Нетфлик је тренутно највеће име у индустрији забаве. Милиони корисника се ослањају на ову услугу у испуњавању својих потреба за забавом. Многи корисници то раде уз помоћ најбољег ВПН-а за Нетфлик као решење за добијање америчког Нетфлика у својој земљи. Док пуно гледалаца једноставно не успева да користи бесплатне ВПН-ове који раде са Нетфликом, јер их нема.

Нетфлик је своју мрежу проширио у више од 190 земаља широм света и то јој је помогло да освоји велики тржишни удео. Ипак, и поред тога што су све ове државе део Нетфликове мреже, оне не деле исту библиотеку садржаја.

То значи да наслови садржаја који су доступни и доступни на Нетфлику из Сједињених Држава можда неће бити доступни у другим регионима попут Индије, УАЕ или Јапана. Разлог је тај што сваки дистрибутер садржаја има одређена ограничења, а нека питања лиценци спречавају Нетфлик да нуди сваки садржај у свакој регији.

Свака регија има своју Нетфлик библиотеку, која има готово исте наслове садржаја као и друге библиотеке, осим оних које дистрибутери садржаја ограничавају због проблема са лиценцама.

Другим речима, имаћете Нетфлик оригинале доступне широм света у Нетфлик библиотеци сваког региона, али неке емисије су ограничене на одређене регионе. Ово гео-ограничење може се заобићи само поузданом ВПН услугом која нуди потпуну анонимност или у супротном ВПН за Нетфлик неће радити.

Од данас је Нетфлик најкоришћенија мрежна услуга за стреаминг широм света и нема сумње да је то претходни избор сваког посматрача. Главни разлог ове популарности Нетфлика је тај што нуди велики избор садржаја за сваки регион, а квалитет стриминга је изванредан.

Ево листе неколико познатих земаља из 190+ земаља које имају приступ Нетфлику:

Велика Британија (Велика Британија)БангладешИзраелШри Ланка
АмерикаБелгијаИталијаШведска
АустралијаБразилМалезијаШвајцарска
НемачкаБугарскаМексикоТурска
АфганистанКанадаНизоземскаУједињени арапски Емирати
ИндијаДанскаРумунијаШри Ланка
ФранцускаЕгипатСаудијска АрабијаШведска
ПакистанГрчкаСингапурШвајцарска
ЈапанХонг КонгЈужна Кореја (Република Кореја)Турска
АргентинаИндонезијаШпанијаУједињени арапски Емирати

Ово је предност коју Нетфлик има у односу на остале конкуренте!

Шта је грешка грејања у Нетфлику?

Нетфлик гео-ограничење је једино што посматрач нападе мрзи због тога, осим тога, нема чега да се жали.!

У почетку су многи корисници покушали заобићи гео-ограничења за приступ америчкој библиотеци Нетфлик (која има најбољи и највећи број наслова садржаја) преко проки сервера, приватног приступа Интернету и Нетфлик-а и бесплатних ВПН услуга.

У почетку су били успешни у покушају овог решења, али то је озбиљно наштетило угледу Нетфлика и приходима и интегритету дистрибутера садржаја.

Када је употреба проки-ја и ВПН-а постала истакнута пракса, Нетфлик је био приморан да озбиљно предузме мере против тога. Стога је Нетфлик смислио ВПН блокатор који је могао открити и ограничити проки и ВПН сервере у приступу Нетфлику.

Блокирање ВПН-а показало се позитивно за Нетфлик јер се више не могу користити проки сервери и бесплатни ВПН-ови да би се заобишли ограничења.

Многи популарни ВПН сервиси попут приватног приступа интернету који су тврдили да су најбољи ВПН за Нетфлик, имали су своје сервере на црној листи. Када би корисници покушали приступити Нетфлик токовима, заобишли би ограничења библиотеке преко сервера на црној листи или чак са новим серверима, али када покушају да репродукују стреам, Нетфлик приказује грешку која изгледа овако:

нетфлик впн не ради

Ова грешка је последња ствар коју било који ВПН корисник жели да види!

Блокирање ВПН-а изазвало је забринутост за ВПН провајдере и дано им је нова поддомена у коју могу ући. Зато; водећи ВПН провајдери почели су додавати више сервера, а неки провајдери су чак понудили и посебну Нетфлик функцију за деблокирање.

Како гледати Нетфлик са ВПН-ом?

