Приступ Нетфлик библиотеци из различитих региона више није проблем какав је био. Заслуга је за НордВПН, што је заиста један од најбољих ВПН сервиса за решавање Нетфлика. Надоградивши своје НордВПН Нетфлик сервере, омогућио је корисницима да заобиђу гео-ограничења Нетфлик-а и његова паметна заштита иде неопажено од стране Нетфлик ВПН блокатора. Да бисте сазнали више о НордВПН и Нетфлику, следите овај водич или приступите комплетном Нетфлик ВПН водичу, ако и даље не можете заобићи Нетфлик гео-ограничење користећи НордВПН.

Нетфлик је тренутно краљ света стреаминга због своје висококвалитетне стреаминг услуге и садржаја ремек дела који су доступни у његовој библиотеци и који ствара узбуђење у избору најбоље емисије за гледање на нетфлику. Неколико конкурената је ушло на стреаминг тржиште како би се надметало са Нетфликом, али нажалост, нису могли због свестраности садржаја који Нетфлик нуди.

Један од највећих конкурената Нетфлика је Амазон Приме, који је недавно покушао да иде главом према Нетфлику. Упркос великом досегу и похвалама које је примио Амазон Приме, није успео да победи најпопуларнију услугу стриминга.

Најбоља ствар о Нетфлику је његова глобална доступност у готово 200 земаља широм света. Неке од главних земаља у којима је доступан Нетфлик су:

Топ Нетфлик земље

АфганистанМађарскаПортугал
АргентинаИсландРумунија
АустралијаИндијаСаудијска Арабија
АустријаИндонезијаСингапур
БангладешИранЈужна Кореја
БелгијаИракШпанија
БразилИрскаШри Ланка
БугарскаИзраелШведска
КанадаИталијаШвајцарска
ЧилеЈапанТајван
КолумбијаМалезијаТајланд
ДанскаМексикоТурска
ЕгипатНизоземскаУкрајина
ФинскаНови ЗеландУједињени арапски Емирати
ФранцускаНорвешкаВелика Британија
НемачкаПакистанАмерика
ГрчкаФилипиниУругвај
Хонг КонгПољска

Међутим, постоје четири истакнуте земље у којима Нетфлик још увек није доступан, а разлози су још увек непознати. Ове земље су:

 1. Кина
 2. Крим
 3. Северна Кореја
 4. Сирије

Ако сте посматрач напитања и волите проводити своје време гледајући најновије и зуреће садржаје, онда морате испробати Нетфлик. Има сав невероватан и забаван садржај из разних региона, а најбољи део је што Нетфлик има сваки садржај у ХД квалитети. Имајући све ово, претплата на Нетфлик врло је разумна у поређењу са другим сервисима за стриминг, због чега је корисници веома преферирани. Још једна сјајна ствар о Нетфлику је та што се корисници не морају бринути због проблема са репродукцијом попут оних које имају други сервиси за стриминг.

Да ли НордВПН ради са Нетфликом и америчким Нетфликом ?

ВПН услуге постале су неопходне да од дана на дан имају алат за нетизене, посебно за посматраче бингеја јер они користе ВН услуге за своје потребе за стримингом и бујицом. Само неколико ВПН услуга које су се усредсредиле на Нетфлик, јер заобићи гео-ограничења Нетфлик-а није лако, чак ни за ВПН услуге.

Да ли НордВПН ради са Нетфликом и америчким Нетфликом?

У почетку су корисници могли заобићи ограничења употребом приватног интернетског приступа нетфлик впн и проки услуга. Будући да је Нетфлик паметним потезом блокирао проки сервере и ВПН услуге, за многе ВПН услуге постало је готово немогуће заобићи ограничења.

НордВПН је међу малобројним ВПН услугама врхунског квалитета који могу заобићи Нетфлик ВПН блокаторе и гео-ограничења. Корисници широм света користе НордВПН, а ниједан корисник не пријављује такве необичне проблеме у приступу Нетфлик-у САД. Уместо тога, корисници су ценили услугу због њене брзине и повезаности са Нетфлик-ом у САД.

Како добити амерички Нетфлик користећи НордВПН?

Да би уживали у НордВПН УС Нетфлик искуству, корисници су обавезни да са претплатничким планом стигну са званичне НордВПН странице. Постоје три различита плана пакета које нуди НордВПН различита с обзиром на њихову важност времена. Међу тим НордВПН пакетима, трогодишњи план пакета је онај који корисници имају велику предност због снижене цене и ексклузивног посла за љубитеље Нетфлика..

Како добити амерички Нетфлик користећи НордВПН?

Једна од најбољих ствари у вези са ценама НордВПН пакета је то што су тржишно конкурентни и врло разумни за сваког корисника у поређењу са другим пружаоцима услуга.

