Нетфлик ВПН не ради? Па, мора да радиш нешто погрешно, друже!

Овај проблем настаје када покушате да приступите Нетфлик-у са ВПН услугама који ни сами не знају право значење приватности, шифрирања и безбедности..

Када верујете непоузданом, уједите прашину!

Крените путовањем кроз овај водич да бисте сазнали више о односу ВПН-а за Нетфлик.

Зашто ми треба ВПН уз Нетфлик?

Нетфлик има политику понуде различитих библиотека садржаја у свим регионима због лиценци и регулаторних питања о дистрибуцији садржаја. Међутим, корисници више воле да приступе библиотеци најбољег садржаја, тј. Америчкој Нетфлик библиотеци, као и канадској и аустралијској америчкој библиотеци, али то нису у могућности због примењених гео ограничења.

Да би заобишли та ограничења, корисници су приморани да користе ВПН и испуњавају своје потребе за бинге гледањем путем ВПН услуге.

Нетфлик ВПН не ради – али зашто?

У почетку је приступање Нетфлик библиотекама са ограниченом геолошком дозволом било врло једноставно јер је било ко могао заобићи ограничења путем мрежних проки сајтова и ВПН услуга. То је постао широко праћен тренд и готово сви су то радили широм света. Међутим, ова пракса корисника наносила је велику штету приходима Нетфлик-а и дистрибутера садржаја и зато је Нетфлик био приморан да блокира употребу ВПН услуга и Проки веб локација.

Нетфлик је почео ускладити адресу ДНС сервера са корисничком ИП адресом и где год нађу контрадикцију између ове две, Нетфлик сматра да је то ВПН сервер и забрањује јој приступ. Адреса сервера је на црној листи и тај сервер више не може нико користити за приступ Нетфлику.

Многи добављачи ВПН услуга тврде да омогућавају приступ Нетфлик библиотекама, али све ове тврдње постављају се у мировање након што их Нетфлик ВПН блокатор уврсти на црне листе. Ако мислите да ваша ВПН услуга не заобилази ограничење Нетфлика, то значи да је сервер који користите већ открио Нетфлик и забрањен..

Како заобићи Нетфлик ВПН бан и поправити Нетфлик ВПН који не ради на проблемима?

Искрени предлог у вези с тим је коришћење поуздане ВПН услуге која нуди шифровање линије и приватност. Након тога, проверите да ли је провајдер који сте изабрали има ажуриране сервере; у супротном, шансе за приступ Нетфлик библиотеци су 50/50.

Неколико врхунских ВПН добављача као што су ЕкпрессВПН, ПуреВПН и НордВПН итд. Пружају одличан ИП маскирање, пазећи да вас не ухвати ниједан систем. Ови ВПН провајдери имају велики број сервера велике брзине за избор, а најбољи део је што ти добављачи додају време више сервера.

Да бисте заобишли Нетфлик ВПН, повежите се на ВПН сервер пре него што приступите веб локацији Нетфлик и проверите да ли ваша ИП адреса и ваш ДНС сервер имају исту адресу. Након што се уверите у то, приступите Нетфлик веб локацији и пријавите се на свој налог. Видећете све наслове садржаја на одређеном серверу региона који користите. На пример. ако сте се повезали са америчким ВПН сервером, моћи ћете да приступите америчкој библиотеци Нетфлик.

У случају да сте тестирали ДНС адресу ВПН сервера и нову ИП адресу и да се подударају, али не можете да приступите регионалној библиотеци, тада морате да ресетујете везу. Уверите се да на вашем ВПН-у нема цурења ДНС-а, што се понекад покаже као проблем.

Још једна ствар која ће поправити вашу ВПН везу за коришћење Нетфлика јесте да покушате да се повежете на други сервер. Понекад сервери постају неодговорни, што ствара проблеме корисницима у заобилажењу Нетфликових ограничења.

Екпресс ВПН не ради с Нетфликом

Корисници високо верују и воле ЕкпрессВПН за заобилажење Нетфлик библиотеке јер има широк спектар сервера који су били врло ефикасни у заобилажењу ограничења. Међутим, корисници су недавно пријавили неколико проблема у вези с тим да ЕкпрессВПН не ради са Нетфликом.

Разлози за то могу бити један од следећих:

  1. Сукоб ИП адресе
  2. Проблем с испирањем адресе ДНС сервера
  3. Конфигурација проки сервера
  4. Заостали / неодговорни сервери

То није нешто обично са ЕкпрессВПН-ом, али ове грешке се могу лако исправити. Сазнајте више тако што ћете видети наш водич ЕкпрессВПН Нетфлик. Има све детаље о коришћењу Нетфлик-а са ЕкпрессВПН-ом, као и све исправке грешака.

Многи корисници стално говоре да ВПН провајдери наплаћују превише, али онако како ја видим, приватност и сигурност коју пружају вриједи.