Нетфлик анд Цхилл! Некада је то била популарна фраза, али сада је замењена за Нетфлик и ВПН!

ВПН за Нетфлик постао је основно средство за посматраче бингева широм света, јер без њега не могу да приступе најбољим Нетфлик-овима. Врхунски ВПН провајдери су високо фокусирани на пружање најбољих сервера за интернетске упаривачке геекове како би заобишли Нетфлик гео-ограничења без откривања и они су у томе били прилично успешни..

Да бисте гледали Нетфлик са ВПН-ом, следите ове кораке:

Напомена: Претпоставимо да желите да приступите Нетфлик УС библиотеци изван САД-а употребом ВПН-а.

 1. Региструјте се за ВПН услугу тако што ћете отворити налог на службеној веб локацији ВПН провајдера и купити план претплате. Постоје месечни, годишњи и двогодишњи планови које нуде ВПН провајдери који виде који од ових одговара вашим потребама.
 2. Преузмите ВПН клијент са званичне веб локације провајдера.
 3. Инсталирајте ВПН клијент на свој уређај.
 4. Отворите инсталирану апликацију и пријавите се на свој ВПН налог уносом акредитација које сте регистровали на веб локацији провајдера.
 5. Сада ће вам клијент приказати мени функција, изабрати функцију која оправдава вашу употребу ВПН-а. Ако користите за деблокирање Нетфлик библиотеке, одаберите неку од функција као што су онлајн стриминг, Анонимно прегледавање или анонимност или било која слична функција. Неки ВПН-ови су одредили Нетфлик деблокирање функција, ако ВПН који користите има ову функцију, а затим пређите на ову функцију.
 6. Једном када се повежете на амерички сервер, отворите претраживач и идите на Нетфлик.цом.
 7. Пријавите се на свој Нетфлик налог и видећете комплетну Нетфлик америчку библиотеку пред собом.

Тамо вам је деблокирана америчка библиотека Нетфлик са ВПН-ом. То је врло једноставан поступак јер можете видети да у овом поступку нису потребни подешавања хардвера или софтвера.

Ево још једног примера за вас у вези са ВПН услугом која деблокира Нетфлик преко хромираног проширења прегледача, а не на десктоп рачунару.

ПуреВПН је један од најпопуларнијих провајдера ВПН-а, а он је веома омиљен од стране мрежних стрица због своје услуге. Међутим, најзанимљивија ствар код ПуреВПН-а је да он може заобићи ограничења Нетфлик-а само путем свог проширења за прегледач.

Следите ове кораке да бисте инсталирали и заобишли Нетфлик ограничења ако сте корисник ПуреВПН:

 1. Региструјте се / претплатите се на било који ПуреВПН план претплате.
 2. Преузмите проширење прегледача ПуреВПН (Цхроме или Фирефок).
 3. Након што га додате у прегледач, пријавите се на свој ПуреВПН налог и једноставно кликните на везу. Бићете повезани на оптимални амерички сервер.
 4. Сада отворите веб локацију Нетфлик и пријавите се на свој Нетфлик налог.
 5. Потражите било који филм или ТВ емисију који сте желели да гледате, али који није био доступан у вашој регији.

Једноставно!

Нетфлик блокира ВПН

Нетфлик има паметан начин хватања свих ометача путем свог ВПН блокатора. Када се корисник повеже на ВПН сервер, ИП адреса сервера се маскира, омогућавајући му да заобиђе гео-ограничења.

Међутим, неки ВПН-ови могу да промене вашу ИП адресу, али не и вашу ДНС адресу, што омогућава да Нетфлик ВПН блокатор открије да користите проки или ВПН за деблокирање. Нетфлик ВПН блокер провјерава и успоређује вашу ИП и ДНС адресу, а ако се не подударају, ограничава вам приступ токовима.

С овим се проблемом углавном суочавају проки, бесплатни ВПН-и и осредњи ВПН корисници јер ови провајдери могу тврдити да нуде потпуну анонимност, али у стварности имају грешке који узрокују цурење ДНС-а и многе друге проблеме. Коришћење таквих услуга увек је ризично јер такви ВПН сервиси чине рањиву на хакерске нападе и малверзацију.

Најбољи ВПН за Нетфлик осигураће да нема ИП пропуштања или ДНС пропуштања, тако да можете без проблема уживати у стримингу. Зато људима увек препоручујем коришћење познатих и поузданих ВПН провајдера уместо таквих ВПН услуга, које могу угрозити вашу сигурност и приватност.

