије. Нема много разлика у корисничком интерфејсу нове Коди Леиа верзије 18.

Још једна ствар коју овде треба схватити је да стабилна верзија Коди Леиа још није објављена. Још је у фази тестирања и његова Алпха верзија је доступна од сада.

Исти поступак инсталације користиће се за инсталирање Коди Леиа верзије 18 који су илустровани у овом водичу.

Како се користи Коди на ФиреСтицку?

Коришћење Коди он ФиреСтицк слично је кориштењу Коди-а на другим уређајима јер сучеље Коди остаје исто на свим уређајима. Међутим, поступак инсталације Кодија на сваком уређају је различит, посебно на ФиреСтицку. Због тога Коди службено не подржава ФиреОС и може се инсталирати само јаилбреакинг-ом ФиреСтицк-а, али то може захтевати подешавање ВПН-а на Фирестицк-у.

Постоји неколико поступака за билдање ФиреСтицк-а; овде је корак по корак пролазак кроз све методе:

Инсталирајте Коди на ФиреСтицк користећи АппСтартер

Да бисте инсталирали Коди помоћу АппСтартера, следите ове кораке:

 1. Идите на Подешавања.
 2. Отворите могућности за програмере.
 3. Омогућите „Отклањање погрешака са АДБ-ом“ и „Апликације из непознатих извора“ у опцијама за програмере.
 4. Кликните на Сеарцх > У траку за претрагу откуцајте „ЕС Филе“.
 5. Кликните на Аппс & Игре> Кликните на ЕС Филе Екплорер > Сада преузмите ЕС Филе Екплорер.
 6. Након преузимања отворите ЕС Филе Екплорер > Кликните на Фаворите > Кликните на Адд.
 7. Откуцајте овај изворни УРЛ, хттп://фс.бпк.ли > Дајте му име Ватра.
 8. Изаберите Додај > Померите се према доле и кликните на Фире.
 9. Изаберите АПК датотеку АппСтартер > Кликните на Инсталирај.
 10. Изаберите Отвори > Отвориће се АппСтартер и биће спреман за употребу.
 11. Сада да инсталирате Коди > Крените на Ажурирања > Кликните Ажурирај на најновију верзију
 12. Чекати > Кликните на Инсталирај.
 13. Једном инсталиран, можете кликнути отворити и Коди ће се покренути.

Инсталирајте Коди на Фирестицк помоћу ФиреДЛ-а

 1. Укључите ФиреСтицк > Идите у мени поставки > Изаберите Опцију уређаја.
 2. Кликните на падајућу листу и кликните на опције за програмере.
 3. Омогућите уклањање погрешака АДБ-а и апликација из непознатих извора да бисте инсталирали апликације треће стране на свој ФиреСтицк.
 4. Вратите се у главни мени Коди ФиреСтицк и кликните на опцију претраге.
 5. У траку за претрагу откуцајте „Фиредл“ и изаберите први резултат који се појави.
 6. Кликните на Преузми и преузми ФиреДЛ на свом ФиреСтицк уређају.
 7. Вратите се кући ФиреСтицк и отворите ФиреДЛ из одељка са апликацијама.
 8. Да бисте инсталирали Коди, упишите тачан ФиреДЛ код.

Ево неколико ФиреДЛ кодова за Коди:

 1. коди32 – Коди 17.6 (АРМ7) 32 бит
 2. коди64 – Коди 17.6 (АРМ8) 64 битни

 Инсталирајте Коди на ФиреСтицк користећи Довнлоадер апликацију

 1. Кликните на опцију претраге вашег ФиреСтицк-а.
 2. Упишите „Довнлоадер“ у траку за претрагу и изаберите апликацију Довнлоадер из резултата претраге.
 3. Икона облака ће се појавити испод апликације.
 4. Сада ће ваш уређај преузети и инсталирати апликацију.
 5. Апликација ће се покренути након преузимања. Кликните У реду да бисте затворили дијалошки оквир добродошлице.
 6. Кликните на Подешавања
 7. Омогући ЈаваСцрипт > Иди кући.
 8. Унесите УРЛ адресу Кодија, тј. ‘хттп://коди.тв ’ на почетном екрану и притисните „Иди“ > Веб страница ће се отворити.
 9. Идите на страницу за преузимање и преузмите верзију Кодија за Андроид. Кликните на “АРМВ7А (32БИТ)”.
 10. Након преузимања Коди-а, кликните на Инсталл.
 11. Сада кликните Отвори да бисте покренули Коди и уживали у стримингу.

