107 Kodi Addons untuk April 2020 – [100% Bekerja]

Tambahan Kodi
Perkara terbaik mengenai Kodi ialah ia membolehkan pengguna mengalirkan pelbagai kandungan dari seluruh dunia. Kodi telah mendapat reputasi hebat di kalangan penstriman dalam talian hanya kerana ciri dan aksesibilitasnya. Penstriman dalam talian boleh membuat anda berisiko dan untuk mencegah hal itu terjadi, diperlukan VPN untuk Kodi, yang dapat menjamin privasi dan keselamatan dalam talian anda.


Contents

Senarai 107 Kodi Addons (Senarai Dikemas kini Untuk April 2020)

Berikut adalah senarai 107 addon Kodi yang telah saya uji untuk memastikan mereka berfungsi dan selamat dari malware:

Tambahan Kodi Terbaik untuk April 2020

Streaming dalam talian melalui laman web yang berbeza tidak mempunyai daya tarikan. Inilah sebabnya mengapa pengguna memilih addon Kodi terbaik untuk filem dan mengingatnya, kami telah menyenaraikan addon Kodi terbaik yang tersedia untuk anda dalam panduan ini, pastikan anda mencubanya!

                               

Alat tambah Kodi Baru

Alat tambah terus datang dan pergi setiap hari. Kami berhasrat untuk memberi anda maklumat terkini dengan addon Kodi Baru yang baru memasuki perlumbaan, agar penonton terus streaming dan menikmati pengalaman Kodi tanpa kerumitan.

 1. Magicality Kodi Addon: Keajaiban Kodi
 2. Deathstar Kodi Addon: DeathStar Kodi
 3. Anime yang digelar: Digelar Anime
 4. Yoda: Cara Memasang Yoda Kodi Addon
 5. Keraguan
 6. Kotak Pandora Kodi Addon
 7. Pemuat Senarai Main: Cara Memasang Playlist Loader Kodi Addon

Addon Kodi Terbaik Untuk Filem

1. Keluaran

Exodus tidak diragukan lagi adalah addon Kodi pihak ketiga yang paling popular dalam komuniti. Sejak kembali dalam permainan, Keluaran dapat dilihat di hampir setiap perpustakaan pengguna.

Exodus Kodi adalah add-on streaming video yang mempunyai reputasi yang tiada tandingan di kalangan pengguna Kodi. Exodus terkenal dengan perpustakaan filem, rancangan TV, saluran TV langsung dan stesen radio yang dikemas kini.

Selain itu, ia mempunyai ciri carian yang hebat, senarai dikategorikan dan ciri kegemaran. Penonton boleh menemui filem dan rancangan TV yang dikategorikan mengikut tahun, genre, kedudukan teratas, dinilai tinggi dan paling banyak ditonton.

Inilah masanya untuk anda menikmati saluran SkyTV UK melalui Exodus, menonton rancangan TV terkini dari HBO, Netflix, HULU, Fox, STARS dan banyak saluran TV lain sejurus selepas siaran rasmi mereka. Lihat panduan ini mengenai cara memasang Exodus (Kodi v16 dan Kodi v17.6)

2. Perjanjian

Covenant tiba sebagai garpu Keluaran rasmi, diperkenalkan oleh pemilik yang sama kerana beberapa sebab. Ketika TVAddons secara misterius menghilang dari dunia Kodi, ini melambatkan Keluaran walaupun dikemas kini secara berkala.

Pada akhirnya, ketika Kod Keluaran berhenti bekerja, Covenant mengambil alih dengan kualiti perpustakaan dan antara muka yang sama. Perjanjian add-on baru memenuhi harapan peminat Exodus dengan memilih tempat yang ditinggalkan oleh Exodus. Baca panduan terbaru kami bagaimana memasang perjanjian pada kodi.

3. Gurzil

Gurzil adalah garpu Exodus dan pengganti yang sempurna untuk mana-mana addon streaming rancangan Filem atau TV. Setelah pasukan pembangun Exodus menyebutnya berhenti, banyak tambahan Kodi baru muncul termasuk Gurzil.

Gurzil adalah salah satu tambahan Kodi yang paling dipercayai dan tidak pernah gagal untuk memenuhi keperluan menonton pengguna. Dapatkan panduan pemasangan gurzil lengkap di sini.

4. Plasenta

Placenta Kodi addon adalah garpu dari Keluaran dan telah menjadi berita utama untuk menawarkan lebih banyak pilihan dan aliran yang lebih baik. Dikembangkan oleh Mr Blamo dan Muad’Dib, alat tambah ini kini tersedia di Kodil Repository.

Ia menawarkan aliran berkualiti tinggi dan mempunyai semua tajuk kandungan terkini, menjadikannya salah satu tambahan Kodi terbaik. Ikuti panduan ini dan pelajari Cara Memasang Placenta Kodi Addon.

5. Neptunus Meningkat

Tidak ada yang boleh menolak tambahan yang menawarkan lebih daripada Covenant walaupun sudah menjadi garpu. Itulah masalahnya dengan Neptunus yang meningkat, yang merupakan garpu tambahan Perjanjian dan Keluaran Kodi, namun ia mempunyai perpustakaan yang lebih baik dan aliran kualiti yang lebih baik.

Tambahan Neptune Rising Kodi telah menjadi berita utama kerana ulasan positif oleh pengguna. Pengguna telah mendakwa bahawa ia menawarkan aliran kualiti HD, yang dimainkan dengan satu klik, dan kelajuan penyanggaannya cukup baik.

Mengingat semua maklum balas yang diberikan oleh pengguna sebagai pertimbangan, add-on ini pastinya sangat digalakkan. Ikut Panduan pemasangan Neptune Rising dan nikmati streaming kandungan kegemaran anda.

