22 Binaan Kodi Terbaik untuk April 2020 – [Dengan Prosedur Pemasangan]

BANGUNAN TERBAIK-KODI


Setelah memasang Kodi, anda tidak dapat berhenti menerokai lebih banyak lagi dengannya. Menyesuaikannya dengan salah satu binaan Kodi terbaik meningkatkan pengalaman pengguna dan membawanya ke tahap yang baru.

Sebabnya adalah alat tambah kodi yang dipasang di dalam binaan. Binaan Kodi tidak rasmi dan dibuat oleh pembangun pihak ketiga.

Ini membolehkan pengguna menikmati antara muka baru dan mengakses add-on kegemaran mereka tanpa memasangnya satu persatu. Binaan yang baik juga akan mempunyai tambahan sukan yang akan membolehkan anda melakukan banyak aksi sukan.

Walau bagaimanapun, sangat disarankan agar anda menggunakan VPN yang disokong oleh Kodi untuk menjaga privasi anda dan menjauhkan diri dari mata-mata.

Tawaran Istimewa KodiVPN.co Eksklusif 2020
PureVPN

 US $ 10.95 US $ 2.91Setiap Bulan

Dapatkan Tawaran ini

ikan luncur

 US $ 11.95 US $ 1.99Setiap Bulan

Dapatkan Tawaran ini (Percuma 3 Bulan)

Gading

 US $ 9.95 US $ 2.75Setiap Bulan

Dapatkan Tawaran ini

Prosedur pemasangan build hampir sama dengan pemasangan add-on. Terdapat banyak binaan yang tersedia dalam talian dari mana anda boleh memilih binaan Kodi terbaik mengikut keperluan anda. Setiap pengguna mempunyai keperluannya sendiri dan untuk itu, dia dapat dengan mudah mencari, memuat turun dan memasang binaan Kodi yang sesuai.

Yang mengatakan, perhatian utama adalah ukuran besar binaan dan jumlah memori yang ditangkap ketika dipasang. Ini akhirnya mengumpulkan file temp / Cache anda dan mula membuat ketinggalan dalam aliran dan penggunaan sistem.

Masalah-masalah ini mengganggu pengguna tetapi siapa yang harus dipersalahkan. Oleh itu, untuk membantu anda, berikut adalah panduan lengkap mengenai binaan Kodi terbaik.

Tiada Batasan Sihir Adalah Pembuatan Kodi Terbaik Untuk April 2020 Sesuai Hasil Tinjauan KodiVPN

no-had-magic-build-is-the-best-kodi-build

Pembuatan Magic No Limits telah dibina sangat baik dalam komuniti Kodi kerana antara muka yang menarik namun ringkas. Semua add-on yang disediakan No Limits Magic berfungsi dan inilah yang menjadikan build ini lebih unggul daripada yang lain.

Satu lagi perkara hebat mengenai pembuatan No Limits Magic ialah binaan ini tidak memerlukan butiran log masuk seperti Pin atau Nama Pengguna untuk memasang binaan atau mengakses add-on.

Tiada had tinjauan video

Tiada Had Binaan Sihir VIDEO Kaji semula

Binaan Kodi Terbaik untuk April 2020

Setiap binaan adalah unik sehubungan dengan antara muka, prestasi, dan tambahan yang ada di perpustakaannya. Persaingan menjadi sengit di antara peningkatan kerana pengguna Kodi semakin meningkat setiap hari. Oleh itu, daripada semua binaan yang ada, berikut adalah binaan Kodi terbaik yang kami sarankan untuk anda gunakan:

 1. Pautan BK Membina
 2. Binaan Xanax Kodi
 3. Tiada Had Binaan Sihir
 4. Binaan Kodi Sihir Biru
 5. Debu berlian
 6. Khaos Kodi Build
 7. Turbo Kodi Build
 8. Diggz XENON Build Fire Stick Edition
 9. Grind Kodi Binaan
 10. Guru TV Kebakaran
 11. Binaan Nephilim
 12. Binaan Noodi Kodi Keras
 13. Dominus Kodi Build
 14. Binatang itu
 15. Misfit Mods Lite Kodi Build
 16. Xbox Alpha

Binaan Kodi Terbaik untuk Kodi Leia Versi 18 ke atas

1. Pautan BK Membina

Kodi Build ini hadir dengan kelainan. Ia bukan sahaja mempunyai addon yang telah dipasang sebelumnya, tetapi juga memungkinkan untuk menonton filem, Rancangan TV walaupun tanpa tambahan.

Binaan ini dibawa oleh kami oleh pembangun Mason B yang dipasang dari Stream Digital Wizard. Pembinaan Pautan BK dilengkapi dengan antara muka yang mudah digunakan dengan beberapa tambahan yang paling popular seperti Neptune Rising, Maverick TV, Planet MMA dan banyak lagi.