Како заобићи Нетфлик ВПН бан?

Заобилажење Нетфлик ВПН забране више није лак задатак, јер Нетфлик одмах блокира ВПН приступ и не само то, већ и тај сервер наводи на својој листи блокова. Многи ВПН провајдери се још увек труде да побољшају своје услуге, док су водећи ВПН провајдери већ створили јаку основу за себе побољшавајући своје услуге које су назване најбољим ВПН-ом за Нетфлик.

Ако се суочавате са проблемима у заобилажењу Нетфлик ВПН забране, заиста морате да промените свог ВПН провајдера!

Изаберите ВПН који стварно може заобићи Нетфлик ВПН забрану и има разне сервере за избор јер кад су сервери ограничени, шансе за забрану су веће.

Да бисмо вам олакшали бригу, саставили смо пет ВПН провајдера које можете користити без бриге. Такође смо пружили резултате резултата испитивања брзине како би доказали њихову веродостојност.

Најбољи ВПН за Нетфлик који ради у 2018. години

Повезао сам се са 5 ВПН провајдера након тестирања њихове Нетфлик ВПН забране заобилазећи могућности и брзину стриминга њихових сервера.

Сурфсхарк – # 1 ВПН за Нетфлик

Сурфсхарк је невероватни ВПН провајдер који има сјајне карактеристике и похвалну услугу. Ради глатко без икаквих прекида и одмах се повезује на било који сервер који желите из било које регије. Његова брзина је главни фактор који бих га препоручио било коме.

Чак и ако на Коди користите Нетфлик, овај ВПН можете да користите за Коди.

нетфлик цта

Прос

Брза повезаност

Интегрисан је блокер огласа и пратилаца

500+ сервера у 50 земаља

Проширења прегледача Цхроме и Фирефок

Брзи сервери који обезбеђују сјајно искуство стриминга

Нема цурења ДНС-а или ИП-а

Строга политика без записа

Цонс

Икс Без прекидача

Нетфлик америчка библиотека деблокирана

Повезао сам се са америчким сервером Сурфсхарк и покушао приступити америчкој библиотеци Нетфлик, емисија коју сам тражио била је “Пенни Дреадфул”, која је ограничена само на амерички регион и која се не може преносити изван САД-а.

сурфати морски пас са нетфликом

ВПН се кратко повезао са сервером и био сам повезан са Сурфсхарк америчким сервером Лос Ангелеса (као што видите на горњој слици). Био сам у могућности да приступим овој емисији без икаквих проблема и квалитет стриминга је био савршен. Нисам наишао на проблеме са пуњењем или рушењем, нити је Нетфлик открио ВПН употребу.

Уживао сам у читавој епизоди у ХД квалитету и да, користио сам интернетску везу од 20 Мбпс. Провео сам тест брзине док сам преносио емисију на Нетфлику са СурфСхарк-ом и био сам шокиран када сам видео резултате:

брзина струјања морских паса са нетфликом

ЕкпрессВПН – # 2 Бест Нетфлик ВПН

ЕкпрессВПН Нетфлик се увек сматра најбољим, али помало скупим ВПН провајдером међу свим осталим провајдерима. Функције ЕкпрессВПН су изванредне и његове перформансе су једноставно задивљујуће. Ево неколико чињеница које га квалификују као оптималног Нетфлик ВПН-а:

Прос

Има више од 2000 сервера у око 94 земље

Строга политика без записа

Брза повезаност

3 истовремено повезивање

Нема ограничења пропусне ширине

Укључена је функција Килл Свитцх

Цонс

Икс Планови високих цена

ЕкпрессВПН тврди да је врхунска ВПН услуга и да никада нисам наишао на било који такав проблем, користећи ЕкпрессВПН, да бих могао другачије да мислим. Међутим, док покушавате да приступите америчкој библиотеци Нетфлик помоћу ЕкпрессВПН-а, догодило се нешто неочекивано:

ЕкпрессВПН чикаго сервер за нетфлик

ЕкпрессВПН Цхицаго Сервер

Да, погодили сте!

ЕкпрессВПН невиорк сервер за нетфлик

ЕкпрессВПН НевИорк сервер

Покушао сам приступити Нетфлику са два различита ЕкпрессВПН сервера; Њујорк и Чикаго. Обоје су заобишли гео-ограничења и био сам у стању да потражим емисију ‘Закон и ред’ (гео-ограничена емисија). Међутим, обојица нису успела да стримују емисију јер нису успели да заобиђу Нетфлик ВПН забрану.