Да бисте деблокирали Нетфлик УС НордВПН корисници ће морати да следе следеће кораке:

 1. Идите на службену страницу НордВПН-а и одаберите жељени пакет пакет.
 2. Креирајте налог за пријаву.
 3. Изаберите начин плаћања за изабрани план.
 4. Сада преузмите клијент клијента за десктоп апликацију НордВПН или ако користите било који други уређај, а затим преузмите одговарајућу ОС-ову апликацију НордВПН доступну на њиховој веб локацији.
 5. Инсталирајте апликацију на свој уређај.
 6. Отворите апликацију и пријавите се на свој НордВПН налог.
 7. Повежите се са америчким сервером. Свака ВПН услуга има листу сервера за избор, а НордВПН има 1800+ сервера за САД. Једноставно изаберите жељену локацију након што се пријавите са листе сервера у апликацији.
 8. Сада отворите Нетфлик и пријавите се на свој налог, видећете додатке у библиотеци.

То је то! Сада имате приступ библиотеци Нетфлик УС.

Како сигурно гледати Нетфлик помоћу НордВПН-а ?

Бинге сатови су увек имали излаз за испуњавање својих потреба за стримингом, чак и ако су морали да прекрше законске границе заобилазећи гео-ограничења путем ВПН-а и проки-ја. Покушали су то учинити с Нетфликом и у почетку су успели, али Нетфлик је био довољно паметан да га примети и супротстави му се.

Како безбедно гледати Нетфлик помоћу НордВПН-а?

Нетфлик ВПН забрана је ступила на извршење и Нетфлик је поставио паметни ВПН детектор и блокатор како би све проки и ВПН услуге био удаљен од пробијања њихових ограничења. Многи реномирани ВПН сервиси нису успели да заобиђу ову Нетфлик ВПН забрану, али нису успели, посебно бесплатни ВПН сервиси. Без обзира на то, било је само питање времена док ће врхунски ВПН сервиси попут НордВПН-а, пронаћи начин да прођу иако ВПН детектори за разлику од других јефтиних и нискоквалитетних ВПН услуга. До сада, постоји само неколико ВПН услуга које кориснику пружају могућност заобилажења Нетфлик ВПН забране.

НордВПН је наменске сервере за кориснике који желе да приступе Нетфлику са било ког света, а следеће су НордВПН сервери:

Нетфлик УСА (УС):

Сервери НордВПН-а из америчке регије одлични су за приступ Нетфлик УС библиотеци, а корисници могу да бирају из 1800+ сервера.

Нетфлик Цанада (ЦА):

За кориснике који желе приступити библиотеци Нетфлик Цанада, могу да бирају између 300+ НордВПН сервера широм региона Канаде.

Нетфлик Холандија (НЛ):

Нетфликови фанови који жуде за Нетфлик Еуропе библиотеком могу приступити Нетфлику преко НордВПН Холандских сервера будући да НордВПН нуди око 300 сервера за холандски регион.

Нетфлик Јапан (ЈП):

Приступ Нетфлик-у са јапанским садржајем и библиотеком НордВПН је сада олакшао јер нуди више од 60 јапанских претраживача НордВПН корисницима.

Врло забрињавајуће питање поставили су корисници ВПН-а на платформама друштвених медија у вези са НордВПН Нетфлик УК сервером, жалећи се да то не ради и корисници нису могли приступити Нетфлик-у УК путем УК сервера. Ево неколико нити корисника који се жале на НордВПН Нетфлик 2018.

Коментар из дискусије Коментар Јосх_аугуст из дискусије "Не могу да видим емисију за коју знам да је на УК Нетфлику када се повежем са ВПН".

Коментар из дискусије .

Међутим, послужитељи Нетфлик УСА раде у пуном замаху и корисници добијају похвале. Уосталом, постоји више од 1800 НордВПН сервера из америчке регије. Још једна ствар коју морате имати на уму је да је Нетфлик регион коме највише приступају Нетфлик УС због разноликости и ексклузивног садржаја.

НордВПН Нетфлик функције

ВПН услуге се међусобно упоређују с обзиром на њихове карактеристике, јер су корисници веома осетљиви на своју приватност и сигурност, па стога воле да мере сваки аспект пре него што донесу одлуку. Заобилажење Нетфлик ВПН блокера није лака ствар и само неколико ВПН услуга је у стању да то уради. НордВПН као један од ових ВПН сервиса има пуно тога за понудити својим корисницима.

НордВПН нуди својим корисницима врхунску интернетску приватност и заштиту без пропуштања ДНС-а и чувања нула дневника. Норд

НордВПН Нетфлик преглед перформанси и тест извештаја

НордВПН је познат по томе што се не мијеша у стреаминг сервисе за разлику од осталих сервиса за стреаминг који успоравају брзину стриминга, јер њихови сервери не пролазе пропусни опсег добро. Међутим, амерички сервери НордВПН прошли су велику количину пропусне моћи када су тестирани; брзина се кретала између 45 и 60 мбпс, што је одлична брзина за струјање ХД садржаја на мрежи и чини НордВПН невероватним избором за Нетфлик стреаминг.