6. Kodi Reddit Addon

Reddit adalah tempat anda akan menemui semua geeks dalam talian. Pembaca boleh menemui utas yang berkaitan dengan hampir setiap perisian, API yang berbeza, kandungan web, video dan banyak lagi di sana. Menjadi Pengaya Kodi dan menjauhkan diri dari Reddit adalah perkara yang sukar jika anda adalah pengguna video. Seseorang selalu berminat untuk mencuba alat tambah baru dan penerokaan bermula dari sana.

Sekiranya anda mencari antara addon Kodi terbaik, anda akan menjumpai add-on Kodi Reddit selalu dalam senarai. Sekarang gunakan video Reddit tanpa meminimumkan Kodi dan buka penyemak imbas apa pun, melalui add-on Kodi Reddit.

Tambahan Video Terbaik untuk Kodi

1. Penguji F4M

Pernah terfikir mengapa hampir semua penambah arus perdana memerlukan Penguji F4M untuk berjalan dengan baik ,? Kerana F4M Tester adalah sebab utama, alat tambah ini dapat memberikan aliran berkualiti tinggi kepada pengguna. F4M Tester add-on menyediakan protokol penyahkodan asas yang diperlukan untuk video add-on, memperkuat add-on dalam meningkatkan pengalaman pengguna.

2. Magic Dragon Addon

Magic Dragon Kodi addon adalah salah satu daripada beberapa tambahan Kodi yang menyediakan penstriman langsung TV Kodi. Magic Dragon Kodi addon mempunyai pautan streaming terbaik untuk menonton Sukan, Filem, Rancangan TV, TV Langsung, Kartun dan banyak lagi.

Semua ini dalam satu addon Kodi yang boleh dipercayai sukar dicari dan kredit diberikan kepada Supremacy Repository untuk ini. Ia mempunyai banyak tambahan Kodi yang hebat seperti Cartoon Network, BBC iPlayer, Planet MMA dll.

Cara Memasang Magic Dragon Kodi Addon

3. Aspis Addon

Aspis adalah tambahan Kodi yang hebat untuk menonton rancangan TV Filem dan TV Langsung dalam kualiti tinggi. Pautan penstriman yang disediakan oleh Aspis Kodi addon sangat berkualiti kerana mereka berjalan dengan lancar tanpa terhempas.
Aspis Kodi addon hadir di Supremacy Repository dan kita harus menghargai tindakan bahawa Supremacy telah hadir dengan beberapa addons yang hebat untuk pengguna Kodi.

4. TechStreams

TechStreams adalah tambahan Kodi yang unik untuk streaming filem, rancangan TV, sukan langsung, saluran TV langsung dan banyak lagi. Yang unik dari add-on Kodi ini ialah menarik pautan streaming dari laman Torrent.

Inilah sebab mengapa addon Tech Streams Kodi mempunyai semua filem dan rancangan TV terkini yang tersedia. Satu lagi perkara hebat mengenai addon Kodi ini ialah ia mempunyai pautan streaming yang cepat dan berkualiti HD.

5. Digibox

Digibox add-on adalah makanan istimewa bagi pengguna yang memiliki akaun Trakt, Real Debrid, dan bagi pengguna yang tidak memilikinya masih dapat menikmati add-on ini melalui pautan streaming standard. Pengguna boleh menstrim filem, rancangan TV dan dokumentari juga.

 

Addon 3d Kodi terbaik

Hiburan tanpa 3D terasa seperti membuang masa, bukan? Bayangkan menggunakan aliran berkualiti tinggi tetapi tidak 3D, tidak akan menyeronokkan! Kami tahu bahawa, dan oleh itu kami telah membariskan addon Kodi 3D terbaik untuk anda.

1. Mata Mata

Jarang sekali mencari addon Kodi yang menawarkan pautan streaming kualiti 3D untuk kandungan Kanak-kanak, Filem, rancangan TV, filem Seram dan Sukan. Eyeasses adalah salah satu tambahan Kodi langka yang menawarkan semua perkara di atas dan banyak lagi.

Muat turun Eyasses

Tambahan Video Kodi 4K Terbaik

Tonton filem kegemaran anda, rancangan TV, dokumentari, sukan langsung, siaran langsung, program, dan banyak lagi dalam kualiti 4K. Muat turun dan pasang addon video Kodi 4K terbaik sekarang dan bawa pengalaman menonton anda ke tahap yang sama sekali baru.

1. Nemesis

Nemesis adalah induksi terbaru di dunia Kodi, tetapi ciri-cirinya mempunyai perhatian pengguna Kodi yang mengejutkan. Ia menawarkan resolusi video 4k yang lebih baik daripada resolusi 1080p. Ini membolehkan penonton menonton filem dan rancangan TV dalam resolusi 4K dengan tambahan Nemesis Kodi. Walau bagaimanapun, ciri ini berharga. Agar Nemesis berfungsi, anda perlu mendaftar dengan Real-Debrid yang berharga € 16 untuk langganan 6 bulan.

2. Filem Sebenar

Real Movies adalah tambahan filem yang akan menunjukkan kepada anda filem dalam kualiti video 4K, HD, dan 3D. Bahagian kategori utamanya merangkumi Kotak Kotak (saluran TV), Filem, bahagian Komedi, dan banyak lagi. Alat tambah Kodi ini sentiasa dikemas kini dan itulah sebabnya ia disukai oleh banyak pihak.

Kodi Addons untuk TV Langsung

Menonton Live TV dari rumah atau di tempat kerja tidak pernah semudah ini tetapi terima kasih kepada Kodi, yang mempunyai sejumlah tambahan kodi terbaik untuk Live TV. Sekarang tonton siaran langsung kegemaran anda di Kodi dari mana sahaja pada bila-bila masa.

