Како инсталирати Нова градили Коди на Леиа, Криптон, Јарвис и Фирестицк

Нова Коди Буилд је веома импресиван, пристојан и добро организован међу најбољим коди буилдима. Има врло атрактиван, али једноставан интерфејс; што пружа велику лакоћу коришћења.


Што се тиче најбољих коди додатака, има скоро све додатке које би проматрач напитки волео да има. Увек користите поуздану Коди ВПН услугу да бисте заштитили приватност на мрежи, јер додаци доступни у верзијама могу бити мало ризично користити.

Кожа коју користи је Ксонфлуенце Скин и већа је од 200 МБ, али додатак преноси савршено најновије филмове и ТВ емисије. Слиједите наш водич да бисте видјели како инсталирати нова буилд коди на свој уређај:

Како инсталирати Нова изградњу Коди-а на Леиа и Криптон

 1. Лансирање Коди > Кликните на Икона подешавања > Отвори Филе Манагер > Двапут кликните на Додај извор.како инсталирати нову буилд коди
 2. Кликните на ‘Ниједан’ > Откуцајте ово УРЛ адреса хттп://тхелиттлегуисцо.нет/коди/ > Кликните ОК > Именујте извор као Мали момци > Кликните на ок > Кликните на ок поново да затворите оквир за дијалог након што сте два пута проверили име и изворни УРЛ.како инсталирати нову буилд коди на криптон верзије 17.6 или старије
 3. Врати се Почетни екран > Кликните на Додаци одељак > Кликните Инсталацијски пакет икону из горњег левог угла > Изаберите Инсталирајте из Зип датотеке.нова буилд коди
 4. Кликните на Мали момци > Изаберите плугин.програм.СимплеБуилдВизард-0.0.2.зип > Причекајте обавештење које наводи Инсталиран је једноставан чаробњак за изградњу.како инсталирати нову буилд коди на јарвис верзије 16 или новију
 5. Вратите се назад Почетни екран > Изаберите Програмски додаци > Кликните на Симпле Буилд Визард > Кликните на Рохас Гради > Кликните на Нова> Можете изабрати било који од сервера.како инсталирати нову буилд коди на фирестицк
 6. Кликните на Фресх Инсталл > Појавит ће се дијалошки оквир > Кликните на Наставиподешавање нове буилд коди
 7. Инсталација ће бити инсталирана > Кад то затражи поново учитај профил, кликни Форце Цлосе. Сада једноставно поново покренути ваш Коди и Нова Буилд ће лансирати.

Како инсталирати Нова буилд Коди на Јарвис верзије 16 или више

 1. Отвори Коди.
 2. Кликните на Филе Манагер.
 3. Дупли клик Додајте извор.
 4. Кликните на <Ниједан>.
 5. Откуцајте ово УРЛ: хттп://тхелиттлегуисцо.нет/коди/ > кликни Готово.
 6. Наме ово извор „Мали момци“ > Кликните на Готово > Кликните на Ок.
 7. Повратак на почетни екран > Кликните на Систем.
 8. Кликните на Додаци.
 9. Изаберите Инсталирајте из зип датотеке.
 10. Кликните на Мали момци > плугин.програм.СимплеБуилдВизард-0.0.2.зип > Причекајте обавештење о инсталираном додатку.
 11. Сада се вратите на Почетни екран > Кликните на Систем > Кликните картицу Додаци > Додаци за отворени програм > Кликните на Симпле Буилд Визард > Изаберите Рохас Буилдс > Кликните на Нова.
 12. Кликните на Фресх Инсталл > Појавит ће се дијалошки оквир > Кликните на Настави
 13. Инсталација ће бити инсталирана > Када се затражи да поново учита профил, кликните на Форце Цлосе.
 14. Поново покрените Коди и Буилд ће се покренути.

Имам питање?

Ако имате било каквих упита у вези Спортс Девил-а, погледајте наш Коди форум. Дружите се са живахним Коди корисницима и делите своје приче, проблеме и решења “

Посетите Коди Форум

 

Нова буилд Коди Довнлоад

 1. Врате у Почетни екран > Кликните на Додаци одељак > Кликните Инсталацијски пакет икону из горњег левог угла > Изаберите Инсталирајте из Зип датотеке.
 2. Кликните на Мали момци > Изаберите плугин.програм.СимплеБуилдВизард-0.0.2.зип > Причекајте обавештење које наводи Инсталиран је једноставан чаробњак за изградњу.
 3. Сада се вратите на Почетни екран и кликните на Додаци картицу менија > Изаберите Програмски додаци са листе > Кликните на Симпле Буилд Визард > Кликните на Рохас Гради > Кликните на Нова> Можете изабрати било који од сервера.
 4. Кликните на Фресх Инсталл > Појавит ће се дијалошки оквир > Кликните на Настави.
 5. Тхе Нова Буилд Коди ће бити инсталиран > Када се затражи да поново учита профил, кликните на Форце Цлосе.
 6. Сада једноставно покрените Коди и Буилд ће се покренути.

Како инсталирати Нова буилд Коди на Фире Стицк-у

Прије инсталирања Нова Буилд-а бит ће потребан Коди на Фире Стицк-у. Зато прво инсталирајте Коди на Фире Стицк. Након што је Коди инсталиран, следите ове кораке:

 1. Лансирање Коди апликација на Ватрени штап
 2. Отвори Опције за програмере > Укључите исправљање грешака АДБ и апликације из непознатих извора.

Остатак корака је исти као и инсталација Нова Буилд Коди о Коди Криптон-у, горе наведеном.

Да бисте деблокирали његов садржај, можете да користите бесплатни ВПН за Фирестицк Коди.

Завршне речи

Нова је импресивна Коди Буилд због својих аспеката приступачности и визуелног интерфејса. Иако је величине преко 200 МБ, ова градња уопште не заостаје или успорава систем. Штавише, на располагању су вам све захваљујући добро организованим категоријама које вам помажу да лако прегледавате.

Пружили смо детаљан метод да покажемо корисницима како да инсталирају Нова буилд Коди на различите уређаје. Пажљиво пратите водич али будите сигурни да не угрожавате приватност.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map