Приватни приступ интернету Нетфлик био је један од најпопуларнијих ВПН-а за Нетфлик услугу. ВПН су глобално користили многи геекови за стриминг за деблокирање ограниченог садржаја и заобилажење гео-ограничења. Приватни приступ интернету се обично назива ПИА и има 3226 сервера у 33 земље широм света.

ПИА је подигла обрве у индустрији стреаминга након што су избиле вести да ПИА Нетфлик више не ради. То је значило да корисници ПИА више нису могли да приступају америчкој библиотеци Нетфлик од било ког другог места осим из САД.

Зашто би вам требао ВПН за Нетфликнетфлик библиотеке широм света

Нетфлик је заиста најбољи сервис за стриминг доступан широм света, али чињеница да многи људи нису свесни јесте да не нуди сличан садржај у свим регионима. Има различите библиотеке за сам регион и садржај у свакој библиотеци није сличан. УРЛ адресе Нетфлик остаје исти као Нетфлик.цом за сваки регион. Али када се пријавите на њега, библиотека је другачија у свим регионима.

Разлог за ову разлику у Нетфлик библиотекама су лиценца и регулаторна ограничења од стране добављача садржаја. Као што је примећено, америчка библиотека Нетфлик има највише и најбољих емисија у поређењу са свим осталим регионалним Нетфлик библиотекама.

Сазнајте више: Показује за гледање на Нетфлику

Постоје извесне популарне емисије које корисници Нетфлика желе гледати. Али због њихове недоступности у библиотеци су разочаравајући фактор за њих.

Гледаоци бингеја веома су посебни у погледу својих приоритета у садржају и осећају се беспомоћно због ових ограничења. Још једна ствар коју треба схватити је да корисници не могу приступити америчкој библиотеци Нетфлик, јер не постоји опција пребацивања између библиотека садржаја.

Ову неприступачност садржаја за Нетфлик кориснике из других региона могуће је заобићи само уз помоћ ВПН-а.

Преко ВПН-а можете се повезати са америчким сервером и пријавити се на свој Нетфлик налог. Нетфлик систем ће открити ваш маскирани амерички ИП и пружити вам приступ америчкој библиотеци Нетфлик.

Ово је заиста најбољи начин да се гледа који год програм желите да струји на Нетфлику без икаквих проблема. Свака ВПН услуга пружа бројне сервере широм света, омогућавајући вам да одаберете жељени регион.

Нема другог начина да се заобиђу гео-ограничења америчке библиотеке Нетфлик.

Како Нетфлик блокира ВПН?

Пракса коришћења ВПН услуге за стриминг са Нетфликом почела је постепено да се повећава и Нетфлик га је убрзо приметио. Власници лиценци и провајдери садржаја зарађују током стриминга овог садржаја. И приступ овом садржају путем ВПН услуга узроковао је проблеме за њих.

Добављачи садржаја / странке које лиценцирају врше притисак на Нетфлик, како би осигурали сигурну дистрибуцију свог садржаја и блокирали такве прокије и ВПН-ове. Због тога је Нетфлик ажурирао своје системе и почео да открива и блокира проки сервере и ВПН.

Нетфлик сервери откривају да ли корисник покушава приступити видеозапису користи ВПН или не, тако што упоређује локацију вашег ДНС-а и вашу ИП адресу. Ако се подударају, тада Нетфлик сервер неће моћи открити ВПН употребу. Али ако постоји разлика између ваше ИП адресе и ДНС локације, откриће употребу ВПН-а и приказаће грешку.

Шансе да вас открију Нетфлик сервери су велике ако користите бесплатне ВПН-ове и он-лине проки сервере. Због тога што неки усмеравају ваш саобраћај преко другог ДНС-а, док други маскирају само вашу ИП адресу. Оба ова протокола се морају подударати и то је оно што не пружају.

Кориштење поуздане ВПН услуге за приступ другој Нетфлик библиотеци осигураће вашу приватност и приступ.

Да ли приватни приступ интернету / ПИА ради са Нетфликом?

Наишао сам на неколико блогова и водича који наводе да ПИА може заобићи гео-ограничења библиотеке Нетфлик.

