Како инсталирати Нообс и Нердс Коди репозиториј у 7 корака

НообсандНердс Репозиториј налази се поред „СуперРепо“ као највеће листе спремишта које можете инсталирати на Коди. Једном када инсталирате НообсандНердс репозиториј, имат ћете приступ многим популарним Коди додацима, укључујући МеталлиК, Зен, Боб, СпортсДевил Лаунцхер и многе друге. Ово складиште садржи обилне филмове, ТВ емисије, спортске догађаје и многе друге медијске садржаје који су доступни за стриминг. У овом водичу дајемо детаљне водиче о томе како инсталирати НообсандНердс Коди складиште.


Неки Коди додаци су географски ограничени и да бисте их користили у ограниченим регионима, мораћете да користите ВПН на Коди.

Како инсталирати Нообс анд Нердс на Коди Криптон Версион 18

 1. Лансирање Коди > Иди на „Подешавања“ кључ који се налази на врху > Филе Манагер > Двапут кликните на „Додај извор“.како инсталирати нообс и глупове на коди
 2. Упишите УРЛ хттп://нан.афтерматхвизард.нет/нанрепо/ на месту где пише „Ноне“ > Откуцајте име извора медија „Нообс анд Нердс“.

како инсталирати нообс и нердс на коди криптон верзије 17

 1. Сада иди на Коди Почетни екран притиском на тастер ‘Есц’ на тастатури > Кликните на Додаци > притисните „Инсталлер пакета“ икона присутна у горњем левом углу.нообс и нердс коди репозиториј
 2. Кликните на Инсталирајте из зип датотеке > Нообс анд Нердс > Кликните на Нообсанднердс Репо (1.7) .зип.нообс и нердс репозиториј зип датотеке за коди
 3. Сада кликните на Инсталирајте из спремишта > Видео додаци > Сада кликните било који додатак који желите да инсталирате са листе, нпр. Боб, СпортсДевил Лаунцхер, Црвена пилула итд > Кликните на Инсталирај и причекајте да се додатак омогући. нообс анд нердс аддонс репозиториј видео записа
 4. Иди на Коди Почетни екран > Кликните на Додаци > Музички додаци > Кликните на Боб.нообс анд нердс боб
 5. Уживајте у филмовима, музици, спорту и више!.

лепота и зверски нообс и штребери

Како инсталирати Нообс анд Нердс на Коди Јарвис верзије 16

Процес постављања Нообс анд Нердс на Коди Јарвис Верзије 16 остаје исти као што је наведено у горњем упутству корак по корак. Међутим, због промене верзија, изглед се разликује.

У Коди Јарвис картици се налазе у дну екрана хоризонтално, док се у најновијој верзији Кодија картице могу налазити окомито на левој страни екрана.

Такође, тастер ‘Систем’ који је био присутан у верзији Коди Јарвис 16 замењен је кључем ‘Подешавања’ у верзији Коди Криптон 17. Молимо придржавајте се горњег упутства док разматрате ове промене.

Нообс анд Нердс Репо Зип Филе

Прва два корака водича за инсталацију можете прескочити преузимањем ЗИП датотеке Нообс и Нердс Репо директно са веб локације. Након што на свој уређај инсталирате зип датотеку, можда ћете морати да следите један додатни корак:

Корак 3 и 4 (комбиновано): Иди на Коди Почетни екран > Додаци > Инсталлер пакета > Инсталирајте из зип датотеке > Сада навигација датотеку коју сте преузели на свој уређај и кликните ок. Сада можете слиједити корак 5 напријед за наставак инсталације.

Нообс анд Нердс Логин

НообсандНердс има форум за сваки свој додатак на којем корисници могу разговарати о проблемима и давати предлоге за било који проблем везан за додатак НообсандНердс Коди. За постављање било каквих упита или предлога, морате да имате ИД за лозинку и лозинку за НообсандНердс. За то се морате регистровати на веб локацији. Ево корака за регистрацију на веб локацију НообсандНердс:

 1. Идите на веб страницу Нообс анд Нердс.нообс анд нердс пријављују се
 2. Поставите миша Картица Адд-он > Померите се до Подршка форума > Кликните на Портал заједнице или било који други додатак на форуму.веб страница за нообс и глупаче
 3. Можете или „Регистровати’ на веб страницу или се пријавите са Гоогле или Фејсбук и почните да користите портал заједнице ако сте икада желели помоћ око додатка Нообс и Нердс Коди.

региструју се нообови и глупани

Како додати канале из складишта Нообс и Нердс Коди

У складишту НообсандНердс Коди добит ћете многе популарне додатке које можете преузети на Коди. На пример, ако преузмете додатак Коди „Тхе Ред Пилл“, можете погледати документарне филмове из целог света на различитим каналима.како гледати нообс анд нердс канал на коди

Када отворите додатак Ред Пилл Коди, суочени сте са разним опцијама, укључујући документарну олују, врхунски документарац, бесплатни документарни филм итд. Када кликнете на Документарна олуја, можете прегледати различите жанрове документарних филмова. Из ових документарних филмова одаберите било који који ће вас због тога водити ка различитим каналима, укључујући ИоуТубе.

За додавање ствари

Можете се спасити од пуно проблема ако инсталирате НообсандНердс Коди складиште где ћете добити приступ многим популарним додацима за стриминг најновијих филмова, ТВ емисија, спорта итд. Зашто да преузмете одвојени Коди додатак када можете инсталирате све-у-један Коди додатке сличним поступком? У овом смо водичу дали кораке о томе како инсталирати НообсандНердс Коди складиште, тако да уживајте гледајући сав најновији медијски садржај.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map