Како ажурирати Коди на ФиреСтицк-у и Фире ТВ-у

Уз брзи развој на Коди и Фирестицк-у, потребно је хитно ажурирати коди на ФиреСтицк-у или Фире ТВ-у. Уз различите верзије од 15 до последње верзије Коди 18 Леиа, мораћете да ажурирате свој уређај. Лако можете научити како ажурирати коди на ватреној стихији уз наш опсежни водич са 3 различита метода.

ФиреОС треба ажурирати време јер свако ново ажурирање има неке исправке грешака и промене како би се побољшало корисничко искуство. Ево корака за ФиреСтицк Упдате 2018:

 1. Укључите свој ФиреСтицк > Подигните уређај.
 2. Отворите Подешавања > Идите на уређај > Кликните на Абоут.
 3. Кликните на „Верзија софтвера“ и изаберите „Провери ажурирање система“.
 4. Ако систем приказује доступну исправку, кликните на Инсталирајте системску исправку.

Најбоље градње за Коди на ФиреСтицку

Фанови Коди-а можда су упознати са свим његовим популарним Буилд-овима, али они су мање познати по Коди Буилдс-у који су намењени посебно Фире Фире Стицку. У наставку се расправљају о најбољим моделима Коди Фире ТВ Стицк-а:

Но Лимитс Магиц Буилд

Није прошло толико времена да овај Буилд постане популаран међу Коди фановима. Има наменски Фире Стицк Буилд који има леп изглед, а још бољи коди фире тв додатке који су инсталирани и спремни за употребу.

бест коди амазон фире тв стицк гради

Асекција је намењена филмовима, ТВ емисијама и музици за децу. Дакле, све што вам треба је надомак руке уз овај Коди Фире ТВ Стицк Буилдс.

Воокие Лите

Воокие Лите Коди Фире ТВ Стицк никада не разочара своје фанове због свог брзог и несметаног рада на Фире ТВ Стицк-у. Овај Буилд има толико тога да понуди својим фановима, јер садржи популарне додатке за ватрени тв коди као што су Спортс Девил, ББ фудбалски резултати, УФЦ Финест, Теевие, УК Турк и многи други.

воокие лите амазон фире стицк коди буилд

Хипер ТТ Фире Стицк

Још један Коди Фире ТВ Стицк Буилд који не би покварио забаву за љубитеље Кодија који воле нон-стоп гледати филмове и ТВ емисије. Можете да гледате читаву епизоду ТВ емисија са лакоћом због своје једноставне навигације и изгледа. Кроз разне жанрове, филмови и ТВ емисије могу се лако наћи.

хипер тт амазон фирестицк коди буилд

Још један Коди Фире ТВ Стицк Буилд који не би покварио забаву за љубитеље Кодија који воле нон-стоп гледати филмове и ТВ емисије. Можете да гледате читаву епизоду ТВ емисија са лакоћом због своје једноставне навигације и изгледа. Кроз разне жанрове, филмови и ТВ емисије могу се лако наћи.

ФиреСтицк / Фире ТВ алтернативни уређаји за Коди

 1. Коди на Виндовс-у
 2. Коди на Распберри Пи 
 3. Коди на иПаду
 4. Коди он Року
 5. Коди на Аппле ТВ-у
 6. Коди на Ксбок Оне
 7. Коди на Нвидиа Схиелду

Како се користе тастатуре и даљински управљач телевизора на Коди-ју

Даљински управљач Коди Фире ТВ је лакши за употребу него што се можда чини. На даљинском управљачу Коди Фире ТВ инсталирано је мање дугмића са јасним индикацијама и логотипом који су уграђени изнад тих тастера. Нови даљински управљач за ТВ садржи 6 тастера и 1 кружно дугме.

Како се користе тастатуре и даљински управљач телевизора на коди

Кружно дугме садржи 4 тастера, тј. Горе, доле, лево, десно. Осталих шест тастера који се налазе на дну укључује горње лево надесно, дугме „назад“, дугме „дом“, дугме „главни мени“, дугме „премотавање уназад“, дугме „репродукција и пауза“ и дугме „напријед“..

Како ажурирати Фире ТВ за Коди

Да бисте преузели најновије додатке за Коди и несметано радили на Фире ТВ уређају, неопходно је ажурирање програма Коди Фире ТВ. За инсталирање ажурирања, следите доле наведене кораке:

 1. Отворите Фире ТВ > Кликните на Уређај > Опције за програмере > Укључите апликације из непознатих извора.како ажурирати коди на ватри тв
 2. Идите на Почетни екран Фире ТВ > Кликните картицу Сеарцх > Унесите ‘Довнлоадер’ да бисте пронашли апликацију за преузимање > Преузимање > Отвори.како надоградити амазон фире тв на коди
 3. Унесите УРЛ адресу > Кликните на Преузми > Отвориће се оквир који ће тражити ваш одговор на преузимање нове верзије Коди-ја. Померите курсор доле и кликните на Инсталирај >Имаћете следећи екран.