Walau bagaimanapun, adalah penting bagi pengguna untuk memahami keperluan VPN pada Kodi semasa menggunakan alat tambah Kodi pihak ketiga atau alat tambah TV langsung. Sekiranya anda menonton filem di Kodi maka anda perlu memastikan sambungan anda dan tetap tidak dikenali dan jika anda cuba menonton TV secara langsung, maka VPN akan membantu anda mengakses aliran terhad geo.

1. USTVSekarang

USTVNow adalah tambahan Kodi rasmi yang membolehkan pengguna Kodi menonton semua kandungan kegemaran mereka dari saluran TV Amerika. Ia sangat mudah digunakan, semua pengguna harus hanya mendaftar ke add-on dan menonton apa sahaja yang mereka mahu tonton. Anda boleh Memasang alat tambah ini dengan mengikuti panduan kami, untuk cara Memasang USTVNow Kodi Addon

Pengguna boleh memasang alat tambah Kodi ini pada Windows PC dan Amazon Fire Stick yang juga menyokong aplikasi firestick teratas yang lain. Selain itu, pengguna yang mempunyai Kodi versi Jarvis juga dapat memasang alat tambah ini pada peranti masing-masing.

2. BBC iPlayer

BBC iPlayer adalah tambahan Kodi rasmi yang terdapat di repositori tambahan Kodi Rasmi. Ia membolehkan pengguna menonton acara Sukan kegemaran mereka, saluran Hiburan, TV Langsung, siaran Baru dan banyak lagi.

Ia sememangnya merupakan salah satu tambahan Kodi terbaik di UK. Walau bagaimanapun, ia adalah tambahan Kodi terhad geo yang tidak berfungsi di luar UK. Ketahui lebih lanjut mengenai add-on ini dan pelajari cara memasang add-on Kodi ini dengan mengikuti panduan BBC iPlayer kami.

3. Ccloud TV

Ccloud TV adalah salah satu tambahan Kodi tertua dan terbaik untuk menonton saluran TV Langsung di Kodi. Ia menawarkan beratus-ratus saluran TV Langsung dan pautan yang disediakannya bagus dari segi kualiti dan kelajuan.

Satu lagi perkara hebat mengenai pengaya ini ialah ia terus mengemas kini dari semasa ke semasa. Pengguna boleh menonton apa sahaja seperti berita, sukan, hiburan dan lain-lain melalui alat tambah Kodi ini. Jadi tunggu apa lagi? Pasang cCloud pada Kodi sekarang!

4. IPTV Bonanza

Semua pengguna Kodi yang suka menonton kandungan dari seluruh dunia boleh merujuk kepada add-on IPTV Bonanza Kodi kerana ia menyediakan rancangan TV langsung dari Kawasan yang berbeza seperti United Kingdom, Amerika Syarikat, Perancis, Sepanyol, Jerman dll. Bukan hanya rancangan TV tetapi pengguna juga dapat menonton rancangan sukan dan muzik secara langsung.

Muat turun IPTV Bonanza

5. Salvazebul IPTV Itali

Salva59 dan Baal Zebul dari keluarga Raja Jahat mengembangkan Salvazebul Itali IPTV Kodi Addon. Ini adalah tambahan TV langsung Itali yang menyediakan kandungan dalam talian dari saluran yang disiarkan di Itali. Tambahan ini terdapat di Android Repository.

Muat turun Salvazebul IPTV Itali

6. Kelancaran

Sekiranya anda mencari addon Kodi yang menawarkan sukan dan saluran lain untuk hiburan, maka SmoothStream sangat sesuai untuk anda. Dengan lebih daripada 50 saluran TV langsung, anda boleh menayangkan siaran langsung bersama banyak rancangan televisyen menggunakan SmoothStreams. Terdapat kualiti yang berbeza untuk aliran yang tersedia, iaitu 540p, 720p, dan 1080p.

Addon Kodi Terbaik untuk Sukan

Mengapa mencari pautan penstriman dalam talian yang menyusahkan untuk acara sukan kegemaran anda apabila ia tersedia di Kodi! Tonton sukan mana yang anda suka dengan menggunakan tambahan Kodi terbaik untuk sukan dalam kualiti HD tanpa masalah.

1. SukanDevil

SportsDevil adalah streaming langsung yang berdedikasi dan mengejar tambahan TV untuk peminat sukan. SportsDevil merangkumi pelbagai saluran streaming sukan untuk Kriket, Tenis, Bola Sepak, Hoki Es, Balapan, Berbasikal dan banyak lagi.

SportsDevil adalah kegemaran di kalangan bola sepak & peminat kriket untuk senarai panjang saluran streaming yang tersedia untuk menonton acara langsung, sorotan, pra & pasang rancangan perlawanan dan mengejar TV. Sports Devil menawarkan 12 saluran beINSports untuk peminat Liga Perdana Inggeris untuk menikmati semua perlawanan secara langsung. Di antara senarai saluran yang ditawarkan SportsDevil: SkySports, Fox Sports, BT Sports dan banyak lagi.

Baca panduan pemasangan Sportsdevil lengkap kami di sini.

2. Menipu

Walaupun namanya mungkin sedikit dipersoalkan, namun Deceit Kodi add-on adalah pilihan yang sangat baik untuk menonton Live Sports dan Live TV. Perkara terbaik mengenai add-on ini ialah ia mempunyai ketersediaan integrasi Trakt dan Real Debrid yang sangat dihargai oleh Kodi geeks. Setakat ini, alat tambah Deceit telah berfungsi dengan baik dan tidak ada masalah yang dilaporkan mengenainya.

Deceit boleh didapati di One Nation Repository.