То је нешто што нисам очекивао да ће се догодити, али када сам покушао да приступим току преко ЕкпрессВПН сервера Васхингтон ДЦ, успело је!

Ток је текао прилично добро и нисам се суочио ни са каквим проблемима у вези са брзином или ограничењима путем овог сервера. Гледао сам комплетну епизоду и уопште се нисам суочио са проблемима пуњења или прекидима.

Деблокиран је ЕкпрессВПН Нетфлик са сервером Васхингтон ДЦ

ЕкпрессВПН Васхингтон ДЦ сервер

Док смо емитирали емисију, тестирао сам брзину ЕкпрессВПН сервера (Васхингтон ДЦ) и резултати су били прилично импресивни.

Екпрессвпн брзина стриминга

Овај тест брзине показује да су ЕкпрессВПН сервери прилично брзи као што можете и сами да видите. Једна ствар коју сам схватио након покушаја ЕкпрессВПН-а с Нетфлик-ом је да ако користите добру Нетфлик ВПН и ако се суочите са забраном за ВПН, не бисте требали одустати и настављати да се промеће кроз сервере..

ПуреВПН – # 3 ВПН који ради са Нетфликом

ПуреВПН је међу топ ВПН провајдерима и веома је популаран због својих невероватних карактеристика и врхунског квалитета. ПуреВПН је био најбољи избор посматрача бингеја и мрежних стреама због велике разноликости перформанси сервера и њихових сервера.

Прос

Више од 2000 сервера у 180 региона

Килл свитцх функција

Дозвољено је до 5 симултаних пријава

Функција раздвајања тунела

24-часовна подршка за ћаскање

Нема политике дневника

Цонс

Икс Споро повезивање

Икс Сусрет Пингс

Да бих тестирао да ли ПуреВПН ради са Нетфликом или не, тестирао сам ПуреВПН услугу и покушао приступити емисији Цриминал Миндс из америчке библиотеке Нетфлик, јер ова емисија није доступна у другим Нетфлик библиотекама.

Једна ствар коју овде треба нагласити је да ПуреВПН заобилази Нетфлик ВПН забрану и гео-ограничења, али не путем свог десктоп клијента. За приступ Нетфлику мораћете да инсталирате ПуреВПН проширење прегледача.

Стога сам инсталирао ПуреВПН хромско проширење прегледача и повезао се са америчким сервером. Повезивање је трајало 20 до 30 секунди, што није тако брзо у поређењу са СурфСхарк ВПН-ом. Након што сам се повезао са сервером, покушао сам приступити Нетфлику и био сам успешан у првом Го-у!

Претражио сам емисију, пронашао је и затим почео да је емитујем. Стреаминг је био непрекидан и да будем искрен, нисам се суочио ни са једним проблемом пуњења. Чак је и квалитет тока био сјајан јер квалитет слике није пикселирајући, што јасно даје до знања да ПуреВПН има брзе сервере.

Откључан је ПуреВПН Нетфлик

Испитивао сам брзину током настављања стриминга и резултати су били следећи:

брзина стреамВПН-а за нетфлик

Као што видите, брзина преузимања сервера била је веома добра под условом да користим везу од 20 Мбпс. Међутим, био сам изненађен када сам видео велики број пингова који су откривени помоћу алата за тестирање и истовремено сам био изненађен јер се нисам суочио с било каквим проблемима са пуњењем.

НордВПН – # 4 ВПН који ради са Нетфликом

НордВПН је тиранин у ВПН индустрији и један од ретких ВПН провајдера који никада нису изневерили своје кориснике због чињенице да стално побољшавају своје услуге.

Прос

Шифрирање високог квалитета

До 6 симултаних веза

Тренутна повезаност

5000+ сервера у 62 земље

Проширење прегледача

Нема правила о евиденцији

Цонс

Икс Планови претплате благо су прецијењени

Икс Мала брзина сервера за стриминг

Перформансе НордВПН Нетфлик-а одувек су високо хвалили корисници из целог света и нема сумње да је један од најпоузданијих ВПН провајдера. Међутим, морао сам бити сигуран да ли ради са Нетфликом пре него што сам га препоручио корисницима, због чега сам тестирао НордВПН са Нетфликом за приступ америчкој Нетфлик библиотеци.