Алтернативно ВПН-у: Нетфлик Проки неће радити

Многи корисници сматрају да су ВПН претјерано скупи и зато се одлучују за проки Нетфлик странице мислећи да ће ови прокији бити добра алтернатива за ВПН, али у стварности они још увијек нису алтернатива.

Корисници који покушају да приступе Нетфлику преко прокија могу да виде ову поруку:

Нетфлик впн не ради

Ова грешка се не појављује када посетите веб локацију са проки-ом, али се приказује када покушате да отворите наслов садржаја.

Зато сам увек скидовао кориснике да не користе ниједан проки сајт јер они уопште нису поуздани.

Неки се корисници такођер свађају око кориштења бесплатних ВПН-ова и мисле да би они могли радити боље од проки веб-мјеста, но истина је да су слични рањивости да их открију Нетфлик ВПН блокатор..

Бесплатне ВПН услуге уопште нису поуздане због неефикасног маскирања и шифровања ИП адресе, као и због слабог квалитета сервера. То је главни разлог што не препоручујем бесплатне ВПН-ове ни корисницима који покушавају да приступе Нетфлику или било којој другој локацији са ограниченом геолошком локацијом.

Приватни приступ интернету Нетфлик не ради

Приватни приступ интернету можда је популаран ВПН провајдер, али нажалост, више не заобилази Нетфликове гео-ограничења ради пружања приступа Нетфлик библиотекама. ПИА је раније заобилазила Нетфлик гео-ограничења, али откад је Нетфлик схватио адресе сервера ПИА-е, цео свет се срушио на њих.

ПИА је омогућила приступ Нетфлику кроз сервере Силицијумске долине, али сви ти северс су сада на црној листи и више их није могуће користити. То је нанијело велику штету репутацији приватног приступа интернету.

Међутим, ако и даље пронађете било који сајт који вам говори да можете користити ПИА за Нетфлик, обавезно га одмах затворите. Ипак, можете одабрати НордВПН за коришћење Нетфлик-а.

ПуреВПН проширење за заобилазити Нетфлик ВПН бан

ПуреВПН је још један популаран и поуздан ВПН провајдер који је веома цењен због своје услуге широм света. ПуреВПН има невероватне карактеристике и бројне брзе сервере широм света.

нетфлик впн бан

ПуреВПН је најбољи избор за деблокирање Нетфлик-а, јер има сопствено Цхроме прегледач који омогућава корисницима да заобиђу гео-ограничења и приступе Нетфлик библиотекама. Ово је јединствена карактеристика ПуреВПН-а која се не може видети у ниједној другој ВПН услузи.

Заобилажење Нетфлик ВПН забране уз ПуреВПН врло је једноставно и може се обавити у трену. Преузмите ПуреВПН клијент и пријавите се на свој ПуреВПН налог. Инсталирајте његово кромирано проширење и приступите Нетфлику. Уверавам вас да се нећете суочити ни с једним проблемом док приступате Нетфлику путем ПуреВПН-а.

Међутим, постоји сценариј у овом сценарију да без ПуреВПН хромовог проширења не можете заобићи Нетфлик ВПН забрану.

Нетфлик ВПН Бесплатно

Једна ствар коју сваки разуман нетизен зна је да свака добра ствар има цену коју треба платити, а најбоље ствари на мрежи никада нису бесплатне. Исти је случај и са ВПН услугама, они најбољи захтевају претплату, а бесплатни нису поуздани.

Када говоримо о кориштењу Нетфлик-а са бесплатним ВПН-ом, прва брига која се јавља је да ли би слободни ВПН могао да заобиђе гео-ограничење или не. Међутим, успео сам да нађем три бесплатне ВПН услуге које могу да се користе са Нетфликом:

  1. Смарт ДНС проки
  2. ХомебревВПН
  3. УлтраСурф

Ови ВПН-ови су испробани и тестирани са Нетфликом и откривено је да добро раде. Међутим, поузданост ових бесплатних ВПН услуга није загарантована. Сигурност и приватност бесплатних ВПН провајдера увек су упитне, јер су многи од ових услуга укључени у евиденцију података и цурење информација. Бесплатне ВПН услуге су увек ризик за коришћење и никад их никоме не препоручујем, али ако нисте спремни да платите за своју приватност и желите да користите бесплатан ВПН и ризикујете вожњу, будите мој гост.

Закључак

Забрана Нетфлик ВПН-а била је права мука проматрачима нападе јер је приступање гео-ограниченим Нетфлик библиотекама постало тешко свима. Одузимање најбољег садржаја последња је ствар са којом би било који нетфлик коди бинге гледалац желео да се суочи и зато је неопходан избор поузданог ВПН провајдера..

Многи новаци не разумију ову чињеницу и постају плен бесплатним ВПН услугама које тврде да заобилазе ограничења Нетфлика, али чим њихова веза падне, почињу се жалити да Нетфлик не ради са ВПН-ом на многим друштвеним платформама.

Боље је него жалити оно што кажу, зато користите поуздану и поуздану ВПН услугу с Нетфликом да бисте се спасили од гњаваже у заобилажењу Нетфликових ограничења.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me