3. GenieTv Kodi Utiliti dan Sukan IPTV

Alat tambah Utiliti dan Sukan Genie TV Kodi adalah pakej lengkap untuk pengguna Kodi yang gemar melakukan streaming di Kodi secara berkala. GenieTV menyediakan sukan dan siaran langsung TV berkualiti tinggi. Di atas segalanya, GenieTV mempunyai alat penyelenggaraan yang hebat juga untuk menyelesaikan masalah Kodi.

Sehingga Kodi geeks dan Noob dapat terus melakukan streaming tanpa kerumitan. Anda juga boleh menghubungi pemaju tambahan GenieTVKodi melalui kumpulan Facebook rasmi mereka. Repositori tambahan GenieTV Kodi boleh didapati di Repositori GenieTv.

4. Pelawak Sukan

Joker Sports Kodi add-on boleh didapati di Maverick Kodi Repository. Ia mempunyai kategori yang menyediakan sukan BT, 3pm Kick off Footy, Sports Channel Extra dll.

5. AceStream

Di antara senarai panjang addon Kodi untuk menonton sukan dan pelbagai kandungan, kami mempunyai AceStream yang berfungsi pada protokol BitTorrent. Ini bukan tambahan biasa anda. AceStream adalah platform streaming, yang berjalan melalui pemain media sendiri.

Untuk menjalankan AceStream di Kodi, anda memerlukan Plexus Player. Plexus adalah tambahan program yang terdapat di repositori Fusion. Setelah anda menambah pemain Plexus, kemas kini modulnya, dan jalankan aliran dari AceStream ke Kodi.

Ace Stream boleh didapati di Adryan List Repository.

Addon Kodi Terbaik untuk Bola Sepak

1. Sukan Falcon

Sukan Falcon adalah peluasan yang luar biasa bagi peminat sukan yang ingin menonton aksi sukan secara langsung. Sukan Falcon mempunyai beberapa pautan hebat untuk pengguna dan juga dalam kualiti HD. Satu lagi perkara hebat mengenai peluasan ini ialah kelajuan pautan sangat cepat tidak seperti alat tambah yang lain.

Muat turun Falcon Sports.

2. DAZN

Kita boleh memanggil DAZN (Da Zone) sebagai Netflix baru untuk kategori sukan dalam add-on Kodi. Ia adalah tambahan premium yang menawarkan pautan acara sukan berkualiti tinggi kepada pengguna dengan bayaran rendah AS $ 20 sahaja. Pengguna boleh memuat turun, memasang dan melanggan addon ini untuk menikmati hiburan sukan yang lancar di Kodi. DAZZN telah mendapat penghormatan dari komuniti Kodi dalam masa yang sangat singkat.

3. Pemain Eurosport

Eurosport Player Kodi addon adalah tambahan yang bagus untuk streaming acara Bola Sepak di seluruh dunia. Perkara terbaik mengenai pengaya ini ialah ia juga mempunyai ketersediaan kandungan atas permintaan. Walau bagaimanapun, pengguna harus mendaftar untuk mengakses add-on ini. Alat tambah ini dapat digunakan pada PC, Mac, Fire TV / Fire Stick, Android, atau Raspberry Pi.

Muat turun Pemain EuroSport Sekarang!

Tambahan Terbaik untuk Streaming Liga Perdana Inggeris

1. Sukan NBC

NBC Sports adalah salah satu rangkaian sukan terbesar di dunia yang telah wujud lebih dari 70 tahun sekarang. Memiliki ibu pejabatnya yang berpusat di Stamford, Amerika Syarikat, ia dimiliki oleh kumpulan sukan NBC. NBC merangkumi semua acara sukan utama di seluruh dunia seperti Liga Perdana Inggeris, NFL, NHL, NASCAR, NBA, WGC dan Olimpik.

2. FOX Sports GO

Fox Sports adalah penyiar rasmi Piala Dunia FIFA 2018. Nasib baik, ia mempunyai tambahan Kodi untuk semua peminat bola sepak yang ingin mengalirkan piala dunia bola sepak. Addon ini dianggap sebagai addon terbaik untuk Kodi mengalirkan bola sepak.

Muat turun Fox Sports Go.

3. Main Balas Bola Sepak

Terdapat banyak peminat bola sepak yang mungkin tidak dapat menonton perlawanan ketika mereka memulakan secara langsung. Football Replays adalah tambahan terbaik untuk kodi yang memberikan semua sorotan pertandingan permainan di liga utama (EPL, La Liga, Bundes Liga). Oleh itu, jika anda terlambat untuk perlawanan Piala Dunia FIFA, jangan bimbang permainan semula Bola Sepak akan memberikan semua sorotan pada Kodi anda.

Muat turun Main Balas Bola Sepak.

4. Bola Sepak Hari Ini

Football Today sebagai tambahan teratas untuk Kodi mempunyai kategori utama seperti Liga Perdana, Permainan, Liga Juara-Juara UEFA, Sorotan Utama, La Liga, Primeir Leagu dan banyak lagi.

Tambahan ini boleh didapati di repositori Colossus dan juga repositori Kodil. Walau bagaimanapun, Colossus adalah yang paling disyorkan untuk mengalirkan Piala Dunia FIFA 2018

Muat turun Bola Sepak Hari Ini

5. Memulakan Kodi Addon

Banyak maniak bola sepak merasa lapar untuk menonton permainan pasukan kegemaran mereka. Addon terbaik untuk kodi dalam kategori sukan ini akan memberikan banyak bahagian percuma dari momen Piala Dunia FIFA yang menakjubkan. Kick off kodi addon sangat tertumpu pada Liga Perdana Inggeris. Walau bagaimanapun, anda boleh menyiarkan pertandingan piala dunia yang kompetitif dengan kemudahan streaming HD.

