13 Tambahan Kodi Baru Untuk Versi Leia dan Krypton (Juga Berfungsi di Firestick)

Satu perkara yang menjadikan Kodi mendahului platform penstriman dalam talian yang lain adalah pelbagai tambahannya. Alat tambah Kodi terdiri daripada pelbagai jenis, yang membolehkan pengguna mengalirkan hampir semua yang ada di dalamnya. Namun, masalah yang dihadapi oleh banyak pengguna adalah beberapa alat tambah Kodi yang biasa berfungsi dengan baik, mula melakukan kesalahan crash atau muncul. Ini merangsang pengguna untuk mencari sesuatu yang lebih baik dan mereka terus tinggal di laman web untuk mencari tambahan Kodi baru.


Jangan risau lagi; kami telah menyenaraikan beberapa addon Kodi baru yang terbaik untuk anda, agar anda tidak menghadapi masalah untuk melayari beberapa laman web.

Alat tambah Kodi mempunyai pelbagai jenis dan sifat. Mengikut jenisnya, maksud saya ia boleh digunakan untuk streaming filem, rancangan TV, TV Langsung, Muzik, Dokumentari dll atau mereka boleh menjadi tambahan utiliti untuk penyelenggaraan dan sokongan.

Satu perkara yang perlu difahami di sini ialah saya merujuk kepada tambahan Kodi tidak rasmi, yang boleh digunakan secara percuma. Memasang atau menggunakan alat tambah seperti itu dianggap tidak sah di banyak wilayah, oleh itu saya mengesyorkan anda menggunakan VPN streaming.

13 Tambahan Kodi terkini untuk 2019

1. Fladnag

Fladnag Kodi add-on adalah hadiah untuk semua pengguna Kodi yang gemar menstrim rancangan TV. IT mempunyai pelbagai rancangan TV dari seluruh dunia dan semuanya disusun ke dalam kategori yang berbeza. Kategori-kategori ini sedang tren, TMDB Paling Dinilai, Aksi dan Pengembaraan, Acara popular dll.

filem fladnag kodi addon

Anda boleh memuat turun dan memasang add-on ini dari repositori T2K, yang baru-baru ini beralih ke domain baru. Saya secara peribadi telah mencuba alat tambah ini dan saya tidak menghadapi kesilapan semasa memasangnya. Alat tambah dipasang kurang dari satu minit dan berjalan lancar tanpa sebarang kelewatan atau kerosakan.

2. DIY Perbaiki Kodi Addon

Sekiranya anda pengguna Kodi yang kerap tidak suka mencari pembaikan dan perkara di web kerana anda tidak suka melayari, maka pengaya ini sesuai untuk anda. DIY Fix Kodi add-on adalah add-on Kodi unik yang memberikan penyelesaian untuk masalah kehidupan normal seperti berkebun, pembaikan elektronik, haiwan kesayangan, pembaikan automatik dan lain-lain. DIY Fix Kodi addon terdapat di Butter Fingers Repository.

Diy-Fix-Kodi-Addon-Repo

Mempunyai alat tambah ini akan menjadikan hidup anda lebih mudah kerana anda akan mempunyai panduan untuk menyelesaikan masalah kehidupan normal anda di satu tempat. Anda tidak perlu lagi mencari perkara seperti itu di internet atau YouTube; anda hanya boleh menggunakan alat tambah ini untuk mendapatkan bantuan. Kita boleh mengatakan bahawa Kodi bukan sahaja menjadikan penstriman dalam talian lebih baik tetapi juga memberikan kemudahan dalam kehidupan seharian kita.

3. Modus Operandi

Modus Operandi adalah tambahan sukan Kodi baru yang menyediakan pilihan streaming untuk gusti, Sukan tempur, bola keranjang dan acara lumba. Tambahan Kodi ini mungkin merupakan pendatang baru dalam industri ini tetapi ia pasti mempunyai banyak potensi.

MODUS-OPERANDI-baru-Kodi-Addon

Pengguna boleh mencuba pautan streaming yang disediakan untuk acara sukan yang diinginkan kerana ia menyediakan banyak pautan streaming untuk satu acara. Sekiranya pautan streaming yang disediakan tidak berfungsi, pengguna boleh menggunakan ciri carian untuk mencari pautan baru. Muat turun dan pasang modus Operandi Kodi add-on dari iTzMe Repository.

