Виљушке су тачна реплика оригиналне верзије апликације. Форкс се развија употребом кодирања оригиналних апликација и њиховим прилагођавањем према потребама корисника. Лако је направити вилице софтвера и апликација отвореног кода.

Коди је медиа плаиер отвореног кода, због чега су на располагању бројне вилице Коди-ја. Најбоља ствар код ових вилица је разноликост платформи које могу подржати. Дали смо кратак увид у неке од најбољих Коди виљушки доступних у односу на њихове платформе. Покушали смо да овај водич буде свеобухватан као најбољи коди додаци и најбољи Коди ВПН водич.

Contents

СПМЦ је најбоља Коди вилица за мај по анкети КодиВПН

бест-коди-форк

Најбољи Коди Форкс за Виндовс

Ево неколико најбољих Коди вилица за кориснике коди виндовс-а:

1) ДВДФаб Медиа Плаиер

Преузмите ДВДФаб Медиа Плаиер Коди Форк

То је добро препозната вилица Коди међу популарним вилицама које можете пронаћи. Главни разлог његовог успеха је његова мулти-платформа. Осим за Виндовс, може се користити и на платформама као што је андроид.

најбоље коди вилице

ДВДФаб Медиа Плаиер стекао је репутацију међу сјајним вилицама Коди 17,3 и Коди 17,4. Међутим, сада је међу популарним вилицама Коди 17.6, што га чини познатим именом међу Коди 17 вилицама.

2) СПМЦ

Преузмите СПМЦ Коди Форк

Семпер Медиа Центер је несумњиво најпопуларнија вилица Коди доступна данас. Захваљујући сјајним карактеристикама, овај Коди вилица коришћен је на глобалној разини и преферира се у односу на остале вилице.

Најбољи Коди Форкс за Виндовс

СПМЦ Коди вилицу је развио Коиинг; бивши андроид програмер фондације Коди.

3) Като Коди Криптон Форк

Преузмите Като Коди Форк

Като Коди Форк је невероватна ствар јер има и Коди 16 и Коди 17 Форк. Има сјајну подршку заједнице доступну на мрежи, у случају да кориснику треба помоћ.

Като коди виљушка

4) ЛибреЕЛЕЦ

Преузмите ЛибреЕЛЕЦ за Виндовс

ЛибреЕЛЕЦ је Коди вилица која је дизајнирана на Линуку за Виндовс кориснике. За покретање му је потребна СД картица која одлично функционира. Његова приступачност је слична Коди-ју и може се додати у званичну апликацију Коди.

либреелец коди виљушка

Најбољи Коди Форкс за Виндовс 10

5) Ксбиан

Преузмите Ксбиан

Ксбиан је Коди вилица која се може инсталирати на Виндовс и сјајно ради јер је брза и заузима мање простора. Првобитно је направљен за Распберри Пи, али може се користити и у Виндовс-у.

Најбољи Коди Форкс за Виндовс 10

6) Алиенваре Алпха

Преузмите Алиенваре

Ова Коди вилица једна је од најбољих Коди вилица јер је медијски оквир или другим речима конзола. Сличан је Коди кутијама и може се лако инсталирати на прозоре.

Најбољи Коди виљушке за Амазон Фире ТВ / Фире стицк

7) ФиреМЦ

Овај Форк спада међу најбоље Коди вилице јер га корисници Коди 17.3 веома преферирају. ФиреТВ Гуру је развио ФиреМЦ, а компатибилан је с Амазон Фире ТВ и Фире Стицк-ом.

фиремц коди форк

8) СТВМЦ

Преузмите СТВМЦ Коди Форк

Ову вилицу је развио програмер Спинз ТВ-а; да, популарни додатак са којим су многи Коди корисници упознати. Њихов додатак био је популаран и међу најбољим Коди додацима и сада су овде са Коди Форк-ом. И нема сумње да је ова Коди вилица једна од најбољих Коди Форкс.

СТМЦ коди виљушка

9) Исусова кутија

Преузмите Јесус Бок за ФиреТВ / Фире Стицк

Јесус Бок је одличан Коди Форк јер нуди двонедељну техничку подршку и нуди ажурирања за цео живот. Одличан је форк ако планирате замијенити Коди на Фире Стицк или Фире ТВ.

Исус кутија вилица

Јесус Бок је савршена Коди 17.6 вилица, која корисницима пружа искуство баш као Коди Криптон 17.6.

10) ТВ са терасом

Преузми ТеррариумТВ

Постоје проблеми у вези са пиратством због Террариум ТВ-а, стога се препоручује употреба Фирестицк ВПН-а да бисте остали сигурни док користите ову виљушку. Сви љубитељи струјања су упознати са додатком Террариум Коди, али сада је његов програмер напредовао корак напред, креирајући Коди Форк. Апликација која се понаша точно као Коди и може се користити за забаву.

виле за тераријум тв коди

Бест Коди Форкс за Андроид

11) МиГица

Преузмите МиГица Коди Форк АПК: хттпс://тиниурл.цом/и96ввдпј

Ова вилица спада међу најбоље Коди 17 вилице, тачније Коди 17.4 виљушке. МиГица Коди вилица је направљена за Андроид уређаје. Компатибилан је са свим најновијим Андроид уређајима и пружа одлично искуство.

МиГица коди форк

Није обично и лак задатак пронаћи Коди форкс апк, али то смо учинили за вас.

12) ЕБок МЦ

Преузмите ЕБок МЦ АПК

Овај невероватни нови Коди виљушкар долази са 3 ГБ РАМ-а и 32 ГБ простора за складиштење. Овај оквир омогућава корисницима да надилазе своје потребе и струју оно што желе. Одлично функционира са Андроид уређајима.

