Спортс Матрик Коди аддон нуди ливе стреаминг боје за амерички спорт и Фифа Ворлд Цуп. Овај додатак је заправо импровизовани облик популарног додатка Пуре Спортс Коди који је био доступан преко Пуре репо-а, а Пуре Репо је био домаћин Бламо Репоситори-а.

Међутим, складиште Бламо-а се спустило и узело је све те додатке са собом. Коди спортски додаци су врло задњи и зато Спортс Матрик има велику важност међу корисницима, што је преферирано код впн-а коди.

Репозиториј спортске матрице Коди Аддон

Спортска матрица Коди Аддон доступна је преко МастерЗд Репо-а, који поседује све сјајне Коди додатке попут Нептуна Рисинг, Урана и Планета ММА итд. Раније је био доступан преко чувеног складишта Бламо, али то је затворено пре неколико недеља и од тада су корисници Кодија остали беспомоћни.

Ево УРЛ-а спремишта: хттп://кодиматија.еу/репо/

Како инсталирати спортску матрицу на Коди Криптон верзије 17.6 или старије

Следите доле наведене кораке да бисте на свој уређај инсталирали додатак Спортс Матрик Коди:

 1. Отвори Коди > Кликните на Подешавања (брзина) икона) > Отвориће се нови прозор и видећете неке опције > Изаберите Филе Манагер из расположивих опција > Двапут кликните на Додајте извор опција.Како инсталирати спортску матрицу на Коди Криптон верзије 17.6 или старије
 2. Отвориће се дијалошки оквир и кликните где пише  > Тип хттп://кодиматија.еу/репо/ > Кликните на ок > Именујте ово УРЛ адреса као “МастерЗд“И кликните ок > Двапут проверите унесену УРЛ адресу и име и поново кликните ОК да бисте затворили дијалошки оквир.Преузми Спортс Матрик Коди аддон
 3. Вратите се у главни мени Коди и кликните на Додаци на левом окну менија > Кликните на Кутија икона.постављање спортске матрице на коди јарвису
 4. Сада кликните на Инсталирајте из зип датотеке опција > Изаберите МастерЗд > Кликните на репозиториј.мастерзд-1.1.5 > Сачекајте обавештење.зип датотека спортске матрице
 5. Када се обавештење појави, кликните на Инсталирајте из спремишта > Изаберите МастерЗДРепо > Отвори Видео додаци фолдер > Померите се по листи и изаберите Спортска матрица > Кликните на Инсталирај и сачекајте обавештење.

спремиште спортске матрице

Довнлоад Матрик Коди Довнлоад

Директно преузимање је најједноставнији начин инсталирања било којег додатка и ако се желите одлучити за овај поступак, следите ове кораке:

 1. Преузмите МастерЗд складиште Зип датотека. (Хттп://кодиматија.еу/репо/репоситори.мастерзд-1.1.5.зип)
 2. Отвори Коди.
 3. Кликните на Додаци картицу
 4. Кликните на Кутија икона.
 5. Сада кликните на Инсталирајте из зип датотеке опција.
 6. Прегледајте свој систем и учитајте преузету зип датотеку > Сачекајте обавештење.
 7. Кликните на Инсталирајте из спремишта.
 8. Изаберите МастерЗд Репо.
 9. Отвори Видео додаци фолдер.
 10. Изаберите Спортска матрица.
 11. Кликните на Инсталирај > Сачекајте обавештење.

Спортска матрица доле / не ради / грешке / исправке

Нема доступних токова

Једна од најчешћих грешака код додатака за стриминг видеа других произвођача је грешка „Нема протока на располагању“. Појављује се док покушавате да приступите току из додатка.

Основни разлог за ову грешку је недоступност провајдера или линкова за стриминг. Други разлог је тај што због замућеног кеша, скелери не успевају да скенирају линкове за стриминг.

Поправи

Да бисте исправили ову грешку, очистите додавање кеша и добављача и додатак ће моћи лако да угради линкове за стриминг. Још једна ствар која треба да проверите да ли је ваш додатак ажуриран или не. Ако је на располагању ажурирање, учините то.

Инсталација зависности није успела

Многи корисници Спортске матрице Коди додатака су пријавили ову грешку јер је овај додатак претходно био доступан код услуге Пуре Репо, чији је домаћин био Бламо Репоситори.

Недавно је спремиште Бламо затворено и сви корисници Коди-ја који покушавају да инсталирају овај додатак у претходном извору суочени су са проблемима зависности.

До овог проблема долази када у спремишту постоје неке датотеке које недостају или ако је спремиште застарело.

Поправи

Инсталирајте додатак Спортс Матрик Коди из МастерЗд спремишта (као што је горе споменуто у поступку инсталације). Зато што није доступно нигде другде осим у том складишту и има ажурирану верзију Спортс Матрик-а.

Закључак

Аце Стреамсови су веома омиљени код Коди корисника због свог неприметног искуства у стримингу. Само неколико Коди спортских додатака који пружају квалитетно искуство и Спортс Матрик је ушао у такмичење у право време.

Линкови за струјање које пружа овај додатак савршено делују на огласу и то је оно што је важно. Чињеница да овај додатак ажурира време за томе је сјајна ствар коју треба видети јер ово показује да је овај додатак овде да остане.

Међутим, коришћење додатка Коди треће стране за стриминг уопште није безбедно због проблема са приватношћу. Зато користите ВПН да бисте заштитили своју интернетску слободу и струјте без страха од било каквих гњаважа или прекида.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me