Торренти су рај за све слободњаке који траже најновије филмове, ТВ емисије, музику, софтвер и многе друге ствари. На мрежи је доступно мноштво торрент страница које корисницима пружају висококвалитетни садржај. Ове торрент странице пружају садржај узимањем веза са других хостинг страница и провајдера без њиховог пристанка. Иако је сјајна опција за гледање свих најновијих филмова и ТВ емисија, бујица је подвргнута пиратском. стога захтева најбољу ВПН услугу за бујице. Ако је постављен ВПН, ваша активност постаје шифрована и анонимна за ИСП-а.

Покрет против интернетског пиратерије и заштите података почео је да добија снагу из дана у дан и власти су на дивљој лови свих играча у овој прљавој игри. И зашто бисте желели да пропустите приватност, када можете да добијете ВПН попусте и купоне како бисте уштедјели додатне зараде.

Зашто ми треба најбољи ВПН за торрентинг?

Заштита вашег прегледавања и промета од очију вашег даватеља интернетских услуга је важна ако користите бујице, мрежне странице за стриминг или приступите свом банковном рачуну или мрежним трансакцијама. Слобода на мрежи долази по цени и једна ствар коју већина људи која користи интернет не разуме је да је имати виртуелну сигурност од суштинске важности.

Торрентинг је забавно док не ухватите око власти или не постанете жртва кршења приватности. Торрент странице свакодневно добијају велику количину промета, а многи хакери и власти увијек су у потрази за рањивим корисницима.

Власти су почеле ангажовати треће делове агенција за заштиту ауторских права и интернационалне заговорнике пиратерије да надгледају, идентификују и процесуирају кориснике који су умешани у илегалну игру мучења.

Ове агенције вас директно не вуку пред суд ако будете ухваћени, али би вас најпре упозорили да би вас могли тужити за илегално мучење огромном казном. Ако се корисник настави бавити бујицом, тада је суд куда ће се упутити корисник.

Боље спречити него лечити!

Имати ВПН за бујицу није само избор, већ и потреба!

Да бисте спречили да вам пружаоци Интернет услуга и власти прилазе, надгледају ваш саобраћај и прегледавају, потребно је да имате поуздан Коди ВПН!

ВПН шифрира ваш веб саобраћај, не дозвољавајући даватеља интернетских услуга да надгледа ваше мрежне активности или ваше активности прегледавања. Друго, она скрива вашу ИП адресу мењајући је у озбиљну адресу на коју сте повезани. Ово оставља интернет даватеље услуга без икаквог знања и они не могу схватити шта радите на мрежи.

Још једна велика предност ВПН-а је што пружа приступ свим гео-ограниченим локацијама или веб локацијама које ваш ИСП блокира. То значи да ако желите да приступите бујицама које су или блокиране у вашој регији или од вашег даватеља интернетских услуга, употреба ВПН-а је најбољи и сигуран алат.

Тако вам ВПН пружа потпуну приватност на мрежи и виртуелну слободу.

Најчешћа питања за најбољи ВПН за торенте

Многи корисници не разумеју како функционише ВПН и зато су увек сумњиви и збуњени. Ево неких најчешћих питања која постављају бујице:

Да ли је бујица сигурна са ВПН-ом?

Да! Торрентинг је сигуран са ВПН-ом јер вас штити пружајући вам енкрипцију саобраћаја и сакривајући вашу ИП адресу да бисте били заштићени од очију вашег даватеља интернетских услуга.

Да ли ће ВПН сакрити Торрентинг од ИСП-а?

Баш тако! Торрентинг путем ВПН-а неће дати да ваши даваоци интернетских услуга знају шта радите на мрежи. Омогућава вам слободу приступа било чему од било којег места без да ико дозволи да вас шпијунира.

Да ли даватељ интернетских услуга може рећи да ли се мучите?

Да, ако не користите ВПН, ваш ИСП може лако надгледати ваше мрежне активности и саобраћај. Када приступите било којем торренту, ваш ИСП ће бити први који је то сазнао. Стога користите ВПН да бисте осигурали своју приватност на мрежи.

Корисници се непрестано питају да ли вас може ухватити мучење или не, и увек сам говорио да сте без ВПН-а увек рањиви.

