У последње време разне надоградње на Коди-у престају да раде, због чега корисници бесно траже друге алтернативе. Ако тражите привлачне и без заостајања израде на Коди-у, онда је Нимериа буилд најбољи избор за вас!

Ова надоградња на Кодију пуна је тренутног видео садржаја и категорија са изузетним интерфејсом и додацима. Да бисте уживали у глатком искуству, увек користите најбољи ВПН за Коди. Штавише, ова верзија такође пружа могућност инсталирања најбољих додатака такође на Коди-ју!

Нормално је да различите надоградње и додаци престају да раде и стварају болну ситуацију за кориснике. За ово питање нема решења јер већина грађевина користи пиратски садржај, што доводи до њихове пропасти у рукама органа за кршење ауторских права.

Међутим, за кориснике Кодија постоји добра вест јер Нимериа буилд и даље ради добро. Да бисмо пружили најбоље смернице, функције, информације и решења, тестирали смо Нимериа да гради на различитим верзијама Коди-ја.

Нимериа Буилд Коди Репоситори

Ако сте велики љубитељ градњи на Коди-у, онда је Нимериа буилд савршен избор за вас, јер је заснован на датотеци 240мб. Нимериа буилд је једноставан за употребу и видећете да је такође врло лако брзо пронаћи видео садржај.

нимериа буилд коди репозиторија

Не чуди ме ако постане једна од ваших најдражих градњи на Коди-ју. Због лаког подешавања, савршено се слаже с нижим уређајима без нарушавања квалитетног искуства стриминга. Ова верзија такође има и велики број узбудљивих додатака. Ово можете пронаћи на хттп://миниатурелифе67.цо.ук/реп

Нимериа Буилд Коди Аддонс Листа

Нимериа Буилд најбољи додаци за филмове

Ако сте велики љубитељ комедије, хорора, научне фантастике и акционих филмова, следећи додаци на Нимериа буилд-у Коди је савршен за вас!

 1. У Флик-у
 2. Челични човек
 3. Атриок
 4. Смртни ток

Нимериа Буилд Коди Аддонс Листа

Нимериа Буилд најбољи додаци за ТВ

Они који траже најбоље додатке за ТВ емисије на Нимериа Буилд Коди-у, следећи додаци увелико ће вам помоћи да удовољите жељи за ТВ емисијама!

 1. Уран
 2. Плацента
 3. Е.Т.В
 4. БООМ! ЗЛАТО

Нимериа Буилд најбољи додаци за ТВ

Нимериа Буилд најбољи спортски додаци

Обавезно се информишите о својим омиљеним спортовима коришћењем следећих додатака на Нимериа Буилд Коди!

 1. СКИНЕТ
 2. ЧИСТИ СПОРТИ
 3. АТФ Спортс
 4. Врестлинг ОД

Нимериа Буилд најбољи спортски додаци

Нимериа Буилд најбољи додаци за ливе канал

Велики обожаватељ емисија на ТВ каналима уживо? Не брините сада, Нимериа надоградња на Коди пружа невероватне додатке и ИПТВ Коди додатке за вас!

 1. ИПТВ БОНАНЗА
 2. АИРТАБЛЕ ИПТВ
 3. АТРОИКС ЛИВЕ
 4. СКИНЕТ

Нимериа Буилд најбољи додаци за ливе канал

Нимериа Буилд Бест Дечији додаци

Ако и даље волите да гледате своје омиљене цртане филмове и анимиране серије, тада ће вас Нимериа Буилд он Коди забавити на најбољи начин. Следећи додаци се препоручују деци.

