16 Repositori Kodi Terbaik Untuk April 2020

Repositori Kodi adalah koleksi saluran yang memikat penggunanya dengan hiburan berjam-jam dan streaming dalam talian. Beberapa repositori Kodi terbaik mungkin mengandungi pangkalan data yang besar sementara yang lain terdiri daripada satu atau dua saluran.


Terdapat repositori tertentu yang dibatasi secara khusus yang mungkin memerlukan anda menggunakan VPN berbayar di Kodi atau bahkan VPN percuma terbaik untuk Kodi. Teruskan membaca untuk melihat senarai repositori Kodi terbaik kami!

Repositori Kodi terbaik adalah yang tidak hanya mengandungi pangkalan data saluran yang besar, tetapi juga yang mempunyai populariti besar di kalangan pengguna Kodi.

10 Repositori Kodi Terkini – Dikemas kini April 2020

1. Kodi Israel Repositoryrepositori kodi teratas kodi israel

Kodi Israel adalah seperti perpustakaan besar di mana anda boleh menemui semua alat tambah Kodi yang popular dan terbaik untuk streaming filem, rancangan TV, kartun, anime, sukan langsung, berita, IPTV, muzik, kandungan dewasa dan banyak lagi. Beberapa add-on Kodi terbaik yang terdapat di repositori Kodi Israel adalah Exodus, Covenant, Poseidon, Live Hub, Kick-off, Gurzil, Sports World, Incursion, iPlayer WWW, IPTV Bonanza, Kids Tube, Kiss Anime, USTVnow, DeathStar, FireCat dll.

Kodi Israel baru-baru ini turun tetapi tidak lama kemudian menggunakan URL baru dan kini berfungsi dengan baik. Ia mempunyai semua add-on yang terkini dan beberapa add-on hebat telah ditambahkan ke perpustakaannya.

2. Maverick Repository untuk Kodirepositori maverick kodi

Repositori Maverick terutama menganjurkan tambahan Maverick Kodi sendiri yang membolehkan pengguna menstrim filem dan rancangan TV. Walau bagaimanapun, ia juga mempunyai beberapa nama popular lain seperti Joker Sports, The Magic naga Kodi add-on dan lain-lain Maverick repo telah diuji dan disyorkan oleh banyak pengguna di seluruh dunia.

3. Semua Repositori Eyez On Me Kodisemua eyez pada saya kodi repositori

Repositori All Eyez on Me menjadi popular kerana add-on All Eyez on me Kodi yang membolehkan penstriman untuk TV langsung, Rancangan TV, filem, dokumentari, kandungan kanak-kanak, muzik, sukan, dan banyak lagi. Selain daripada ini, repositori ini juga mempunyai beberapa alat tambah Kodi terbaik seperti Indigo, Genesis Reborn, FilmON, UKTV Play, YouTube, Disney junior dll..

4. Kodi BaeRepositori Kodi bae 2018

Repositori KodiBae mendapat tempat manis dalam industri Kodi sejurus selepas dilancarkan kerana e-mel tambahan Kodi arus perdana yang menjadi tuan rumahnya. Ia mempunyai jumlah tambahan Kodi yang terhad di perpustakaannya tetapi semuanya adalah add-on Kodi yang hebat yang suka digunakan oleh banyak pengguna seperti Ultimate IPTV, PrimeWire, 9Anime, Sportie, Sports365, cCloud TV dll..

Repositori Kodi Bae terus mengemas kini alat tambahnya dari semasa ke semasa, menjadikannya repositori yang boleh dipercayai.

5. Repositori Kodi Ketuanankodi repo ketuanan terbaik

Repositori Supremacy Kodi mula menganjurkan add-onnya sendiri tetapi secara beransur-ansur menjadi rumah beberapa add-on Kodi yang hebat. Repositori Supremacy Kodi mempunyai beberapa add-on Kodi terbaik seperti Plane MMA, SportsDevil, Night Terrors, Aspis, Atriox dll yang membolehkan pengguna menonton filem, Sukan, IPTV dan banyak lagi.

6. Cukup Repo Caz Cukup-Caz-kodi-repositori

Dalam beberapa bulan pelancarannya, Simply Caz Repo telah membawa dunia Kodi dengan ribut. Alasan Simply Caz Repo menjadi repositori Kodi terbaik adalah kerana koleksi saluran besar yang banyak digunakan oleh pengguna Kodi. Sebagai contoh, anda mungkin menemui Exodus, Castaway, SportsDevil, dan alat tambah terbaik lain di repositorinya.

7. Repositori DK-XBMCDK_XBMC

DK-XBMC Repository adalah repositori baru yang hebat yang mempunyai pelbagai bahasa tambahan. Anda boleh mengakses alat tambah yang menyediakan kandungan dari pelbagai bahasa seperti Bahasa Inggeris, Thai, India, Kantonis dan lain-lain. Tambahan ini juga agak jarang tetapi mereka pasti seronok. Alat tambah ini merangkumi animego, animehere, AsianHorror, bharatmovies, cartoongo, Dkevents, DramaCrazy, Drama Go, Filipino On Demand v3, vidics dll..

8. Repositori Zomboid Repositori kodi zomboid

Zomboided Repository juga baru-baru ini ditambahkan ke repositori Kodi baru yang mempunyai satu saluran, namun berguna yang layak untuk memasang repositori ini. Pengurus OpenVPN Kodi ada di repositori Kodi ini di mana ia menyediakan platform untuk pengguna Kodi untuk memasang perkhidmatan VPN pada perisian Kodi di mana mereka dapat menggunakan add-on haram dengan mudah.