4. Seren Kodi Tambah

Seren adalah salah satu add-on Kodi terbaik untuk semua geeks streaming yang mempunyai akaun Real Debrid atau Trakt. Pengaya Kodi yang luar biasa yang mempunyai semua filem terkini yang tersedia kerana membatalkan pautan melalui laman web torrent.

Tambahan ini terdapat di repositori gerbang Nix dan anda boleh memuat turun dan memasangnya dengan mudah dari sana. Anda boleh merujuk panduan kami “Cara memasang Seren Kodi Addon”, untuk mengetahui lebih lanjut mengenai addon ini.

seren baru kodi addon

5. TontonNixToons2

WatchNixToons2 adalah add-on Kodi baru yang mempunyai semua filem terbaru, rancangan TV, kartun, kandungan anime dan banyak lagi. Tambahan ini mempunyai tajuk kandungan yang dikategorikan dengan baik ke dalam bahagian yang berbeza.

nixtoons kodi addon

Antaramuka add-on ini agak mudah dan add-on itu sendiri bersaiz sangat kecil. Inilah sebabnya mengapa memasang dan menggunakan tambahan ini sama sekali tidak merepotkan. Tambahan ini terdapat di Doko Repository.

6. Racun

Venom adalah garpu baru dari tambahan Kodi tambahan yang legenda, mempunyai susun atur yang serupa tetapi kualiti yang lebih baik. Ia mempunyai pengikis yang lebih baik dan dikemas kini yang menyediakan pautan penstriman yang lebih baik. Sebelumnya, kami telah melihat banyak garpu keluaran di industri ini tetapi tidak semuanya berpotensi memberikan pengalaman yang berkualiti.

racun baru kodi addon

Venom sebaliknya, adalah garpu yang sangat baik yang berfungsi dengan baik dan tidak menyediakan pautan streaming yang rosak. Anda boleh memuat turun dan memasang add-on Venom Kodi dari repositori Venom khusus.

7. 13Clowns

13 Badut Pengaya Kodi adalah satu untuk semua pengaya Kodi untuk IPTV, Filem, rancangan TV, video YouTube, sukan dan lain-lain. 13 badut baru-baru ini disiarkan oleh TVA dan telah kembali dengan domain baru tetapi pengikis dan aliran yang lebih baik. 13 badut mempunyai Civitas Scraper, yang merupakan pakej baru jika scrappers, jauh lebih baik daripada scraper lambda lama.

13-badut-kodi

Ini sebenarnya adalah garpu tambahan Exodus Redux Kodi tetapi saya telah mencubanya secara peribadi dan menyedari bahawa ia lebih baik. Ia mempunyai ciri mesin pencari, yang memungkinkan pengguna mencari judul kandungan kegemaran mereka yang tidak terdapat di perpustakaannya. Alat tambah tersedia untuk dimuat turun dan dipasang di 13 repositori badut.

8. Berlebihan

Satu lagi garpu Exodus Kodi, dikeluarkan dengan beberapa kemas kini dan tweak untuk meningkatkan pengalaman. Ini adalah tambahan Kodi yang baik untuk streaming filem dan rancangan TV dan ia juga mempunyai beberapa alat Kodi yang berguna.

tambahan kodi yang terlalu banyak

Tambahan ini boleh didapati di Eggman Repository.

9. Kodi MUZIK

Kodi Muzic adalah alat tambah muzik Kodi baru yang menyediakan semua aliran muzik terkini yang terdapat di YouTube. Pengikis dalam add-on Kodi Muzic menarik pautan streaming dari YouTube, yang membolehkan pengguna mencari dan bermain dengan satu klik. Bukan hanya itu, pengguna juga dapat menonton video muzik dan konsert terbaru.

muzic kodi addon

Antaramuka alat tambah Kodi baru ini disusun dengan baik ke dalam pelbagai kategori seperti Muzikal dan memainkan Radio Aliran Langsung, konsert Muzik, dokumentari dll. Anda boleh memuat turun dan memasang alat tambah Kodi yang menakjubkan ini dari Repositori Jari Mentega.

