16 Tambahan Sukan Kodi Terbaik untuk Menyiarkan Sukan Langsung Secara Percuma

Ketika berkaitan dengan streaming video, Kodi memalukan setiap platform lain! Sama ada anda ingin menonton perlawanan langsung UFC, NFL atau apa sahaja, sama ada rancangan TV atau bermain permainan, tambahan sukan Kodi telah membuat anda dilindungi!


Menjadi peminat sukan, menjumpai Kodi seperti mencari permata berharga kerana, sayangnya, banyak acara sukan dibatasi ke lokasi geografi tertentu.

Yang lebih baik ialah di Kodi anda mendapat pilihan untuk memilih kualiti aliran anda. Ini mungkin sangat membantu terutamanya jika kelajuan internet anda tidak stabil.

Ini juga membantu anda menonton perlawanan eksklusif di saluran premium, jadi jika anda ingin menonton kriket, bola sepak, Formula 1, golf atau sukan lain, Kodi adalah tempat untuk pergi.

Jadi bagaimana Kodi berjaya membawa anda kandungan sedemikian?

Ia menggunakan tambahan untuk Kodi, yang termasuk percuma dan berbayar.

Amaran: ISP dapat melihat aliran Kodi anda

Inilah tangkapannya!

ISP anda mengetahui apa yang anda lakukan dalam talian. Oleh itu, apabila anda menggunakan alat tambah Kodi pihak ketiga, pastikan anda mengetahui undang-undang tempatan mengenai cetak rompak dan hak cipta.

Penyiar rasmi membayar berjuta-juta dolar untuk hak ini. Memuat turun kandungan haram seperti itu boleh membuat anda menghadapi masalah tetapi…. di sinilah penggunaan VPN sebagai sangat berguna!

Anda boleh duduk di atas batu di padang pasir Afrika dan kelihatan di New York secara digital.

dapatkan kodi vpn cta

Tambahan Sukan Rasmi Kodi Terbaik

1. Fox Sports Go

fox-sports-kodi-add-on

FOX SPORTS GO adalah pilihan terbaik untuk peminat sukan yang ingin melakukan streaming MLS Soccer, MLB Baseball, UFC, NBA, dan Supercross. Ini adalah salah satu saluran liputan sukan terkemuka di Amerika Syarikat.

Dengan buffering minimum dan streaming HD, ini adalah salah satu pilihan utama untuk menonton liputan sukan.

2. Sportsnet Sekarang

sukan-bersih-kodi-tambah

Platform Kanada menawarkan pelbagai liputan sukan. Langganan bulanan berharga hanya AS $ 25 sebulan, yang membolehkan anda melihat banyak kandungan sukan yang hebat. Tambahan boleh didapati melalui repositori Tambah Kodi Rasmi.

Ini adalah pilihan hebat lain yang anda gemari MLB, NHL, NBA, dan NFL pertandingan.

3. ORF TVthek

orftv-sports-add-on-kodi

Sekiranya anda tinggal di luar Austria, anda perlu menyambung ke VPN, kerana TV ORF adalah terhad geo. Walau bagaimanapun, bahagian yang baik adalah terdapat sebilangan besar stesen TV percuma di Austria.

ORF TVthek adalah antara banyak pilihan streaming dalam talian yang menawarkan TV langsung dan sebilangan besar pilihan berdasarkan permintaan. Anda boleh mengakses semuanya dengan mudah melalui add-on Kodi, termasuk sebilangan besar program sukan yang tersedia melalui saluran.

4. Xumo

xumo-sports-add-on-kodi

Tersedia melalui repositori tambahan Kodi rasmi, XUMO.TV adalah alat tambah Kodi percuma. Xumo mempunyai saluran berkaitan sukan yang tersedia untuk pengguna Kodi. Dengan kualiti penstriman setara, ini adalah pilihan yang bagus untuk bola sepak, lacrosse, melayari, memancing, MMA, bola sepak, dan banyak lagi.

5. TV Pluto

kodi-plutotv-sports-add-on

Sama seperti Xumo, Pluto TV juga menyediakan senarai panjang saluran TV percuma. Sebagai perkhidmatan percuma, anda tidak akan dapat mencari kandungan terbaru atau popular, namun, ia menawarkan banyak pilihan berita, hiburan, dan sukan saluran.

Anda perlu membuat akaun percuma dan mendaftar tidak seperti alat tambah Kodi yang lain.

6. PJK

cbc-sports-add-on-kodi

CBC adalah perkhidmatan TV percuma di Kanada dan mempunyai banyak permintaan dan kandungan langsung seperti Sukan Olimpik dan Malam Hoki. Sekiranya anda tidak tinggal di Kanada, jangan risau, anda masih boleh menyekat penyiaran CBC dengan mudah menggunakan VPN dan menghubungkannya ke pelayan Kanada.

Alat tambah berfungsi seperti daya tarikan dan tidak pernah gagal berfungsi semasa proses ujian kami.

7. iTV

iTV-sports-addon-kodi

iTV adalah perkhidmatan penstriman UK yang hampir percuma, tetapi sayangnya ia hanya terhad di UK. Banyak saluran tersedia di platform. Namun, seperti yang berlaku di UK, anda perlu memiliki Lesen TV tetapi tidak mengesahkannya.

Saluran ini menyiarkan pelbagai siaran sukan termasuk beberapa perlawanan bola sepak juga. Sekiranya anda berada di luar UK, anda memerlukan VPN.

8. Tablo

tablo-spports-add-on-kodi

Pilihan ini dalam senarai kami sedikit berbeza daripada yang lain. Addon bertindak sebagai front front untuk isyarat TV over-the-air.

