Коди није само за стримовање филмова и ТВ емисија или гледање ретро комедија. Корисници је више воле због својих најбољих додатака коди који корисницима омогућавају да емитују омиљене догађаје уживо, ТВ емисије и друге програме уживо.

Постоје неки званични најбољи ИПТВ додаци Коди 2018. и постоји неколико сјајних ИПТВ бесплатних додатака које су развили и трећи програмери. Међутим, многи се сусрећу са проблемима у инсталирању додатака или приступу њиховим струјама.

Разлог је тај што су додаци Коди Ливе ТВ-а ограничени гео и њиховим токовима се не може приступити изван одређеног подручја без подршке ВПН-а на Коди-у..

Како инсталирати Платинум Смарт ИПТВ Коди на Леиа и Криптон

 1. Отвори Коди > кликните на икону зупчаника (подешавања).
 2. Изаберите Филе Манагер.
 3. Двапут кликните на Адд Соурце.
 4. Кликните где пише и откуцајте овај УРЛ: „хттп://легионворлдтв.цом/визард“ > кликните ОК.
 5. Дајте назив овом извору медија „Легион Репо“ и кликните ОК > Двапут проверите УРЛ и име и поново кликните на дугме У реду.
 6. Вратите се на Почетни екран > Кликните на мени „Додаци“.
 7. Кликните на икону оквира.
 8. Изаберите Инсталирај из Зип датотеке > Одаберите плугин.видео.иптвплатинум.зип > сачекајте обавештење.

Како инсталирати Платинум Смарт ИПТВ Коди на Јарвис верзије 16 или новије

 1. Лансирање Коди.
 2. Кликните на Систем > Отвори Филе Манагер > Двапут кликните на Додај извор.
 3. Кликните на <Ниједан> и откуцајте ово УРЛ адреса: хттп://легионворлдтв.цом/визард > Кликните на Готово.
 4. Дајте назив овом извору медија Легион Репо > Кликните на Готово > Кликните на ок.
 5. Врати се Коди Почетни екран > Иди на Систем > Кликните на Додаци мени > Изаберите Инсталирајте из зип датотеке > Сачекајте обавештење.
 6. Иди на Легион Репо > Отвори плугин.видео.иптвплатинум.зип.
 7. А обавештење о инсталацији додатка ће се појавити.

Платинум Смарт ИПТВ Коди Довнлоад

 1. Преузмите  Зип датотека > Иди на Додаци.
 2. Кликните Икона кутије.
 3. Кликните на Инсталирајте из Зип датотеке > Прегледајте систем и отворите преузету зип датотеку > сачекајте обавештење.

Платинум Смарт ИПТВ Листа канала

Ево неких канала које корисници могу гледати на Платинум ИПТВ:

 1. НБЦ
 2. ФОКС
 3. АБЦ Детроит
 4. ВМИД ТВ20
 5. ФКСКС УСА
 6. Спике ХД
 7. ТРУ ТВ ХД
 8. Вилд ТВ
 9. Светска риболовна мрежа
 10. Велоцити ХД
 11. Бет ТВ
 12. Време филма
 13. Омни 1
 14. Омни 2
 15. ЦНН ХД

15 најбољих ИПТВ коди додатака за 2020. годину

 1. иТВ
 2. Силвр
 3. БГТиме.ТВ
 4. Напунити! ТВ Ливе
 5. Цомет ТВ Ливе
 6. Д8
 7. Ц31
 8. ЕЦБ ТВ
 9. Церебро Приме
 10. ЦВ телевизијска мрежа
 11. Даркзиде ИПТВ
 12. ЕкПат ТВ
 13. Бонус.ТВ
 14. Боом Боом ТВ
 15. ДФБ ТВ

Најбољи додаци за ИПТВ Коди за Леиа Верзија 18

1) иТВ

Бест ИПТВ Коди Аддонс

иТВ је ТВ мрежа са сједиштем у Великој Британији која корисницима омогућава приступ интернету путем емитованог садржаја. Корисници Коди-а могу уживо преносити све британске канале путем иТВ ИПТВ Коди бесплатног додатка.