Функције на које треба пазити у најбољем ВПН-у за торрентинг

Након што одлучите да ћете користити ВПН током бујице, прво што треба да урадите је да одлучите који ВПН да користите. Наћи ћете бројне ВПН-ове на мрежи и то може остати збуњено.

Шта треба потражити у најбољем ВПН-у за бујице?

Ево неколико ствари које бисте требали потражити у ВПН-у, када бирате најбољи ВПН за торрентинг:

КарактеристикеОпис
БрзинаКада користите ВПН за преузимање торрента или онлајн стриминг, брзина је једна од најважнијих карактеристика, јер неке ВПН ометају брзину претраживања, преузимања и учитавања путем Интернета. Ово ствара кориснику не баш пријатно искуство и обесхрабрује га да више користи ВПН.
Разноликост и висок број сервераИмати велику разноликост и велики број сервера широм света једно је од најбољих ствари које ВПН може да понуди. Из тог разлога морате да приступите било којој веб локацији која је географски ограничена из вашег региона или испробате сервере за брзу брзину из других земаља.
Шифрирање високог квалитетаШифрирање је кључна карактеристика коју треба потражити приликом одабира најбољег ВПН-а за бујицу. ВПН-ови који нуде АЕС-256 Енцриптион су најбољи избор јер је тај ниво шифровања оно што вам је потребно. Шифрирање је оно што штити ваш саобраћај од вашег даваоца интернетских услуга и надлежних органа.
П2П заштитаДијељење датотека П2П ризична је ствар и зато многи антивируси и неки ВПН обесхрабрују кориснике да их испробају. Међутим, поуздан и добар ВПН пружа заштиту за дељење п2П, омогућавајући корисницима да уживају у дељењу филмова, ТВ емисија, музике, софтвера и још много тога.
Подршка уживоМноги корисници се суочавају са проблемима док туже ВПН, а проблеми могу бити различитих типова. Да би решио ове проблеме, корисник увек треба да одабере ВПН услугу која нуди 24/7 ливе корисничку подршку.
Нема цурења ДНС-аПропуштање ДНС-а увек је озбиљан проблем за кориснике који су повезани на ВПН сервере јер пропуштање ДНС-а угрожава њихову анонимност. Многи ВПН тврде да немају цурења ДНС-а, али нису све њихове тврдње тачне. Стога одаберите ВПН о којем корисници имају добре критике или сами тестирајте своје ДНС и ИП цурење.
Компатибилност са више платформиВПН-ови који су компатибилни са бројним платформама попут Виндовс-а, иОС-а, Андроид-а, ФиреОС-а итд. И уређајима попут мобилних телефона, телевизора и рутера су најбољи избори, јер се могу користити са више уређаја.
Нема правила о евиденцијиИстакнути су многи ВПН сервиси, који су водили евиденције о промету корисника и чак су их продавали властима. Због тога многи људи имају проблема са поверењем у ВПН услуге. Најбољи ВПН-ови за торрентинг никада неће водити записе, осигуравајући вашу приватност и сигурност.

Значајка која никада неће бити госпођа у најбољем ВПН-у за бујицу

Најважнија карактеристика коју сваки корисник захтева од било које ВПН услуге је ИП адреса. ИСП може да прати кориснике по ИП адресама и лако надгледа њихово прегледавање. Не само ваш ИСП, него и многе друге агенције трећих страна воде евиденцију праћења идентификујући вашу ИП адресу.

Ваша ИП адреса је ваш идентитет на мрежи и ако није маскиран, свако може пратити вашу локацију и шпијунирати вас.

Зато се мрежним стреамерима и торрент корисницима препоручује коришћење ВПН-а за скривање њихових ИП адреса.

ВПН-ови који пропуштају ИП могу вашу слободу на мрежи и анонимност довести до озбиљних проблема јер су власти и хакери против пиратерије уопште присутни широм света. Овако или онако, бит ћете рањиви на неке невоље.

Савјет стручњака: Прочитајте наш детаљни впн водич за фирестицк.

Упоредите правила за ВПН торенте

У реду, тако да бисте до сада узели у обзир тест брзине, шифровање и све горе наведене карактеристике, и то је добра ствар!

Али то није тако резано и суво!

Можете се претплатити на било који ВПН за торрентинг, али пре тога морате знати једну ствар, а не свако ВПН дозвољава бујицу.

Изненађен што то чујем?

