Магиц Драгон Коди аддон преузео је нека од најпопуларнијих имена на тржишту попут Пирамид Коди аддон и Догс Боллоцкс. Ови додаци су некада доминирали кодијевим додацима за забавни ток у заједници. Магиц Драгон је крајњи избор за гледање филмова, спорта, ТВ емисија и још много тога у ХД квалитети.

Слиједите наш водич да бисте видјели како инсталирати Магиц Драгон на Коди. А ако се суочите са проблемима у вези с пуњењем или желите да имате висококвалитетно стриминг са Магиц Драгон-ом, тада је коришћење Реал Дебрид-а на Коди-ју врхунско решење.

Магиц Драгон Коди Аддон Репозиториј

Магиц Драгон можете преузети из складишта Супремаци. Овај додатак није доступан ни у једном другом спремишту.

Како инсталирати Магиц Драгон на Коди Криптон верзије 17.6 или старије

 1. Отвори Коди софтвер на вашем уређају > Кликните на Подешавања (икона зупчаника) видљив у горњем левом углу екрана > Отвориће се нови прозор, Кликните на на Филе Манагер из менија видљив.како инсталирати чаробног змаја на коди
 2. Сада двапут кликните на Додај извор опција формирајте леву колону. како инсталирати чаробног змаја на коди криптон верзије 17.6 или старије
 3. Кликните на и унесите ово УРЛ адреса у адресној траци оквира за дијалог: хттп://супремаци.орг.ук/зип/репо/ > Кликните на Ок > Извор имена као Надмоћ > Кликните на ок > Двапут проверите УРЛ и име > Кликните на ок.како инсталирати чаробног змаја на коди јарвис верзије 16 или новије
 4. Сада се вратите Главни мени Коди > Иди на Додаци мени > Кликните Бок Ицон.магиц драгон коди довнлоад
 5. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке опција.магични змај не ради на грешкама
 6. Изаберите Надмоћ > Кликните на Репоситори.супремаци-2.3.зип > Сачекајте обавештење. магично складиште змајева
 7. Сада кликните Инсталирајте из спремишта > Померите се и отворите Надмоћ > Кликните на видео додаци > Изаберите Магиц Драгон > Кликните на Инсталирај.

магични змај

Како инсталирати Магиц Драгон на Коди Јарвис верзије 16 или више

 1. Отвори Коди Јарвис В16.
 2. Кликните на Систем > Отвори Филе Манагер.
 3. Дупли клик Додај извор.
 4. Кликните на <Ниједан> и унесите УРЛ адреса хттп://супремаци.орг.ук/зип/репо/ > Кликните на Готово > Именујте овај извор као Надмоћ > Кликните на Готово > Кликните на ок.
 5. Врати се Главни мени Коди > Кликните на Систем > Кликните на Додаци.
 6. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке опција > Отвори Надмоћ > Кликните на Репоситори.супремаци-2.3.зип. Сачекајте да се појави обавештење.
 7. Сада кликните на Инсталирајте из спремишта > Иди на Надмоћ.
 8. Иди на Видео додаци.
 9. Кликните на Магиц Драгон > Хит Инсталирај > Сачекајте обавештење.

Магиц Драгон Коди Довнлоад

 1. Преузмите зип датотеку > Главни мени Коди > Кликните на Додаци > Кликните на Бок Ицон.
 2. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке > Претражите систем за преузимање зип датотеке > Изаберите Репоситори.супремаци-2.3.зип > Сачекајте да се појави обавештење.
 3. Кликните на Инсталирајте из спремишта > Кликните на Надмоћ > Отвори видео додаци фолдер > Кликните на Магиц Драгон > Кликните на Инсталирај > сачекајте да се обавештење појави.

Магиц Драгон не ради / грешке / исправке на Коди-ју

Инсталација зависности није успела

Грешка зависности настаје током инсталације додатка због прекинутог извора везе и застарелих спремишта

Поправи

Провјерите је ли спремиште које покушавате користити доступно и уживо. Ако спремиште није доступно, одаберите алтернативно спремиште.

Проверите грешку дневника

Ова грешка се понекад појављује током инсталирања додатака, а понекад и док приступате додатним токовима. Разлог за ову грешку може бити недостајуће датотеке у спремишту или нагомилани предмеморија.

Поправи

Да бисте исправили ову грешку, очистите коди коди и покушајте инсталирати овај додатак из поузданог спремишта. Увек бирајте поуздано складиште за инсталирање додатка.

Магиц Драгон Ревиевс

Додатак Магиц Драгон Коди у последње време чини неке фанове јер су корисници који су тестирали овај додатак поделили неке критике на друштвеним мрежама у вези са додатком. Погледајте ове твитове од корисника:

магиц драгон критике

Један од корисника се саркастично обратио:

Свиђа ми се начин на који они размишљају о магији у овој серији и како се змајеви доживљавају. #тхеанциентмагусбриде #махоутсукаиноиоме

– Сторм (@коди_меакер) 23. јула 2016

Завршне речи

Магиц Драгон је невероватан додатак за забавне сврхе јер има неколико висококвалитетних токова за филмове, ТВ емисије, спортске догађаје и дечији садржај. Међу свим новим надолазећим додацима, само је неколико поузданих и има потенцијал да иде даље и стекне репутацију.

Магиц Драгон Коди аддон има велики потенцијал да постане један од главних додатака за стриминг забаве. Корисници који су га испробали већ га препоручују другима.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me