Сцхисм ТВ Буилд је популарна вишенаменска Коди билд и има укупно седам конструкција које је могуће променити променом коже.

Омогућавамо једноставан начин како инсталирати Сцхисм ТВ Буилд на Коди где на једном месту можете добити највише најбољих коди додатака, а за додатне опције можете следити и овај најбољи водич за коди чаробњаке..

Запамтите, требало би да користите ВПН за Коди да бисте деблокирали протоке гео-ограничених додатака и заштитили приватност на мрежи..

Ево нове методе инсталирања Сцхисм ТВ Буилд-а на Коди са упутством по корак:

Упозорење! Требали бисте користити Коди ВПН да бисте остали анонимни док користите Сцхисм ТВ Буилд јер ће тако заштитити вашу приватност. Искористите 85% попуста на ПуреВПН и преносите неограничен садржај на Сцхисм ТВ Буилд-у.

Како инсталирати Сцхисм ТВ на Коди Леиа и Криптон

 1. Отвори Коди > Иди на Подешавања на почетном екрану Коди > Филе Манагер.како инсталирати сцхисм тв на коди
 2. Двапут кликните на Додај извор > Кликните на Тип хттп://димитрологи.цом/репо и кликните ок > Откуцајте име извора медија Димитрологија и кликните ок.како инсталирати сцхисм тв буилд на коди криптион верзију 17
 3. Врати се Коди Почетни екран > Додаци > Кликните на Инсталациони пакет икона присутна у горњем левом углу.како инсталирати сцхисм тв аддон на коди јарвис верзије 16
 4. Инсталирајте из зип датотеке > Изаберите Димитрологија > Изаберите плугин.видео.димитв.зип.скини зип датотеку сцхисм коди
 5. Сачекајте додатак за омогућити > Сада је ваш чаробњак спреман инсталирај.Сцхисм буилд Димитрологи ТВ Репозиториј
 6. Врати се Коди Почетни екран > Додаци > Програмски додаци > Кликните на Димитрологи ТВ > Притисните Инсталирај ажурирање > Појавиће се скочни оквир који ће тражити код, кликните ок.шифра коди буилд цоде
 7. Можеш добити код од ввв.димитрологи.цом/гетцоде > Сваких неколико сати креира се нова шифра > Унесите код у новом пољу које се појави.подешавање коди за раскол
 8. Кликните на Инсталирај ажурирање опет > Изаберите Сцхисм ТВ Све у једном Криптон Ед верзије 0.6 > Кликните на да.Сцхисм коди аддон
 9. Кликните на Потпуна инсталација > Иди узми грицкалицу док не дође преузимање Сцхисм ТВ Буилд.раскол коди не ради / грешке / проблеми
 10. Након што је инсталација завршена, можда ћете морати натерати да затворите Коди и Повер-офф ако је потребно.
 11. Отворен Коди > Иди на Подешавања > Интерфејс Подешавања > Кликните на Кожа који је присутан на левој траци > Изаберите било који Сцхисм Скин желите > Кликните на да.ввв.сцхисм-тв код
 12. Уживајте у најновијој колекцији филмова, ТВ емисија, дечијег садржаја и многим другима.

раскола све у једној целини

Како инсталирати Сцхисм на Коди Јарвис верзије 16

Инсталирање Сцхисм ТВ-а на Коди Јарвис Верзије 16 слиједи исти поступак као и код Коди Криптон верзије 17. Међутим, због надоградње Коди верзије долази до мале промјене у изгледу претходне Коди верзије о чему морате размислити прије инсталације.

У Коди Криптон-у, тастер ‘Сеттингс’ представљен је малом иконом која се налази у левој средини. У Коди Јарвису, тастер ‘Подешавања’ представљен је са ‘Систем’ и нема икону. Осим ових мањих промена, кораци остају исти.

Дакле, ако требате инсталирати Сцхисм ТВ Буилд на Коди Јарвис верзије 16, мораћете да следите исте кораке као што је описано у горњем упутству корак по корак..

Сизам је одлична градња, али постоји још најбољих коди састава који ће вам помоћи при преношењу неограничене забаве.

Сцхисм ТВ Коди Довнлоад

 1. Преузмите зип датотеку на свом рачунару или уређају који користите > Иди на Коди Почетни екран > Кликните на Додаци > Кликните Икона кутије.
 2. Кликните на Инсталирајте из зип датотеке > Прегледајте систем и отворите плугин.видео.димитв.зип.
 3. Сачекајте додатак омогућено обавештење > Сада је ваш чаробњак спреман инсталирај.
 4. Врати се Коди Почетни екран > Додаци > Програмски додаци > Кликните на Димитрологи ТВ > Притисните Инсталирај ажурирање > Појавиће се скочни оквир који ће тражити код, кликните ок.
 5. Узми код од ввв.димитрологи.цом/гетцоде >Тип код у кутији.
 6. Кликните на Инсталирај ажурирање > Кликните на Сцхисм ТВ Све у једном Криптон Ед верзије 0.6 > Кликните на да.
 7. Изаберите Потпуна инсталација > Сачекајте да се преузме Сцхисм ТВ Буилд.
 8. Поново покрените свој Коди.
 9. Отвори Коди > Иди на Подешавања > Интерфејс Подешавања > Кликните на  > Одаберите своје омиљене Сцхисм Скин  > Кликните на да > Готово > То је то!

Сцхисм ТВ гради нови код (Сцхисм код за Коди)

Не можете да приступите инсталацији кода Сцхисм ТВ Буилд ако унесете одређени код који је овде доступан. Сцхисм ТВ код за Коди ажурира се сваког сата из непознатих разлога, али након што добијете код, можете га унети током инсталационог поступка.

сцхисм тренутни код тв буилд коди

Ако случајно ваш код не ради, освежите страницу на којој ће вам показати нови код и унесите тамо где то захтева.

Годишњица градње телевизије Сцхисм

Сцхисм ТВ Анниверсари Буилд била је још једна градња за Коди која је постала популарна током свог оснивања. Била је то лакша верзија са само 170МБ величине у поређењу са 264МБ величине Сцхисм ТВ Буилд-а. Будући да је Сцхисм ТВ пројекат пребачен на Димитрологију, овај Буилд више не функционише.

Нада Димитрологија ускоро доноси повратак Сцхисм ТВ Анниверсари Буилд-а за своје очајне фанове. До тада лако можете инсталирати Сцхисм ТВ Буилд на Коди.

Сцхисм ТВ Коди не ради / грешке / проблеми

Није могуће повезивање са спремиштем

Ова грешка се јавља када је веза извора спремишта доље или ако постоји грешка у мрежној вези.

Поправи

Да бисте исправили ову грешку, увек проверите везу извора да ли је доступна или не. Друго, увијек користите поуздано спремиште за преузимање и инсталирање било којег додатка.

Инсталација зависности није успела

Неуспјешна инсталација Грешка овисности догодила се кад је спремиште које користите за инсталацију искључено или је застарјело.

Поправи

Ову грешку можете лако решити употребом ажурираног спремишта које садржи све ажуриране допунске верзије.

За додавање ствари

Сцхисм ТВ Буилд популаран је избор код нових Коди корисника који нису навикли да преузимају многе популарне додатке. Сцхисм ТВ Буилд комбинује ове додатке на једном месту где Коди корисници могу да стримују филмове, ТВ емисије, дечји садржај и други забавни садржај Алл-Ин-Оне. Мада, остаје сигурно да се Сцхисм ТВ Буилд код мења после сваког сата. Овај код је потребан за инсталирање Сцхисм ТВ Буилд-а на Коди.

Надам се да ћете уживати у сваком залогају!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me