2) Силвр

Силвр ИПТВ Коди бесплатни додатак

Када је у питању квалитет и функционалност протока, Силвр је одличан, спуштених руку. Иако нуди само неколико бројева канала, Силвр је обавезан додатак у вашој библиотеци Коди. Било би боље да је само било која разноликост у понуди. Ипак, додатак ради добро, а интерфејс је врло прилагођен кориснику.

3) БГТиме.ТВ

БГТиме булгариа иптв фрее аддон

БГТиме.ТВ је интернетска бугарска ТВ услуга која корисницима омогућава претплату на омиљене бугарске канале. Корисници могу да снимају, репродукују и стримују своје жељене канале. БГТиме.ТВ ИПТВ додатак је службени додатак за Коди кориснике, омогућавајући им приступ ТВ каналима и догађајима уживо регистровањем на мрежи.

4) Наплатите! ТВ Ливе

Напунити! ТВ ИПТВ Коди листа Стреаминг

Напунити! је мрежа емитовања за стриминг филмова, ТВ емисија, догађаја уживо и спортских канала. Популарна је због акционих садржаја које нуди корисницима. Корисници Коди-а могу лако користити ову услугу на својим Коди апликацијама инсталирањем службене накнаде! Додатак за ТВ Ливе ИПТВ.

5) Цомет ТВ Ливе

Цомет ТВ Ливе иптв коди лист аддон

Цомет је ТВ канал који емитује сци-фи жанровски садржај попут открића, историјске завере, иновације, проналаска итд. Коди корисници могу лако да приступе том каналу у својој Коди апликацији инсталирањем Цомет ТВ Ливе Коди додатка из званичног складишта Коди.

Најбољи додаци за ИПТВ Коди за Криптон верзија 17.6

1) Д8

Најбољи ИПТВ коди додаци за Криптон верзија 17.6

Д8 је француски ТВ канал и корисници могу лако приступити овом француском ТВ каналу и гледати видео записе преко свог званичног ИПТВ додатка Коди који је доступан у званичном складишту додатака Коди.

2) Ц31

Ц31 заједница иптв коди лист Аддон

Канал 31 је домаћи ТВ канал који се бави информацијама, образовањем, спортом и забавом. То је непрофитни телевизијски сервис у заједници са седиштем у Аустралији.

Његов садржај се емитује са планине Данденонг, покрива неке непознате звезде и сидра из Викторие. Скоро 90 програма емитује се сваке недеље и производи се у земљи.

3) ЕЦБ ТВ

ЕЦБ крикет ИПТВ коди м3у аддон

Ово је ИПТВ Коди м3у са сједиштем у Великој Британији који пружа ливе стреаминг са званичних веб локација крикет боард-а у Енглеској и Велсу..

4) Церебро Приме

Церебро Приме ИПТВ Коди м3у аддон

Церебро Приме је невероватан додатак за ИПТВ Коди м3у за стреаминг спортских догађаја и забаве на Коди-ју. Такође пружа стреамове за филмове и садржај који се односи на науку.

5) ЦВ телевизијска мрежа

ЦВ Телевизијска мрежа иптв коди је плаћена

ЦВ Телевисион Нетворк је америчка мрежа за емитовање која емитује неке од најпопуларнијих емисија попут Фласх-а, Јане Виргин, иЗомбие, Јессица Јонес, Тхе Вампире Диариес итд. Њеним операцијама управља компанија ЦВ Нетворк, ЛЛЦ, а њено седиште је у Бурбанк, Калифорнија. Корисници Коди-ја могу лако да гледају све емисије које су доступне на ЦВ Телевизијској мрежи инсталирањем овог најбољег додатка за ИПТВ Коди који се плаћа.

Најбољи додаци за ИПТВ Коди за Јарвис верзија 16

1) Даркзиде ИПТВ

Најбољи ИПТВ коди додаци за верзију 16 Јарвиса

Једна ствар која би вам се могла појавити у глави након што прочитате његово име је њен садржај хорор ИПТВ Коди додатак који се плаћа. Међутим, није! У ствари, то је један од најбољих додатака за ИПТВ за стриминг канала из региона попут Норвешке, Данске и Шведске. Има сјајне токове квалитета, али можда ћете се суочити са проблемима у вези са језиком.

