Како инсталирати Супремаци Коди репозиториј на Криптон, Јарвис и ФиреСтицк

Супремаци Репозиториј је комплетан пакет за све гејкове за стриминг који желе имати једно складиште за филмове, ТВ емисије и спорт итд. Супремаци је себи зарадио велико име захваљујући додатку Супремаци Коди, који је популаран међу многи корисници.


Пређите овај водич од КодиВПН-а и упознајте се више о складишту и најбољим Коди додацима.

Преглед супремаци Репо

Репозиториј Супремаци је међу најпопуларнијим спремиштима у Коди заједници. Разлог за његову популарност је тај што он домаћин сопствених додатака као и других додатака других произвођача. Није много спремишта има свој додатак Коди, а најбољи део Супремаци-а је да има своја три различита додатка:

 1. Супремаци; главни додатак који омогућава корисницима да гледају филмове, документарне филмове, ТВ емисије, 4К филмове, дечје филмове и ТВ уживо.
 2. Супремаци Спортс; додатак фокусиран на спорт који пружа стреамове за живе спортове.
 3. Супремаци иптв; додатак за све љубитеље ИПТВ-а.

Складишта Супремаци редовно ажурирају његови програмери и то је разлог што било ко више воли да користи ово складиште и његове додатке. Супремаци Коди додаци независно су стекли велику репутацију за њих пружајући висококвалитетно искуство стриминга.

Како инсталирати складиште Супремаци на Коди криптон 17.6 и новије верзије

Следите ове кораке да бисте инсталирали Супремаци Репоситори на свом Коди Криптон верзији 17.6:

 1. Отвори Коди > Кликните на Икона подешавања (зупчаник) > Отвори Филе Манагер.како инсталирати надмоћни коди репозиториј на криптону 17.6
 2. Двапут кликните на Додај извор > Појавиће се дијалошки оквир > Кликните где пише > Откуцајте овај УРЛ у адресној траци „хттп://2супремаци.ук/репо/“ > Кликните на Ок > Дајте овом извору медија назив „Надмоћ> Кликните на ок > Кликните на ок поново да затворите дијалошки оквир.како инсталирати надмоћни коди репозиториј на јарвис
 3. Врати се Главни мени > Кликните на Додаци > Кликните на Бок Ицон из горњег левог угла.како инсталирати надмоћни коди репозиториј на фирестицк
 4. Изаберите Инсталирајте из Зип датотеке > Кликните на Надмоћ > Изаберите супремаци-2.6.зип > сачекајте обавештење.преузми надређено спремиште
 5. Кликните на Инсталирајте из спремишта опција > Сада можете лако инсталирати било који додатак из овог складишта.

инсталирати надмоћност коди репо из зип датотеке

Како инсталирати Супремаци Репо на Коди Јарвис 16 и старије верзије

 1. Отвори Коди Јарвис.
 2. Кликните на Систем > Иди на Филе Манагер.
 3. Кликните на Додај извор.
 4. Кликните на <Ниједан> и откуцајте ово УРЛ адреса хттп://супремаци.орг.ук/зип/репо/ > Кликните на Готово > Дајте име овој вези извора за медије као Надмоћ > Кликните на Готово > Кликните на
 5. Вратите се назад Коди Хоме Екран > Кликните на Систем > Отвори Додаци.
 6. Изаберите Инсталирајте из Зип датотеке > Кликните на Надмоћ > Кликните на супремаци-2.6.зип.

Како инсталирати складиште Супремаци на ФиреСтицк Коди

 1. Инсталирај Коди на Фире Стицк уређају.
 2. Иди на Опције за програмере > Укључите исправљање грешака АДБ и апликације из непознатих извора.

Након што сте завршили горе наведене кораке, погледајте поступак инсталације Коди Криптон верзије 17.6.

Преузимање складишта Супремаци

 1. Преузмите додатак зип датотеке Супремаци Коди са (хттп://2супремаци.ук/репо/)
 2. Иди на Главни мени Коди.
 3. Кликните на Додаци.
 4. Кликните на Кутија
 5. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке.
 6. Прегледајте систем и отворите преузету зип датотеку.
 7. Сада кликните на Инсталирајте из спремишта опција.
 8. Кликните на
 9. Отвори Видео додаци директоријум и инсталирајте било који од ваших омиљених додатака Коди који се налази у складишту и започните стриминг.

Супремаци Коди Аддонс

Репозиториј Супремаци је напуњен бројним популарним Коди додацима као што су:

 1. Аспис
 2. Иода
 3. ББЦ иПлаиер
 4. Електра Ваулт
 5. Нигхт Террор
 6. Планет ММА
 7. Супремаци иптв
 8. Супремаци Спортс
 9. ТОТАЛНО
 10. ЈоиРиде

Сви ови додаци су ажурирани и раде савршено. Лично сам покушао да инсталирам све ове додатке један по један и нисам се суочио ни са једним проблемом.

ФАК о супериорности

Многи људи широм света користили су складиште супериорности. Слично томе, његови корисници су поставили многе упите на различитим форумима. Ево две најчешће проблеме које постављају многи корисници:

Репо надмоћ не ради

У одређеним тренуцима можда нећете моћи да приступите спремишту Супремаци а то могу бити из два главна разлога. Или је спремиште тренутно ажурирано или је изворни УРЛ који сте додали у Кодију нетачан.

Увек проверите да ли сте унели тачан УРЛ извора медија и пре додавања УРЛ адресе увек проверите да ли је УРЛ извора на мрежи или не.

Додатак за супериорност не ради

То се не дешава нормално јер се додатак Супремаци Коди ажурира с времена на време, а додатак се никада није смањивао. Међутим, ако додатак не ради на вашем систему, покушајте поново инсталирати додатак из складишта.

Обавезно користите ажурирано складиште Супремаци јер ако покушавате инсталирати овај додатак из било којег другог спремишта, вероватноћа је да можда падате на застарелу верзију.

Закључак

Супремаци је одлично складиште које има сваки додатак потребан за гледање бингева. Репозиториј је поуздан јер је ажуриран већ дуже време, а корисници који се баве њим нису пријавили никакве грешке или проблеме.

Чињеница да је домаћин сопствених додатака чини га вјеродостојним спремиштем, а квалитет његових додатака је такође изванредан. Препоручио бих корисницима да испробају ово спремиште, али не без плаћеног или најбољег бесплатног ВПН-а за Коди јер коришћење додатака трећих страна чини вас рањивим за правна питања.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map