ЕБок МЦ коди виљушка

13) Ноди

Ноди је још једна Коди вилица која добро функционише на Андроид уређајима, али за разлику од МиГица, не ради на новим верзијама. Компатибилан је са 4.4 Андроид. Ноди има своју директоријуму баш као и СПМЦ.

ноди коди виљушка

14) Вдуб Стиле МЦ 17.6 Криптон

Преузмите ВДуб Стиле АПК

Овај Коди виљушкара производи наслове недавно због своје невероватне функционалности и то је разлог због чега га сигурно стављамо у најбоље Коди вилице 2023. Ову виљушку можете уживати на Андроид уређајима. Дакле, замените Коди са овим и уживајте!

Вдуб Стиле МЦ 17.6 Криптон коди виљушка

Најбољи Коди Линук виљушке

15) ОСМЦ

Преузмите ОСМЦ Коди Форк за Линук

ОСМЦ је медијски центар отвореног кода који себе назива „медијским центром изграђеним за народ, од стране људи“. Заиста је један од Коди Форкс-а за кориснике Линука. Корисници Линука очигледно нису различити од корисника других платформи и тешко им је струјање омиљеног садржаја кроз различите апликације.

осмц коди форк

16) ОпенЕЛЕЦ

Преузмите ОпенЕЛЕЦ Коди Форк

То је заправо пакет отвореног кода медијског центра који је сада доступан и као сам медијски центар. Програмиран је на Линуку и веома је користан за све стреаминг Геекс-ове. Гурус који преноси структуру тврдио је да је иновативнији од Коди ВПН-а и на вама је да одлучите.

опенелец коди форк

Најбољи Коди Опен Соурце виљушке

17) МрМЦ

Преузмите МРМЦ Коди Форк

Пошто је Амазон уклонио Коди из њихове продавнице апликација, МрМЦ је заузео његово место и стекао велику репутацију. МрМЦ је модификовани облик Коди-ја који је отвореног кода и може се користити у било ком уређају. Има корисничко сучеље величине 10 стопа за телевизијске и видео плејере.

мрмц коди форк

18) ЦЕМЦ

Преузмите ЦЕМЦ

Цоммунити Едитион Медиа Центер је виљушкара отвореног кода чувеног Кодија и може се инсталирати уз Коди без икаквог оклевања. Неће бити проблема или сметњи, загарантовани од стране произвођача ЦЕМЦ-а.

ЦЕМЦ коди виљушка

Бест Коди Распберри Пи виљушке

19) РасПлек

Преузмите РасПлек

Расплек је приступачан Коди Форк за уживање у струјању и све на вашем Распберри Пи. То је модификована верзија Коди-ја, посебно за кориснике Распберри Пи-а.

РАСПЛЕКС коди виљушка

20) ОпенПХТ

Преузмите ОпенПХТ

ОпенПХТ није само Коди вилица, већ је и форк РасПлек. Такође је дизајниран за кориснике РаспберриПи-а, али може се инсталирати и на Виндовс, Линук и Мац.

ОпенПХТ коди форк

Најбоље виљушке Коди Вендер или Девице

21) ЗДМЦ

Преузмите ЗДМЦ

ЗДМЦ је Коди вилица развијена од произвођача Зидоо Девице Мануфацтурерс и има РК3368 чипове, на којима Коди обично не успева. Корисници могу користити ЗДМЦ на овим чиповима и неће се суочити ни са једним проблемом.

здмц коди форк

22) ВеТек Медиа Плаиер

Преузми ВеТек

ВеТек је одличан медијски центар и Коди вилицу која корисничко искуство подиже на нови ниво. Корисници могу уживати и у ВеТек кутијама и у софтверу, баш као и коди.

Ветек коди форк

Најбоље Коди старе вилице које уопште не раде

 1. Цристалбунту
 2. Е2БМЦ
 3. ГееКсбоКс
 4. иЦонсоле
 5. ОпенБрицкс

Довнлоад Коди Форкс

 1. Преузмите ДВДФаб Медиа Плаиер Коди Форк
 2. Преузмите СПМЦ Коди Форк
 3. Преузмите Като Коди Форк
 4. Преузмите ЛибреЕЛЕЦ за Виндовс
 5. Преузмите Ксбиан
 6. Преузмите ФиреМЦ Коди Форк
 7. Преузмите СТВМЦ Коди Форк
 8. Преузмите Јесус Бок за ФиреТВ / Фире Стицк
 9. Преузми ТеррариумТВ
 10. Преузмите МиГица Коди Форк АПК
 11. Преузмите ЕБок МЦ АПК
 12. Преузмите Ноди АПК
 13. Преузмите ВДуб Стиле АПК
 14. Преузмите ОСМЦ Коди Форк за Линук
 15. Преузмите ОпенЕЛЕЦ Коди Форк
 16. Преузмите МРМЦ Коди Форк
 17. Преузмите ЦЕМЦ
 18. Преузмите РасПлек
 19. Преузмите ОпенПХТ
 20. Преузмите ЗДМЦ
 21. Преузми ВеТек

Завршне речи

Разговарали смо о неким од најбољих Коди вилица за кориснике који су међу најбољим Коди вилицама 2023. Ови виљушки су модификовани облици Коди-а и пружају управо функционално искуство као код Коди-ја. Међутим, можда ће бити неких прилагођавања и иновација, али може бити и неких пропуста. Пробајте и јавите нам!