Како очистити / уклонити предмеморију видео записа у Коди КСБМЦ (Леиа / Криптон / Јарвис)

Шта је кеш на Коди-у ?

Када репродукујете филмове, ТВ емисије и друге видео записе преко Коди додатака, они обично играју сјајно. Међутим, сви додаци захтевају претходно спремљену количину података како би били сигурни да се ваши видео снимци не паузирају сваке секунде. Коди спрема овај видео међуспремник у РАМ меморију, користећи 20МБ који је подразумевано додељен свим његовим додацима.


Понекад, за покривање висококвалитетних додавања пуњења, надјачајте подразумеване поставке и сачувате бафер податке на тврдом диску. Па и добро за уређаје са високом спецификацијом, али уређаји са ниским спецификацијама имају тенденцију да приказују поруке попут „Кеш је пун, испразните Кеш.“ То доводи до спорог репродуковања видео записа и пуњења приликом репродукције видео записа високог квалитета.

Нема уклањања штете у чишћењу задане предмеморије да поправите коди не ради, јер ослобађа простор омогућавајући другим додацима да га користе за стварање међуспремника за репродукцију видео записа, што вам даје одличне перформансе стриминга. Коди ће у једном тренутку аутоматски очистити видео предмеморију за случај да му треба простора за додатке.

Дакле, идемо напред и откријмо како уклонити (очистити) предмеморију у Коди-ју. Показаћу метод да очистим предмеморију Коди КСБМЦ Криптон и Јарвис користећи најбољи ВПН за Коди.

Како аутоматски очистити предмеморију у Коди Криптон-у 17 помоћу Супер Репо-а (исправити проблеме с пуњењем узрокованих потпуним складиштењем)

Ажурирање: Мерлин чаробњак више не ради преко свог старог извора и очигледно су сви корисници мало забринути. Па, свима је јасно решење! Можете користити Супер Репо; познати репо пакет, да бисте инсталирали Мерлин Визард или прегледали одељак са најбољим коди чаробњацима.

За брисање кеширања Коди корисници се у потпуности могу ослонити на Супер Репо. Ево корак по корак водич за инсталацију Супер Репо и поступак чишћења предмеморије.

 1. Отвори Коди > Кликните на Икона подешавања (налази се на врху) > Иди на Филе Манагер > Затим двапут кликните Додај извор.како уклонити предмеморију у коди користећи мерлин
 2. Кликните где пише ‘Ниједан’ > Откуцајте УРЛ адреса > Кликните на ок > Упишите назив Медиа Соурце „Суперрепо“ > Кликните на ок.
  цлеар цацхе коди
 3. Кликните на „Бацкспаце“ кључ више пута да се вратите на Главни мени Коди > Сада кликните на Додаци > Затим кликните на Инсталлер пакета икона (налази се у горњем левом углу) .аддон уклањање коди
 4. Изаберите Инсталирајте из Зип датотеке > Кликните на суперрепо > Затим кликните на Криптон > Спремишта > Суперрепо. 
  инсталирати суперрепо зип датотеку
 5. Кликните „суперрепо.коди.криптон.репоситориес-0.7.04.зипИ сачекајте да се инсталира зип датотека.Како аутоматски очистити предмеморију у Коди-ју
 6. Сада одаберите Инсталирајте из спремишта > Изаберите СуперРепо Репозиторији [Криптон] [В7]  > Репозиториј додатака > Изаберите СуперРепо Све [Криптон [В7]  > Кликните на Инсталирај > Сачекајте док се додатак не омогући.јасан предмеморија при покретању коди
 7. Врати се Додаци> Кликните Икона кутије> Кликните на Инсталирајте из спремишта> Кликните на СуперРепо Све [Криптон] [в7] > Програмски додаци >Кликните Мерлин Репоситори > Сада кликните на Мерлин Визард (Понекад се појави сам Мерлин Визард бок, само морате да кликнете на Опен Мерлин Виард из тог оквира).јасан предмеморија при покретању коди
 8. Иди на Кутија за алате опција која се налази у горњем менију > На дну ћете видети разне опције, али најважније су 3 опције, тј. Цлеар Цацхес, Избриши пакете, и Избриши сличице. Испод сваке од ових опција налази се размак који свака носи. Кликните на све ове три опције да бисте ослободили непотребан простор.урадио брисање предмеморије коди
 9. Кликните на Излаз након што очистите предмеморију, обришете пакете и обришете умањене сличице.

