Шта је Коди Ресолвер УРЛ? И како подесити популарне Ресолверс УРЛ адресе

Јесте ли икада примијетили сличне добављаче линкова за стреаминг везе у различитим додацима Коди и питали се да ли сви додаци имају исте хостове?


Па, разлог ових понављајућих линкова за стримовање је Коди УРЛ Ресолвер који ради у позадини и пружа вам најбоље линкове за стриминг одбацивањем слабих или неупотребљивих веза. Можете да користите УРЛ резолуцију са најбољом Коди ВПН апликацијом и да осигурате несметаније струјање. Упознајте се више о њему и његовом поступку инсталације кроз овај кратки водич.

Шта је Коди Ресолвер УРЛ-а?

Коди УРЛ Ресолвер је алат за скрипте који ради у позадини и проналази линкове за стриминг са веб локација са медијским хостингом. Побољшава и побољшава искуство стриминга коди Коди пружајући висококвалитетне и поуздане линкове за стриминг.

Скоро сваки додатак има УРЛ резолуцију која му омогућава да пружа боље домаћине за стриминг садржаја. Решавачи УРЛ адресе штеде време програмерима додатака, јер без њега, програмери ће морати сами да саставе све разрешиваче, што ће бити ужурбано.

Зашто ми треба УРЛ Ресолвер?

Ако желите да побољшате своје искуство стриминга и да се ослободите веза које не функционишу, требаће вам УРЛ резолутер. Не само да ће уклонити те нефункционалне везе, већ ће вам пружити и поуздане радне везе кроз добре изворе.

Кораци за инсталацију УРЛ адресе Коди УРЛ

 1. Започните преузимањем Коди УРЛ Ресолвер Зип датотеке с ове УРЛ адресе
 2. Отвори Коди.
 3. Кликните на картицу Додаци на менију са леве стране.
 4. Кликните на икону Бок која се налази изнад у левом углу.
 5. Изаберите опцију Инсталирај из ЗИП датотеке.
 6. Дођите до пута на који сте преузели зип датотеку и отворите је.
 7. Зип датотека ће бити учитана и инсталирана.

Како ажурирати резолуцију УРЛ адреса у Коди-ју

 1. Отвори Коди
 2. Сада кликните на Подешавања (икона зупчаника)
 3. Кликните на Систем сеттингс.
 4. Идите у режим стручњака
 5. Кликните на картицу Додаци
 6. Кликните на управљање зависностима.
 7. Кликните на УРЛ Ресолвер да бисте отворили подешавања Ресолвер УРЛ адресе Коди и кликните на Упдате.

Које су неке од популарних резолуција УРЛ адреса

УРЛ Ресолвер је један од највећих разлога што су многа спремишта и додаци успешни у Коди заједници. Неке од популарних Ресолверс УРЛ адреса су:

1. СуперРепо УРЛ ресолвер

СуперРепо је једно од најпопуларнијих складишта због своје разноликости додатака и квалитета додатака. СуперРепо има УРЛ резолуцију интегрисану са својим додацима и то је разлог зашто његови додаци раде тако добро.

2. Резолуција УРЛ-а у успону за Нептун

Нептуне Рисинг је међу најбољим Коди додацима који користе УРЛ Ресолвер Коди за унапређено корисничко искуство. Многи додаци Коди који су радили без УРЛ-а за решавање УРЛ-а нису успели да опстану у индустрији.

3. Плацента УРЛ Ресолвер

Плацента је заиста најбоља вилица додатка Екодус Коди који ради са УРЛ резолутором у позадини. Није много вилица развијено довољно добро да савршено функционише са таквим додацима и алатима.

4. Ресолвер УРЛ адресе ТВАддонса

ТВ Аддонс је најстарији и највећи играч у Коди заједници и заиста најбољи добављач додатака до сада. Пружа све најновије информације везане за Коди и његове додатке, путем својих блогова и форума. ТВАддонс је имао и своје складиште, названо “Фусион”, које је ДМЦА пре неко време усрала..

Додатак УРЛ Ресолвер био је витално средство за многе Коди кориснике током целог времена, али када је недавно скинут, корисници су остали у невољи. Међутим, као и други популарни Коди додаци, вилица УРЛ Ресолвер убрзо је изашла и преузела заједницу. Име је названо „РесолвеУРЛ“ и развијено је на истом коду као и УРЛ Ресолвер.

ТВАдд-онс је додао РесолвеУРЛ у своје спремиште и пружа га путем њихове ГитХуб везе.

Завршне речи

Коди УРЛ Ресолвер никада није био угледан и популаран међу многим Коди корисницима јер се ради у позадини. Корисници воле само струјање путем поузданих и висококвалитетних линкова за стриминг, а да не схватају основни алат који њихове везе уклања.

УРЛ разрешивач је привукао велику пажњу када је био искључен и корисници су се морали суочити са проблемима зависности. УРЛ разрешивач је главни састојак успеха за многе Кодијеве додатке и без њега је опстанак тих додатака постао упитан..

Без обзира на то, додатак УРЛ Ресолвер сада добро ради и његова зип датотека за подешавање може се наћи на Гитхуб-у. Укратко смо објавили неке од важних чињеница везаних за Ресолвер УРЛ-а да бисмо просветлили његову важност. За оне који траже исправку за Коди УРЛ Ресолвер, можете се одлучити за додатак РесолвеУРЛ Коди.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map