како добити нову верзију ватрене ТВ на коди

Како убрзати Коди Фире Буфферинг ТВ

Корисници Коди Фире ТВ често постављају питања у вези са проблемима пуњења у својим Амазон уређајима. Већина проблема са пуњењем отпада приликом надоградње на најновију верзију Фире ТВ. Међутим, и поред ове чињенице, пружили смо два начина на које можете убрзати пуњење Коди Фире ТВ-а. Једно је лако, а друго је мало компликован начин. Покушајте обоје да убрзате пуфер.

Процес 1: Омогућите хардверско убрзање

Ово је једноставан начин убрзавања пуњења Коди Фире ТВ-а.

 1. Покрените Коди на Фире ТВ > Подешавања > Подешавања играча.како убрзати коди ватрени тв пуфер
 2. Кликните на икону у доњем левом куту и ​​промените је у ‘Екперт’ > Сада поставите миш преко видеа > Промените Омогући ХК скалере за скалирање изнад опције са 20% на 0% > Омогућите опцију „Допусти хардверску акцелерацију“.

како поправити коди фире тв слов стреаминг

Процес 2: Инсталација Арес пројекта

Сада долазите до компликованог процеса, морате инсталирати Арес Пројецт на Коди-ју да бисте појачали тампон коди Фире ТВ. Ево следећих корака:

 1. Покрените Коди > Подешавања > Филе Манагер > Двапут кликните „Додај извор“ >Унесите везу хттп://аресвизард.ук/ где пише Унесите име „Чаробно“ и притисните ОК.пројекат тв коди арес
 2. Вратите се на Коди Почетни екран > Кликните на Додаци > Кликните на икону мале кутије у горњем левом углу > Инсталирајте из зип датотеке > Кликните на Магиц >репоситори.ареспројецт и притисните ОК, а инсталација ће почети.арес пројект аддон коди фире тв
 3. Инсталирајте из спремишта > Арес Пројецт > Програмски додаци> Арес Визард > Инсталирај.арес визард на коди фире тв-у
 4. Вратите се на Почетни екран > Додаци > Програмски додаци > Када кликнете на Арес Визард, започет ће друго преузимање > Појавиће се екран.подешавање чаробњака
 5. Кликните “Подешавање” у горњим картицама > Кликните на Напредне поставке > Кликните на дугме Даље > Генеришите подешавања > Препоручена подешавања > Примените ове поставке.арес визард буффер моде
 6. Арес Визард има могућност да вам препоручи подешавања режима пуњења која су погодна за ваш Фире ТВ уређај. Решит ће све ваше проблеме с пуњењем и убрзати пуфер. Ако чаробњак чаробњака не ради за вас, имамо још једно најбоље решење коди чаробњака.

Најбољи Коди Фире ТВ 4К додаци и канали

Стреаминг са ФиреСтицком је већ најбоље искуство, али када га сарађујете са Коди-јем, искуство струјања прелази нови ниво. Све сјајно у вези са Коди-ом је због његових невероватних Коди додатака за ФиреСтицк.

Ево неколико додатака Коди са њиховим поступцима инсталације за које верујем да бисте требали испробати на ФиреСтицку:

Инсталирајте Цовенант на ФиреСтицк

Цовенант је један од најбољих Коди додатака који већ дуже време доминира у Коди заједници и још увек је у игри. Овај додатак омогућава корисницима да гледају своје омиљене филмове и ТВ емисије у ХД квалитету без суочавања са ситним нередима.

Кликните на везу да бисте видели поступак инсталације: Инсталирајте споразум на ФиреСтицк-у

Инсталирајте Екодус на ФиреСтицк

Један од најстаријих и популарних додатака Коди који је стандарде за Коди стриминг попримио на ново, Екодус води своју мафију. Егзодус је показао шта би ново могло да се уведе у свет Коди-а, а откад је изашао из игре, новајлије су започеле следећи мерило које је поставило.

Сигурно је неопходан додатак Коди и можете га инсталирати следећим линком до његовог упутства за инсталацију која је дата доле:

Инсталирајте Екодус на ФиреСтицк

 Инсталирајте Нептуне Рисинг на ФиреСтицк-у

Нептуне Рисинг је још један врло цењен и широко кориштен додатак Коди који заслужује да се препоручи због својих сјајних веза за квалитету струјања и поузданости. Инсталирајте додатак Нептуне Рисинг Коди и бежично струјте на свом ФиреСтицку. Кликните на доњу везу:

Инсталирајте Нептуне Рисинг Коди Аддон

Инсталирајте СкиНет на ФиреСтицк

СкиНет је најновији додатак за Коди Фире Фире у граду. Налази се на врху лествице међу најбољим додацима Коди Фире ТВ за 4К видео садржаје. Док то преузимате можете гледати Маверицк, Силент Хунтер и друге канале у ултра ХД.