Честитамо да сте успешно очистили свој Коди кеш, уживајте у паузирању бесплатне репродукције видео записа. Имајте на уму да видео стреаминг такође зависи од низа фактора, укључујући интернетску везу, вашу ВИ-ФИ везу, истицање ИСП-а итд..

Како очистити коди кеш користећи Арес Визард (не ради)

Још једно поуздано складиште које можете да користите за чишћење Коди кеша је Арес визард-а. Овај додатак је међу неколико препоручених додатака трећих страна. Следите ове кораке да бисте инсталирали и очистили Коди кеш меморију:

 1. Отвори Коди апликација> Кликните на Икона зупчаника (подешавања) присутна у горњем менију> Кликните на Филе Манагер.
 2. Кликните на Додајте извор> Кликните на . Унесите УРЛ адресу хттп://аресвизард.ук/ и кликните ок.
 3. Именујте овај извор ‘Арес‘> кликни ок> Кликните на ок опет.
 4. Кликните на Додаци> Кликните Бок Ицон врх леве колоне.
 5. Кликните на Инсталирајте из зип датотеке> Кликните на Арес> Кликните на “репозиториј.ареспројецт-0.1.0.зип
 6. Сачекајте обавештење> Кликните на Инсталирајте из спремишта.
 7. Кликните на Арес Пројецт .
 8. Сада иди на Програмски додаци> Изаберите Арес Визард > Притисните Инсталирај.
 9. Отвори Арес Визард једном инсталиран.
 10. Иди на Одржавање опција у горњем менију> Сада кликните на Делете Цацхе \ Делете Пацкагес / Избриши сличице > Кеш ће бити избрисан.

То је то! Једноставно, не тако компликовано.

Како очистити предмеморију – Водич за видео водич

Како очистити предмеморију у Коди Јарвис верзији 16 или испод

 1. Отвори Коди Јарвис > Затим кликните на Систем мени испред вашег екрана > Сада одаберите Филе Манагер > Дупли клик Додај извор опција на дну.
 2. Једном када кликнете на Додај извор, ускоро ће се појавити оквир где требате да кликнете на опцију „Ниједно“ и откуцајте хттп://срп.ну/  > Кликните на Готово > Тип УРЛ адреса Име испод „Супер Репо“ > Кликните на Готово > Затим кликните на ок.
 3. Кад завршите, вратите се на Главни мени Коди притиском на ‘Изаћи’ дугме на тастатури > Иди на Систем > Затим изаберите Додаци > Затим кликните на Инсталирајте из Зип датотеке > Супер Репо > Затим изаберите Јарвис > Кликните на Спремишта > Суперрепо > суперрепо.репо.0704.зип
 4. Сада одаберите Инсталирајте из спремишта > Затим Супер Репо Репозиториј [Јарвис] [в6] > Иди на Репозиториј додатака > Изаберите СуперРепо целокупно складиште [Јарвис] [в6] > Хит Инсталирај  
 5.  Вратите се два корака и кликните на Инсталирајте из спремишта > СуперРепо целокупно складиште [Јарвис] [в6]> Програмски додаци > Мерлин Визард > Инсталирај
 6. Отворите Мерлин Визард-а, идите на Кутија за алате опција > Овде ћете представити 3 опције, тј. Брисање предмеморија, брисање пакета, и Избриши сличице. Простор који заузима свака од ових опција такође је наведен испод ових опција.

Како очистити предмеморију Кодија у споразуму

Цовенант, тзв. Виле Екодуса обично преферирају Коди корисници за стриминг филмова и ТВ емисија. Откако је Егзод застарео, Савет је заробио средиште позорности. Упркос тој чињеници, за брисање кеш меморије корисници Коди-а се могу ослонити на то.

Ако желите очистити предмеморију Коди-а, корисници ће можда морати прво да инсталирају додатак Цовенант. За инсталирање савеза на Коди, погледајте овај водич за инсталацију.