10. KODZI

Kodzi adalah tambahan utiliti Kodi baru dan unik yang tidak akan anda bayangkan. Ia dikembangkan sedemikian rupa sehingga pengguna tidak perlu lagi melalui semua langkah panjang untuk memasang repositori. Kodzi membolehkan pengguna memasukkan URL pautan sumber repositori di dalamnya dan ia akan menarik dan memasang repositori itu sendiri. Maksudnya, pengguna kini boleh berehat dan memasang sebarang repositori Kodi tanpa perlu mengikuti panduan apa pun.

kodzi addon kodi baru

Dengan add-on Kodzi, pengguna tidak perlu lagi mengumpulkan pengurus fail mereka kerana add-on ini adalah penghemat masa dan usaha terbaik. Anda boleh memasang add-on ini dengan mudah dari Repositori MrKodz.

11. Badai

Cukup dari semua garpu add-on Exodus Kodi, ini adalah garpu dari add-on Covenant Kodi yang terkenal yang merupakan garpu dari Exodus. Kegagalan garpu di atas garpu tidak akan berakhir dan yang terbaik ialah garpu dikembangkan lebih baik daripada pendahulunya.

tempest-kodi-add-on

Tempest Kodi add-on adalah garpu tambahan baru dari Covenant Kodi add-on tetapi dengan pengikis yang lebih baik dan pautan streaming berkualiti tinggi sehingga kualiti 4K. Walau bagaimanapun, antara muka mirip dengan tambahan Covenant Kodi. Saya sendiri telah mencuba alat tambah ini dan percayalah ia berfungsi dengan baik. Anda boleh mencuba add-on ini dengan memuat turun dan memasangnya Repositori Tempest.

12. Legenda Besi Grid

Adakah anda peminat Bola Sepak Amerika? Sekiranya ya, maka pengaya ini pastinya menjadi pilihan untuk anda. Grid Iron Legends adalah alat tambah Kodi khusus untuk sukan terbesar di Amerika kerana anda boleh menyiarkan perlawanan langsung, main semula, dokumentari, dan banyak lagi.

gridiron kodi addon

Bukan hanya itu, anda juga dapat mengalirkan bahagian-bahagian lain di Football Football. Alat tambah Kodi ini terdapat di Repositori Planet Alam Semesta.

13. Takdir

Destiny adalah alat tambah Kodi yang menyediakan aliran untuk hampir semua perkara yang ingin ditonton oleh pengguna di Kodi. Pengguna boleh menonton filem, rancangan TV, kandungan Kanak-kanak, sukan langsung dan banyak lagi melalui alat tambah ini. Satu lagi perkara hebat mengenai Destiny Kodi add-on adalah bahawa ia telah memperbarui Acestream, yang membolehkan pengguna menikmati hiburan dengan pautan streaming berkualiti tinggi.

Destiny-Addon-Kodi addon

Salah satu ciri baru yang paling hebat yang akan anda dapati dalam Destiny Kodi add-on ialah streaming Torrent, yang berfungsi tanpa memerlukan proksi atau VPN. Tambahan ini tersedia di Repositori Eggman dan anda boleh memuat turun dan memasangnya dari sana.

Kesimpulannya

Alat tambah Kodi baru terus dilancarkan dari hari ke hari kerana komuniti Kodi berkembang dengan pantas. Pengguna suka mencuba sesuatu yang lebih baik dan baru yang dapat meningkatkan pengalaman mereka atau yang dapat memberi mereka hiburan yang lebih baik. Walau bagaimanapun, satu perkara yang perlu difahami di sini adalah bahawa add-on Kodi baru dilepaskan tetapi di sisi lain, banyak add-on Kodi mati dari semasa ke semasa. Pengaya Kodi yang baru dikeluarkan ini menggantikan pengaya Kodi yang jatuh dan kitaran itu berterusan.

Tambahan Kodi yang disebutkan dalam panduan ini adalah semua tambahan Kodi tidak rasmi. Tambahan Kodi ini bebas dipasang dan ditstrim dan sifat penstriman seperti itu dianggap tidak sah di banyak wilayah. Oleh itu, saya mengesyorkan anda memilih VPN yang boleh dipercayai untuk Kodi yang dapat menolong anda melewati sekatan geo dan membantu anda mengekalkan nama diri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map