Са додатком Спортс Девил Коди можете преносити спортове са више канала и ХД квалитетне токове за различите спортове.

Међутим, тренд гео-ограничавајућих токова расте и зато је веома препоручљиво да користите бесплатни ВПН за Коди на Фирестицк-у који је доступан.

У овом посту ћемо вам дати смернице за како инсталирати СпортсДевил на Коди. Погледајте наш ексклузивни ажурирани водич за коди аддонс.

Contents

СпортсДевил Коди репозиториј

СпортсДевил је доступан у Кодилу и боокмарк лите репозиторијуму. Оба репозитора сврстана су као једно од најбољих складишта коди-ја. Кодил је популаран извор за бројне Кодијеве додатке. Поред СпортсДевил-а, Кодил садржи и друге додатке као што су Екодус и Цовенант, који приказују разноврстан садржај доступан гледаоцима..

СпортсДевил Најновија верзија

До сада је доступно само једно СпортсДевил Упдате које можете пронаћи у Кодил Репозиторијуму. Осим тога, не постоји друго спремиште за инсталирање СпортДевил-а. Они који желе да преузму / инсталирају најновију верзију СпортсДевил-а, Коди Исраел је најбоља и једина опција коју имате.

Како инсталирати Спортс Девил Аддон на Коди – Видео Туториал

Како инсталирати додатак СпортсДевил Коди на Леиа и Криптон користећи Кодил Репо

Слиједећи доље описане кораке, можете инсталирати СпортсДевил на Коди и започети гледање вашег омиљеног спортског канала за мање од 5 минута:

 1. Лансирање ‘КодиКада завршите са његовом инсталацијом.како инсталирати спортсдевил на коди
 2. Морам да Подешавања> кликните на Филе Манагер>двапут кликните на Додај извор.подешавања управљача датотекама спортсдевил аддон на коди
 3. Откуцајте или копирајте ову везу у хттп://кдил.цо/репо/ на место где пише .кораци конфигурације спортсдевил аддон коди
 4. Мораш да именовати извор медија, па откуцајте „Кодил РепоИ кликните Готово.спортсдевил коди Аддон репозиторијум
 5. Кликните на ‘Изаћи’ да се вратите на почетни екран и кликнете на „Додаци“>Моји додаци >Инсталирајте из Зип датотеке.подешавања зип датотеке спортсдевил коди Аддон
 6. Изаберите Кодил Репо> Кодил.зип> Сачекајте неколико секунди.спортсдевил коди аддон
 7. Притисните „изаћиПоново да се вратите на претходни мени и кликнете Инсталирајте из спремишта >Кодил Репозиториј>Видео додаци>Спортс Девил >Инсталирај.спортдевил коди аддон последњи кораци
 8. Инсталација додатка може потрајати неко време а када се доврши, ан „Омогући“ знак ће се појавити испред СпортсДевила
 9. Након што се појави омогућени знак, идите на Почетни екран > Видео > Видео Аддонс >СпортсДевил
 10. Приказала би се листа канала за стриминг. Уживати!

листе најбољих спортсдевил коди канала

Како инсталирати СпортсДевил Коди на Леиа и Криптон користећи Боокмарк Лите репозиторијум

 1. Отвори Коди > Кликните на Геар икона > Кликните на Филе Манагер > Дупли клик Додај извор.како инсталирати спортсдевил коди користећи боокмарк лите репозиторијум
 2. Унесите ово УРЛ адреса: хттп://блисс-тв.цом/лите/ > Кликните на ок > Именујте изворни УРЛ као Боокмарк Лите > Кликните на ок.како инсталирати спортсдевил коди криптон верзије 17.6 или старије користећи репозиториј боокмарк лите
 3. Повратак у Коди Почетни екран > Кликните на Додаци > Кликните Икона кутије > Кликните на Инсталирајте из зип датотеке > Изаберите Боокмарк Лите > Отвори Боокмарк Лите > Кликните на репозиториј.боокмарклите-1.6.зип > Чекати за Омогућено је додавање обавештење.како инсталирати спортсдевил на коди јарвис верзије 16 или новије помоћу складишта боокмарк лите
 4. Сада, кликните Инсталирајте из спремишта > Отвори Боокмарк Лите > Отвори Видео додаци.спортсдевил боокмарк лите репо довнлоад
 5. Кликните на СпортсДевил Коди > Хит Инсталирај > Сачекајте да се појави обавештење.

како инсталирати спортсдевил на коди фирестицк помоћу боокмарк лите репозиторија

Како инсталирати СпортсДевил Коди АддОн на верзији 16 Јарвис користећи Кодил Репо

Док инсталирате СпортсДевил на Коди верзије 16 Јарвис, цео процес остаје исти, осим чињенице да је икона „Подешавања“ замењена иконом „Систем“.

Будући да је то претходна верзија Коди-а, различити додаци и хостови датотека ажурирају своје зависности на најновију верзију в17. Да би СпортсДевил коди аддон несметано радио на вашем систему, препоручује се инсталирање најновије верзије Коди 18.2 Леиа или Криптон верзије 17.6..