9. TV PerflixRepositori Kodi TV Perflix

Perflix TV juga merupakan repositori Kodi baru yang hanya mengandungi saluran video. Repositori ini tidak mempunyai apa-apa untuk ditayangkan secara langsung, tetapi menghiburkan penggunanya dengan beberapa klip terbaik di seluruh dunia dari arena tinju, aktiviti paranormal, litar komedi, dan YouTube.

10. Bubbles Repositori aliran gelembung addon pada kodi

Bubbles Repository adalah repositori Kodi baru di bandar yang berpotensi untuk menggantikan Exodus. Ia menyiarkan rancangan TV dan filem di samping menyediakan beberapa senarai saluran program untuk perisian dan kotak Kodi.

6 Repositori Kodi Lama dan Terbaik

1. Super RepoRepositori Kodi Terbaik

Tidak ada repositori Kodi yang dapat mengalahkan Super Repo yang tidak terkalahkan. Ia adalah repositori Kodi terbesar di dunia dengan lebih daripada 3,000 saluran. Dari sukan langsung hingga filem, bermain permainan hingga menonton kartun, Super Repo memiliki semuanya. Diperlukan fanatik Kodi lebih dari 6 bulan untuk melayari semua salurannya dan masih merasa bingung.

2. Noob dan NerdsRepositori Noobs dan Nerds kodi

Noobs dan Nerds adalah repositori Kodi terbaik selepas Super Repo yang pasti akan memberikan senyuman di wajah anda dengan banyak salurannya. Ini adalah repositori yang stabil, walaupun baru-baru ini telah mengalami perubahan pada URL-nya kerana alasan yang tidak diketahui, tetapi ini tidak mengubah kenyataan bahawa ia adalah pakej hiburan yang lengkap untuk keluarga anda. Repositori ini juga mengandungi beberapa saluran untuk kanak-kanak di mana mereka dapat menikmati rancangan kegemaran mereka.

3. Repositori Rasmi KodiRepositori Tambah Kodi

Kodi mempunyai repositori rasmi tersendiri yang boleh didapati di Kodi dan boleh diambil dengan mudah. Oleh kerana ia adalah repositori rasmi, anda mungkin tidak menemui saluran yang akan menayangkan filem atau rancangan TV. Namun, ia menunjukkan pangkalan data saluran dalam talian yang besar di mana anda dapat menonton berita, sukan langsung, bermain permainan, mendengar muzik, dan banyak perkara hebat untuk menghabiskan masa yang berkualiti.

4. Bass Fox RepositoriRepositori Bass Fox Kodi

Bass Fox Repository akan memberi anda akses ke saluran di mana anda dapat menstrim filem dan rancangan TV dengan mudah. Ia juga menawarkan kepada penggunanya streaming sukan langsung yang tidak dapat disediakan oleh banyak saluran popular. Tidak diragukan lagi adalah salah satu repositori Kodi terbaik untuk hiburan keluarga.

5. Repositori TV GenieRepositori Kodi TV Genie Talk

Genie TV telah wujud selama beberapa tahun sekarang tetapi sering kali tidak pernah didengar oleh sebilangan peminat Kodi yang serius. Repositori Kodi ini patut diberitahu kerana salurannya yang menawarkan rancangan TV, filem, dokumentari, dan banyak lagi.

6. Repositori K3l3vraRepositori Kodi K3l3vra

Repositori ini mungkin mempunyai pangkalan data terkecil dari antara senarai repositori Kodi terbaik, tetapi juga paling berkesan. Ini mengandungi beberapa saluran paling klasik yang bernilai menyalakan lampu. Ia mengalirkan filem, rancangan TV, dan Sukan.

Muat turun Fail Zip Repositori Kodi

Pautan untuk muat turun fail zip repositori Kodi telah disediakan di bawah:

 • Pautan Muat Turun Super Repo: http://srp.nu
 • Pautan Muat turun Noobs dan Nerds: Muat turun Fail Zip
 • Pautan Muat Turun Repositori Xunity Talk: http://bit.ly/2z2xvuG
 • Pautan Muat Turun Media Dandy: Http://bit.ly/2xA4JOu
 • Bass Fox: http://bit.ly/2wyMZWu
 • Pautan Muat turun TV Genie: http://genietv.co.uk/repo/
 • Pautan Muat turun Repositori K3l3vra: http://bit.ly/2xdZXKv
 • Pautan Muat turun Repositori Petua Kodi: http://repo.koditips.com/
 • Pautan Muat Turun Repositori Fellas Baik: http://bit.ly/2dRJk9D
 • Ares: Muat turun Fail Zip
 • Pautan Muat turun Repositori Simply Caz: Muat turun Fail Zip
 • Zomboid: http://bit.ly/2czmHFu
 • Pautan Muat turun Merlin: http://bit.ly/2z2OHA9
 • Pautan Muat turun TV Perflix: http://perflix.16mb.com/repo/
 • Pautan Muat turun Bubbles: https://bubbles4kodi.com/

Untuk Mengemas Perkara

Lebih mudah untuk mencari repositori Kodi terbaik dari artikel ini di mana kami menyaring semua repositori Kodi utama dan memilih yang terbaik dari mereka. Kerana tindakan keras terhadap Kodi baru-baru ini, tidak ada jaminan bahawa repositori ini akan berfungsi pada masa akan datang. Beberapa repositori Kodi terbaik telah hilang secara misterius dalam beberapa minggu kebelakangan ini, dan tidak dapat dinafikan fakta bahawa ada banyak lagi yang dapat diikuti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map