Поздрав свима, пратите овај водич коди впн да бисте сазнали како инсталирати Плаилист Лоадер Коди аддон.

Како се његово име само по себи објашњава, Учитавање листе за репродукцију Коди додатак помаже корисницима да креирају, прилагоде и управљају њиховим плеј-офом за садржај попут ових коди додатака.

Обавезно користите ВПН за Коди док користите овај додатак да бисте осигурали присуство на мрежи од хакера и шпијунских очију.

Плаилист Коди је одличан додатак за посматраче бингеја, пошто воле да гомилају омиљене садржаје. Пратите овај водич корак по корак да бисте инсталирали додатак за утовар плејлиста Коди.

Коди Лоадер Плаилист Коди Преузмите УРЛ датотеке Зип датотеке спремишта

Коди Лоадер Плаилист Коди је био доступан и раније преко репозиторија СуперРепо, али након што се то спремиште затвори, сада је доступно у Кодил Репозиторијуму.

Можете преузети и инсталирати Плаилист Лоадер Коди директно на свој систем следећи ове кораке:

 1. Преузмите Зип датотеку спремишта Кодил.
 2. Отвори Коди > Кликните на Додатионс > Кликните Кутијау облику.
 3. Кликните на Инсталирај од Зип Филе > Претражите и Отпремити тхе тхе преузето Зип Филе > Сачекајте да се додатак омогући.
 4. Кликните на Инсталирајте из спремишта > Кодил Репозиториј > Видео додаци > изабери Плаилист Лоадер > Кликните на Инсталирај.

Како инсталирати улагач пописа за репродукцију Коди Аддон на Леиа или Криптон Версионс

 1. Лансирање Коди > Иди на Подешавања > Кликните на Филе Менаџер > Дупли клик Додати Извор.како инсталирати плаилист лоадер плаиери коди аддон
 2. Кликните „Ниједан’ > Откуцајте ово УРЛ адреса хттп://ввв.лвтвв.цом/репо/ > Кликните на ок > Дајте име овом извору „Кодил Репо‘ > Кликните на ок.како инсталирати лоадер плаилист-а коди аддон на криптон верзије 17.6 или старије
 3. Ударац ‘Бацкспаце ’ тастер више пута да се вратите Коди Главни Мени > Кликните на Додатионс > Кликните на Кутија икону из горњег левог угла.плаилист лоадер коди аддон
 4. Изаберите Инсталирај од Зип Филе > Изаберите Кодил Репо > Кликните на зип > Репозиториј ће бити инсталиран.како додати лоадер плаилист-а коди аддон
 5. Кликните на Инсталирај од Репозиториј > Отвори Кодил Репозиториј > Кликните на Видео Додатионс > Изаберите Плаилист Лоадер > Кликните на Инсталирај > Додатак ће бити омогућен.Подешавање плаилисте коди аддон
 6. Врате у Главни мени Коди > Отвори Додатионс > Кликните на Видео Додатионс > Кликните на Плаилист Лоадер > Уживати!плаилиста Коди лоадер
 7. Када отворите Лоадер Плаилист, кликните на Адд Нев Лист > Овде треба да уметнете назив листе, тј. Ворлд ИПТВ.
 8. Кликните на листу удаљених УРЛ адреса > Сад ће од вас тражити да убаците везу, па копирајте и залепите УРЛ хттпс://пастебин.цом/мтс3зЕк0/
 9. Ако се од вас тражи да изаберете Лист Лист, затим одаберите Лого из Филе > Након што завршите са овим изменама, отворите додатак Лоадер Плаилист поново > Појавила се нова опција под називом Ворлд ИПТВ, кликните на њу и уживајте у ливе стреамингу.

Како инсталирати улагач пописа за репродукцију Коди Аддон на Јарвис верзије 16 или више

На Јарвис-у такође можете инсталирати Плаилист Лоадер Коди. Само следите овај поступак:

 1. Лансирање Коди > Иди на Систем > одаберите Филе Менаџер > Додати Извор > Ниједан > Откуцајте ово УРЛ адреса хттп://ввв.лвтвв.цом/репо/ > ок > Унесите име ‘Кодил Репо ‘ > Кликните на ок.
 2. Врати се Коди Кућа Екран > Систем > Додатионс > Инсталирај од Зип Филе.
 3. Пронађите и кликните ‘Кодил Репо ‘ > Кодил.зип
 4. Инсталирај од Репозиториј > Кодил Репозиториј > Видео Додатионс > Плаилист Лоадер > Инсталирај > Причекајте да се инсталира додатак Учитавање листе за репродукцију.

Како инсталирати улагач пописа за репродукцију Коди Аддон на Фире Стицк

Корисници Фире Стицк-а прво ће морати да инсталирају Коди и Кодил репозиторијум да би инсталирали Коди додатак Плаилист Лоадер. Корисници могу почети тако што ћете се придржавати овог водича за коди.

Једина промена у процедури је после Корак 5, мораћете да идете Додатионс > Видео Додатионс > Кликните на Учитавање листе за репродукцију > Кликните на Инсталирај.

Учитавање листе за репродукцију Коди не ради / Грешке / Проблеми

Корисници се суочавају са грешкама код најбољих коди додатака због незаконитих пракси. Ипак постоје одређене грешке у вези са плејлистом Лоадер Коди које се могу исправити. Навели смо грешке са њиховим исправкама, погледајте:

Грешка чека дневника уметања у листи за репродукцију Коди

Ако додатак Коди Лоадер Плаилист Лоадер приказује ову грешку, разлог за то може бити тренутно ажурирање додатака или гашење спремишта.

Поправи

Да бисте исправили ову грешку, мораћете да видите да ли изворник Коди 2017 Плаилист Лоадер још увек ради или не. Ако је извор још увек активан, можда је у току ажурирање. Сачекајте неколико сати и покушајте поново да приступите додатку.

Коди утоваривача плејлисте Коди није успео да инсталира зависност

Ова грешка је повезана са извором спремишта, као да ако спремиште није доступно или је застарјело, тада се појављује ова грешка.

Поправи

Да бисте исправили ову грешку, покушајте да користите поуздано или службено спремиште. Тако да не морате наићи на такву грешку.

Осим ових грешака, свој Коди Лоадер Лоадер Коди можете држати даље од грешака, а потом чувати кеш меморију и редовно ажурирати своје додатке.

Листа УРЛ адреса Коди Лоадер Плаилист

Ево неколико спискова УРЛ адреса за различите регионе:

 1. Герман Лист
 2. Листа УРЛ адреса Индо-Пак садржаја
 3. УС Лист
 4. УК листа

Завршетак

Додатак Коди Лоадер за репродукцију у списку је нешто ново и ретко. Није попут осталих додатака који се користе за гледање филмских спортова итд. Корисници користе овај додатак за управљање медијским списковима репродукције. Корисници могу преузимати листе УРЛ-ова као и за гледање гео-фокусираног садржаја.

Омогућили смо вам кратак увид и поступак преузимања Коди додавача пописа за репродукцију. Сада можете преузети и уживати у слагању својих омиљених листа за репродукцију садржаја.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me