Уранус Коди 17.6 – Како се инсталирати на Криптон и Јарвис верзије 16

Ажурирање: Бламо складиште се искључило, а додатак није доступан ни у једном другом спремишту. Због тога ћете можда желети да проверите алтернативе за Уран.


Уранус Коди додатак је вилица познатог додатка Елисиум Коди. Овај додатак има готово све исте функције Елисиум-а као што су филмови, ТВ емисије и ливе ТВ стреаминг. Стекао је велику репутацију међу свим другим популарним додацима Коди. Поред тога, квалитет токова који пружа овај додатак је заиста одличан који укључује и СД и ХД.

Можете да пратите наш водич да бисте видели како да инсталирате додатак Уранус Коди на свој уређај. Међутим, струјање кроз такав додатак је увек ризично па се обавезно послужите поузданом Коди ВПН услугом да бисте заштитили приватност на мрежи..

Како инсталирати Уранус Коди на Криптон верзије 17.6 или новију

 1. Отвори Коди > Кликните на Икона зупчаника > Отвори Филе Манагер > Ндвапут кликните на Додај извор опција из леве колоне.како инсталирати уранус коди
 2. Појави се нови прозор, кликните на место где пише и унесите хттп://репо.мрбламо.киз/ > Кликните на Ок > Дајте име овом извору као Бламо Репо > Кликните на ок > Кликните на ок поново да затворите оквир за дијалог.како инсталирати уранус коди на криптон верзије 17.6 или старије
 3. Повратак на Почетни екран > Кликните на Додаци картицу > Отвориће се нови прозор.како инсталирати уранус коди на јарвис верзије 16 или новију
 4. Кликните Бок Ицон присутан у горњем левом углу > Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке опција.како инсталирати уранус коди на фирестицк
 5. Сада се померите и изаберите Бламо Репо са листе > Изаберите репозиториј.гриффин-0.0.6.зип > Појавиће се обавештење у којем стоји да је „Додатак омогућен“.уранус коди довнлоад
 6. Након што се обавештење појави, кликните на Инсталирајте из спремишта опција > Отвори Гриффин Репоситориуран коди аддон
 7. Иди на Видео додаци фолдер и изаберите Уран са листе > Кликните на инсталирај и чекати док се додатак не преузме и инсталира > Обавештење ће се појавити након завршетка инсталације.

уранус коди репозиториј

Како инсталирати Уранус Коди на Јарвис верзије 16 или старије

 1. Отвори Коди Јарвис В16.
 2. Кликните на Систем > Кликните на Филе Манагер.
 3. Дупли клик Додај извор > Кликните „Ниједан’ > Унесите УРЛ адреса хттп://репо.мрбламо.киз/ > Кликните на Готово.
 4. Именујте овај извор медија као Бламо Репо > Кликните на Готово > Кликните на ок.
 5. Врате у Коди Хоме > Кликните на Систем > Кликните на Додаци.
 6. Изаберите Инсталирајте из Зип датотеке > Отвори Бламо Репо > Кликните на спремиште.гриффин-0.0.6 > Сачекајте обавештење.
 7. Сада одаберите Инсталирајте из спремишта > Отвори Гриффин Репо.
 8. Иди на Видео додаци.
 9. Кликните на Уран > Хит Инсталирај > Сачекајте обавештење.

Како инсталирати Уранус Коди на Фире Стицк

 1. Отвори Коди на ватри. Ако нисте инсталирали Коди на Фире Стицк, прво га инсталирајте.
 2. Иди на Опције за програмере > Укључите исправљање грешака АДБ и апликације из непознатих извора.
 3. Након тога, следите горе описане кораке за инсталирање Урана на инсталацији Коди Криптон, поступак од овог тренутка надаље је исти као код Коди Криптона.

Уранус Коди Довнлоад

 1. Преузмите Зип датотеку на свој уређај.
 2. Отвори Коди > Кликните на икону зупчаника > Идите на Филе Манагер > Двокликните Адд Соурце
 3. Повратак на Почетни екран > Кликните на Додаци.
 4. Кликните на икону оквира > Кликните Инсталирај из зип датотеке.
 5. Прегледајте систем и отворите преузету зип датотеку > Сачекајте обавештење.
 6. Кликните Инсталирај из складишта > Изаберите Гриффин Репо.
 7. Кликните на Видео додатке > Кликните на Уран > Кликните на Инсталирај > Сачекајте обавештење.

Уранус Коди Грешке / Не раде / Проблеми

Проверите грешку дневника

Док покушавате да инсталирате додатак, можда сте наишли на ову грешку. Ова грешка се појављује ако недостају неке датотеке у складишту додатака из којих покушавате инсталирати додатак. Још један разлог за ову грешку је напуњени предмеморија или помоћни подаци.

Поправи

Ову грешку можете да исправите тако што ћете прво покушати очистити предмеморију Коди-ја. Ако чишћење из кеша помаже, тада је спремиште у реду. У супротном, покушајте да користите другачије и поуздано спремиште за инсталирање додатка. Похрањивање додатака које смо поменули на нашем блогу је испробано и тестирано.

Није могуће повезивање са спремиштем

Ова грешка може да се појави када сте на кораку где покушавате да инсталирате из складишта. Ова грешка се појављује када се ажурира спремиште које користите.

Поправи

Причекајте да се спремиште ажурира или одаберите друго складиште да бисте поправили ову грешку.

Уранус Коди Рецензије

Обично се прегледи појављују када постоје проблеми са додатком. Међутим, још није било извештаја о проблемима који се односе на овај додатак. Због тога нисмо споменули ниједну рецензију, јер би се само хвали додатак чинило пристрасно.

Завршне речи

Уранус Коди је невероватан Коди додатак који је Елисиум прилично добро заменио. Додатак има неке сјајне функције као што је Тракт налог, осим других филмова и ТВ емисија. Овај додатак је оцењен међу најпопуларнијим додацима јер је додатак њему вилица, који је некада био веома популаран у Коди заједници. У овом водичу смо разговарали о томе како инсталирати Уранус Коди.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map