Cara Memasang Pautan BK Kodi Build

 1. Buka Kodi.
 2. Klik padaTetapan ikon > Sekarang dari menu ini, klik Pengurus Fail.
 3. Sekarang klik dua kali pada Tambahkan sumber.
 4. Kotak dialog baru akan dibuka, klik di mana tertera dan taip URL ini http://streamdigital.org/wiz/ > Klik okey
 5. Namakan sumber media ini sebagai Streamdigi dan klik okey > Klik okey sekali lagi untuk menutup kotak dialog.
 6. Sekarang kembali ke Skrin utama Kodi dan klik pada Alat tambah tab dari menu sebelah kiri.
 7. Klik pada Ikon kotak dari sudut kiri atas > Pilih Pasang dari fail zip pilihan.
 8. PilihStreamdigi > Klik pada program.sdwiz.zip > Tunggu pemberitahuan.
 9. Anda boleh mengakses binaan ini sekarang dari Tambah Program bahagian di Menu tambah > Klik padaStrim Wizard Digital.
 10. Dari pilihan yang ada, cari dan buka Pautan BK
 11. Klik Pasang.
 12. Setelah dipasang, mulakan semula Kodi dan binaan akan dimuat secara automatik.

2. Xanax

xanax-kodi-bina

Xanax Kodi Build adalah bentuk perkembangan Durex Kodi yang popular, yang ditutup baru-baru ini. Ini mempunyai tambahan yang dikategorikan dengan baik dalam bahagian yang berbeza seperti filem, rancangan TV, sukan langsung, dll.

Satu perkara yang dapat anda peroleh dari namanya ialah bahawa bangunan ini benar-benar menggembirakan anda dengan alat tambah yang dikemas kini. Ia mempunyai pelbagai tambahan Kodi yang diperbaharui di perpustakaannya, seperti Durex Kodi Build ;. Ia mempunyai panduan TV kabel bersepadu serta alat tambah sukan yang hebat.

Cara Memasang Xanax Kodi Build

 1. Buka Kodi > Pergi ke Tetapan menu >Buka Fail Pengurus > Klik dua kali Tambah Sumber.
 2. Klik di mana tertera <Tiada> dan taipkan ini URL: http://xanaxrepo.com/repo/ .
 3. Namakan sumber media ini sebagai ‘Xanax ’ > Kembali ke menu utama dan buka Tambahons bahagian.
 4. Klik pada Kotak ikon dari sudut kiri atas > Klik pada Pasang dari fail Zip pilihan.
 5. Klik pada Xanax > Pilih Xanax-repo.zip > Tunggu pemberitahuan.
 6. Sekarang pilih Pasang dari Repositori pilihan > Xanax Repositori > Buka Tambah Program > Pilih Xanax > Pilih Xanax  > Klik Pasang.

Muat turun Xanax

3. Tiada Had Binaan Sihir

tiada had binaan kodi

Alami Kodi tidak seperti sebelumnya. Muat turun binaan Tiada Had sekarang!

No Limits adalah salah satu binaan yang paling menarik untuk Kodi. Dari antara muka yang cantik hingga tambahannya, semuanya cukup hebat. Menawarkan IPTV streaming langsung dan sehingga 100 add-on yang popular. Binaan ini pasti sakit seperti yang baik!

Muat turun Tiada Had

4. Binaan Kodi Magic Blue

Blue Magic Kodi Build bukan binaan Kodi yang sangat besar tetapi ia masih merupakan bangunan Kodi yang hebat untuk dimiliki kerana mempunyai beberapa tambahan Kodi yang sangat popular. Walau bagaimanapun, ia terus mengemas kini dari semasa ke semasa menghilangkan bugnya dan terus menambahkan semua add-on terbaru ke perpustakaannya.

Blue Magic Kodi mempunyai antara muka yang sangat teratur dan tidak menimbulkan masalah kepada pengguna. Di samping itu, ini membina woks dengan baik tanpa kesalahan pemasangan atau penstriman.
Bahagian yang terdapat di dalam menu termasuk Filem, Sukan, rancangan TV, Kanak-kanak, TV Langsung, Sistem, Muzik dan lain-lain. Blue Magic pastinya merupakan bangunan hebat di Kodi anda.

Muat turun Blue Magic Kodi Build

5. Habuk Berlian

Debu berlian

Bagi mereka yang ingin memiliki segala-galanya dan apa sahaja dalam jangkauan mereka, Diamond Dust Kodi build adalah pilihan terbaik. Ia adalah binaan Kodi yang optimum kerana ia menawarkan pelbagai jenis Kodi yang popular dan baru seperti TubiTV, Death Star, Cloud TV dll.
Anda boleh menikmati streaming filem, rancangan TV dan sukan kegemaran anda dengan pautan streaming berkualiti tinggi yang menawarkan kualiti 720p hingga 1080p. Binaan ini mempunyai banyak addon IPTV Kodi juga tetapi untuk menggunakannya, anda perlu memiliki VPN Kodi yang dapat membuka blokir aliran terhad geo.

