Loceng Jingle berdering dan Krismas hampir tiba dan perjanjian penjualan VPN Krismas terbaik disiarkan!

Sudah tiba masanya anda memulakan persiapan untuk musim percutian ini, kerana diskaun terbaik terdapat di hampir semua jenis produk di seluruh dunia.

Sekiranya anda seorang pemerhati luar biasa atau penonton streaming, maka anda akan menyukai tawaran VPN Krismas dengan potongan harga yang ditawarkan oleh hampir setiap penyedia.

Saya telah membincangkan beberapa diskaun Krismas yang terbaik, supaya anda dapat mengalirkan apa sahaja yang anda mahu, daripada membuang masa anda menyaksikan musim salji Krismas ini!

Mengapa mendapat Tawaran VPN Krismas

Perkara terbaik mengenai masa-masa seperti Thanksgiving, Black Friday, Cyber ​​Monday dan lain-lain ialah orang mendapat diskaun yang luar biasa untuk pelbagai perkara.

Dalam industri streaming dalam talian, orang cenderung mencari diskaun yang ditawarkan oleh penyedia VPN. Tidak ada keraguan bahawa VPN adalah alat penting untuk semua pita kerana membolehkan mereka mengakses tanpa had ke kandungan melalui web.

Tawaran VPN Krismas lebih baik daripada tawaran diskaun lain yang ditawarkan pada musim lain kerana memang musim terbesar dan terpenting tahun ini. Pengguna dan penjual memperoleh banyak faedah dari musim ini. Penjual menurunkan harga mereka untuk mendapatkan lebih banyak pelanggan dan harga yang lebih rendah ini menarik minat pengguna.

VPN kini menjadi alat yang diperlukan untuk semua netizen yang memandang serius perlindungan mereka. Ia bukan hanya untuk melewati sekatan geo atau melayari laman web secara anonim, tetapi juga melindungi data anda dari peretasan dan melindungi anda dari mata-mata dalam talian.

Banyak penyedia VPN telah mengumumkan tawaran VPN Krismas mereka tetapi anda tidak boleh hanya mendapatkan tawaran penyedia tanpa mengetahui kredibiliti dan kebolehpercayaan perkhidmatan mereka. Berikut adalah 11 penyedia VPN teratas anda boleh memilih Krismas ini.

11 Tawaran VPN Krismas Terbaik

PureVPN

PureVPN adalah antara penyedia VPN elit industri dan perkara terbaik mengenai PureVPN adalah bahawa ia tidak berkompromi dengan kualitinya walaupun menawarkan potongan besar.perjanjian krismas purevpn

Krismas ini, mengagumkan 85% diskaun untuk rancangan 5 tahun PureVPN dengan melanggan AS$ 1.65 sebulan, ini bermaksud anda perlu membayar AS$ 99 hanya untuk keseluruhan pakej.

PureVPN menyediakan lebih daripada 2000 pelayan ultra-pantas di seluruh dunia di 140+ negara yang membolehkan anda melayari web dengan selamat dari lokasi yang anda inginkan. Selain itu, anda dapat menikmati 5 log masuk serentak, lebar jalur tanpa had dan aplikasi mudah alih dan desktop khusus untuk kemudahan akses.

PureVPN mempunyai pelanjutan penyemak imbasnya sendiri yang membolehkan pengguna mengamankan sambungan mereka dengan satu klik tanpa melancarkan klien. Sekiranya terdapat sebarang masalah, pengguna boleh menghubungi sokongan sembang langsung 24/7.

CTA

Surfshark

SurfShark sememangnya penyedia perkhidmatan yang hebat, mendapat peningkatan populariti dari hari ke hari. Diskaun pelajar Krismas SURFSHARKIni kerana ia menyediakan perkhidmatan kelas atas dengan harga yang sangat berpatutan. SurfShark menawarkan potongan istimewa Krismas 83% untuk rancangan 2 tahunnya. Dengan memanfaatkan pakej ini, anda akan dikenakan bayaran US $ 1,99 sebulan sahaja.

SurfShark mempunyai lebih daripada 500 pelayan di 50 negara, yang membolehkan anda mengakses laman web pilihan anda tanpa sekatan lebar jalur. SurfShark sangat popular kerana penyambungannya yang hebat dan pelayannya yang pantas yang menyediakan lebar jalur yang baik. Perkara terbaik yang saya suka mengenai SurfShark ialah ia tidak mempunyai had sambungan serentak tidak seperti penyedia VPN lain yang membenarkan 5 hingga 7 peranti sahaja.

