Најновија дешавања у Коди заједници су веома иновативна и истовремено погодна. Постоји ново складиште додатака који покрива све Коди додатке и складишта.

Једна ствар о којој сваки корисник треба имати на уму пре него што приступи супозиторијима је да су они незванични и да подлежу пиратерији. Стога се високо препоручује шифровање вашег саобраћаја коришћењем најбољег ВПН-а за Коди, ради заштите ваше приватности од ИСП-а и власти..

Слиједите наш водич да бисте видјели како инсталирати Лази Коди репо и уживати у потпуној Коди слободи у једном спремишту.

Шта је Лази Коди Репозиториј?

Еволуција Коди заједнице поприма неколико занимљивих преокрета и свакодневно се појављује нови додатак или складиште са побољшаним функцијама. Недавно смо видели додатак који би могао да блокира сва ГитХуб складишта тако да можете да преузмете последњи додатак и складишта.

Међутим, недавно је изашло ново револуционарно складиште које садржи све додатке, складишта и изградњу Коди-ја. Без обзира на додатак Коди, Коди изградњу или складиште које желите инсталирати, можете га пронаћи у Лази Репоситори. Не морате више да тражите и додајете други изворни УРЛ за инсталирање додатака или спремишта, ово је једна од главних предности које Лази Коди пружа.

Још једна сјајна карактеристика Лази Коди-а је да он није рањив на правна питања јер садржи само Коди додатак и складишта. Због тога се користи поуздано складиште јер против њега не би биле подигнуте црвене заставе.

Како инсталирати лази репозиториј на Коди Криптон верзије 17.6 или старије

 1. Покрените Коди > Кликните на Геар икона.како инсталирати лази репо на коди
 2. Отвори Филе Манагер > Двапут кликните на Додај извор, појавиће се нови оквир за дијалог.како инсталирати лази репо на коди криптон верзије 17.6 или старије
 3. Кликните где пише ‘Ниједан’ а затим унесите овај извор УРЛ: хттп://лазикоди.цом/ > Кликните на ок.како инсталирати лази репо на коди јарвис верзије 16 или новије
 4. Сада наведите овај извор медија као „Лази Коди“ > Кликните на ок > Кликните на ок поново да затворите оквир за дијалог.како инсталирати лази репо на коди леиа верзије 18 бета
 5. Врате у Коди Хоме > Иди на Додаци мени > Кликните на Кутија-икона из горњег левог угла.како инсталирати лази репо на коди фирестицк
 6. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке опција.лази коди довнлоад
 7. Изаберите Лази Коди са листе.лази коди критике
 8. Сада ћете видети три опције: Спремишта, Зипс и Чаробњак.лене репо алтернативе
 9. Сада одаберите опцију која одговара вашој потреби.

Како инсталирати лази Коди репозиториј на Јарвис верзије 16 или више

 1. Кликните на Систем.
 2. Отвори Филе Манагер.
 3. Двапут кликните на Додај извор.
 4. Кликните на ‘Ниједан’ > Откуцајте ово УРЛ адреса хттп://лазикоди.цом/ > Кликните на Готово.
 5. Дајте спремиште као Лази Коди > Притисните Готово > Притисните ок.
 6. Врате у Главни мени Коди.
 7. Кликните на Систем > Кликните на Додаци .
 8. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке.
 9. Изаберите Лази Коди.
 10. Сада одаберите жељену опцију.

Како инсталирати лази репозиториј на Коди Леиа верзије 18 или више

Инсталација Лази Репоситори-а на Коди Леиа Верзија 18 остала би иста као и поступак инсталације Лази Коди-а на Коди Криптон верзији 17. Разлог томе је што су сучеље и функционалност и верзије 17 и верзије 18 прилично сличне, стога је инсталација додавања -он и други поступци се не разликују.

Како инсталирати лази Коди репозиториј на Фирестицк

Лази Коди се може инсталирати на многим платформама где постоји Коди. Прво морате инсталирати Коди на ФиреСтицк, а затим требате да следите кораке као што је наведено у наставку:

 1. Отвори ФиреСтицк.
 2. Иди на Подешавања
 3. Отвори Апликације > Кликните на Управљање инсталираним апликацијама
 4. Кликните на Коди > Сада следите горе наведене кораке за инсталацију Лази Репоситори-а на Коди Криптон.

Лази Репоситори Довнлоад

Преузимање Лази Репозиторија је врло лако; само слиједите ове кораке да бисте је преузели без икаквих проблема:

 1. Кликните на Икона подешавања од Коди Почетни екран > Иди на Филе Манагер > Кликните на Адд Такоурце из леве колоне > Унесите ово хттп://лазикоди.цом/ након што кликнете где пише < Ниједан> и Кликните
 2. Дајте назив овом извору УРЛ адреса као “Лени Коди“ > Кликните на ок > Кликните на ок поново да затворите оквир за дијалог.
 3. Сада се вратите на Коди Главни мени > Иди на Додатионс одељак > Кликните Кутија Ицон > Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке > Кликните на Лази Коди.

Сада одавде лако можете изабрати било које спремиште или додатак који желите инсталирати. Имаћете све опције на располагању за избор из овог складишта.

Лази Коди Репо Бест Аддонс

Лази Коди има сјајне додатке из најбољих светских складишта. Неки популарни додаци које има Лази Репоситори су:

 1. Екодус
 2. Нептуне Рисинг
 3. Плацента
 4. Урбан Кингз
 5. Бригада костију
 6. Уран
 7. СпортсДевил
 8. ББЦ иПлаиер
 9. УСТВНов
 10. цЦлоудТВ

Лази Репо Бест Буилдс

Лази Коди тврди да имају све верзије за Коди, ево неколико популарних билдова које Лази Коди може да понуди:

 1. ЦелларДоор ТВ Буилд
 2. Гентец Коди Буилд
 3. Манцаве Коди Буилд
 4. Зграда звер Коди
 5. Но Лимитс Магиц Буилд
 6. Мисфитс Мод Буилд
 7. Еззерманс Буилд
 8. Зеро толеранција Коди Буилд
 9. Виз Тецх Буилдс
 10. АЈ Коди Буилд

Лази Коди Репоситори Алтернативе

Лази Коди тврди да је оно за све Коди-јево складиште додатака, а не постоји ни једно друго складиште које тврди исто. Међутим, неколико Коди-ових складишта додатака има огроман број додатака и надоградњи које нуди, али они не постављају потраживања попут Лази Репоситори-а. Завет можете користити као лену алтернативу.

Лази Репо Ревиевс

Како је Лази Репоситори нови уносник у заједницу, према томе, много људи зна за њега и стога нема много прегледа на мрежи. Међутим, ево неколико тема које смо пронашли:

лази-коди-репо-критике

С друге стране, овај корисник се изјаснио против тврдњи Лази Кодија.

лези репо рецензија

Завршне речи

Лази Коди Репозиториј је заиста одличан додатак за Коди заједницу, али постоје озбиљне забринутости због тврдњи екипе Лази Коди-а као комплетног складишта Коди-ја. Ипак, нема сумње да ово складиште има много тога за понудити.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me