Да, многи ВПН-ови пружају врхунску заштиту и приватност, али не дозвољавају бујицу преко својих сервера. Ови ВПН-ови могу бити најбољи за онлине стреаминг и онлине трансакције, али не и за торрентинг.

Ево листе ВПН-а који дозвољавају / не дозвољавају бујицу.

ПровајдерДозвољено / Није дозвољеноПолитика евидентирања
ВПН-ови који омогућавају Торрентинг
ПуреВПНДозвољенНо Логгинг
ЕкпрессВПНДозвољенНо Логгинг
НордВПНДозвољенНо Логгинг
ИПВанисхДозвољенНо Логгинг
ПротонВПНДозвољенНо Логгинг
ВПН-ови који не дозвољавају Торрентинг
ЗенматеНије дозвољеноНо Логгинг
ТоуцхВПННије дозвољеноСоме Логгинг
ПерсоналВПННије дозвољеноНо Логгинг
ВПН приватности за Ви-Фи приватностНије дозвољеноСоме Логгинг
Хола ВПННије дозвољеноПотпуна сеча

Тест у стварном времену најбољег ВПН-а за торрентинг

Сваки ВПН провајдер тврди да је најбољи ВПН и тврди да не пропуштају ниједан ИП, ДНС или ВебРТЦ. Међутим, никада не можете слепо веровати ниједном ВПН провајдеру без да га тестирате јер тврдње понекад могу бити погрешне.

Не верујем ниједном ВПН провајдеру и зато сам покренуо ИП пробне тестове да бих био сигуран да ВПН-ови које препоручујем вреде.

Преузео сам апликације за десктоп рачунаре 3 горња ВПН за бујице и претплатили се на њихове месечне планове. Након инсталирања апликације и пријављивања на одговарајуће налоге, повезао сам се са серверима из различитих региона преко сваког ВПН-а, једну по једну и започео прегледавање.

Током прегледавања ишао сам на хттпс://иплеак.нет/ и тестирао ИП пропусте. Ево резултата:

Препоручује се број 1 НордВПН за торент

НордВПН је увек одржавао позитиван имиџ међу корисницима због своје доследности у пружању услуге високог квалитета. Избор ВПН-а је питање поузданости и поверења, а НордВПН има тај стандард којем се може веровати сваког дана.

За тестирање НордВПН-а, повезао сам се са америчким сервером.

најбољи впн за бујице

Резултати су били одлични, јер НордВПН нема никакво ИП пропуштање, што резервише своје место међу топ ВПН-овима за торрентинг. Ако би оригинални ИП пропустио, приказала би се права ДНС адреса, а не приказана „УСА ИП“. 

НордВПН има велику разноликост од 5000+ сервера, што омогућава корисницима да уживају у бујици из било којег региона који желе. НордВПН сервери имају велику брзину и могућност повезивања је врхунска.

нордвпн торрент цта

Препоручује се бр. 2 ЕкпрессВПН за торент

ЕкпрессВПН је широм света цењен због своје брзе повезаности и врхунске заштите.

ЕкпрессВПН је увек био веран својој тврдњи да пружа снажну енкрипцију и чисту анонимност. Један од многих разлога за одабир ЕкпрессВПН-а је једноставно кориштење интерфејса. Поред овог, ЕкпрессВПН има више од 2000 брзих и осигураних сервера у 94 земље.

Да бих тестирао ову тврдњу, везао сам се за канадски сервер и проверио да ли постоје било какве ИП пропусте или ДНС цурења.

екпрессвпн за бујице

Резултати су прилично очекивани, јер ЕкпрессВПН не цури ИП или ДНС током бујице.

Једна ствар на коју се неколико нових корисника жали је цена ЕкпрессВПН-а која је већа од осталих конкурената. Међутим, оно што ови људи не разумеју је да је квалитета услуге ЕкпрессВПН врло оправдана по овим ценама.

екпрессвпн цта

Препоручена бр. 3 ЦиберГхост ВПН за торентинг и П2П дељење датотека

ЦиберГхост није толико популаран као што су горе наведени ВПН провајдери, али то не значи да његова услуга није у рангу. ЦиберГхост има неке од најневероватнијих функција које не можете да видите ниједан други ВПН провајдер. Нарочито ако тражите најбољи ВПН за бујице, ЦиберГхост би могао бити најбоља опција за вас.