CTA

NordVPN

NordVPN adalah salah satu penyedia VPN terkemuka di pasaran yang tidak pernah menurunkan standard dan kualitinya pada kesempatan apa pun. Diskaun pelajar NORDVPN vpnIa menawarkan tawaran Krismas yang hebat dengan 75% dengan harga $ 2.99 sebulan selama 3 tahun. Ini adalah tawaran istimewa Krismas, jadi dapatkannya sebelum berakhir dan mulakan perjalanan dalam talian yang selamat dengan NordVPN.

NordVPN mempunyai rangkaian 5000+ pelayan di seluruh dunia dan bahagian terbaiknya ialah semua pelayannya cepat, selamat dan boleh dipercayai. NordVPN mempunyai dasar pembalakan yang ketat dan membenarkan 6 sambungan serentak.

Dapatkan diskaun NordVPN, tetap terjamin dengan protokol penyulitan kelas ketenteraannya, dan tayangkan rancangan kegemaran anda dengan memecahkan semua halangan.

CTA

CyberGhost

CyberGhost umpama orang kurang upaya yang mendapat maklum balas hebat dari pengguna di seluruh dunia. Potongan Xmas khas CYBERGHOSTIa semakin meningkat pesat persaingan industri dan banyak pengguna kini memilih CyberGhost kerana perkhidmatannya yang pintar. CyberGhost menawarkan tawaran 18 bulan yang luar biasa dengan harga AS $ 3.5 sebulan dengan jaminan wang dikembalikan 45 hari.

CyberGhost mempunyai beberapa ciri yang paling ketara dan menakjubkan untuk streamer dalam talian dan jam tangan. Ia mempunyai ciri bawaan khas yang membolehkan streamer membuka blokir laman web yang dilarang geo seperti Netflix dengan satu klik.

CyberGhost mempunyai sekitar 3000 pelayan di 60 negara yang menawarkan lebar jalur dan perlindungan yang hebat. CyberGhost adalah pilihan yang optimum untuk semua orang yang mencari VPN khusus streaming kerana ciri khas streamingnya.

CTA

ExpressVPN

ExpressVPN adalah tiran lain dalam industri VPN yang telah mendapat reputasi yang hebat selama ini. EXPRESSvpn diskaun pelajar natalRamai pengguna mempercayai ExpressVPN kerana mempunyai ciri-ciri teratas dan tidak pernah menjejaskan kualitinya.

Dapatkan tawaran VPN Krismasnya dengan potongan harga 35% untuk rancangan 1 tahunnya dengan harga AS $ 8.32 sebulan. Sebilangan pengguna mengkritik ExpressVPN kerana harganya yang sedikit lebih tinggi jika dibandingkan dengan penyedia VPN lain. Namun, hakikatnya kualiti perkhidmatan dan ciri ExpressVPN tiada tandingannya, yang membenarkan harganya lebih tinggi.

ExpressVPN mempunyai lebih daripada 2000 pelayan yang selamat dan pantas di seluruh dunia, yang membolehkan pengguna mengakses mana-mana laman web yang dilarang dan melindungi mereka dari ancaman dalam talian. ExpressVPN memastikan no-log dan ia mempunyai fitur Kill-switch yang terintegrasi, untuk melindungi privasi pengguna sekiranya terputus.

CTA

Beruang terowong

TunnelBear adalah penyedia perkhidmatan yang diremehkan tetapi masih mempunyai reputasi yang baik di kalangan pengguna.TUNELBEAR natal vpn deal TunnelBear menawarkan diskaun 58% untuk pakej 12 bulan kerana Krismas. Dapatkan tawaran ini, bayar US $ 4,17, dan terus streaming tanpa rasa takut seperti beruang grizzly.

Ia memiliki jaringan yang berkembang, saat ini mempunyai pelayan di sekitar 20+ negara. Tunnel bear mempunyai pelanjutan penyemak imbas webnya sendiri.