 1. БООМ! КИДС
 2. ПОКЕМОН
 3. АНИМАНИА
 4. М-Е-Т-В Деца

Нимериа Буилд Бест Дечији додаци

Како инсталирати Нимериа Буилд на Коди Леиа верзије 18 или више

Како је Коди Леиа верзија 18 представљена званично и од тада делује прилично добро, већина корисника сада прелази на ову ажурирану верзију са Коди Криптон верзије 17.6 или новије верзије. Следе кораци за инсталирање Нимериа градње на Коди Леиа:

 1. Прво отворите Коди апликацију и Изаберите „Икона за подешавање система“.како инсталирати нимериа буилд коди
 2. Сада Изаберите „Подешавање система“ опција.како инсталирати нимериа буилд коди на криптон верзије 17.6 или старије
 3. Иди на Додаци опција и Омогућите непознате изворе (имајте на уму да ће се појавити упозорење, кликните Да)како инсталирати нимериа буилд коди на јарвис верзије 16 или новију
 4. Вратите се главном менију и Изаберите „Подешавање“ опцију, Иди на „Филе Манагер“ опција.како инсталирати нимериа буилд коди на фирестицк
 5. Изаберите „Додај-извор“ опција и тип хттп://миниатурелифе67.цо.ук/репо и Изаберите „У реду“нимериа буилд коди довнлоад
 6. Сада откуцајте име извора “Еззерман”.како додати нимериа буилд коди
 7. Вратите се на главни мени и Изаберите „Додаци“ опција.нимериа гради коди грешке / не ради / исправке / доле
 8. Изаберите тхе тхе Кутија (Адд-он Бровсер) икона.подешавање нимериа коди
 9. Иди на „Инсталација из Зип датотеке“ опција и Кликните на Еззерман.нимериа буилд коди конфигурација
 10. Идите у Главни мени, Изаберите Додаци опцију и онда Кликните на икону у облику оквира > Изаберите „Инсталирај из спремишта“ > Изаберите „М.Е.Т.В Репоситори“ > Кликните на „Програмски додатак“ > Кликните на “Еззерман Визард”.нимериа буилд коди подешавања
 11. Сада сачекајте обавештење „Додатак је инсталиран“.како инсталирати нимериа буилд коди на леиа верзије 18
 12. Идите у главни мени > Изаберите „Адд-он“ опција > Изаберите „Додаци програма“ > Изаберите Еззерман Визард > Одаберите „(Ез Визард) Буилдс“ > Претражите „Нимериа Буилд (в.15)“ > Изаберите „(Ез Визард) Фресх Инсталл“ (појавиће се прозор да бисте инсталирали Нимериа, притисните дугме Настави).нимериа буилд коди критике
 13. Сада затворите и поново отворите апликацију Коди да бисте уживали у изградњи Нимериа.

Како инсталирати Нимериа Буилд на Коди Криптон верзије 17.6 или старије

Нема велике разлике између верзије Криптон и Леиа. Интерфејс верзије Леиа је врло сличан верзији Криптон. Стога су кораци скоро исти:

 1. Отворите Коди Леиа апликацију у вашем систему.
 2. Кликните на „Систем“ опција.
 3. Сада кликните “Додати на” и укључи „Омогући непознате изворе“ дугме.
 4. Вратите се главном менију и Кликните на „Подешавање“ и Изаберите „Филе Манагер“.
 5. Сада додајте извор и унесите хттп://миниатурелифе67.цо.ук/репо> именовати извор “Еззерманс”.
 6. Сада из главног менија Кликните на „Аддон“>Изаберите „Прегледник у облику кутије (Адд-он Бровсер)“>Одаберите “Инсталл фром Зип”.
 7. Идите у главни мени>Изаберите симбол у облику кутије>Кликните Инсталирај из складишта> Кликните на „М.Е.Т.В Репоситори“>Кликните на „Програмски додатак“>Кликните на “Еззерман Визард” и сада сачекајте обавештење.
 8. Идите у главни мени>Изаберите Опција „Адд-он“> Изаберите „Додаци програма“>Изаберите Еззерман Визард>Одаберите „(Ез Визард) Буилдс“>Претражите „Нимериа Буилд (в.15)“>Изаберите „(Ез Визард) Фресх Инсталл“.
 9. Сада затворите Коди и поново га отворите да бисте уживали у изградњи Ниммерије.