Ево корака по корак, кроз који ћете очистити предмеморију након што инсталирате споразум:

 1. Отвори Коди> Идите на додатке> Иди на Видео додаци> Отвори Споразум.
 2. Иди на Главни мени> Отвори Алати.
 3. Сада кликните на Цлеар Цацхе и Обриши провајдера> Кликните на да> Обавештење ‘Процес довршен‘ Појавиће.

Ту је једноставан начин да очистите кеширање за кориснике Коди-ја. Уживати.

Како Коди очистити предмеморију ручним коришћењем директне методе

За Коди цлеар поступак кеширања, требаће вам спремиште. Иначе не можете очистити предмеморију у Коди-ју. Ако желите директан метод, ево кратког водича за вас:

Следите ове кораке у Коди-ју да бисте очистили предмеморију:

 1. Преузмите Супер Репо Зип датотеку на свој уређај.
 2. Отвори Коди > Кликните на Додаци> Кликните на икону у облику кутије у горњем левом углу.
 3. Изаберите Инсталирајте из Зип датотеке > Овде морате Навигација преузету Зип датотеку > Проћи ће неко време да се инсталира.
 4. Кликните на Инсталирајте из спремишта> Изаберите СуперРепо Репозиторији [Криптон] [В7].
 5. Кликните на Репозиториј додатака.
 6. Кликните на СуперРепо Све [Криптон [В7] .
 7. Кликните на Инсталирај > Сачекајте да се додатак инсталира.
 8. Отвори Додаци мени> Кликните на Икона кутије.
 9. Кликните на Инсталирајте из спремишта> Кликните на СуперРепо Све [Криптон] [в7] > Кликните на Програмски додаци.
 10. Кликните на Мерлин Репозиториј > Изаберите Мерлин чаробњак са листе> Кликните на Инсталирај.
 11. Отвори Програм Додај-онс > Изаберите Мерлин чаробњак> Иди на Кутија за алате > Кликните на Цлеар Цацхе.

Сада можете уживати у брзим токовима без икаквог заостајања. Уживати!

Како очистити предмеморију у програму Екодус Коди Аддон

Пуњење видео записа у додатку Екодус понекад може трајати годинама које могу бити врло фрустрирајуће. Можда ћете се осећати мање заинтересованим за гледање филмова и ТВ емисија када вам пуњење траје пуно времена. Међутим, ове препреке можете савладати брисањем предмеморије на Коди Екодусу. Ево следећих корака:

 1. Након што инсталирате Екодус на Коди, идите на Главни мени Коди
 2. Иди на Додати на > Видео додаци > Кликните на Екодус.
 3. Овде ћете видети много опција укључујући филмове, ТВ емисије, али морате кликнути Алати опција.
 4. Сада погледајте доњи дио наћи ћете двије могућности, тј. Излазак: Јасни провајдери и Излазак: Цлеар Цацхе. Кликните на обе ове опције и очистите све. Сада можете гледати видео без пуфера.

Ово решење би било савршено савршено за ваш Екодус додатак. Међутим, Екодус ће ускоро нестати јер је његова замена већ уведена, тј. Савет. Ево поступка инсталирања Цовенант-а на Коди.

Како очистити предмеморију у Коди ФиреСтицк-у

Као и верзије за Виндовс, Мац и Андроид, можете користити исти корак по корак горе наведене методе да бисте очистили кеш меморију у вашем Коди за ФиреСтицк. Пошто је Амазон ФиреСтицк ограничен за складиштење, добро је рутински очистити предмеморију на уређају.

Само да будете сигурни, такође проверите везу вашег ФиреСтицка са рутером, а затим очистите кеш меморију у ФиреСтицку пратећи исте кораке као што је претходно наведено..

Видимо се опет ускоро

Надам се да сте ми помогли како уклонити предмеморију у водичу Коди & су вам проблеми са стримингом добро функционисали. Погледајте наше блогове и водиче за више занимљивих додатака, конфигурационих водича, решења за решавање проблема и деблокирање за Коди.

Што се тиче корисника који користе Коди на Фирестицк-у, покушајте да користите бесплатни ВПН за Коди Фире стицк да бисте деблокирали гео-ограничене потоке и заштитили своју приватност.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map