ПуреВПН-ФиреСтицк

Преузмите ПуреВПН за ФиреСтицк и уживајте у бежичном и сигурном стреаминг искуству с једним од најбољих ВПН-а за ФиреСтицк.

Моћи ћете да стримујете било који наслов садржаја са било које платформе, с било којег места ако заобиђете гео-ограничења. Поред тога, не требате да бринете о својој приватности, јер се ради о високо поузданом пружаоцу услуга који нуди војну енкрипцију.

Значајке ПуреВПН ФиреСтицк

ПуреВПН је невероватан провајдер услуга који нуди неке врхунске карактеристике као што су:

 1. Кориснички интерфејс
 2. Дозвољено је 5 истовремених веза
 3. Деблокира све географски ограничене веб локације као што су Нетфлик, Хулу, Слинг ТВ итд.
 4. Подкључена је и функција Сплит Туннелинг
 5. Сервиси велике брзине
 6. Доступна је функција Килл Свитцх
 7. 31 дана гаранција поврата новца
 8. 24/7 корисничка подршка

Како подесити ПуреВПН на Амазон ФиреСтицк-у?

Следите ове кораке за преузимање ПуреВПН-а на ФиреСтицку:

 1. Идите на веб локацију ПуреВПН и претплатите се на његов пакет аранжмана који вам највише одговара.
 2. Преузмите апликацију ПуреВПН на свој ФиреСтицк или Фире преко Амазон Апп Сторе-а.
 3. Отворите апликацију након инсталације и пријавите се помоћу ПуреВПН акредитива.
 4. Сада се повежите на жељену локацију са листе доступних региона.
 5. Једном када се повежете, лако можете преносити све што желите да гледате и моћи ћете да заобиђете било који гео-ограничен веб сајт.

Амазон ФиреСтицк Аппс који најбоље функционише са ПуреВПН

1. Нетфлик

Интернет стриминг платформа број један лако је доступна и доступна широм света. Међутим, проблем је што сваки регион има различиту библиотеку и многи познати наслови садржаја су географски ограничени. Америчка библиотека Нетфлик има најбоље наслове садржаја на Нетфлику и њима се може приступити само путем америчког сервера.

Овде ће вам ПуреВПН помоћи шифрирањем вашег саобраћаја и омогућити вам да заобиђете гео-ограничења. Нетфлик је познат по сервису за брзи стреаминг, па тако и ПуреВПН сервери, замислите невероватну комбинацију.

2. Плутон ТВ

Плуто ТВ је невероватна бесплатна апликација за стримирање уживо која омогућава корисницима да гледају велики избор канала бесплатно на ФиреСтицку. Међутим, постоји премиум план и Плутон ТВ-а који корисницима пружа већи избор канала из целог света.

3. Туби

Туби се може сматрати Нетфлик-ом за фреелоадер јер има широк спектар популарних наслова садржаја који су доступни за стриминг исто као и Нетфлик. Међутим, користио сам термин фреелоадер јер је потпуно бесплатан и не захтева претплату. Међутим, ништа добро не долази бесплатно, због чега ћете се можда морати суочити са гњаважом реклама.

4. Еуроневс

Ако сте уживач из вести, који воли да буде у току са свим најновијим новостима и новим вестима, онда је Еуроневс за вас. Пружа све најновије вести из целог света о разним језицима.

5. ЕСПН

Ко не зна за ЕСПН? ИТ је заиста један од најпопуларнијих спортских стреаминг канала на свету. ЕСПН он ФиреСтицк има бесплатне токове за играње уживо и омогућава корисницима да гледају своје омиљене игре на више уређаја.

Међутим, бесплатна функција није доступна на свакој игри или догађају, јер се неки од стреамова плаћају по приказу и за њих су потребни акредитиви за пријаву каблова.

ПуреВПН за 1. ген ФиреСтицк

Најбоља ствар код ПуреВПН-а на ФиреСтицку је та што је једини ВПН провајдер, који подржава ФиреСтицк прве генерације. Остали ВПН провајдери не могу се директно преузети на уређајима 1. генерације ФиреСтицк или Фире ТВ уређаја, али ПуреВПН се може лако инсталирати и користити преко њих.

Остали ВПН провајдери не могу се инсталирати на ФиреСтицк и Фире ТВ уређаје прве генерације и захтевају начин решавања. Међутим, ПуреВПН се фокусирао на ову рупу и пружио је проширену подршку првој верзији ФиреСтицк уређаја, коју хиљаде људи и даље широко користе.

ПуреВПН на ФиреСтицк ФАКс

Зашто вам треба ВПН на ФиреСтицку?

ФиреСтицк нашироко користе посматрачи бинге-а и мрежни гејкови за стриминг који воле да емитују велики број садржаја из целог света. Један од проблема са којим се корисници суочавају је гео-ограничење садржаја које није могуће заобићи без ВПН-а.

ВПН не шифрира само ваш саобраћај и пружа вам сигуран приступ блокираним или ограниченим веб локацијама, већ спречава и протицање ИСП-а.

Да ли је ПуреВПН поуздан?

Да ПуреВПН је поуздан ВПН провајдер, због чега се сматра једним од најбољих ВПН-а за ФиреСтицк. Нема ДНС или ИП пропуштања, има строгу политику записивања без евиденције и протокол шифрирања војне класе.

Је ли ПуреВПН бољи од бесплатног ВПН-а за ФиреСтицк?

Да, ПуреВПН је бољи од бесплатног ВПН-а за ФиреСтицк у погледу безбедности. Бесплатни ВПН провајдери имају ДНС пропусте и многи од њих су контроверзни за чување дневника података. Међутим, ПуреВПН не води ниједну евиденцију и има веома јак протокол шифрирања АЕС-256, што га чини врло сигурним.

Закључак

Корисници Амазон ФиреСтицк-а и ФиреТВ-а су се увек жалили на недоступност садржаја и то због гео-ограничења. Друго, многи корисници суочавају се са проблемима при гутању док покушавају да емитирају Амазон ФиреСтицк захваљујући својим ИСП-овима.

Након ПуреВПН-а за ФиреСтицк, корисници ће моћи да струју своје омиљене садржаје лако заобилазећи гео-ограничење. Штавише, они ће моћи да уживају у бешавном стримингу кроз брзе ПуреВПН сервере и остаће безбједни од проблема са ИСП пребацивањем..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me