2) ЕкПат ТВ

Екпат ТВ УК Иптв коди платио аддон

ЕкПат ТВ је одличан додатак ИПТВ Коди-у за стриминг садржаја који је географски ограничен само на Велику Британију. Корисници могу инсталирати овај додатак уживо за ИПТВ и преносити своје омиљене филмове, ТВ емисије итд. Са канала као што је ББЦ иПлаиер.

3) Бонус.ТВ

бонус.тв руски иптв коди довнлоад

Бонус.ТВ је руски радио дифузни сервис који омогућава корисницима да емитују омиљене руске, украјинске и неке међународне канале. Корисници могу врло лако да гледају филмове, ТВ емисије и слушају своју омиљену музику инсталирањем додатка Бонус.Тв Коди.

4) Боом Боом ТВ

Боом Боом иптв коди довнлоад

Додатак Боом Боом ТВ Коди заиста је повећао додавање игре уживо јер је напуњен са око 1000 ТВ канала на избору, а ти канали су из различитих региона попут Велике Британије, САД, Шпаније итд. Овај додатак -он је уздрмао заједницу и постао један од најбољих додатака ИПТВ Коди за кратко време.

5) ДФБ ТВ

ДФБ ТВ немачки иптв бесплатно

ДФБ је званична веб локација немачке фудбалске репрезентације која пружа све унутрашње извештаје и токове везане за утакмице и друге вести. Корисници могу да инсталирају овај најбољи немачки додатак за ИПТВ за стриминг видео снимака и вести везаних за немачки фудбалски тим.

Платинум грешке Смарт ИПТВ / Не ради / Проблеми

Проверите грешку дневника

Ова врста грешке се јавља током инсталације спремишта или додатка због недостајућих датотека у спремишту или прекомерних података из кеширања..

Поправи

Постоје два корака за исправљање ове грешке јер је разлог несигуран. Прво очистите систем и кеш додатака и покушајте да инсталирате и отворите додатак. Ако то не помаже, покушајте поново инсталирати додатак из поузданог и ажурираног складишта.

Инсталација зависности није успела

Грешка зависности настаје ако корисник покуша инсталирати додатак из застарјелог спремишта / извора или ако је извор хостинга искључен.

Поправи

Да бисте решили ову грешку, увек пре инсталирања додатка проверите да је спремиште које користите за инсталирање додатка ажурно и да ради добро.

Платинум Смарт ИПТВ Коди рецензије

Судећи по похвалама да Платинум ИПТВ стиже широм свијета, може се назвати најомиљенијим ИПТВ додатком који је тренутно у игри. Изложили смо неколико твита корисника који се хвале овај додатак:

@ платинумиптв2 волим да ми канали и даље остану. 6 месеци и још увек га волим!

– АДАМ -ака- БИГЗ (@бигз_цов) 31. марта 2018

Одличан иптв м8, вредан новца који је управо плаћен за годину дана па сам срећан

– Гари Турнер (@ ГАРИрфц1872) 5. марта 2018

@ платинумиптв2 Хвала вам, делујем сјајно, тако велики избор изгледа као да се нећу мицати са телевизије неколико месеци ??

– Боб (Анимал) ™ (@Боб_Анимал) 13. јануара 2018

Корисници су такође похвалили програмера додатка за његову подршку у решавању њихових упита:

Добио сам ово постављање прошле недеље и импресионирао до сада. Веома је одговарао и на поруке.

– Андрев Тхомас (@твмсцфц) 31. марта 2018

Завршне речи

ИПТВ Коди додаци које смо поменули на овом блогу раде и погодни су према вашим потребама и жељама. Све су ово најпопуларнији додаци за ИПТВ који су тренутно доступни на полици и не можете пропустити ни један од њих, па их инсталирајте и одмах започните стриминг уживо. Ипак, будите сигурни да користите Коди ВПН услугу док покушавате неслужбене кодијеве додатке да заштитите своју приватност на мрежи.

Посетите наш водич „Како инсталирати ВПН на Коди“ да бисте сазнали више о томе. Можете се одлучити и за бесплатну ВПН услугу Коди ако је нисте вољни платити за њу. Међутим, топло се препоручује да користите услугу са плаћеним ВПН-ом због разлике у карактеристикама. Надамо се да бисте до сада разумели зашто вам је потребан ВПН за Коди са овим додатком.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me