Како инсталирати Нави-Кс Аддон на Коди у 5 корака

Ако сте се икада питали како на једном месту стримују филмове, ТВ емисије, документарне филмове и други медијски садржај, не морате даље да тражите


Нави-Кс Коди могао би да буде најпопуларнији додатак за Коди, а уједно и најстарији, то је додатак Коди који нуди бесплатни медијски садржај за кориснике интернета.

Међутим, бесплатно струјање није тако лако јер су многи токови високог квалитета географски ограничени којима се не може приступити без ВПН-а за Коди.

У овом чланку ћемо открити како инсталирати Нави-Кс на Коди и решити различита питања везана за додатак.

Шта је Нави-Кс Коди

Нави-Кс омогућава својим корисницима да размењују и преузимају садржај путем веома велике видео базе података. Све, од филмова до ТВ емисија, спортских догађаја и телевизије уживо, може се пронаћи пуцањем прстију.

Пратите овај детаљни водич о томе како инсталирати Нави-Кс на Коди.

Како инсталирати Нави-Кс на Коди Леиа и Криптон верзије

Коди Леиа је најновија иначица Кодија, а слиједи је популарна Криптон верзија. Овај додатак одлично функционира са свим доступним верзијама Коди-ја.

Следите ове кораке да бисте одмах инсталирали додатак Нави-Кс Коди:

 1. Отвори Коди> Изаберите „Подешавања “ дугме у горњој левој страни > Филе Менаџер > Дупли клик ‘Додати Извор’.како инсталирати нави-к на коди
 2. Откуцајте ову везу хттп://кдил.цо/репо/ > Кликните на ок > Сада откуцајте назив медијске везе „Кодил Репо ‘ > Кликните на ок опет.како инсталирати наки к аддон на коди криптон верзије 17
 3. Врати се на Почетни екран > Кликните на Додаци на лијевој страни менија > Кликните на горњи леви у облику кутије икона > Инсталирај од зип датотека > Кодил Репо > Кодил.зип.нави-к инсталирај зип датотеку коди
 4. Инсталирајте из спремишта >Изаберите Кодил Репозиториј > Програм Додатионс> Кликните на Нави-Кс > Инсталирај.подешавање нави-к аддон-а на коди криптон верзији 17
 5. Врати се на Главни мени > Програмски додаци >Нави-Кс > и уживајте!

Нави-к аддон подешавање коди криптон верзија 17

Како инсталирати Нави-Кс Коди Јарвис верзије 16 или више

Инсталирање Нави-Кс на Коди Јарвис верзије 16 слично је инсталирању Нави-Кс на Коди Леиа и Криптон, осим што је изглед Коди Јарвис-а мало другачији од побољшане верзије.

Коди Јарвис има незнатне варијације у свом распореду главног менија. Главни мени се може наћи у дну екрана у водоравном положају, док се у најновијој верзији главни мени налази на левој страни која стоји вертикално.

У Коди Криптон, кључна функција под називом „Систем ‘ је замењено са „Подешавања “ која се може наћи у главни мени. Међутим, у смислу „како се користи Нави-КсУ било којој од Коди верзија, процес остаје исти.

Како да поправите проблеме са Нави-Кс-ом

Корисници Нави-Кс могу се суочити са неким грешкама током инсталирања додатка Коди. Обезбедили смо два најчешћа проблема за Коди кориснике када инсталирају Нави-Кс.

Провјерите Дневник за више информација о грешци

Ова грешка може свакога изненадити. Понекад смо сви видели да Коди не успева да емитује медијски садржај који желите очајнички гледати. Међутим, не постоји ништа што не можемо да поправимо.

Да бисте решили овај проблем, обично је потребно очистити предмеморију. За то вам је потребно да инсталирате додатак за инсталацију, што је Коди додатак. Када завршите са инсталирањем додатка, отворите додатак алата за одржавање, а затим кликните на општи додатак и почистите предмеморију.

Ако се проблем и даље појављује након чишћења предмеморије, можда вам се чини да покушавате приступити гео-блокираном садржају коме можете приступити само путем Коди ВПН-а..

Зашто је Нави-Кс престао с радом?

Нави-Кс понекад може престати да ради неочекивано, што може да изазове неке невоље. Ова грешка се обично појављује када сте инсталирали претходну верзију Коди или Нави-Кс. Сазнајте најновију верзију Нави-Кс и најновију Коди Криптон верзију 17 да бисте решили грешку.

Ако имате инсталирану новију верзију Нави-Кс и Коди, можда бисте желели да покушате деинсталирати Нави-Кс и поново инсталирати додатак. Ово може да реши ваш проблем.

Завршавање

Нави-Кс је без сумње најпопуларнији и најстарији додатак за Коди. Садржи базу података у којој Коди корисници могу делити најновији медијски садржај. Можете да преносите филмове, ТВ емисије и друге сличне забавне пакете без икаквих проблема.

У ствари, инсталирање Нави-Кс на Коди увелико ће решити ваш проблем за бесплатан стреаминг. Можете да гледате омиљени садржај лако у свом дому, послу или било где где се осећате угодно. Само прођите кроз наш водич о томе како инсталирати Нави-Кс на Коди и гледати омиљени садржај с било којег места.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map