Како инсталирати Нимериа Буилд на Јарвис верзије 16 или више

 1. Прво отворите Коди Јарвис у вашем систему.
 2. Дирецт Анд Кликните на “Филе Манагер” опција.
 3. Сада Кликните „Додај извор“.
 4. Кликните на тхе тхе “Ниједан” за улазак у извор.
 5. Унесите или залепите „хттп://миниатурелифе67.цо.ук/репо ”.
 6. Сада наведите извор “Еззерман” у одељку са именима.
 7. Идите у Главни мени>Изаберите Систем> Кликните на Додаци> Изаберите „Инсталирај из Зип датотеке“ опција>Изаберите Еззерман Визард.
 8. Идите у Главни мени, Изаберите Систем опција >Кликните на „Додаци“> Изаберите „Инсталирај из спремишта“ >Изаберите „М.Е.Т.В Репоситори“>Кликните на „Програмски додатак“>Кликните на “Еззерман Визард”.
 9. Идите у главни мени>Изаберите „Систем“ опција> Изаберите „Додаци програма“>Изаберите Еззерман Визард>Одаберите „(Ез Визард) Буилдс“>Претражите „Нимериа Буилд (в.15)“>Изаберите „(Ез Визард) Фресх Инсталл“.
 10. Сада уживајте у изградњи Нимерије на Коди-ју.

Нимериа Буилд Ревиевс

Прошли смо различите платформе да бисмо пронашли корисничке рецензије које су повезане са Нимериа буилд Коди. Један од корисника је имао проблеме са пуњењем приликом стреаминга, што би могло бити главни проблем за било коју верзију Коди-ја:

@нимериабуилд Имам проблема са међусобним пуњењем у вези с овом састављањем. Имате ли поправак за ово? Хвала.

– Пит Лане (@ПитЛанеРадио) 7. марта 2018

Иако многи љубитељи стреаминга, Нимериа гради као једно од најбољих модела на Коди-ју због својих карактеристика и оштрог шареног интерфејса.

Хвала вам! волите градити, па наставите са одличним радом. Ценим рад који сте обавили!

– Др. Вентуре (@ДрВентуреИТубе) 9. марта 2018

Нимериа Буилд Коди не ради / Грешке / Проблеми

Грешка инсталације овисности није успјела

До ове грешке долази када покушате да додате или инсталирате складиште додатака док користите Нимериа Буилд Коди. Већина корисника мисли да је то због Коди ВПН-а или је обрада престала да ради, али то није случај.

Како исправити ову грешку?

Као што знате, надоградња на Коди-у ажурира се с времена на време, што је такође разлог да није успео да инсталира спремиште и показује грешку зависности. Најбољи начин да исправите ову грешку је сачекати. Ако се ова грешка појави док покушавате да додате спремиште на Нимериа Буилд Коди, покушајте да је инсталирате након неког времена када се изврше надоградње..

Грешка везе са спремиштем

„Неуспешно повезивање спремишта“ је најосновнија грешка приликом покушаја инсталирања различитих састава. То се догађа када покушавате да додате УРЛ и име извора за инсталирање Нимериа гради на Коди-ју.

Како исправити ову грешку?

Да бисте исправили ову грешку, прво проверите интернет везу. Ова грешка се обично јавља када је веза са Интернетом прекинута. Ако интернетска веза исправно функционише и даље се грешка не решава, проверите УРЛ извора и име извора које додајете. Ако УРЛ и име извора нису тачни, тада ће се грешка у вези са спремиштем појављивати поново и поново.

Окончање

Открили смо да је Нимериа направила једну од најузбудљивијих градњи због својих додатака и привлачног интерфејса. Најневероватнија карактеристика ове Коди-је је да нуди различите категорије додатака, што вам олакшава проналажење додатака за гледање омиљених филмова, ТВ емисија, спортова уживо, анимираних серија и ТВ канала уживо.

Надамо се да ће вам овај чланак помоћи да пронађете одговарајући водич и информације везане за изградњу Нимериа на Коди-ју. Али ако и даље имате проблема везаних за инсталацију, можете нас питати тако што ћете споменути ваше упите у наставку.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me