TV over-the-air adalah pilihan yang sangat popular, dengan mengambil kira hakikat bahawa hari ini pasaran TV OTA semakin meningkat. Mereka sering memperoleh dan menyiarkan kandungan sukan secara langsung.

Tablo juga merupakan DVR yang membolehkan anda menyimpan strim langsung anda dan mengaksesnya kemudian pada peranti Tablo anda.

9. Main SVT

svt-play-kodi-sports-add-on

Sekiranya anda melepaskan halangan bahasa atau memahami bahasa Sweden, SVT Play adalah pilihan yang sangat sesuai untuk menonton sukan. SVT Play adalah pilihan siaran langsung dan atas permintaan rangkaian TV Sweden. Ia adalah percuma, dan anda boleh menemui banyak penyiaran sukan melalui SVT Play sepanjang tahun.

Seperti beberapa add-on yang disebutkan di atas, anda akan memerlukan VPN kerana aliran yang disediakan oleh add-on ini hanya terhad untuk Sweden sahaja.

10. SR Mediathek

srmediathek-sports-add-on-kodi

SR Mediathek adalah rangkaian TV Jerman dari antara banyak pilihan yang terdapat di negara ini. Apa yang membezakannya adalah bahawa ia adalah tambahan Kodi fungsional yang hebat dan menawarkan kandungan sukan langsung dan atas permintaan yang tersedia di SR Mediathek.

Ia juga terhad geo, jadi anda juga memerlukan VPN untuk ini!

11. TV NHL

nhl-tv-kodi-addon

Perkhidmatan streaming NHL TV mungkin merupakan salah satu pilihan terbaik anda untuk menonton hoki ais.

Setelah mendaftar, anda boleh mengalirkannya melalui Kodi kerana ia akan mengoptimumkan proses untuk anda dengan menawarkan pilihan navigasi yang mudah untuk kandungan. Ia juga menawarkan beberapa kandungan percuma, seperti momen penting dan sorotan pertandingan yang berbeza.

Sekali lagi, add-on ini juga disekat geo dan anda akan memerlukan VPN, juga perhatikan bahawa ia memerlukan maklumat pembayaran AS.

12. ESPN 3

espn3-sports-add-on-kodi

Nama besar dalam industri hiburan sukan, ESPN menawarkan:

 1. Bola Sepak Antarabangsa
 2. Bola Sepak Eropah
 3. Besbol MLB
 4. Bola Keranjang NBA
 5. Kriket
 6. Golf
 7. Sukan Kolej

Dengan tambahan ESPN tidak rasmi untuk pusat media Kodi, anda boleh mengakses kandungan premium terus dari ESPN di Kodi. ESPN juga tersedia di pelbagai platform termasuk Android TV, Apple TV, dll.

13. Berkilau

berkilau-sukan-tambah-kodi

Salah satu add-on kegemaran saya, berkenaan dengan add-on tidak rasmi. Goresan tambahan Sparkle Kodi Reddit untuk pautan Acestreams. Acestreams menawarkan sukan langsung dari pelbagai wilayah dan reddit adalah tempat terbaik untuk mencari pautan aktif.

Tetapi bukannya anda mencari pautan Acestreams secara manual, Sparkle addon melakukan tugas untuk anda. Cukup pilih pautan ke acara sukan kegemaran anda dan tonton aksi langsung.

14. Sportie

sportie-add-on-kodi

Terkenal dengan sukan bola sepak dan ragbi, Sportie juga menyertakan kandungan dari NFL dan sumber lain, menjadikannya pilihan terbaik dengan pelbagai acara sukan lain.

Anda boleh mendapatkan tambahan ini dari lazykodi di repositori ANDROIDABA. Liga Perdana juga boleh didapati di sini walaupun bergantung pada negara tempat anda berada. Walau apa pun keadaannya, VPN adalah kad emas kami untuk mengangkat sekatan geografi.

15. Zattoo Live TV tambahan

zattoo-tv-sports-add-on

Zattoo Live TV add-on merupakan tambahan tidak rasmi yang menjadi pilihan ramai peminat sukan kerana ia menawarkan lebih daripada 190 saluran secara keseluruhan. Anda boleh mencari aliran sukan yang berbeza seperti bola sepak, golf atau gusti.

16. Pas Liga NBA Kodi Addon

nba-leaugue-sports-add-on

Dedikasi sepenuhnya untuk NBA, alat tambahan merangkumi semua acara NBA. Ia menawarkan siaran langsung, arkib dan TV NBA. Walau bagaimanapun, ini adalah tambahan rasmi dan anda memerlukan langganan untuknya.

Sekiranya anda menghadapi sekatan geo, pastikan untuk menghidupkan perkhidmatan VPN dan menyambung ke pelayan AS. Dengan cara ini anda boleh mengakses sebarang kandungan di NBA League Pass Kodi addon tanpa kerumitan.

Kesimpulannya

Sekiranya anda seorang peminat sukan, seperti saya yang mengumpulkan lebih banyak jagung daripada makanan di bakulnya, ini adalah alat tambah terbaik yang boleh anda temui untuk Kodi dalam talian.

Sekiranya bukan kerana KOD, saya tidak tahu apa yang akan saya lakukan dalam hidup saya. Baik terima kasih kepada cinta netizen yang tersebar untuk mencari penyelesaian yang lebih baik dan lebih baik, Kodi adalah berkat.

Saya dapat menonton sebarang acara sukan secara langsung dalam talian, di mana sahaja saya berada. Dan jika sekatan geo menjadi masalah, saya menggunakan perkhidmatan VPN.

Beri kami Komen jika anda telah mencuba salah satu alat tambah ini dan beritahu kami pendapat berharga anda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map