Muat turun Diamond Dust

Binaan Kodi Terbaik untuk Kodi Krypton versi 17.6 atau lebih rendah

6. KHAOS Membina

Khaos Kodi build adalah pemain baru dalam permainan tetapi ia benar-benar hebat yang terdapat di perpustakaan anda. Anda dapat menilai ini dengan fakta bahawa ia telah membuat tanda besar dalam masyarakat, dalam jangka waktu yang singkat.

Khaos Build mempunyai banyak tambahan Kodi terbaru dan popular untuk filem, rancangan TV, sukan, TV langsung, kartun dan lain-lain. Lebih-lebih lagi, jika anda menggunakan perkhidmatan Real Debrid maka anda akan menyukai binaan ini kerana ia mempunyai bahagian Real Debrid. Ini adalah binaan Kodu yang sangat ringan kerana beratnya hanya sekitar 140mb dan merupakan pilihan yang optimum untuk pengguna Android Kodi.

Muat turun KHAOS Kodi Build 

 7. Turbo Kodi Build

turbo-kodi-bina

Turbo Kodi Build adalah pendatang baru dalam komuniti Kodi, mendapat perhatian semua orang kerana ciri-cirinya yang luar biasa. Ukuran binaan Kodi ini adalah 260mbs sahaja dan walaupun begitu terang binaan Kodi ini mempunyai banyak tambahan Kodi terkini.

Anda boleh menonton filem kegemaran anda, sukan, rancangan TV dan juga TV langsung melalui tambahan yang terdapat di perpustakaannya.

Muat turun Turbo Kodi Build

Binaan Kodi Terbaik untuk FireStick dan Fire TV

8. Diggz XENON Build

Binaan ini dibuat khusus untuk kodi pada pengguna FireStick yang mereka gemar mempunyai antara muka yang menarik bersama dengan tambahan Kodi yang luar biasa dan boleh dipercayai.

Diggz XENON Build adalah binaan pantas dari segi prestasi dan mempunyai semua tambahan terbaru, yang dikemas kini dari semasa ke semasa. Ini membolehkan pengguna menonton kandungan kegemaran mereka seperti rancangan TV, TV Langsung, sukan dan filem dalam kualiti HD.

Ia juga mempunyai IPTV Kodi addons yang berfungsi dengan sangat baik jika anda memiliki VPN untuk Kodi kerana kandungan di atasnya terhad geo

Muat turun Diggz XENON Build

9. Mengisar Binaan Kodi

mengisar-kodi-membina

Grind build mempunyai antara muka yang sangat mesra pengguna yang dapat disesuaikan oleh pengguna mengikut keperluannya sendiri. Grind Kodi Build akan memerlukan vpn untuk firesstick, kerana ini adalah binaan yang penuh dengan tambahan tidak rasmi.

Di samping itu, ia mempunyai semua alat tambah popular dan terkini yang menempatkannya di antara Kodi FireStick yang terbaik. Anda boleh menonton Filem, Sukan, rancangan TV dan banyak lagi melalui Grind.

Satu lagi perkara hebat mengenai binaan ini ialah ringan dan senang dipasang..

Muat turun Grind Kodi Build

10. Guru TV Kebakaran

Guru tv api membina kodi

Klik di sini untuk memuat turun salah satu binaan Kodi Krypton terbaik untuk FireStick. Sebagai binaan Kodi tidak rasmi, kami mengesyorkan menyediakan PureVPN di Firestick atau perkhidmatan VPN lain yang anda sukai.

Guru Fire TV tidak diragukan lagi adalah pembinaan Kodi terbaik untuk FireStick Krypton 17.6. Binaan ini telah dipuji di seluruh dunia kerana tata letak, penggunaan, dan kepantasannya yang bersih. Tetapi satu perkara yang tidak dapat dilihat oleh pengguna adalah ukuran failnya iaitu sekitar 600MB. Tetapi dengan jumlah dan kualiti add-on yang ditawarkan sepadan dengan ukuran ini.

Cari binaan Kodi FireStick terbaik dan pasti anda akan dapati binaan ini di antara 10 teratas. Sekiranya anda mencari binaan Kodi terbaik untuk firestick krypton 17.6, anda akan melihatnya sebagai pilihan utama. Binaan ini tidak terlalu lama tetapi telah membina reputasi sebagai salah satu binaan Kodi terbaik untuk versi FireStick Krypton.

Muat turun Guru TV Kebakaran

11. Binaan Nephilim

Binaan Nephilim kodi

Klik di sini untuk memuat turun salah satu binaan Kodi FireStick terbaik.

