Спецто Коди је заживео када су га Генесис срушили. Спецто Форк био је један од додатака Коди-а који је открио тим програмера названих Мркнов. То је видео додатак који садржи филмове и ТВ емисије. Има сличан интерфејс као Екодус и такође нуди аутоматске титлове за видео записе.

У овом водичу смо дали детаљна упутства о томе како инсталирати Спецто Форк на Коди. Зато следите доле наведене кораке:

Како инсталирати Спецто Форк на Коди Криптон верзије 17 или више

  1. Први корак који Коди захтевају корисници је покретање Коди на њиховом систему > Затим кликните на Икона подешавања лоцирајте на врху поред иконе напајања > Овде ћете видети различите опције, изаберите Филе Манагер > Ово ће се отворити на страници са везама у спремишту, додати спремиште двоструким кликом на Додај извор.како инсталирати спецто форк на коди
  2. Испред вашег екрана појавиће се оквир па кликните на то где пише ‘Ниједан’ > Замолиће вас да откуцате УРЛ адреса спремишта кодивпн.цо/репо/кодил.зип и кликните ок > На дну морате откуцати име спремишта, па га откуцајте „Кодил“ и кликните ок тако да кутија нестане.како инсталирати спецто форк на коди криптон верзије 17
  3. Да бисте инсталирали складиште, морате да се вратите на Главни мени Коди > Кликните на Додаци картицу > Сада кликните на икону оквира у горњем левом углу који је такође познат као Инсталлер пакета икона.виљушка за спецто на коди
  4. Изаберите опцију Инсталирајте из Зип датотеке > Морате да пронађете опцију „Кодил“ и кликните на њу > Пронаћи ћете две зип датотеке, кликните на Кодил.зип > Инсталираће спремиште.додајте спецто виљушку на коди
  5. Кликните на опцију Инсталирајте из спремишта > Онда Кдил Репозиториј > Видео Аддна > Спецто Форк > Кликните на Инсталирај.подешавање спецто форк-а коди
  6. Иди на Главни мени Коди > Изаберите Картица Додаци > Кликните на Видео додаци > Спецто Форк > Па узивајте!

подешавања спецто форк коди

Како инсталирати Спецто Форк на Коди Јарвис верзије 16 или испод

  1. Да бисте инсталирали Спецто Форк, прво морате да отворите Коди на вашем систему > Онда кликни на картици Систем која се налази у главном менију > Затим Филе Манагер > Дупли клик Додај извор > Кликните на ‘Ниједан’ > Откуцајте УРЛ кодивпн.цо/репо/кодил.зип > Кликните на Готово > Унесите назив „Кодил“ > Кликните Готово > Кликните на ок.
  2. Коди Почетни екран > Систем > Кликните на на Додацима > Сада кликни он Инсталл фром Зип Филе > Кодил > Кодил.зип > Сачекајте инсталацију > Инсталирајте из спремишта > Кдил Репозиториј > Видео додаци > Претрага за Спецто Форк са веома дуге листе додатака > Затим кликните на Инсталирај > Инсталација ће требати времена да се инсталира.
  3. Да бисте гледали филмове и ТВ емисије из овог додатка, вратите се на Коди Почетни екран > Видео > Додаци > Спецто Форк!

Спекто вилица не ради

Могли би бити разни разлози који спречавају Спецто Форк да ради на Коди-ју. Навели смо 3 најчешће грешке са којима се суочавају корисници Спецто Форк-а, ево:

Спецто Коди Нема доступног тока

Када прегледате филм да бисте погледали филм, кликнете на разне везе или изворе који искачу по вашој препоруци. Кад год кликнете на ове везе, тада вам се каже да ток није доступан. Ова грешка може свакога Коди корисника изненадити јер морају поновити цео корак поново само како би утврдили да нема доступног тока.

Решење

Да бисте решили овај проблем, морате да отворите Коди > Идите на Додаци > Видео додаци > Десним тастером миша кликните Спецто Форк и идите на Подешавања. Оквир ће се појавити испред вашег екрана и овде ћете видети многе картице на левој страни кутије.

Идите на одељак Филмови где ћете наћи списак извора или веб локација. Ово су веб странице са којих вам Спецто Форк доноси филмове. Можете Искључи веб странице чије су везе прекинуте.

Спецто није успео да инсталира зависност

Спецто се може наћи у многим спремиштима. Међутим, не морају сви репозиторији редовно ажурирати додатке. Ако било које спремиште садржи старију верзију додатка, оно се не може инсталирати, па ће се појавити порука „Неуспјешна инсталација грешке овисности“.

Решење

Да бисте исправили ову грешку, морате инсталирати Спецто Форк из Кдил Репоситори-а који редовно ажурира додатак у његовом спремишту.

Инсталација Спецто Форк није успела

Ова грешка се тражи из многих разлога, укључујући неуспех на Интернету и затварање складишта. Ако сте претходно инсталирали спремиште које је тренутно затворено, можда ћете видети додатке наведене у његовом одељку за додатке. Међутим, када наставите са инсталацијом, тражи се грешка „Инсталација није успела“.

Решење

Провјерите интернетску везу прије него што кренете према инсталацији Спецто Форк-а, у противном инсталација опет неће успјети. Друга техника која решава проблем је провјера спремишта које тренутно ради и није затворено.

Спецто вс Екодус

Спецто Форк је првобитно пуштен да се такмичи са Екодусом и сличним коди додацима који су нудили бесплатне филмове и ТВ емисије. Међутим, Екодус је постао стално популарни додатак због свог отпорног тима програмера који је Екодус ажурирао на доследној основи и осигурао да је Коди корисницима лакше сурфати по његовом додавању..

С друге стране, иако је Спецто Форк имао успеха у разним приликама, али својим корисницима није понудио исту вредност као Екодус. Недостајало му је уклањање лоших веза, није могао да понуди честе надоградње, мада се никада није истицао као снажни конкурент против Екодуса.

Међутим, Спецто Форк ће се коначно смејати јер ће Егзодус свој крај достићи у блиској будућности након што га преузме Савет. Сада Коди корисници могу инсталирати Цовенант уместо Екодуса.

Да замотавам ствари

Спецто Форк никада није имао конзистентно трчање као додатак, али када је на мрежи нема бољег додатка који би одговарао његовим карактеристикама. Слично је додатку Генесис анд Цовенант, али има неких проблема са коди репозиторијима који га дозвољавају. Међутим, додатак у посљедње вријеме добро функционира и циља глатко једро. У овом смо водичу дали упутства о томе како инсталирати Спецто Форк на Коди.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me