Како инсталирати Спортс Девил Коди на Јарвис верзије 16 или више помоћу складишта Боокмарк Лите

  1. Отвори Коди Јарвис В16.
  2. Кликните на Систем > Отвори Филе Манагер.
  3. Двапут кликните на Додај извор.
  4. Кликните на <Ниједан> и откуцајте ово УРЛ адреса хттп://блисс-тв.цом/лите/ > Кликните на Готово > Именујте ово
  5. извор као Боокмарк Лите > Кликните на Готово > Кликните на ок.
  6. Врате у Коди Хоме > Кликните на Систем > Кликните на Додаци.
  7. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке опција > Отвори Боокмарк Лите > Кликните на репозиториј.боокмарклите-1.6.зип > Сачекајте да се појави обавештење.
  8. Сада кликните на Инсталирајте из спремишта > Иди на Боокмарк Лите.
  9. Иди на Видео додаци.
  10. Кликните на СпортсДевил Коди > Хит Инсталирај > Сачекајте да се појави обавештење.

Спортс Девил Коди Довнлоад

СпортсДевил је најпожељнији Коди додатак за струјање спортских догађаја широм света. Али недавно су платформе које пружају додатак пропале. Разлог за то још увек није познат, али лек за ово питање је доступан.

Тренутно је директна метода преузимања најбоља опција за коришћење додатака СпортсДевил. Слиједите ове кораке за преузимање и инсталирање додатака СпортсДевил Коди:

 1. Преузимање тхе тхе Кодил Зип у свом уређају.
 2. Иди на Додаци> Кликните на Бок Ицон у горњем левом делу.
 3. Изаберите Инсталирајте из Зип датотеке из менија> Навигација систем до локације преузели Зип датотеку> Изаберите Кодил.зип > Сачекајте да се инсталира зип датотека.
 4. Иди на Инсталирајте из спремишта.
 5. Изаберите ввв.КодиИсраел.цо.ил или Кодил Репозиториј > Иди на Видео додаци> Изаберите СпортсДевил> (Отвориће се прозор са различитим верзијама) Изаберите Кодил Репозиториј> Кликните на Инсталирај> Сачекајте да се спремиште инсталира.

Ено га и једноставно и једноставно!

СпортсДевил Боокмарк Лите Коди Довнлоад

  1. Преузмите Зип датотека на свом уређају > Иди на Коди Почетни екран > Иди на Додаци > Кликните на Икона кутије > Кликните на Инсталирајте из зип датотеке > Прегледајте преузели Зип датотеку> Чекати за Омогућено је додавање обавештење
  2. Сада, кликните Инсталирајте из спремишта > Отвори Боокмарк Лите > Отвори Видео додаци.
  3. Кликните на СпортсДевил Коди > Хит Инсталирај > Сачекајте обавештење.

Инсталација СпортсДевил Коди Фире Стицк

Они који желе да емитују спортску акцију уживо на свом Ватреном штапу, требало би да имају инсталиран Коди. Ево нашег водича за подешавање за инсталирање Кодија на Фире Стицк-у. Након што завршите са инсталирањем Кодија, следите ове кораке да бисте инсталирали Спортс Девил Коди Фире Стицк додатак:

   1. Трцати Коди Фире Стицк > Кликните Подешавања Ицон > Отвори Систем > Отвори Опције за програмере > Овде, Омогући Апликације из непознатих извора и Отклањање грешака АДБ-а.
   2. Отвори Филе Манагер> Дупли клик Додај извор> Кликните на Ниједан> Унесите УРЛ адресу хттп://кдил.цо/репо/ > Кликните на ок > Дајте назив овом извору Кодил Репо> Кликните на ок.
   3. Сада крени на Додаци мени> Кликните Бок Ицон.
   4. Иди на Инсталирајте из Зип датотеке > Изаберите Кодил Репо > Кликните на Кодил.зип > Сачекајте да се појави обавештење.
   5. Сада кликните Инсталирајте из спремишта.
   6. Изаберите ввв.КодиИсраел.цо.ил или Кодил Репозиторијум> Отвори Видео додаци> Изаберите СпортсДевил са листе> Изаберите Кодил Репозиториј из расположивих опција> Кликните на Инсталирај> Сачекајте да се спремиште инсталира.

Сада можете лако струјати уз додатак Коди Фире Стицк и уживати у свим спортским догађајима уживо. Будите паметни, користите најбољи впн за фирестицк током стриминга кроз Коди.

Инсталација СпортсДевил Коди Фире Стицк-а коришћењем Боокмарк Лите репозиторија

Трцати Коди Фире Стицк > Кликните Подешавања Ицон > Отвори Систем > Отвори Опције за програмере > Овде, Омогући Апликације из непознатих извора и Отклањање грешака АДБ-а.

Сада погледајте кораке поменуте раније за инсталирање СпортсДевил-а на верзије Коди Леиа и Криптон.

Проблеми / грешке / исправке СпортсДевил Кодија

Како ажурирати СпортсДевил на Коди-у

Да бисте проверили да ли постоје исправке у вези са инсталираним додацима, идите на Почетни екран > Аддонс> Видео Аддонс > Доступна ажурирања.