Бинго! Функционише.

НордВПН је успешно прошао тест анонимности приступом америчкој Нетфлик библиотеци и није га открио Нетфлик ВПН блокатор. Дакле, следећа ствар је била стреаминг гео-ограничене емисије, па сам изабрао да емитујем невероватни Ек-Мацхина филм. То је филм са географским ограничењима и није доступан у другим Нетфлик библиотекама.

Нордвпн са Нетфликом

Ток је кренуо добро, али суочио сам се са неким кашњењима на серверу јер је стално пуштао пуњење и искључивање. Једноставно речено, нисам уживао у струјању Нетфлик-а са НордВПН-ом због заостајања у струјању. Међутим, брзина је и даље варирала, а струјање је три пута поремећено.

нетфлик нордвпн

Тест брзине током стриминга Нетфлик-а са НордВПН сервером показује да је брзина коју је понудио сервер била врло мала.

норд впн брзина стриминга

Ова брзина сервера је разлог што се стреаминг са НордВПН-ом није показало сјајним искуством. Ипак, то није случај са сваким сервером, неки сервери постају спори, док други могу да омогуће велику брзину. Сервер који сам пробао ноћу не може да понуди добру пропусност, али сигурно ће постојати сервери који могу понудити бољу брзину.

ЦиберГхост – # 5 ВПН за Нетфлик УС

ЦиберГхост је још један ВПН провајдер који из дана у дан побољшава своје услуге и ствара терен за себе међу најбољим ВПН провајдерима. Ево неколико детаља зашто препоручујем ЦиберГхост корисницима Нетфлик ВПН-а.

Прос

Више од 3000 сервера у 61 земљи

Намјенска значајка за деблокирање услуге Нетфлик

Више од 500 сервера само у САД-у

Килл Свитцх функција

45 дана гаранција поврата новца

До 7 симултаних веза

Нема политике дневника

Цонс

Икс Питања подршке уживо

Икс Слов Серверс

Најбоља ствар коју ћете приметити код ЦиберГхост-а је да у свом клијенту има наменску значајку за деблокирање Нетфлик-а. Међутим, када сам покушао да приступим Нетфлик УС библиотеци преко његове прилагођене функције повезивања повезивањем на Даллас сервер, Нетфлик ВПН блокер је открио.

цибергхост нетфлик

Стога сам размислио о испробавању наменске функције за Нетфлик која је доступна у одељку Деблоцк Вебситес и она се успешно повезала. Успео сам да заобиђем гео-ограничење библиотеке и покушао сам да емитујем емисију „Фостерс“ (која је доступна само у америчкој Нетфлик библиотеци) и стреаминг је почео без икаквих проблема.

цибергхост нетфлик потиче деблокирање

Међутим, брзина повезивања ЦиберГхост-а нешто је забрињавајућа јер је потребно око 3 до 4 минуте за повезивање на услугу. ЦиберГхост би требало да што пре попуни овај јаз.

Што се тиче брзине тока, било је у реду-исх јер сам се два пута суочио са проблемима пуњења. Тестирао сам брзину сервера током стриминга и то оправдава зашто је ток био тако спор.

брзина протока циберхоста

Осим његове брзине, перформансе су биле добре јер се након тога нисам суочио са проблемима око забране ВПН-а, а једна ствар која ми се највише свидјела је интерфејс његовог клијента који је врло једноставан.

Све у свему, квалификован је као један од првих пет Нетфлик ВПН провајдера и ако побољша своје перформансе, може ићи даље.

Бесплатан ВПН који ради са Нетфликом

Као што сам већ говорио раније, проксији и бесплатни ВПН-и нису у рангу заобилазећи забрану на Нетфлик ВПН-у, зато је испробавање било које бесплатне услуге напросто губљење времена. Наћи ћете неколико чланака на мрежи, у којима се говори о бесплатним ВПН-овима за приступ Нетфлику, али нису сви ВПН провајдери које помињу заправо бесплатни. Корисницима препоручују да испробају пробне периоде, а не да их купују и тврде да су бесплатни ВПН-ови.

