Филмско позориште-путер-коди-аддон

Буттер биоскопа за биоскоп је још једна врста форме популарног додатка Екодус Коди и има исти Екодус Коди интерфејс. Међутим, доступност овог додатка је боља од додатка Екодус Коди јер корисницима омогућава гледање филмова узвратно захваљујући својој функцији аутоматског репродукције..

Ова функција чини је бољом од осталих, јер не морате да прелазите да бисте гледали следећи филм, једноставно седите и уживајте у својој листи за репродукцију, а да не морате сваки пут да кликнете..

Још једна сјајна карактеристика додатка за додавање кина Буттер Коди је та што нуди интеграцију Тракта и Реал Дебрида. Многи корисници Коди-ја радије користе ове услуге са најбољим ВПН-ом за стриминг.

Репозиториј мастера за биоскоп коди Аддон

Мовие Тхеатер Коди аддон доступан је путем Коди диамонд Репо који има неке од најбољих Коди додатака попут Цартоон Нетворк, Бест Бритисх Цомеди, Вортек, ИоуТубе итд..

Како инсталирати маслац филмског кина на Коди Леиа верзије 18.2 или старије

 1. Отвори Коди > Кликните на подешавања икона (зупчаник) икона).
 2. Иди на Подешавања система одељак и омогућите Непознати извори.
 3. Вратите се у мени поставки и отворите Филе Манагер.
 4. Двапут кликните на Додајте извор са леве колоне > Кликните где пише <Ниједан> и унесите ово УРЛ адреса „хттп://репо.рубијевелвизард.цом/“ > кликни ок > Означите овај извор медија као „Диамонд ’ > Кликните на ок > Кликните Двоструко проверите УРЛ и име и кликните Ок да бисте затворили дијалошки оквир.
 5. Вратите се на почетни екран Коди и идите на Додатионс
 6. Кликните на “икона кутије“Из горњег левог угла > Кликните на Инсталирајте из зип датотеке > Изаберите Дијамант > Кликните на ИНСТАЛЛ_ДИАМОНД_РЕПО > Изаберите Диамонд-Визард-Репо.зип > Сачекајте обавештење.
 7. Сада одаберите Инсталирај из складишта опција > Кликните на Диамонд Визард Репо > Отвори Видео додаци фолдер > Изаберите Маслац за биоскоп – Аутоматска репродукција
 8. Кликните на Инсталирај >Сачекајте обавештење

Како инсталирати маслац филмског кина на Коди Криптон верзије 17.6 или старије

 1. Отвори Коди > Иди на Подешавања.
 2. Отвори Филе Манагер.
 3. Двапут кликните на Додајте извор > Кликните на <Ниједан> и откуцајте ово УРЛ адреса „хттп://репо.рубијевелвизард.цом/“ > кликни ок > Означите овај медијски УРЛ као „Диамонд ’ > Кликните на ок > Кликните на ок опет.
 4. Вратите се на почетни екран Коди > Кликните на Додатионс
 5. Кликните “Икона инсталационог пакета“Из горњег левог угла > Изаберите Инсталирајте из зип датотеке опција > Изаберите Дијамант > Кликните на ИНСТАЛЛ_ДИАМОНД_РЕПО > Кликните на Диамонд-Визард-Репо.зип > Сачекајте обавештење.
 6. Кликните на Инсталирај из складишта опција > Изаберите Диамонд Визард Репо > Иди на Видео додаци > Кликните на Маслац за биоскоп – Аутоматска репродукција
 7. Хит Инсталирај >Сачекајте обавештење.

Довнлоад Мовие Мовие Буттер Коди

 1. Преузмите ЗИП Мовие датотеку Коди Аддон Зип датотеке на свој уређај
 2. Отвори Коди > Иди на Додатионс
 3. Кликните на “Икона инсталације пакета“ > Кликните на Инсталирајте из зип датотеке > Прегледајте и отворите преузета зип датотека > Сачекајте обавештење.
 4. Сада одаберите Инсталирај из складишта опција > Кликните на Диамонд Визард Репо > Отвори Видео додаци фолдер > Изаберите Буттер Мовие Тхеатре Ауто-плаи.
 5. Кликните на Инсталирај >Сачекајте обавештење.

Буттер у кину / не ради / Грешке / исправке

Инсталација зависности није успела

Понекад се приликом инсталирања додатка треће стране појављује грешка која каже “Неуспешна инсталација зависности” и инсталација се ту завршава. Па, разлог за ову грешку може бити било застарјело спремиште или недостајуће датотеке у спремишту.

Поправи

Да бисте прихватили ову грешку, проверите изворни УРЛ спремишта и видите да ли је ажуриран или не. Ако је спремиште доступно, поново га преузмите и покушајте поново. Ако грешка и даље постоји, покушајте инсталирати додатак из алтернативног спремишта.

Проверите грешку дневника

Грешке у провери могу се појавити док покушавате да приступите додатку или покушате да отворите ток. У оба сценарија, фактор који узрокује ову грешку може бити испупчени предмеморија и резервни подаци вашег Коди додатка.

Поправи

Ову грешку можете лако исправити, очистите свој Коди аддон предмеморију и остале резервне податке тако што ћете отворити мени са додацима, а затим идите на одељак са алаткама. Ако брисање предмеморије кеша не помаже, покушајте да ажурирате додатак.

Закључак

Није много вилица потенцијално да пруже висококвалитетно искуство попут оригиналних Коди додатака. Међутим, Буттер Коди кино кина има невероватне карактеристике које доказују његов потенцијал и можемо рећи да је далеко један од ретких најбољих вилица Екодуса.

Преузмите и инсталирајте овај додатак и уживајте у гледању својих омиљених филмова уз лакоћу аутоматске репродукције у ХД резолуцији. Обавезно заштитите своју приватност поузданим ВПН-ом!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me