Не би било погрешно сматрати додатак Санцтуари паралелним Екодусу у пружању екстремне забаве гледатељима Коди-ја. У овом водичу су наведени детаљни кораци о томе како инсталирати Санцтуари на Коди.

Упозорење! Требало би да користите ВПН да бисте остали анонимни док користите Санцтуари јер ће тако заштитити вашу приватност. Искористите 85% попуста на ПуреВПН и неограничено преноси на Санцтуари садржај.

Шта је додатак Санцтуари?

Куантум додатак, који се у оригиналу назива Санцтуари, има све на својој листи за репродукцију и његов потпуни додатак за Коди кориснике. Осим што забавља гледаоце филмовима, ТВ емисијама и спортовима у живо, нуди и ТВ уживо и дечји одељак за циљање веће публике. Аппрентице је овај додатак тренутно преузео, али не брините све његове карактеристике и садржај остао је нетакнут.

Санцтуари Коди Пассворд

Ако покушавате да приступите садржају за одрасле на додатку Санцтуари Коди, биће потребна лозинка коју можете да добијете директно од развојног програмера преко твиттер-а.

Како инсталирати Санцтуари Коди на Криптон верзије 17.6 или старије

Ево процеса инсталирања додатка Санцтуари (Куантум) на Коди:

 1. Прво морате да отворите Коди > Изаберите Подешавања икона (налази се на врху) > Кликните на Филе Манагер > Двапут кликните на Додај извор.Како инсталирати Санцтуари на Коди
 2. Појавиће се оквир где морате да кликнете ‘Ниједан’ > Откуцајте УРЛ адреса предвиђено хттп://санцтуарирепо.еси.ес/санц/ > Кликните на ок > Сада кликните на име извора извора и унесите га „Светиште“ > и кликните ок.Како инсталирати Санцтуари на верзији 17 Коди Криптон
 3. Вратите се сада Главни мени Коди притиском на „Бацкспаце“ или ‘Изаћи’ укуцајте више пута на својој тастатури > Кликните на Додаци > Затим изаберите Инсталлер пакета икона (налази се лево горе).Подешавање кодија за светиште
 4. Иди на Инсталирајте из Зип датотеке > Пронађите и кликните на Светиште > Затим кликните на репоситори.санцтуари-1.0.0.зип > Морате сачекати неколико секунди да би се складиште инсталирало.Санцтуари коди зип филе
 5. Сада кликните на Инсталирајте из спремишта > Светиште > Видео додаци > Куантум Адд-он > Кликните на Инсталирај.Светиште квантни коди
 6. Иди на Главни мени Коди > Додаци > Видео додаци > Куантум Адд-он > Уживати!

Подешавања код светишта

Како инсталирати Санцтуари на Коди Јарвис верзије 16 или испод

 1. Отвори Коди > Систем > Филе Манагер > Двокликните Адд Соурце.
 2. Кликните на Ноне > Унесите УРЛ адресу хттп://санцтуарирепо.еси.ес/санц/ > Притисните ОК > Унесите назив извора медија „Светиште“ > Притисните ОК.
 3. Коди Почетни екран > Систем > Додаци > Инсталирајте из Зип датотеке > Светиште > репоситори.санцтуари-1.0.0.зип
 4. Кликните на Инсталл фром Репоситори > Светиште > Видео додаци > Куантум > Инсталирај.
 5. Иди на Почетни екран > Систем > Додаци > Куантум > Уживати!

Како инсталирати Санцтуари Коди на Фире Стицк

 1. Лансирање Коди апликација на Фире Стицк-у.
 2. Инсталирајте Коди на Фире Стицк.
 3. Иди на Опције за програмере > Укључите исправљање грешака АДБ и апликације из непознатих извора.
 4. Од овог тренутка надаље, следите горе описане кораке за инсталирање Санцтуари Коди на Коди Криптон.

Преузимање светишта

Да бисте директно инсталирали Санцтуари Репоситори, кликните овде за преузимање и следите доле наведене кораке:

 1. Кликните на Довнлоад.Преузимање светишта
 2. Отвори Коди > Додаци > Икона инсталације пакета > Инсталирајте из Зип датотеке > Кретање датотеке за преузимање са вашег система.
 3. Инсталирајте из спремишта > Светиште > Видео додаци > Куантум > Инсталирај > Уживати!

Грешке кодичког светишта / не ради / проблеми

Нема доступних токова

До ове грешке долази када прегледавате додатак за токове. Постоји више разлога који могу проузроковати ову грешку као што је предмеморија можда била пуна, додатак треба ажурирати или је недовољно ажуриран или је додатак можда гео-ограничен.

Решење

Да бисте исправили ову грешку, обришите додатну кеш меморију и смањите број провајдера. Ако се грешка и даље појављује, ажурирајте додатак или га поново инсталирајте користећи поуздано складиште додатака.

Инсталација зависности није успела

Грешка за инсталирање зависности настаје када извор Репозиторија није доступан, застарео или искључен.

Поправи

Увек проверите да ли је спремиште које ћете користити да буде доступно, функционише и ажурирано. Ако су све горе наведене позитивне, додатак ће се инсталирати и функционисати сасвим у реду.

Грешка у информацији дневника

Понекад, када инсталирате додатак Санцтуари, појављује се порука која се чини грешком у информацији дневника. Као резултат тога, не можете инсталирати додатак Санцтуари на свој систем.

Решење 1

Један од начина да се реши овај проблем је да се очисти сав предмеморију. То се може постићи инсталирањем додатака Мерлин. Има посебну карактеристику која брише сву кеш меморију при покретању Коди-ја.

2. решење

Друго решење овог проблема је коришћење Коди ВПН-а који ће вам омогућити приступ програму Коди додаци и садржају. Ове информације су испробане и тестиране, па морају радити и за вас.

Да замотавам ствари

Након прегледа додатка Санцтуари мудрије је размотрити Куантум додатак алтернативу Екодусу, али са екстремним карактеристикама које чак и Екодус додатак не одговарају. Значајке попут телевизије уживо и дечијег одељка се ретко могу наћи. У овом смо водичу расправљали о томе како инсталирати светиште на Коди и како га можете директно преузети.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me