Muat turun Memulakan

6. Sukan DC

DC Sports hampir sama dengan kodi addon Sports Devil teratas. Addon kodi pihak ketiga ini banyak ditawarkan kepada semua peminat sukan sukan. Oleh kerana Piala Dunia FIFA 2018 hampir sepanjang masa, DC Sports adalah yang mustahak untuk menyaksikan gol-gol luar biasa itu dan mengurangkan persaingan antara pasukan bola sepak terbaik di dunia.

Muat turun Sukan DC

Tambahan UFC Kodi Terbaik untuk Menonton Pergaduhan UFC

Streaming sukan tempur terbaik tidak lagi menjadi masalah. Tonton perlawanan UFC kegemaran anda dalam kualiti HD dengan tambahan UFC Kodi terbaik ini.

 1. UFC Finest / Planet MMA

UFC Finest / Planet MMA mungkin yang paling sesuai dalam senarai untuk melihat acara UFC di Kodi. Sebagai tambahan kepada acara langsung seperti pergaduhan UFC, ia juga menunjukkan dokumentari, rancangan TV, dan acara UFC yang lalu. Addon Kodi ini direka khas untuk PPV UFC kerana menangkap semua kandungan berkaitan UFC terus ke kotak Kodi atau perisian Kodi anda.

Addons Gusti Kodi Terbaik

Kodi adalah tempat yang luar biasa bagi berjuta-juta peminat gusti di seluruh dunia, yang membolehkan mereka mengadakan pertandingan gusti kegemaran mereka.

 1. Gusti atas Permintaan:

Sekiranya anda peminat gusti dan ingin menangkap semua aksi dari WWE, maka WWE on Demand adalah tambahan Kodi yang sesuai untuk anda. Dengan bayar-per-tontonan yang popular seperti Royal Rumble dan WrestleMania, addon ini menawarkan aksi mendebarkan dari World Wrestling Entertainment. Begitu juga, mudah untuk mengalirkan padanan lama dengan mengakses bahagian arkib.

Muat turun Wrestling on Demand

 Kodi Android Addons

Berhenti mencari lebih jauh dan pilih dari Kodi Android Addons ini yang paling sesuai untuk peranti Android termasuk telefon pintar, tablet dan komputer.

1. Anjing Bollocks

Jangan terpedaya dengan namanya, alat tambah ini sangat mengagumkan untuk dimiliki oleh Kodi. Ini mempunyai pelbagai kategori seperti Filem, Catch up TV, Dokumentari, bahagian Kanak-kanak, Muzik, Radio, Sukan, dan rancangan TV. Alat tambah ini juga boleh disebut sebagai satu dalam semua pengaya Kodi. Tidak banyak alat tambah yang menyediakan pelbagai dan kualiti aliran seperti alat tambah ini.

2. Teras Malam

Adakah anda peminat kandungan Seram? Sekiranya ya, maka pengaya ini sangat disyorkan untuk anda. Night Terror adalah tambahan Kodi yang luar biasa dari repositori Illuminati yang mempunyai pelbagai kandungan untuk peminat Seram seperti Paranormal Movies, rancangan TV, Dokumentari, True Crime Movies, Reality Shows dan True Crime Documentary.

 Xbox One Kodi Addons

1. FireCat Kodi Addon

Semua orang mahukan add-on Kodi lengkap dalam satu untuk mengelakkan kerumitan mencari addon yang berbeza untuk semuanya. Firecat Kodi addon adalah add-on Kodi all-in yang mempunyai kategori kandungan seperti Filem, Rancangan TV, TV Langsung, Muzik, Dokumentari, Tetapan, dll..

FireCat Kodi add-on boleh didapati di UK Kodi Repository, Klik pada pautan untuk memuat turun.

FireCat Kodi addon: Muat turun Firecat

2. Kratos Kodi Addon

Kratos adalah makhluk mitologi dari permainan video terkenal “God of War” sepanjang masa. Kratos Kodi addon mungkin bukan Dewa Kodi addon tetapi pasti berbeza dari yang lain kerana bahagian kandungan yang dimilikinya.

Kategori yang dimilikinya merangkumi Filem, Rancangan TV, Koleksi, Alat dan tambahan ini mempunyai ciri integrasi Trakt juga. Tidak syak lagi, bahawa addon Kratos Kodi adalah salah satu addon Kodi teratas. Anda boleh memuat turun addon Kratos Kodi dengan mengklik pada pautan di bawah: Muat turun Kratos

Addon Kodi terbaik untuk PPV

PPV adalah perkara terbaik untuk ditonton ketika anda sedang melakukan streaming dan pesta. Walau bagaimanapun, pengguna selalu menghadapi masalah dengannya. Itulah sebabnya kami telah membincangkan beberapa Addon Kodi Terbaik untuk PPV.

1. Aliran Vader

Vader Streams adalah hadiah untuk semua peminat PPV di seluruh dunia kerana ia menawarkan pautan acara Bayar per tontonan dari seluruh dunia. Ini adalah tambahan berbayar dan pengguna harus membayar yuran langganan sebelum mereka mengakses pautan apa pun. Vader Streams telah mendapat reputasi hebat di antara semua add-on lain kerana kualiti yang diberikannya.

Muat turun Vader Streams.

Addon Permainan Kodi Terbaik

Kodi menawarkan semua yang tidak dapat dilakukan oleh orang lain! Pasang Kodi Game Addons terbaik yang disenaraikan di bawah dan nikmati permainan kegemaran anda di Kodi.

1. Permainan Twitch

Alat tambah permainan Twitch membolehkan anda menonton aliran orang yang bermain permainan di seluruh dunia. Ini adalah pemain profesional yang bermain acara permainan maraton dan permainan mereka menarik untuk ditonton.