Немам за циљ да заварам своје читаоце и зато кажем да ако стварно желите испробати бесплатни ВПН за Нетфлик, или можете испробати пробне периоде горе наведених В ПН провајдера или можете испробати ова три ВПН провајдера која такође нуде пробне периоде:

 1. ХотСпот Схиелд
 2. Тунел медвед
 3. Кеенов

Ово нису поуздани Нетфлик ВПН провајдер, али могу се донекле користити са Нетфлик-ом. Међутим, не гарантујем да нити ови ВПН провајдери неће моћи да заобиђу Нетфлик гео-ограничења и Нетфлик ВПН блокатор или не.

Најгори ВПН за Нетфлик – ВПН-ови и Смарт ДНС који више не раде с Нетфликом

Ако бих именовао најгорег ВПН провајдера који уопште не ради с Нетфликом, онда то мора бити приватни приступ интернету (ПИА), јер је Нетфлик ВПН блокер на црној листи ставио на све своје сервере који би се могли користити за приступ Нетфлику. Овај ВПН провајдер више се не може користити за приступ Нетфлик-у, па је стога извлачење ПИА-е из Нетфлик-ове једначине. ПИА је корисницима Силицон Валлеи-а обезбедила кориснике за приступ Нетфлику и све их је сада блокирао Нетфлик.

Што се тиче Смарт ДНС-а, то је по мени нешто непоуздано јер сервис може понекад заобићи ограничења, али не сваки пут. Упркос тврдњама СмартДНС-а о пружању приступа америчком Нетфлику, његова услуга није баш конзистентна.

Можда ћете моћи да приступите америчкој библиотеци Нетфлик неколико дана ако будете имали довољно среће, али та срећа непрестано понестаје. Због тога СмартДНС није препоручена услуга са моје стране.

Како променити Нетфлик регију или пребацити се на вашу омиљену библиотеку

У Нетфлик систему нема такве функције која омогућава промену библиотеке према вашем избору. Да бисте то учинили, требаће вам ВПН који има сервере одређеног региона којем желите да приступите библиотеци и требало би да буде довољно добро да заобиђе Нетфлик ограничења.

Једноставно речено, можете променити ваш Нетфлик регион путем ВПН-а!

Већ сам илустрирао све детаље, погледајте их и наћи ћете поступак повезивања са жељеном библиотеком региона.

Нетфлик ВПН Реддит

Коментар из расправе коментар цхеесебургерваффлес из дискусије "Како доћи до свега на Нетфлику?…. Не само америчка библиотека".

Овај момак је поделио своје искуство да је покушао да приступи Нетфлику помоћу ПВН-а, али је Нетфлик ВПН блокатор то открио. Не знамо који је ВПН користио за заобилажење Нетфликових ограничења, јер о томе није ништа споменуо. Међутим, судећи по чињеници да је његова ВПН откривена, то мора бити бесплатан ВПН или било који осредњи ВПН провајдер.

Коментар из дискусије .

Овај корисник покушава приступити Нетфлику путем ПуреВПН-а, али није имао среће. Па, као што сам већ говорио, ПуреВПН је одличан избор за заобилажење Нетфликових ограничења, али то можете учинити само уз помоћ његовог проширења прегледача.

Закључак

Нетфлик је забавни гигант данас, али многи људи не знају чињеницу да Нетфлик није нешто што је започело пре неколико година. Трајало је последњих 21 годину, колико је започело 1997. године, када није било ни знака ни идеје о дигиталној забави.

Тада је започео као сервис за изнајмљивање филмова на мрежи, а сада је краљ индустрије дигиталне забаве. Нетфлик је заиста променио индустрију забаве кроз своје високе стандарде.

И не само то, Нетфлик је такође предузео храбре кораке у одржавању свог интегритета, попут блокирања приступа ВПН и проки послужитеља, као и мудру сегрегацију региона библиотека садржаја. С једне стране, то је нешто што обесхрабрује кориснике, али садржај садржаја Нетфлик-а је подстакао и кориснике да се придржавају тога.

Корисници су постали толико опседнути Нетфликом да покушавају пронаћи сва могућа решења за заобилажење Нетфликових ограничења, само како би приступили најбољим од Нетфлика. Овај нагон код корисника дао је велики притисак ВПН индустрији и створио конкуренцију унутар саме ВПН индустрије.

Само је неколико ВПН провајдера успело да достигне стандард заобиласка Нетфлик ВПН забране и корисницима омогући приступ гео-ограниченом садржају. Нетфлик блокира ВПН приступ не зато што има нешто против корисника, већ због притиска, с којим се суочавају дистрибутери садржаја.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me