До сада је то добро, али да бих био сигуран да ли је то сигурно или не, тестирао сам његово ИП и ДНС пропуштање и резултати су били овакви:

циберхост за бујицу

Резултати су били прилично задовољавајући јер није било цурења ИП-а или ДНС-а. Отуда је доказано да је ЦиберГхост један од најбољих ВПН-а за Торрентинг.

Има посебну значајку мучења за све штреберке који се одлуче за сигурне бујице. Ова значајка омогућава шифрирање прометовања врхунског промета омогућавајући корисницима да анонимно преузимају бујице.

цибергхост торрент цта

Препоручује се бр. 4 ИПВанисх ВПН за торентинг и П2П дељење датотека

ИПВанисх је у конкуренцију ушао са замахом и дао добру конкуренцију устаљеним индустријским тиранима. ИПВанисх је временом постао популаран због великог пружања услуга.

За тестирање ИПВанисх-ове цурења ИП-а, повезао сам се на ИПВанисх сервер у Немачкој и тестирао га. Ево резултата:

ИПВанисх ВПН за торент

ИПВанисх има 1100 сервера широм света који пружају бескомпромисну ​​сигурност и велику пропусну брзину. ИПВанисх Коди нуди 10 истовремених веза, што је заиста више него било који други конкурент. Поред тога, има строгу политику Но Логс, што га чини поузданим ВПН провајдером.

Бесплатан ВПН за Торрентинг

Тражите бесплатни ВПН, а не претплату на плаћени?

Па, на мрежи постоје руке пуне бесплатних ВПН-ова и проки сервера који не захтевају никакву претплату и регистрацију. Ево 3 најбоља бесплатна ВПН-а за бујицу.

Најбољи бесплатни ВПН за торенте

# 1 Сакриј ме

# 2 Хотспот Схиелд

# 3 Сецурити Кисс

Ово су најпожељнија бесплатна ВПН-а, која користе многи торрентинг корисници за заштиту на мрежи.

Али да ли су заиста поуздани?

Да ли вам је та мисао икад прешла на памет?

Бесплатна ВПН услуга која тврди да пружа толико функција звучи превише добро да би била истинита!

Мислим, тако је очигледно да приватност и сигурност на мрежи нису ствар социјалне услуге коју би неко дао свету без да се ишта врати.

Једна важна ствар коју треба знати о свим бесплатним ВПН-има је да ниједан од њих не пружа безбедност конкурентну горе поменутим ВПН-овима. Карактеристике ових ВПН-ова нису до краја и то су само тврдње које нису потпуно тачне. П2П ВПН без трошкова који пружа високу крајњу сигурност само је мит!

Приватност и заштита на мрежи је озбиљан мат ранд и не може се и не смије угрозити. Ови ВПН-ови имају ДНС и ИП цурење и они воде евиденције, што ниједан ВПН корисник није добродошао.

Не препоручујем бесплатне ВПН због њихових слабих протокола и неконкурентских стандарда. Међутим, ако сте вољни испробати бесплатан ВПН и суочити се са питањима приватности, будите мој гост!

Најбољи ВПН за Торрентинг Реддит

Реддит је забавно место за тражење решења у вези било чега, али пуно пута ћете наићи на нека питања која је потребно решити на следећи начин:

Коментар из дискусије ЦриптоМеТо је коментар из дискусије "Који је најбољи ВПН за бујице?".

Овај тип нема појма о опсегу функција ВПН-а. Одговор на овај упит је да да, ВПН-ови се могу повезати на више уређаја и имају више функција за пријаву.

Предложени впн за торрентинг? од Пиратства

Овај корисник је на Реддиту објавио да је примио поруку од свог ИСП-а и да сада планира да користи ВПН.

Добар брат, никад није касно! Претплатите се на најбољи ВПН за бујице и пустите да ваш брод за пливање плови.

Закључак

Торренти су несумњиво луди, на добар начин!

Али бујица без ВПН-а је луда, у дословном смислу!

Увек бисте требали бити веома посебни у сваком потезу преко интернета и увек бисте требали да покривате сваку рупу док користите коди додатке. Морате заштитити своје податке и свој промет најбољом енкрипцијом и приватношћу.

Овај водич је за вас просветљење у вези са проблемима и њиховим решењима у вези са бујицом. Обавезно узмите у обзир ове аспекте следећи пут када помислите на преузимање бујице.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me