Tambahan ini boleh didapati di repositori rasmi Kodi dan merupakan pilihan yang baik untuk meluangkan masa lapang dan menonton profesional bermain.

2. Permainan YouTube

YouTube Gaming serupa dengan Twitch di mana pengguna Kodi dapat menonton orang lain bermain permainan dan menyelesaikan keseluruhan permainan maraton.

Tambahan ini boleh didapati di add-on YouTube yang terdapat di dalam repositori Kodi rasmi. Terdapat bahagian yang berasingan untuk permainan dan aliran akan tersedia untuk video permainan.

Kodi Addons untuk MAC

Perkara terbaik mengenai Kodi ialah ia berjalan di hampir semua peranti dan jika tidak, maka para geeks selalu mencari jalan untuk menjalankannya. Anda boleh membuat persediaan Kodi pada iPad, Kodi dihidupkan Apple TV dan banyak lagi.

1. Pemain Klub

YouTube Gaming serupa dengan Twitch di mana pengguna Kodi dapat menonton orang lain bermain permainan dan menyelesaikan keseluruhan permainan maraton.

Tambahan ini boleh didapati di add-on YouTube yang terdapat di dalam repositori Kodi rasmi. Terdapat bahagian yang berasingan untuk permainan dan aliran akan tersedia untuk video permainan. Ikuti panduan kami “Cara Memasang Klub Pemain ”.

2. Flux It Kodi Addon

Flux Ia adalah addon Kodi TV Langsung yang berfungsi dengan baik dengan Kodi di MacOS. Pengguna boleh menstrim Flexus TV, Flexus Radio, Stratus TV dan banyak lagi melalui addon ini. Flux Kodi addon boleh didapati di Aliunde Repository.

Kodi Tambahan Terhad Geo-Terhad

Terdapat banyak tambahan yang hanya akan berfungsi di lokasi tertentu. Sekiranya anda ingin memintas sekatan geografi dan menikmati penstriman tanpa had di Kodi, pastikan anda menggunakan VPN. Berikut adalah beberapa perkhidmatan VPN untuk dipilih:

 1. IPTV muktamad

Add-on IPTV muktamad adalah tambahan baru untuk keluarga add-on IPTV tetapi tetap tidak terhad. Tambahan ini memerlukan Kodi VPN untuk melepaskan sekatan geografi untuk menyiarkan banyak saluran IPTV di seluruh dunia. Videonya berkualiti HD, tetapi antara muka pengguna kelihatan agak rumit tanpa ada kategori tertentu yang disebutkan. Ia boleh didapati di Kodil Repository dan TK Norris Repo.

Tambahan Kodi Undang-undang / Berbayar Terbaik

Anda akan sentiasa mengetahui kecenderungan segala-galanya semasa anda menggunakan alat tambah premium. Alat tambah rasmi selamat digunakan dan mempunyai kualiti pautan penstriman yang baik untuk ditawarkan.

Pilih yang anda inginkan dari tambahan Kodi sah / berbayar ini, bayar langganan dan nikmati pengalaman penstriman yang lancar.

1. Video Suapan Buzz

Buzzfeed mendapat reputasi hebat di seluruh dunia melalui berita dan kandungan hiburannya yang dikongsi di laman webnya dan di media sosial. Buzzfeed adalah syarikat media internet yang mempunyai rangkaian pengeluar kandungan yang hebat, menonjolkan kualiti kewartawanan mereka dengan hebat.

Ia memiliki bentuk basis penggemar yang hebat di seluruh dunia dan kejayaan terbaik yang diperolehnya ialah sekarang Netflix akan menjadi tuan rumah musim ceria yang dibuat oleh wartawan Buzzfeed. Pastikan anda tidak terlepas kandungan hebat yang dikongsi oleh mereka, jadi pasang alat tambah Buzzfeed Kodi rasmi dari repositori tambahan Kodi rasmi dan nikmati video Buzzfeed setiap hari.

2. KolejHumor

Sekiranya anda seorang pecandu media sosial yang suka humor dan sindiran semasa dalam perjalanan, anda pasti pernah mendengar tentang CollegeHumor. Laman web komedi ini terkenal di media sosial kerana kandungan lucu dan sindiran yang mereka hasilkan sendiri dan kandungan yang mereka kongsi dibuat oleh orang lain.

Kandungan CollegeHumor adalah gula-gula mata dan kami tahu bahawa anda pasti suka menontonnya di Kodi. Jadi, pasang add-on CollegeHumor Kodi dari repositori tambahan Kodi rasmi dan mulailah menonton video paling lucu dan spoofs terbaik yang terdapat dalam talian.

3. ACE IPTV

ACE IPTV adalah tambahan premium untuk Kodi yang menawarkan pelbagai jenis kandungan. Tonton sukan popular seperti NFL, NBA, NHL, MLB, dan banyak lagi. ACE IPTV membawa aliran dari saluran popular seperti BT Sport dan Sky Sports.

Tambahan pula, penonton dapat menikmati beribu-ribu filem dan rancangan TV menggunakan ACE IPTV. Dengan menambahkan addon ini ke Kodi, anda mempunyai akses ke saluran seperti BBC, ABC, Fox, HBO, Sky Movies, dan banyak lagi. Oleh itu, addon Kodi premium utama mempunyai segalanya untuk semua orang.

4. Kesukanan Sukan

SportsAccess adalah tambahan Kodi premium yang menawarkan sukan dari seluruh dunia. Dengan melanggan perkhidmatan tersebut, streamer dapat mengakses perlawanan kegemaran mereka dari NBA, NHL, bola sepak (bola sepak), dan banyak lagi.

Addon membawa kandungan dari banyak saluran seperti SkySports. Sebagai kaedah pembayaran, SportsAccess hanya menerima Bitcoin. Perkara ini mungkin menyakitkan bagi banyak orang, tetapi lebih baik untuk privasi anda.

