Конг ТВ вам омогућује гледање стотина ИПТВ канала из целог света са најбољим квалитетом видео записа на вашем Коди уређају. Има одвојене одељке подељене за многе категорије, тј. Филмове, спорт, ТВ уживо, документарне филмове, децу и пуно више. Извори за садржај који пружа Конг ТВ имају јако мало лоших веза и управо је овај додатак одличан.

У овом водичу смо размотрили комплетан поступак о томе како инсталирати Конг ТВ на Коди. Почнимо.

 1. Како инсталирати Конг ТВ на Коди 16
 2. Конг ТВ не ради / Проблеми / Грешке
 3. Преузмите Конг ТВ АПК
 4. Конг ТВ рецензије Коди
 5. Конг ТВ Довнлоад Коди Репо

Како инсталирати Конг ТВ на Коди Криптон верзије 17 или више

 1. Прво морате Отвори Коди Криптон > Затим изаберите Подешавања икону у горњем менију > Иди на Филе Манагер.како инсталирати конг тв на коди
 2. Померите се према менију и двапут кликните на Додај извор на левој страни екрана > Отвориће се оквир где морате да кликнете ‘Ниједан’ опција > Откуцајте УРЛ адреса хттп://девраиден.цом/репо/ > Кликните на ок > Сада откуцајте име спремишта, тј. Кинг Конг Репо > Кликните на ок да затворим кутију.како инсталирати конг тв на коди криптон верзије 17 или новије
 3. Врати се Коди Хоме притиском на „Бацкспаце“ тастер на тастатури > Иди на Додаци мени > Кликните на Инсталлер пакета (Икона кутије) на врху.како додати конг тв на коди
 4. Биће представљена листа опција, па кликните на Инсталирајте из Зип датотеке > Из оквира отвореног на екрану кликните на Кинг Конг Репо > Репоситори.КингКонг.зип > Инсталација ће потрајати неколико минута.подешавање конг тв-а
 5. Додирните на Инсталирајте из спремишта опција > Пронађите и кликните на Кинг Конг репозиториј > Онда Видео додаци > Конг ТВ > Инсталирај.конг тв на коди
 6. Да бисте видели додатак, идите на Коди Хоме > Онда Додаци > Видео додаци > Конг ТВ > Уживајте у ТВ уживо!

Како инсталирати Конг ТВ на Коди Јарвис верзије 16 или испод

 1. Покрените Коди Јарвис на вашем систему> Изаберите Систем опцију из менија > Кликните на Филе Манагер из опције подменија > Затим двапут кликните на Додај извор.
 2. Кликните на ‘Ниједан’ када се отвори кутија > Откуцајте УРЛ адреса хттп://девраиден.цом/репо/ > Кликните на Готово > Затим упишите име, тј. Кинг Конг Репо > Кликните на ок.
 3. Врати се Главни мени Коди > Изаберите Систем мени поново > Додирните на Додаци > Сада кликните на Инсталирајте из Зип датотеке > Кинг Конг Репо > Затим изаберите репозиториј.кингконг.зип
 4. Иди на Инсталирајте из спремишта > Затим изаберите Кинг Конг репозиториј > Кликните на Видео додаци > Конг ТВ > Инсталирај

Конг ТВ не ради / Проблеми / Грешке

С додатком конг тв-а можете вршити разне врсте грешака и грешака. С обзиром да се ови канали емитују из целог света, стога се многи Коди корисници суочавају са овим грешкама. Неке од њих су истакнуте у наставку:

Инсталација зависности није успела

Кад год се догоди ова грешка, то значи две ствари. То може значити да ли додатак или спремиште више не постоје или се додатак или спремиште ажурирају. Када видите ову грешку, не може бити треће опције.

Решење

Решавање овог проблема често подразумева чекање неколико минута, а затим покушај поновног инсталирања одређеног додатка. Ако и даље не ради, то значи да постоји неки проблем с додатком који треба ријешити. Чекање неколико минута осигураће ажурирање додатка.

Није доступан стреаминг / извор

Иако Конг ТВ емитује већину канала који се спомињу на њиховој листи, али неки од њих су географски ограничени. То значи да се ови канали неће емитирати ако се не гледа у њиховој матичној земљи. Иначе ће се приказати „Нема доступног извора“.

Решење

Постоји једноставно решење за решавање овог проблема, а то је добијање Коди ВПН-а. Омогућиће вам да деблокирате гео-ограничења и заштитите систем од спољних претњи и нежељене поште.

Конг ТВ АПК

Конг ТВ тренутно нема свој АПК. Због тога се препоручује преузимање Конг ТВ-а на уређају Коди Фире Стицк. Следе слични кораци као што је речено за Коди Криптон у горњем одељку.

Конг ТВ рецензије Коди

@_ПИДев_ Здраво. Волите Конг Конг. У Аеон Нок Силво не могу додати КонгТВ-у или КонгКидс-у у мој састав. Замрзава се сваки пут када кликнем Додај пречицу

– Роналд Капеллер (@ркапеллер) 2. августа 2017

Гледајући одговор корисника Коди-ја, може се чинити да Конг ТВ не делује правилно приликом инсталирања нове Коди коже. Један корисник Кодија истакао је да се Конг ТВ не стапа добро са Аеон Нок Силво Скином и зато смрзава након сваких неколико минута.

@АСБ_ИТ Реф КонгТВ Апп ……. сви канали се искључују након 3 или 4 минута.

– Пат (@Вхелтс) 1. августа 2017

Још једна уобичајена рецензија коју су објавили Коди корисници је њено неподржавање ИПТВ канала. Многе притужбе су усмерене на гашење канала након свака 3 до 4 минута. То значи да Конг ТВ има исправку грешака који се често дешавају.

Конг ТВ Довнлоад Коди Репо

Кинг Конг репозиториј се може инсталирати са Зип датотеком и одатле можете инсталирати додатак Конг ТВ директно на Коди. Следите доле наведене кораке:

 1. Преузмите Конг ТВ репозиториј
 2. Отвори Коди > Иди на Додаци > Изаберите Кутија-икона на врху > Онда Инсталирајте из Зип датотеке > Навигација или Отпремити преузету Зип датотеку.
 3. Иди на Инсталирајте из спремишта > Кинг Конг репозиториј > Видео додаци > Кликните на Конг ТВ > Онда Инсталирај.

Завршавање

Конг ТВ добија огромну популарност захваљујући покривању стотина ИПТВ канала. Конг ТВ можете пронаћи у КингКонг Репозиторијуму заједно са другим сјајним додацима коди. Нуди канале у добром видео квалитету и има мање лоших веза. У овом водичу смо разговарали о томе како инсталирати Конг ТВ на Коди.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me