Како инсталирати Сигурни Коди Аддон за мање од 3 минута

Сви они који желе имати све под једним кровом, “Није сигуран” Коди је за њих. Корисници могу да прате овај водич да би преузели Нот Суре Коди Репо и видели како да инсталирају додатак Нот Суре Коди.


“Нот Суре” није израз, све је то нови додатак међу многим коди аддон-овима за кориснике који су препуни свега. Када кажемо све, мислимо на филмове, спорт, ТВ емисије, дечје емисије итд. Није сигурно да Коди олујом узима заједницу Коди..

Постоји више поступака за преузимање и инсталацију програма Нот Суре Коди. Овај водич коди ВПН-а пружиће вам шетњу.

Није сигуран Коди Складиште УРЛ-а Зип датотеке

Није сигуран Коди репо можете преузети директно са овог линка.

Ако желите да директно инсталирате Нот Суре Коди аддон, преузмите Нот Суре Зип датотеку на свој уређај. Након преузимања датотеке слиједите ове кораке:

 1. Кликните на ДодатиОнс > Кликните на Кутија икона.
 2. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке > СЕДУНДНЕС > репозиториј.седунднес-к.к.к.зип > Сачекајте обавештење са омогућеним додатком.
 3. Инсталирајте из спремишта > Кликните на седуНднес Репо >Иди на Видео додаци > Изаберите Нисам сигуран > Хит Инсталирај > Причекајте обавештење са омогућеним додатком.

Није сигурно да је Коди преузимање једноставно! Уживати.

Како инсталирати Сигурни Коди Аддон на Криптон верзије 17.6 или старије

 1. Отвори Коди > Кликните на Подешавања икона > Отвори Филе Менаџер > Дупли клик Додати Извор.како инсталирати не сигуран коди аддон
 2. Унесите хттп://фиретвгуру.нет/фире/ > Кликните на ок > Дајте назив овом извору СЕДУНДНЕС > Кликните на ок> Кликните на ок.како инсталирати није сигуран на коди криптон верзије 17.6 или старије
 3. Врати се Кућа екран > Иди на ДодатиОнс > Кликните Инсталлер пакета икона.није сигуран коди
 4. Изаберите Инсталирајте из Зип датотеке > Кликните на СЕДУНДНЕС > Кликните на репозиториј.седунднес-к.к.к.зип > Сачекајте обавештење са омогућеним додатком.није сигуран коди Аддон
 5. Инсталирајте из спремишта > Кликните на седуНднес Репо >Иди на Видео додаци > Изаберите Нисам сигуран > Хит Инсталирај > Причекајте обавештење са омогућеним додатком.није сигуран коди репо
 6. Није сигуран додатак је инсталиран и спреман за употребу > За приступ Нот Суре Коди идите на Додаци > Кликните на Нисам сигуран.

нису сигурни коди довнлоад

Како инсталирати Сигурни Коди Аддон на Јарвис верзије 16 или више

 1. Отвори Коди > Кликните на Систем > Отвори Филе Менаџер > Додати Извор > Унесите ово УРЛ адреса хттп://фиретвгуру.нет/фире/  > Кликните Готово.
 2. Наведите извор СЕДУНДНЕС > Кликните на Готово > Кликните на ок > Вратите се на почетни екран.
 3. Кликните на Систем > Кликните на Додатионс > Кликните на Инсталирај од зип филе > Изаберите СЕДУНДНЕСрепозиториј.седунднес-к.к.к.зип > Сачекајте да се појави обавештење.
 4. Кликните на Инсталирај од Репозиториј > Кликните на седуНднес Репо > Отвори Видео Додатионс > Кликните на Нисам сигуран > Кликните на Инсталирај > Сачекајте обавештење > Уживати!

Није сигуран Коди не ради / Грешке / исправке

Зар Сигурни Коди не ради? Или постоје проблеми са инсталацијом, померите се доле да бисте их решили!

Није сигуран Коди Нема доступних токова

Ова грешка значи да је стреам који тражите или нов или престар за преузимање за Нот Суре Коди.

Решење

Да бисте исправили ову грешку, следите следеће кораке:

 1. Иди на Главни Мени> Алати.
 2. Кликните на Јасно Провајдери> да> Обавештење ‘Процес комплетан’ Појавиће.
 3. Сада Јасно Кеш> да > Појавиће се обавештење „Процес завршен“.
 4. Кликните на Генерал > Провајдери Пауза у утакмици> Спустите га на 20> Кликните на ок.
 5. Генерал> Репродукција > ред ван Хостере са Цаптцхас> ок.
 6. Мени Алатке > Титлови > Омогући Титлови > ок.

Није сигуран да Коди није успео да инсталира зависност

До ове грешке долази када постоје проблеми са верзијом Нот Суре Коди. Постоји више хостираних домена које нуде једно спремиште. Многе од њих су застарјеле, па се не успијевају инсталирати. Није сигуран да Коди не ради није нешто чега би се требало бојати.

Решење

Да бисте исправили ову грешку, користите поуздан извор, по могућности званични сајт јер ћете тамо наћи ажурирану верзију.

Нот Суре Коди Аддон рецензије

Није сигуран да је Коди додатак заиста невероватна ствар. Можете да струји што год желите. Међутим, увек постоје корисници који имају мешовит одговор на свако додавање. Хајде да погледамо:

Овај корисник се саркастично поставља по имену овог додатка и то је тако очигледно. Само име је израз који нас може збунити.

није сигуран Аддон преглед

Две ствари су неизбежне, задовољни купци и задовољни корисници додатака. Не можете једноставно задовољити све кориснике. Увек ће бити људи који су спремни да се жале. Овог корисника брине простор који овај додатак покрива и фантастични коди аддон.

није сигуран коди преглед

Ево га; таква грешка се и даље појављује. Сада смо вам рекли разлог за то.

није сигуран аддон реддит преглед

Није сигуран Коди Аддон Лозинка за пријаву

Није сигуран да је за приступ шифрама за одрасле (18+) неопходно пријављивање коди лозинке.

Закључак

Нот Суре Коди додатак је пакет за свакога. Опремљен разноврсним садржајем, овај додатак сигурно има потенцијал да украде рефлекторе из свих осталих коди додатака.

Фире ТВ гуру је овог пута смислио нешто необично и као што видимо, почео је да добија озбиљно признање на тржишту. Међутим, мораћемо да сачекамо и видимо да ли остаје у току или излази из игре.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map