5. Mania HD

SportsAccess adalah tambahan Kodi premium yang menawarkan sukan dari seluruh dunia. Dengan melanggan perkhidmatan tersebut, streamer dapat mengakses perlawanan kegemaran mereka dari NBA, NHL, bola sepak (bola sepak), dan banyak lagi.

Addon membawa kandungan dari banyak saluran seperti SkySports. Sebagai kaedah pembayaran, SportsAccess hanya menerima Bitcoin. Perkara ini mungkin menyakitkan bagi banyak orang, tetapi lebih baik untuk privasi anda.

Kodi Kartun Addons

Tambahan kartun adalah sesuatu yang bukan hanya untuk hiburan kanak-kanak tetapi juga untuk orang dewasa. Oleh itu, jika anda dewasa, anda dapat menyelami nostalgia dan melancarkan kartun kegemaran anda dari seluruh dunia. Cuba addon kartun ini di Kodi sekarang!

 1. Nickelodeon dan Nickelodeon Jr

Sekiranya anda memerlukan tambahan yang menunjukkan rancangan TV Nickelodeon dan Nickelodeon Jr., maka tidak ada tambahan yang lebih baik daripada ini. Anak-anak anda mungkin terobsesi dengan Nickelodeon kerana ia mendorong mereka ke titik di mana mereka pergi ke mana-mana ketika mereka mengetahui program kegemaran mereka.

Kodi Addons untuk Saluran India

Nasib baik jika anda dapat mencari pautan kerja dalam talian untuk saluran India dan kandungan Bollywood. Namun, pengguna Kodi bernasib baik kerana dapat menonton kandungan Bollywood kegemaran mereka dengan menggunakan tambahan Kodi ini untuk Saluran India.

1. Pemandangan

Viewster adalah tambahan Kodi rasmi untuk mengukus Filem dan rancangan TV dalam talian. Ia mempunyai pelbagai kategori seperti Action, Romance, Drama dan bahagian yang berasingan untuk filem dan rancangan TV di setiap kategori. Ia boleh didapati di bahagian add-on video di repositori Kodi Add-on rasmi.

2. Einthusan

Tidak diragukan lagi Einthusan merupakan filem tambahan Bollywood yang paling menakjubkan untuk semua peminat Bollywood. Sebab utama di belakangnya ialah kandungan dalam lapan bahasa berbeza seperti Tamil, Telugu, Kannada, Hindi, Malayalam, Bengali, Marathi, dan Punjabi. Tidak begitu hebat?

Di samping itu, tambahan ini mempunyai kategori filem dengan baik mengikut gen, tahun dan lain-lain. Ini bukan tambahan Kodi rasmi dan kami mengesyorkan agar anda menggunakan perkhidmatan Kodi VPN yang baik untuk melindungi privasi dalam talian anda. Tambahan ini terdapat di repositori tambahan SuperRepo Kodi.

Muat turun Einthusan

3. TV di Desi Zone

TV di Zon Desi adalah suatu keharusan untuk mempunyai tambahan Kodi untuk semua peminat kandungan / rancangan TV India. Ia memiliki banyak saluran TV dan rancangan TV. Pengguna dapat dengan mudah melayari dan memainkan apa sahaja yang mereka mahu, kerana alat tambahnya mempunyai susun atur yang sangat baik. Pengguna mendapat akses ke semua saluran terbesar seperti Sony, NDTV, IBN, Sahara dll.

4. SnagFilms

SnagFilms adalah tambahan Kodi rasmi dengan perpustakaan kandungan yang besar dari seluruh dunia. Mempunyai sekitar 30 kategori Filem dan rancangan TV, tambahan ini adalah satu untuk semua pakej. Ia mempunyai bahagian khusus untuk Filem Bollywood dan rancangan TV. Ia boleh didapati dengan mudah di bahagian tambahan video repositori Kodi rasmi.

5. Filem Bollywood

Filem Bollywood adalah tambahan filem Kodi yang difokuskan khas dan kandungan India. Alat tambah ini boleh dimuat turun dan dipasang melalui Super Repo. Ia mempunyai koleksi filem Tamil dan Hindi yang bagus.

Muat turun Filem Bollywood

Kodi Addons terbaik untuk Kanada

Penonton Kanada yang tinggal di luar negara dapat mengakses kandungan Kanada kegemaran mereka dengan mudah dengan memilih mana-mana tambahan Kodi terbaik untuk Kanada ini. Tambahan ini adalah untuk berita tempatan, rancangan TV tempatan dan acara lain.

1. CanTV Langsung

CanTV Live adalah tambahan TV langsung untuk penyiar Kanada yang menetap di luar negeri yang jarang tinggal di Kanada tetapi tidak dapat mengakses saluran berita tempatan. Ini membolehkan penonton menonton berita tempatan dan rancangan dan sukan TV langsung lain.

2. Dibuat di Kanada

IPTV Buatan Kanada adalah salah satu jika add-on IPTV Kodi paling popular, bukan hanya di kalangan penonton Kanada tetapi juga di peringkat global.

Walaupun dinamakan Made in Canada, ia tidak hanya menyediakan kandungan Kanada, tetapi juga mempunyai pelbagai jenis wap kandungan Amerika dan Inggeris. Inilah sebabnya mengapa pengaya ini dihargai di seluruh dunia melalui komuniti Kodi.

Walaupun begitu, tambahan ini telah menjadi pilihan utama untuk Penonton Kanada. Tambahan ini boleh didapati di Kodi Israel Repository.

