туби-тв-он-коди

Додатак Туби ТВ Коди је место за сву забаву, јер има све најновије и најпопуларније филмове и ТВ емисије широм света. Ова додатна понуда Филмови и ТВ емисије из свих жанрова као што су Акција, Комедија, Хоррор, Драма, Станд-уп комедија и још много тога.

Коришћење ВПН-а на Коди-ју топло се препоручује да осигурате приватност на мрежи и да вам омогућите приступ гео-ограниченом садржају.

Туби ТВ Коди додатак познат је по томе што је пружао висококвалитетне стреамове за сваки наслов садржаја и не разочара своје кориснике рушењем или приказивањем грешака и зато је међу најбољим коди додацима.

Туби Коди Аддон Репозиториј

ТубиТВ Коди додатак доступан је путем Диамонд Визард Репоситори-а, у којем се налази неколико других популарних Коди додатака попут Цартоон Нетворк, Вортек и новог вилица Екодуса; Додатак за кино мастер Мовие Коди. УРЛ спремишта је: хттп://репо.рубијевелвизард.цом/ИНСТАЛЛ_ДИАМОНД_РЕПО/репоситори.Диамонд-Визард-Репо-3.3.9.зип

Како инсталирати Туби ТВ на Коди Леиа и Криптон

Код Туби ТВ Коди аддон можете лако инсталирати на Коди Криптон верзије 17.6 у само 2 минута, пратећи ове кораке:

 1. Отвори Коди на свом уређају > Кликните на Геар икона (подешавања) из горњег реда колоне са леве стране.како инсталирати туби тв на коди криптон 17.6
 2. Појавиће се нови прозор. Кликните на Филе Манагер опција.како додати туби тв коди аддон на коди криптон 17.6
 3. Сада, Двапут кликните на Додајте извор > Отвориће се дијалошки оквир са адресном траком и пољем имена, Кликните <Ниједан> и откуцајте ово УРЛ адреса „хттп://репо.рубијевелвизард.цом/“ а затим кликните на ок > Дајте име овом УРЛ-у као „Диамонд ’ и Кликните ок > Сада кликните Ок и дијалошки оквир ће се затворити.довнлоад туби тв коди аддон
 4. Вратите се у главни мени Коди > Кликните на Додатионс са леве колоне.инсталирајте туби коди аддон репозиторијум
 5. Кликните на “икона кутије“Присутна у горњем левом углу > Појавиће се нови прозор са списком опција, Кликните Инсталирајте из зип датотеке > Изаберите Дијамант > Кликните на ИНСТАЛЛ_ДИАМОНД_РЕПО / > Затим кликните на репозиториј.Диамонд-Визард-Репо.зип > Сачекајте да се појави обавештење.преузмите туби тв зип датотеку
 6. Кликните на Инсталирај из складишта > Изаберите Диамонд Визард Репо > Кликните на Видео додаци > Кликните на ТУБИТВинсталирајте туби тв из дијамантног спремишта
 7. Хит Инсталирај и причекајте да додатак буде омогућен, видећете обавештење када се инсталација заврши.

подешавање тубија на фирестицк коди

Како инсталирати Туби ТВ Коди на Јарвис верзије 16 или више

Ако користите Јарвис верисон Коди, следите ове кораке да бисте инсталирали на Туби ТВ бесплатни филм који струји Коди аддон:

 1. Отвори Коди.
 2. Кликните на Систем.
 3. Кликните на Филе Менаџер.
 4. Дупли клик Додати Извор.
 5. Кликните на Ниједан и откуцајте ово УРЛ хттп://репо.рубијевелвизард.цом/ > Кликните на Готово > Унесите име ‘Диамонд ’ > Кликните на Готово > Притисните ОК.
 6. Повратак у Коди Главни мени.
 7. Кликните на Систем опет > Кликните на Додатионс.
 8. Кликните на Инсталирај од Зип Филе.
 9. Померите се према доле и одаберите „Диамонд ’ > Кликните наДиамонд-Визард-Репо.зип.
 10. Сада кликните на Инсталирај од Репозиториј.
 11. Отвори Диамонд Визард Репо > Иди на Видео Додатионс
 12. Кликните на ТУБИТВ.
 13. Хит Инсталирај > Сачекајте обавештење.

Како инсталирати Туби ТВ Коди на Фире Стицк

Можете користити и невероватни додатак Туби ТВ Коди на свом ФиреСтицк уређају, али ћете морати да инсталирате Коди на ФиреСтицк.

Одмах инсталирајте Коди на ФиреСтицк, прођите кроз ове кораке и инсталирајте додатак Туби.ТВ Коди за струјање најбољих садржаја са најбољим уређајем за стриминг са најбољим впн-ом за фирестицк.

 1. Отвори Коди апликација на Фире Стицк-у
 2. Отвори Опције за програмере > Укључите исправљање грешака АДБ и апликације из непознатих извора.

Након тога, следите поступак инсталације ТубиТВ-а на Коди Криптон верзије 17.6, који је споменут у овом водичу. Поступак из ове тачке на одељењима је сличан.

Туби ТВ Коди Довнлоад

 1. Преузмите Зип датотеку Туби ТВ Коди на свој уређај
 2. Трцати Коди > Отвори Додатионс
 3. Кликните на “Икона кутије“ > Изаберите Инсталирајте из зип датотеке опција > отвори преузета зип датотека прегледавањем система > Сачекајте обавештење.
 4. Изаберите Инсталирај из складишта > Отвори Диамонд Визард Репо > Иди на Видео додаци фолдер > Изаберите
 5. Кликните на Инсталирај >Сачекајте обавештење.

Ово је поступак директног преузимања Туби ТВ-а за верзију Коди Леиа, криптон верзије 17.6 и Коди Леиа верзије 18. То је доиста најједноставнији поступак инсталације за било који додатак треће стране..

Туби ТВ доље / не ради / грешке / исправке

Туби ТВ је одличан додатак у погледу перформанси и корисници нису поставили пуно брига у вези са грешкама и проблемима. Међутим, можда ћете се суочити са две грешке док користите ове додатке и требало би да знате како да се носите са њима.

Проверите грешку дневника

Грешка дневника провере обично се појављује када се системски кеш и резервни подаци нагомилају високо. Не треба се бојати грешке, а може се исправити прилично лако.

Поправи

Ако се суочите са овом грешком, избришите системску кеш и остале позадинске податке из менија подешавања и поново покрените свој Коди. Ако ово не реши ваш проблем, покушајте поново инсталирати додатак.

Нема доступних токова

Ово је уобичајена грешка која је примећена у готово сваком видео стреамингу Коди додатка. Ова грешка се појављује док покушава приступити наслову садржаја из било које категорије садржаја. Ова грешка се појављује јер или наслов садржаја којем покушавате да приступите је ново издање, зато његови протоци нису доступни на мрежи или додатак не успева да скенира везе провајдера.

Поправи

Исправите ову грешку ажурирањем додатка Коди, јер када ажурирате додатак његова библиотека се такође ажурира заједно са провајдерима. Након ажурирања додатка обришите кеш додатака како би додатак могао боље скенирати везе. Ово би требало да поправи грешку без токова.

Закључак

Туби ТВ је одличан Коди додатак за посматраче бингеја због разноликости садржаја коју нуди. Само неколико Коди додатака пружа непрекидну забаву са тако сјајним могућностима. Испробао сам додатак и дошао сам до закључка да је овај додатак невероватан у погледу брзине и приступачности.

Додатак се инсталира без проблема и функционише у реду, није било грешака или заостајања. Све у свему, у библиотеци додатака за Коди одличан је додатак.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me