ВПН нуди 256-битну АЕС енкрипцију са 2.048-битним ДХ тастерима на ОпенВПН протоколу. Корисници НордВПН-а могу се истовремено повезати на 6 уређаја и приступити 4800+ серверима широм света невероватном брзином повезивања.

НордВПН Нетфлик Реддит

Ако посетите Реддит да бисте видели рецензије корисника у вези са НордВПН Нетфлик, видећете да постоје доступне мешовите рецензије. Неки корисници су се жалили да НордВПН Нетфлик сервери не раде, а други су похвалили НордВПН Нетфлик 2018. Ево неколико тема које ће вам дати јасну слику:

Коментар из дискусије Симболицдеатхвисх коментар из дискусије "норд ВПН више не ради на нетфлику".

Коментар из дискусије Коментар ИлекАкуафолиум из дискусије "норд ВПН више не ради на нетфлику".

Следеће теме су старе 6 месеци, а ови корисници су се жалили да њихови НордВПН севери нису у стању да заобиђу Нетфлик ВПН блокатор или гео ограничења.

Коментар из дискусије Коментар Цамерон69ер из дискусије "норд ВПН више не ради на нетфлику".

Међутим, ова нит је објављена пре 4 месеца и корисник тврди да сервери раде за њега. Корисник који коментарише претходну тему, коментар је постављен испод, дели још једну добру мисао:

Коментар из дискусије Коментар КингХеенрри из дискусије "норд ВПН више не ради на нетфлику".

НордВПН Нетфлик Често постављана питања

НордВПН не ради са Нетфликом

Ово је најчешћи упит који ћете наћи на скоро сваком форуму. Због тога што су НордВПН сервери стари и пријављени у Нетфлик ВПН базу података или сервере које људи обично користе и пријављени су у системску кеш меморију, ови сервери не успевају да заобиђу ограничење и изазову гњаважу за стреамерс.

Међутим, једна ствар коју треба имати на уму је да НордВПН сервери за Нетфлик раде добро и доступни су у више региона.

Нордвпн Нетфлик Слов

НордВПН Нетфлик мотори су обично врло брзи јер је количина пропусне ширине кроз коју пролазе прилично невероватна. У просеку, брзина коју пролазе кроз НордВПН сервере износи око 40 до 60 мбпс, што је заиста довољно добро за било који стреаминг геек.

Ипак, ако се и даље суочавате са било каквим проблемима са ширином опсега или брзине, онда бисте требали проверити брзину своје личне везе или се посаветовати са својим даватељем интернетских услуга.

НордВПН амерички Нетфлик сервери нису у могућности заобићи гео ограничење

Овај упит је нетачан, јер не само ми, већ и многи људи широм света су проверили НордВПН америчке Нетфлик сервере и сви неометано раде.

Да ли је НордВПН Нетфлик доступан у Кини

Ни Нетфлик ни НордВПН нису доступни у Кини. Услуга Нетфлик доступна је у стотинама земаља широм света, али не и у Кини. Слично томе, НордВПН нема сервере који се налазе у Кини; радије има сервере у Јапану, Јужној Кореји и многим другим азијским земљама.

Нордвпн Нетфлик Јапан

нордвпн нетфлик јапан

НордВПН има око 63 сервера који се налазе у Јапану, што значи највећи број НордВПН сервера међу свим азијским земљама. С друге стране, Нетфлик је представљен у Јапану 2015. године, а говори се да до сада Нетфлик Јапан има највећу библиотеку садржаја.

Још једна сјајна ствар о Нетфлик Јапану је та што има и задивљујући Аниме садржај. Сви фанови Анимеа могу лако приступити Нетфлик-у Јапан користећи НордВПН Нетфлик Јапан сервере.

Завршне речи

НордВПН Нетфлик сервери омогућавају милионима корисника широм света да приступе НордВПН УС Нетфлику и другим НордВПН Нетфлик серверима за стриминг најквалитетнијег садржаја доступног на мрежи.

Замислите искуство стриминга у којем уживају корисници комбинујући најбољу интернетску услугу стриминга са једном од најбољих ВПН услуга и ону са доступношћу више од 4800 сервера широм света.

Како је тест брзине НордВПН Нетфлик сервера показао да је брзина струјања Нетфлик-а када се користи са НордВПН-ом неуспоредива и нешто што вреди покушати. Једна од најважнијих ствари које треба ценити код НордВПН-а је услуга подршке купцима која је доступна 24 сата на дан путем ливе цхат-а. Можете приступити и нетфлику на коди. или приступите хиљадама ТВ емисија помоћу коди додатака.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me