3. Kanada atas Permintaan

Canada on Demand adalah tambahan yang luar biasa bagi pengguna yang ingin menonton rancangan dan saluran TV kegemaran mereka. Add on on Canada on demand menawarkan aliran untuk lebih daripada 30 saluran TV Kanada dan kualiti aliran yang disediakan sangat bagus. Alat tambah ini sangat disyorkan untuk pengguna yang ingin mengalirkan kandungan Kanada.

Kodi Sepanyol Addons

1. Pelisalacarta Kodi Tambahan

Pelisalacarta adalah tambahan Kodi Sepanyol untuk menonton semua Filem dan Rancangan TV Sepanyol. Ia boleh didapati di Super Repo. Pelisalacarta mempunyai banyak kandungan bahasa Sepanyol dan sering disebut sebagai harta kandungan bahasa Sepanyol.

Ciri terbaik dari add-on ini, yang dapat disebut USPnya, adalah bahawa add-on ini tidak hanya mengalirkan kandungan tetapi juga memungkinkan pengguna untuk memuat turun konten kegemaran mereka. Tetapi menggunakan VPN yang boleh dipercayai dengan tambahan ini sangat diperlukan.

2. Latino TVChopo Addon

Anda mungkin pernah melihat banyak tambahan Kodi untuk Sukan dan kecergasan tetapi semuanya adalah tambahan Kodi berasaskan bahasa Inggeris.

Latino TVChopo Addon adalah tambahan Kodi Latino (Sepanyol) untuk streaming sukan dan kecergasan dari saluran TV Sepanyol. Alat tambah ini mempunyai lebih daripada 10 kategori untuk dilayari dan berfungsi dengan baik.

Muat turun Latino TVChopo Addon

Kesihatan Kodi Kesihatan dan Latihan Kecergasan Terbaik

Geeks kecergasan di seluruh dunia boleh mengakses kuliah latihan kegemaran mereka dan tutorial kecergasan lain di Kodi. Berikut adalah Kodi kesihatan tambahan dan senaman senaman yang menyediakan video terbaik untuk anda.

1. Kecergasan Nadi

Di antara senarai alat tambah kecergasan dan senaman Kodi terbaik, Pulse Workout mungkin yang paling terkenal. Tambahan ini adalah panduan untuk program kecergasan anda kerana memberi tahu pembaca tentang peningkatan berat badan, yoga, petua diet, latihan, dan banyak lagi.

Koleksi video motivasi juga akan membantu anda terus berjalan dan menjalani kehidupan yang lebih sihat. Ini akan memberi petunjuk kepada penonton tentang bagaimana menurunkan berat badan dan berada dalam keadaan baik. Alat tambah ini boleh didapati di Kodil Repo.

2. Fizikal

Tambahan fizikal adalah mengenai menawarkan video program motivasi dan latihan, yang bagus untuk individu yang berada di peringkat latihan awal mereka.

Ia mempunyai bahagian yang terpisah untuk UFC di mana pita mendapat semua maklumat mengenai pergaduhan UFC dan terus mengetahui apa yang berlaku dalam kehidupan atlet. Oleh itu, ia adalah tambahan yang baik untuk pencinta UFC juga. Ia boleh didapati di Dandy Media dan Kodil Repo.

Tambahan Cuaca Kodi Terbaik

Ikuti perkembangan terkini mengenai ramalan cuaca terkini dari seluruh dunia dengan Kodi. Pasang tambahan cuaca Kodi terbaik ini dan jaga cuaca semasa dalam perjalanan.

1. Bertemu Pejabat

Met Office adalah alat tambah Kodi yang memberikan maklumat cuaca dengan mengambil data dari ribuan lokasi di UK. Mempunyai ciri seperti ramalan 5 hari, lokasi automatik, masa respons minimum dan pemerhatian yang boleh dipercayai membantu pengaya ini mengembangkan reputasi yang baik.

Walau bagaimanapun, batasan memilih satu lokasi pada satu masa adalah kelemahan dalam pengaya ini. Secara keseluruhan, alat tambah ini adalah antara alat tambah cuaca Kodi Terbaik.

Muat turun: Met Zip File Met

2. OpenWeatherMap Diperpanjang

Tambahan ini mempunyai makna yang agak harfiah untuknya; sama seperti peta mana pun, ia memberikan maklumat terperinci mengenai cuaca.

Tambahan ini memberikan ramalan cuaca dan peta cuaca yang tepat dari 36 jam hingga 14 hari. Perbezaan lain dalam add-on ini ialah ia memerlukan kunci API peribadi. Ini membantu dalam kemas kini yang kerap.

Muat turun: Fail Zip OpenWeatherMap

3. Cuaca Yahoo: Muat turun

Siapa yang belum pernah mendengar mengenai Yahoo? Semua orang ada, betul! Yahoo pernah menjadi penyedia perkhidmatan web yang paling popular sejak dulu lagi. Yahoo mempercayai kemudahan dan penggunaan, dan hal yang sama berlaku untuk penambahan cuaca.

Mudah disiapkan, digunakan dan difahami, tambahan cuaca Yahoo adalah cadangan yang kuat. Pengguna Kodi semestinya mencubanya kerana ia adalah salah satu tambahan Kodi yang hebat. Tidak ada keperluan log masuk seperti itu, tidak ada kerumitan dalam pemasangan dan antara muka yang mesra pengguna menentukan kualitinya.

Muat turun: Yahoo! Fail Zip Cuaca

Secara ringkas

Semoga anda menikmati senarai 107 tambahan Kodi teratas kami. Nikmati gabungan video hebat & perkhidmatan muzik dari seluruh dunia dengan tambahan yang disenaraikan dan beritahu kami bagaimana anda menyukai mereka. Sekiranya kami ketinggalan, beritahu kami dan kami akan menambahkannya ke undur.

Untuk sebarang bantuan memasang atau mengkonfigurasi addon, beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map