Ако постоје исправке за СпортсДевил, Коди ће аутоматски ажурирати додатак или ће указати име додатка. Инсталација ажурирања може трајати неколико минута.

Инсталација СпортсДевил Коди није успела

Корисници се суочавају са бројним проблемима приликом преузимања и инсталирања СпортсДевил-а на Коди-ју. Многи ако су корисници расправљали о томе на мрежним форумима, добили су грешку „Инсталација није успела“.

Разлог је тај што су складишта која корисници користе или су разбијена или уништена за одржавање. Ово није нешто ново што такви проблеми настају када користите додатак треће стране.

Решење

Најлакше решење овог проблема је испробати боље спремиште које је покренуто и поуздано. Корисници би требали покушати Репозиториј Коди Исраел (Кодил) да бисте преузели СпортсДевил. Ово спремиште је покренуто и ради прилично добро.

Захтев за веб Интернет СпортсДевил Коди није успео

Грешка у веб захтеву се обично не појављује када приступате стримовима уживо. Понекад Коди не успе да прочита текст скрипте или формат видео садржаја у стриму и затражи ову грешку.

Решење

Решење ове грешке је врло једноставно. Једноставно морате да омогућите РТМП у Коди-у. Следите ова три корака да бисте исправили ову грешку:

Иди на Мени додатака.

Отвори Моји додаци> Отвори ВидеоПлаиер ИнпутСтреам.

=Кликните на РТМП улаз> кликните на Омогући.

Проблем решен!

Дневник грешке код Спортсдевил Коди-а

Грешка провера дневника једна је од иритантнијих грешака са којом се корисник мора суочити. Ако се ова грешка појављује само у Коди-ју; када не користите ниједан додатак, то би могло бити због накупљања предмеморије. Али ова грешка која се појавила током коришћења додатка значи да је било спремиште истекло или се ажурира.

Решење

Ову грешку исправите тако што прво проверите да ли се спремиште ажурира или не. Ако се не ажурира, то значи да је спремиште које сте користили постало застарело. Потражите ажурирано спремиште и инсталирајте додатак из ажурираног спремишта.

Како поправити СпортсДевил Коди

СпортсДевил може проузроковати неке проблеме, што може спречити исправни рад додатка. Навели смо неке од најчешћих проблема, заједно са њиховим решењима.

Спортсдевил Коди Стреам није доступан

Кад год наиђете на такав проблем, то указује да СпортсДевил у одређеном тренутку нема на располагању ниједан ливе стреам. Најбоље је сачекати то и оно ће се покренути аутоматски кад буде доступан одређени спортски догађај.

Скрипта Спортсдевил Кодија није успела

Можете се суочити са овом грешком када додатак који сте инсталирали није успео да правилно изврши своју функцију. До грешке долази због доступности старије верзије Коди-а или адона. Надоградите своју Коди верзију или додатак ако се проблем настави.

ДовнлоадДевил Коди Довнлоад ис Стуцк

Када инсталирате СпортсДевил аддон Коди, може доћи до проблема где ваш довнлоад не напредује даље и прелази 0%. Ово се поново може догодити због преузимања старије верзије додатка. Инсталирајте СпортсДевил на Коди поново, вероватно ће проблем бити решен.

Алтернатива СпортсДевил Коди

Постоји нови свет изван СпортсДевил-а у додацима за стреаминг уживо у којима можете уживати. Ако СпортсДевил већином не испуни ваш апетит, и даље можете да уживате у многим другим Коди додацима за ливе стреаминг спорта. Ево листе неколико алтернатива које се директно такмиче са СпортсДевил-ом:

   1. Јуст Спортс
   2. УСТВНов
   3. ДектерТВ
   4. Цханнел Пеар
   5. цЦлоуд
   6. Плаилист Лоадер
   7. Клуб играча

Листа најбољих канала на СпортсДевил Коди

Једном када инсталирате СпортсДевил аддон, суочени сте са великим избором спортског телевизора уживо на којем можете да гледате своје омиљене спортове, укључујући тенис, фудбал, хокеј, НФЛ, УФЦ, голф, крикет и многе друге спортове у само једном клику.

Популарна листа канала укључује:

   1. Ски Спортс
   2. БТ Спортс
   3. НФЛ Нетворк
   4. Бок Натион
   5. Бити у спорту

За додавање ствари

Инсталирање СпортсДевил додатка на Коди-у омогућиће вам уживање у гледању преноса уживо, спортовима и критикама на последњем извештају утакмица. Можете или уживати у гледању последњих утакмица преко свог мобилног уређаја или на рачунару. Као што је раније речено, неки од токова у овом додатку су географски ограничени и мораћете инсталирати ВПН на Коди да бисте заобишли ово ограничење. Можете испробати бесплатну Коди ВПН услугу и уживати у бешавном стримингу.

Ако је било који проблем довољан, обавестите нас у одељку за коментаре испод и погледајте нашу листу најбољих Коди додатака.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me