Како инсталирати Спинз ТВ – Водич за почетнике

Ажурирање: Репозиториј који садржи Спинз ТВ тренутно је доле, па додатак неће радити са датом УРЛ адресом.


Спинз ТВ је рјешење на једном мјесту за све ваше потребе за стреамингом медија. Било да се ради о спорту, филмовима, ТВ емисијама или медијским каналима, уз Спинз ТВ све ове функције и више можете добити под једним кровом. У овом посту ћемо вам показати како инсталирати Спинз ТВ на Коди и уживати у свим овим задивљујућим карактеристикама. Не заборавите да проверите наш најбољи коди чаробњаке крајњи водич.

Шта је СпинзТВ?

СпинзТВ је телевизија са интернетским протоколом (ИПТВ) која користи логички интернетски протокол (ИП) за струјање различитих медијских извора који укључују ТВ емисије, филмове, спорт и друге забавне програме. То се у неким географским зонама сматра илегалним, па се употреба најбољег ВПН-а за Коди високо препоручује. Кад год вам је досадно или немате никакве везе, са Спинз ТВ-ом можете преносити медије по вашем избору и убити досаду у трену.

Како инсталирати Спинз ТВ Буилд на Коди Криптон верзије 17

У наставку су наведени кораци који ће вам помоћи да преузмете Спинз ТВ на својој најновијој верзији Коди Криптон Версион 17:

 1. Преузмите и лансирајте Коди.како инсталирати спинз тв
 2. Иди на своје Почетни екран> кликните на рунду Подешавања дугме >Филе Манагер> Двапут кликните на Додај извор.како инсталирати спинз тв градити на коди криптон верзије 17
 3. Унесите везу хттп://репо.ствмц.нет/у кутији где се приказује ‘Ниједан’ >Унесите име програма ‘Спинз’ или било које друго име по вашој жељи и кликните ок.спинз тв медијски извор
 4. Врати се својој Почетни екран притиском на ‘Изаћи’ дугме на тастатури >Додаци>кликните на икона у облику кутије на врху.спинз тв коди аддон бровсер
 5. Кликните на Инсталирајте из зип датотеке >СпинзТВ > Репоситори.СпинзТВ-0.0.1.зип.спинз тв репозиториј зип датотеке
 6. Сачекајте да се инсталација заврши.
 7. Изаберите Инсталирајте из спремишта >Спинз ТВ > Програмски додаци >Спинз ТВ Визард > Инсталирај.спинз тв визард
 8. Иди на Додаци> Програмски додаци >Спинз ТВ Визард > и бирајте међу разним гради.спинз тв чаробњак за изградњу
 9. Инсталирај било коју од грађевина која вам се допада и уживајте!

Како инсталирати Спинз ТВ Буилд на Коди Јарвис верзије 16

Инсталација Спинз ТВ Буилд-а на Коди Јарвис верзије 16 слична је оној приликом преузимања на Криптон верзији 17, уместо чињенице да постоји мала промена у изгледу, али сличан поступак за наставак.

Након што инсталирате чаробњака Спинз ТВ, наићи ћете на Спинз ТВ Буилдс за Јарвис као што је приказано на слици испод:

како инсталирати спинз тв коди јарвис верзије 16

Како инсталирати додатке за Спинз ТВ на Коди Криптон Версион 17

За преузимање додатка за Спинз ТВ, првих 6 корака приликом преузимања Спинз ТВ Буилд-а остаће исти. Након што инсталирате спремиште, следите преостале кораке описане у наставку:

 1. Изаберите Инсталирајте из спремишта >Спинз ТВ > Програмски додаци >Спинз ТВ Про > Инсталирај.како инсталирати спинз тв аддонс на Коди Криптон Версион 17
 2. Када кликнете на Спинз ТВ про, требаће Фацебоок ИД и лозинка.спинз тв про пријава
 3. Када кликнете на Листа стреама можете да прегледате различите канале за стриминг медија.

спинз тв про видеос

Како инсталирати Спинз ТВ Аддонс на Коди Јарвис верзије 16

Инсталирање додатка за Спинз ТВ на Коди Јарвис верзије 16 остат ће исто као и приликом преузимања на верзији 17, али може се примијетити промјена у софтверском изгледу.

Препоручује се да на свој систем инсталирате најновију верзију Коди, тј. Коди Криптон верзије 17 да бисте избегли уобичајене проблеме и грешке..

Спинз ТВ не ради – Како то поправити

Већина проблема који се могу појавити током инсталирања Спинз ТВ-а настала је због претходних верзија Коди-ја. Нова верзија Коди-а, тј. Коди Криптон верзија 17 поправит ће већину проблема.

Неки корисници могу имати проблема са преузимањем Спинз ТВ-а из складишта. Овај проблем се може решити омогућавањем ‘непознатог извора’. Ово можете да поправите враћањем на почетни екран> Додаци> Подешавања > Омогући непознати извор.

Како инсталирати Харднок Буилд на Коди Криптон верзије 17

Приликом преузимања Хард Нок верзије на Коди Криптон верзије 17, потребно је да следите 8 корака тачно колико је било потребно за преузимање Спинз ТВ-а (поменутог горе). Затим, све што требате да урадите је да са листе разних састава Криптона изаберете Спинз ТВ Хард Нок. Ово би требало да омогући Хард Нок-у на Коди-ју.

Како инсталирати Харднок Буилд на Коди Криптон верзије 17

Најбољи Спинз ТВ чаробњак за Коди

Када инсталирате Спинз ТВ Визард на Коди, пронаћи ћете листу различитих саставака за инсталацију. Да набројимо неколико најбољих Спинз ТВ чаробњака, ево наших најбољих избора:

 1. Спинз ТВ Премиум Лите
 2. Спинз ТВ Енви Криптон
 3. Спинз ТВ Хард Нок

Ово су најмоћније верзије за Коди и као резултат тога, можете преносити различите медијске канале и забавни пакет под једним кровом.

Да га завршим

Инсталирање Спинз ТВ-а учиниће савршену мјешавину за вашу Коди Криптон верзију 17 у којој можете преносити хиљаде медијских канала, филмова и спортске забаве у једном пакету. Пружен је водич за инсталирање Спинз ТВ-а на Коди верзији 16 и 17, који следи сличне кораке, али са другачијим изгледом. Спинз ТВ на Коди-у је најбољи избор за људе који желе све укусе филмова, спорта и ТВ емисија у једној мерици.

Оставите коментар ако желите да поставите било каква питања.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map