Како инсталирати Маверицк репозиториј на Коди Криптон, Јарвис и ФиреСтицк

Маверицк Репозиториј је добро познат по томе што садржи сопствени додатак Маверицк ТВ Коди и многе популарне Коди додатке попут Спортс Девил, Јокер Спортс, Цартоон Нетворк, Ген-Кс итд. Ово складиште се може лако преузети и инсталирати на Коди без потребе било каквих питања. Слиједите наш водич како бисте сазнали како инсталирати Маверицк Репоситори на Коди.


Ревизија спремишта Маверицк Коди

Маверицк Репозиториј је стекао популарност због сопственог додатка Маверицк. Међутим, она има много других додатака Коди других произвођача. Ово складиште је раније било познато као Јокер ТВ и било је прилично популарно.

Јокер је своје име пребацио у Маверицк, а Маверицк Репозиториј је постао истакнуто име у Коди заједници. Маверицк спремиште има додатке за испуњавање свачијих потреба за стримингом.

Како инсталирати Маверицк репо на Коди криптон 17.6 и новије верзије

Следите ове кораке да бисте инсталирали Маверицк Репоситори на Коди Криптон верзије 17.6:

 1. Отвори Коди > Кликните Икона подешавања > Цлизати Филе Манагер.Како инсталирати Маверицк репо на Коди криптон 17.6
 2. Дупли клик Додај извор > Отвориће се дијалошки оквир с адресном траком и пољем имена > Кликните на > и откуцајте ову УРЛ адресу у адресној траци „хттп://маверицктв.нет/маврепо > Кликните на Ок > Означите овај извор медија као „Маверицк> Кликните на ок > Кликните на ок поново да затворите дијалошки оквир.Како подесити Маверицк репо на Коди криптон 17.6
 3. Врате у Главни мени > Кликните на Додаци картицу > Кликните на Икона за инсталацију пакета (Бок) из горњег левог угла.како инсталирати маверицк репозиториј на коди јарвис
 4. Изаберите Инсталирајте из Зип датотеке > Кликните на Маверицк > Изаберите маверицкрепо-3.5.зип > сачекајте обавештење.

инсталирати маверицк коди репо из зип датотеке

Како инсталирати Маверицк репо на коди јарвис 16 и ниже

 1. Отвори Коди Јарвис В16.
 2. Кликните на Систем > Кликните на Филе Манагер.
 3. Двапут кликните на Додај извор.
 4. Кликните на <Ниједан> и откуцајте ово УРЛ адреса хттп://маверицктв.нет/маврепо > Кликните на Готово > Дајте овом линку извора медија назив Маверицк > Кликните на Готово > Кликните на
 5. Вратите се назад Коди Хоме Екран > Кликните на Систем > Кликните на Додаци.
 6. Изаберите Инсталирајте из Зип датотеке опција > Изаберите Маверицк > Кликните на маверицкрепо-3.5.зип.

Како инсталирати Маверицк репозиториј на ФиреСтицк Коди

Инсталација Маверицк Репозиторија на ФиреСтицку није другачија као на осталим уређајима. Прво, морат ћете инсталирати Коди на свом уређају Фире Стицк. Након тога омогућит ћете инсталацију услуга треће стране на свој уређај.

Иди на Опције за програмере из менија и УКЉУЧИТЕ исправљање погрешака АДБ-а и апликација из непознатих извора.

Након тога, можете лако инсталирати Маверицк спремиште на свој ФиреСтицк уређај и уживати у свим сјајним додацима које ово складиште нуди на свом ФиреСтицк уређају.

Додаци Маверицк Коди

Ево листе свих најбољих Коди додатака који су укључени у складиште:

 1. Јокер Спортс
 2. Маверицк ТВ
 3. СпортсДевил
 4. Чаробни Змај
 5. Ген-Кс
 6. ИТВ
 7. У Флик-у
 8. Цартоон Нетворк
 9. ЛивеСтреамс Про
 10. ЈуТјуб

Честа питања о спремишту Маверицк

Ево неколико најчешће постављаних питања Коди корисника у вези са Маверицк Репозиторијом:

 Маверицк Репо не ради

Ако имате проблема са приступом или инсталирањем додатка, требало би одмах да проверите да ли је изворни УРЛ који сте додали у Филе Манагер исправан или не.

Ако је изворни УРЛ који сте унијели тачан, али спремиште и даље не ради, спремиште ће се можда ажурирати и требали бисте сачекати неколико сати.

 Маверицк ТВ није успео да инсталира зависност

Неуспјешна инсталација погрешке овисности догађа се ако је спремиште застарјело, изворни УРЛ је истекао или ако у спремишту недостају неке датотеке. Ако наиђете на овај ерозор, поново преузмите спремиште и покушајте поново да га инсталирате.

Закључак

Многа Коди репозиторија стекла су популарност пружањем ажурираних додатака Коди, а Маверицк Репоситори је једно од њих. Његов властити додатак Маверицк Коди такође је невероватан Коди додатак за високо квалитетно преношење филмова и ТВ емисија..

Једна ствар коју свако складиште не успева је опстанак у конкуренцији индустрије. Многа сјајна складишта долазе и одлазе јер многа од њих немају никакву иновацију или јединственост. Док су многи од њих кажњени од стране власти и приморани су да затворе услугу.

Начин коришћења кода за коришћење додатака или складишта треће стране је Коди са плаћеним или бесплатним ВПН-ом за Коди како би се осигурала ваша приватност. Будите сигурни док струјате и одаберите најбољег ВПН провајдера на тржишту.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map