Нико не може порећи чињеницу да је додатак Цовенант Коди један од најпопуларнијих додатака Коди у свету. Разлог за његову популарност су невероватне модерне библиотеке садржаја и његове карактеристике, које су сличне онима у Екодусу. Ова сличност у ова два додатка је зато што су исти програмери који користе исти код развили Цовенант.

Међутим, у последње време примећујем кориснике који се жале како Цовенант Коди не ради, што је прилично алармантно. Након неких истраживања схватио сам да програмери више не ажурирају овај додатак, али библиотека додатка приказује другачије. Имао сам могућност да приступим најновијим филмовима и ТВ емисијама, и поред гласина о гашењу које су кружиле индустријом.

Прегледао сам различите грешке које су пријављивали корисници на различитим платформама и форумима и разговарао о њима са њиховим исправкама у овом водичу.

Договор Коди Грешка није доступна

Једна од најчешћих грешака које корисници пријављују је Нема доступних протока. Ова грешка се појављује када покушате да приступите одређеној ТВ емисији или филму из библиотеке додатака. То је случај и са Цовенантом када покушате да репродукујете наслов садржаја, појави се грешка. Ово нема никакве везе са складиштем додатака и то је само зато што додатак не може да нађе добављаче.

Поправи

 1. Отвори Коди и иди до Додатионс мени
 2. Иди на Видео додаци и кликните на Споразум
 3. Видећете Алати кликните на њу
 4. Сада кликните на Подешавања: Опште
 5. Видећете опцију: Истек добављача > Подесите на 30
 6. Ако не промените у „30“
 7. Сада кликните на Репродукција у левој колони.
 8. Померите се по листи и омогућите „Хостере са капима
 9. Видећете опцију под називом „Максимални квалитет“, Идите на то и подесите на”1080п“. Обично је постављено на 4к подразумевано, ово треба смањити.
 10. Сада кликните на Ок да бисте сачували ова подешавања
 11. Померите се по листи и кликните на „Чисти кеш споразум” опција > Кликните на да
 12. Сада одаберите опцију Споразум: Јасни провајдери > Кликните на да

Поново покрените додатак и покушајте да стримујете жељени наслов садржаја; више се нећете суочити са овим проблемом.

Грешка у стриму стр

Проблем са додацима који имају грешке у стримингу углавном је због тога што су потоци које је добављач додатака добављао од гео-ограничених или застарели. Ако не можете да стримујете један од најновијих наслова садржаја, очигледно је да је реч о гео-ограниченом стреаму, а не о застарелом. Корисници се повремено спопадају по таквим струјањима и то није нешто ново.

Поправи

Те Гео-рестрикције можете лако заобићи и ВПН-ом преточити ваш омиљени садржај садржаја.

да!

ВПН ће маскирати ваш ИП и ДНС, као и шифрирати ваше податке, пружајући вам неограничен приступ садржају доступном у библиотеци. Изаберите најбољи ВПН за Коди и претплатите се на његов пакет који вам највише одговара. Затим, преузмите његову апликацију или клијент, повежите се са дотичним сервером и приступите било којем ограниченом току, то ће дефинитивно функционисати.

Штавише, ВПН ће вас заштитити од хакера и шпијунирања власти за ваше активности. Многи људи нису свесни ризика које ризикују док преносе интернет, остајући рањиви на цибер нападе.

Грешка код инсталирања програма Коди Цовенант

Погрешка инсталације Коди Цовенант-а односи се на грешку која се појављује када покушавате да инсталирате додатак, појављује се обавештење да је „инсталација неуспешна“. Цовенант Коди је популаран додатак Коди који је доступан кроз више Коди спремишта. Морате схватити да није свако спремиште има ажурирану верзију додатка, због чега ћете можда наићи на грешку у инсталирању Коди Цовенант-а.

Поправи

Најбољи начин да поправите ову грешку је одабиром спремишта које има ажурирану допунску верзију. Позивајући се на додатак Цовенант Коди, његову ажурирану и радну верзију можете пронаћи у складишту Коди Исраел. У овом невероватном складишту можете пронаћи велики број ажурираних и популарних додатака Коди.

Грешка код преузимања Кодија

Недавно су се многи корисници Коди-ја почели жалити на грешку у преузимању Коди Цовенант-а, која је настала због застарелог складишта. Многи корисници су покушавали инсталирати додатак Цовенант Коди из застарјелих зип датотека спремишта.

Поправи

Корисници могу лако преузети и инсталирати додатак Коди Цовенант из складишта Коди Исраел. То је ажурирано складиште и доступна је радна верзија Цовенант Коди у мапи Видео додаци.

У случају да такође не можете преузети додатак из овог складишта, обришите Коди кеш и покушајте поново. Ово би требало решити проблем јер се понекад предмеморија накупља и додатак не успе да преузме или инсталира.

Замена споразума Коди

Постоје бројни други најбољи додаци за Коди осим Цовенант Коди, који се могу користити за гледање филмова и ТВ емисија на Коди-ју. Ево неколико најбољих избора за вас:

 1. Излазак 8.0
 2. Иода
 3. Гурзил
 4. Плацента
 5. Гаиа

Закључак

Нису многи додаци успели да оставе такав траг као што је то чинио Цовенант Коди током година. Након што је додатак Екодус Коди престао да ради, Цовенант је преузео његово место и постао додатак за све посматраче. Такав поуздан додатак који служи за све најновије емисије и филмове у данашње време тешко је доћи.

Надам се да ће вам грешке и исправци о којима је реч у овом водичу бити од помоћи у решавању проблема. Ипак, цијеним повратне информације корисника и ако постоји нешто што мислите да недостаје у овом водичу, љубазно коментирајте и јавите ми.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me