Nephilim adalah binaan berjalan lancar terutamanya untuk peranti seperti FireStick. Seperti binaan lain, ia juga mempunyai alat tambah yang popular. Binaan ini dibuat oleh Man Cave dan pasti akan memuaskan semua keinginan anda untuk hiburan yang kaya.

Muat turun Nephilim

Binaan Kodi Terbaik untuk peranti Android

12. Keras Tidak

Binaan Kodi Krypton Terbaik

Klik di sini untuk memuat turun Hard Nox Build untuk Kodi.

Hard Nox adalah binaan yang sangat teratur dengan sub-menu dan alat tambah popular yang dikemas kini secara berkala. Binaan ini bukan untuk peranti dengan ruang memori terhad atau kecil.

Itulah sebabnya kami menyebutnya Kodi Krypton terbaik untuk PC. Peranti seperti FireStick atau peranti android tidak akan dapat menahan jumlah memori yang diliputi, jadi lebih baik menjalankan build di platform di mana anda mempunyai memori berlebihan.

Muat turun Hard Nox

13. Dominus

dominus kodi binaan

Binaan ini boleh dimuat turun melalui Ares Wizard. Ini adalah binaan CCDTV dan mempunyai plugin dan add-on kegemaran pengguna. Perkara terbaik mengenai binaan ini adalah kepantasannya – sangat mengagumkan. Ia berjalan dengan lancar pada setiap peranti tanpa gangguan atau kelewatan.

Muat turun Dominus

14. Binatang itu

Binaan kodi Binatang

Seperti namanya sendiri, Binatang itu marah dan sukar seperti yang hebat. Ini tanpa keraguan adalah pembinaan Kodi Krypton terbaik untuk sukan. Perkara terbaik ialah kelajuan binaan ini yang tidak dapat ditandingi. Dengan kaedah kiasan, tidak ada yang menghentikan Binatang.

Muat turun The Beast

15. Misfit Mods Lite Kodi Build

misfit-mods-lite-kodi-bina

Binaan yang satu ini sangat popular di kalangan pengguna FireStick dan Android. Binaan Kodi yang ringan ini juga menawarkan pelbagai tambahan dan telah menimbulkan banyak kegembiraan di kalangan pengguna Kodi. Untuk menamakan beberapa tambahan terbaik yang ada ialah Covenant, Cartoons8, Made in Canada IPTV dan banyak lagi.

16. Xbox Alpha

xbox alpha build untuk versi leia 18 kodi

Binaan lain yang akan datang untuk Kodi adalah Xbox Alpha, yang masih dalam fasa pengembangan Alpha. Walau bagaimanapun, ia masih boleh dipasang di Kodi 18 Leia. Binaan ini terdapat di repositori Lockdown. Beberapa alat tambah popular yang dimiliki oleh binaan ini adalah Neptune Rising, Pure Sports, Maverick TV dll. Pengguna boleh memasang binaan ini di Kodi Leia 18 untuk menonton Filem, TV Langsung dll..

Binaan Kodi Terbaik untuk Mac dan Tablet

Keupayaan untuk menggunakan Kodi pada peranti yang berbeza adalah yang menjadikannya pilihan ‘atas rak’ untuk semua geeks streaming. Sebilangan besar peminat streaming menggunakan Kodi di PC dan telefon bimbit mereka. Walau bagaimanapun, sebilangan pengguna lebih suka menggunakan Kodi pada Mac dan tablet mereka. Sekiranya anda peminat streaming di Mac dan tablet, cubalah binaan Kodi berikut:

 1. Kodi Bersekongkol
 2. Cosmic Saints 4K
 3. Emby

Ini semua binaan Kodi baru dan serasi dengan peranti dan tablet Mac.

Binaan Kodi Terbaik Untuk Jarvis v16

Walaupun Jarvis merupakan versi lama Kodi, ia masih digunakan secara meluas di seluruh dunia dengan streaming geeks. Sejumlah binaan Kodi luar biasa tersedia dalam talian untuk setiap versi Kodi, di mana kami telah membariskan beberapa yang akan memberikan anda pengalaman pengguna Kodi terbaik. Lihat dan ini dan pastikan anda mencubanya:

 1. Duff-X Kodi 18
 2. Maze
 3. Langit

Tiada Batasan Kajian Video Bangun Sihir dan Siapkan Panduan

Panduan Tiada Persediaan Membangun Sihir

Untuk Mengemas

Ini mengakhiri panduan kami. Kami berharap anda dapat membina Kodi terbaik melalui panduan kami untuk peranti pilihan anda. Sekiranya anda menghadapi masalah untuk menyiapkan binaan Kodi ini atau tidak dapat menemui pautan muat turun yang berfungsi, berikan komen di bawah.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map