CTA

ZenMate

ZenMate adalah penyedia lain yang boleh dipercayai yang mempunyai reputasi baik dalam industri ini yang menawarkan potongan harga 83% untuk rancangan 2 tahunnya, dengan harga bulanan hanya US $ 2.05 sahaja.Urusan ZENMATE vpn

Penyedia VPN yang berpangkalan di Jerman ini secara beransur-ansur menjadi pilihan utama semua streamer dalam talian yang ingin mengakses kandungan terhad geo. Terutama jika anda ingin mengakses perpustakaan Netflix AS dari wilayah lain dan anda mencariVPN percuma, ZenMate adalah pilihan terbaik untuk anda.

ZenMate berfungsi hebat dengan Netflix dan Hulu dan bahagian terbaiknya ialah pelayannya tidak mengganggu streaming dan memberikan kelajuan lebar jalur yang baik.

CTA

Zon amanah

Trust Zone bukanlah nama besar dalam industri ini kerana ia hanya mempunyai 164 pelayan dan tidak mempunyai sokongan sembang 24/7.Perjanjian vpn TRUSTZONE 2019 Walau bagaimanapun, kualiti perkhidmatan Trust Zone sangat bagus dan semua pengguna yang menginginkan OpenVPN dapat memilihnya.

Dapatkan diskaun 53% untuk rancangan 1 tahun dengan harga AS $ 3,33 sebulan sahaja. Ini hanya perjanjian Krismas, dapatkannya sebelum berlanjutan.

CTA

Akses Internet Peribadi (PIA)

PIA adalah salah satu pemain tertua dan mapan dalam industri VPN. Ia telah mendapat reputasi yang baik dalam masyarakat selama ini. PIAAkses Internet Peribadi menawarkan rancangan 2 tahunnya dengan harga AS $ 2,91 sebulan, yang merupakan potongan harga 58%.

PIA mempunyai lebih daripada 3000 pelayan di seluruh dunia, menawarkan kelajuan yang sangat pantas. Banyak pengguna menimbulkan kebimbangan mengenai larangan Netflix PIA. Walaupun terdapat larangan itu, PIA adalah penyedia perkhidmatan kelas atas dan tidak ada keraguan bahawa ia adalah antara pilihan utama pita.

CTA

Langkau angin

Nikmati diskaun 55% untuk rancangan Windscribe 1 tahun dengan membayar AS $ 4.08 sebulan.WINDSCRIBE 2018 vpn deal Windscribe benar-benar penyedia perkhidmatan yang luar biasa kerana ia mempunyai beberapa ciri paling menarik yang ingin dimiliki oleh setiap pengguna VPN.

Sekiranya anda tidak suka menghantar wang untuk langganan tetapi anda masih mahu menggunakan perkhidmatan VPN yang selamat dan boleh dipercayai, Windscribe adalah pilihan terbaik yang tersedia untuk anda. Anda dapat menikmati data 10 gb setiap bulan dengan pelayan dari 10 negara yang berbeza.

Selain daripada ini, Windscribe mempunyai perisian khas dan penyekat iklan yang membolehkan penyemakan imbas dan penstriman tanpa gangguan dan selamat. Ia mempunyai pelanggan untuk peranti desktop dan mudah alih dan antara muka klien ini cukup menarik dan mesra pengguna.

CTA

TorGuard

Sekiranya anda ingin mengetahui penyedia VPN yang menawarkan banyak protokol keselamatan, maka itu adalah Tor Guard.torguard vpn Ini adalah salah satu penyedia VPN yang paling popular kerana fleksibiliti perkhidmatannya dan tentu saja kerana Penyemak Imbas Tor.

TorGuard telah mengumumkan tawaran istimewa Krismas sebanyak AS $ 19,99 per Suku Tahunan yang bermaksud AS $ 6,66 sebulan. Ia mempunyai 3000+ pelayan di 50+ negara, menawarkan banyak SSL dan protokol keselamatan lain untuk memastikan privasi pengguna. Pengguna dapat menikmati peranti penghubung 5 secara serentak dengan kami dan mengalami streaming yang lancar.

CTA

Kesimpulannya

Kita semua tahu betapa pentingnya VPN untuk netizen dan kita tahu bahawa diskaun seperti itu tidak sering berlaku. Oleh itu, dapatkan potongan harga yang paling sesuai dengan keperluan anda dan nikmati musim ini sepenuhnya.

Sebilangan daripada anda mungkin tidak memanfaatkan potongan harga yang ditawarkan baru-baru ini pada Black Friday dan Cyber ​​Monday, jika demikian, maka rebutlah peluang ini sekarang dan akhiri tahun ini dengan catatan menarik.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me