Дозволите ми да разоткријем овај мит за вас!

Приватни приступ интернету Нетфлик не ради са деблокирањем Нетфлика јер је раније пружао сервере из Силицијске долине за приступ Нетфлику, а сви ти сервери сада су забрањени.

Халлелујах!

ПИА је некада радила са Нетфликом, али то је било пре извесног времена! ПИА више не пружа приступ Нетфлику заобилазећи гео-ограничења библиотеке. Захваљујући акцији Нетфлик ВПН која је онемогућила ПИА-и да омогући приступ Нетфлику.

ПИА Нетфлик решење

ПИА не ради са Нетфликом; пустите ову чињеницу да потоне, јер ово није велики проблем. Постоји метода ПИА Нетфлик решења која се може користити за стриминг са Нетфлик-ом и ако ни то не успе, постоје бројне друге алтернативне ВПН мреже које се могу користити.одблокирај нетфлик

Следите ове кораке ПИА Нетфлик решења:

  1. Конфигуришите усмјеривач који користите дд-врт а затим га повежите са било којим ПИА сервером Сједињених Држава.
  2. Сада преузмите ПИА клијент за Виндовс и повежите се са америчким сервером на рачунару или лаптопу.
  3. Једном када сте обоје, ваш ПЦ и Роутер повезани на ВПН сервер, покушајте да приступите Нетфлику. Географско ограничење биће заобиђено и имат ћете приступ библиотеци Нетфлик у САД-у.

Ако вам се ово решење чини сложено, покушајте да користите алтернативне ВПН услуге попут ЕкпрессВПН, ПуреВПН или НордВПН, за које није потребно никакво заобилазно решење. ЕкпрессВПН Нетфлик и НордВПН Нетфлик сервери су невероватни у погледу ограничења заобилазећи и брзину.

Приватни приступ интернету у Јапану

Многи корисници верују да је америчка Нетфлик библиотека највећа библиотека у погледу броја садржаја. Међутим, недавно сам схватио да јапанска библиотека Нетфлик има више садржаја од америчке библиотеке, што је чини највећом Нетфлик библиотеком садржаја на свету. Има око 300 више наслова садржаја у односу на америчку библиотеку Нетфлик.приватни приступ интернету нетфлик јапан

Јапанској библиотеци Нетфлик можете лако приступити приватним приступом интернету Нетфлик. Да бисте то учинили, само се повежите на јапански сервер који нуди ПИА. Када се повежете на Јапан ПИА сервер, идите на Нетфлик и пријавите се на свој налог. Након што се пријавите, видећете целу библиотеку Јапана Нетфлик.

Уживајте у приступу највећој Нетфлик библиотеци и похвалите је пред својим пријатељима!

Приватни Интернет приступ Нетфлик Реддит Преглед

Приватни приступ интернету Нетфлик суочен је с многим критикама због тога што својим корисницима није у могућности пружити приступ библиотеци Нетфлик у САД-у. Ево што је старији потпредседник за искуство корисника на приватном приступу интернету морао да каже о бригама корисника на Реддиту:

Коментар из дискусије ИаисонК коментар из дискусије "Нетфлик на ПИА".

Налетите на људе који нису свесни шта се дешава у индустрији с времена на време, баш као и на ову особу која нема појма да ПИА више не ради са америчким Нетфликом:

Коментар из дискусије стилски коментар из дискусије "Овде нико не спомиње приватни приступ интернету, али стално гледам Нетфлик преко њиховог ВПН-а".

Закључак

ПИА можда неће моћи да обезбеди приступ библиотеци Нетфлик у САД, али ради са другим регионалним Нетфлик библиотекама, јер су ПИА сервери забрањени само у САД-у. ПИА је била у центру пажње због своје добре пропусне брзине и повезаности коју високо препоручују посматрачи.

Приватни приступ интернету је добра ВПН услуга, али чињеница да ПИА није пријатељски са Нетфликом доста је шкодила његовој репутацији. Гласине су да раде на постављању неких нових ИП-ова и сервера у САД-у како би корисницима омогућили приступ Нетфлик-у у САД-у и једва чекамо да видимо да ли је то тачно.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me