Инсталирајте УК Турк Плаилисте на ФиреСтицк-у

Ако пронађете поузданији додатак Коди за Фире ТВ који ће вам понудити 4К квалитетне филмове, онда је ово право место. Без сумње је најстарији додатак за Коди ватре и вехементно највећи.

Не можете само гледати филмове, већ можете гледати и спортове, цртане филмове, документарне филмове и други сродни медијски садржај, све у 4К видео квалитету.

Инсталирајте Еасиневс Коди Аддон за ФиреСтицк

Еасиневс је још један додатак Коди Фире ТВ 4К који нуди огромну базу података о најновијим филмовима, ТВ емисијама и спортовима са 4К видео квалитетом, али уз цену. То је врхунска употребна услуга и има пуно 4К садржаја да понуди својим обожаватељима Коди Фире ТВ.

Бест Скинс Фор Коди он ФиреСтицк

Нова верзија Коди-а значи различите коже за коди на ватреној стихији. Тренутно је Коди Криптон верзија 17.6 најновија верзија Кодија која је доступна на Фире ТВ. Испод смо издвојили 3 најбоље коже за Коди на ФиреСтицку:

1) Ушће Мод

Естуари Мод је ажурирана верзија подразумеване коже за Коди Криптон верзије 17 на тв-у. Кожа даје умирујући поглед вашим очима, којим се лако крећете због великих икона, и због тога одражава ексклузивни додир свог дизајна.

најбоље коди ватрене тв коже

Будући да има више опција, лако га је прилагодити на захтев корисника. Корисници Коди-ја могу додавати пречице на мноштво различитих места и мењати шему боја по свом укусу.

2) Арктик: Зефир

Арктик: Зепхир је омиљен многим Коди корисницима за Фире ТВ Коди Скинс 2017. Систем менија је на дну екрана и као резултат оставља пуно простора на другом месту. Чак и када отворите медијске библиотеке, 2/3 простора на вашем екрану прекривено је сликом или информацијама. Минимална навигација чини ваш живот без икаквих проблема.

арктички зепхир коди фире тв скин

3) Титан

Не постоји боља опција ако желите брз и једноставан приступ медијском садржају без бомбардовања разним опцијама. Титан Коди Скин за ватрогасну телевизију има сличан додир као и Виндовс 10, што је генијалан, али ефикасан потез. До својих омиљених медијских садржаја можете доћи у року од неколико секунди.

титан коди фире тв скин

Коди Фире ТВ вс Коди Фире Стицк

Иако оба уређаја имају сличне функције и апликације за ватрогасне штапове, али када се Коди инсталира или у Фире ТВ или Фире Стицк постоји мала разлика.

У том погледу, Коди Фире ТВ има малу предност над Коди Фире Стицк-ом. Потребно је мање секунди да се Коди Криптон верзије 17 инсталира на Фире ТВ, док у случају преузимања Кодија на Фире Стицк-у може бити потребно око минут да се инсталација заврши.

амазон коди фиретв вс коди фирестицк

Исти случај се догађа приликом преузимања додатака Коди или на Фире ТВ или Фире Стицк. Упоређујући функције Фире ТВ са Фире Стицк-ом, Фире ТВ је квадратни уређај величине 4,5 к 4,5 инча, док је Фире Стицк вертикални мали штапић.

Оба уређаја имају могућност приступа разним каналима и одржавају исту траг за квалитет вашег видео записа. Међутим, Фире ТВ је свестран уређај у односу на Фире Стицк јер има ХДМИ, прикључке за напајање, Етхернет порт, дигитални аудио улаз и утор за меморију. У том случају Фире Стицк поседује само ХДМИ и УСБ прикључак.

Будући да је свестран уређај, Коди он ФиреСтицк је бољи избор за стриминг.

Завршавање

За стриминг филмова и емисија, гледање спортског и забавног садржаја или гледање цртаних филмова и документарних филмова, нема боље могућности од инсталирања Кодија на ФиреСтицк или Коди на ФиреТВ. С неколико једноставних корака које можете слиједити, можете инсталирати Коди Фире ТВ који ће вам пружити животно искуство.

Ако имате било каквих питања у вези са поступком инсталације, пошаљите коментар и ми ћемо вам одговорити натраг.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me