Netflix adalah perkhidmatan hiburan yang paling ketagihan di dunia masa kini. Setelah anda mengalaminya, anda tidak boleh lari dari daya tarikannya dan anda akan terus menginginkan lebih banyak lagi. Alasannya, ia mempunyai kandungan yang tidak dapat ditahan sehingga pengguna tidak dapat menghentikan penstriman.

Netflix mempunyai rangkaian perkhidmatannya yang tersebar di 190 daerah dan di setiap wilayah, Netflix mempunyai perpustakaan kandungan yang berbeza. Walau bagaimanapun, perpustakaan Netflix yang paling menarik dan menarik adalah USA kerana banyak rancangan dan filem yang sangat popular terdapat di perpustakaan Netflix USA sahaja.

Terdapat judul kandungan tertentu yang terdapat di perpustakaan Netflix USA yang tidak dapat diakses dari wilayah lain kerana mereka dibatasi geo.

Rasisme atau diskriminasi Etnik?

Tidak! Ini tidak ada kaitan dengan perkara-perkara negatif seperti itu, tetapi sebab sebenar sekatan ini adalah ikatan sah pengedar kandungan dan dasar privasi. Peraturan ini menyekat Netflix daripada menyebarkan kandungannya lebih jauh ke wilayah lain.

Apa itu Netflix USA?

Netflix USA adalah perpustakaan Netflix yang paling menakjubkan di antara semua perpustakaan Netflix yang lain kerana ia mempunyai banyak tajuk kandungan menarik yang tidak terdapat di wilayah lain. Beberapa rancangan yang terdapat di perpustakaan Netflix AS adalah:

 1. Penny Mengerikan
 2. Koleksi Fail Forensik
 3. Undang-undang dan ketertiban
 4. The Fosters
 5. Minda Jenayah

Ini adalah beberapa rancangan Netflix yang paling popular, hanya terhad di AS tetapi pita di seluruh dunia ingin menontonnya.

Netflix USA dianggap sebagai perpustakaan kandungan terbesar di antara semua perpustakaan Netflix tetapi menurut fakta, perpustakaan terbesar adalah Netflix Jepun sehubungan dengan jumlah tajuk kandungan. Walaupun begitu, ini bukan hanya mengenai tajuk kandungan tetapi juga mengenai kualiti dan populariti kandungan di seluruh dunia.

Judul kandungan yang terdapat di perpustakaan Netflix AS sangat popular di seluruh dunia walaupun disekat geo. Pengguna mengetahui rancangan tersebut dan mereka menggunakan teknik penyelesaian untuk mengakses kandungan terhad dari luar AS.

Sekiranya anda memerlukan bantuan dengan Netflix, anda boleh mengunjungi halaman bantuan Netflix atau menghubungi bantuan Netflix iaitu. 800-585-8131.

Bagaimana mendapatkan Netflix Amerika dari mana sahaja di dunia?

Sekarang anda sudah dapat idea yang jelas tentang apa itu Netflix USA dan mengapa ia begitu popular di seluruh dunia.

Tetapi adakah anda mempunyai idea bagaimana mengaksesnya dari kawasan lain?

Jika anda mengakses Netflix dari wilayah lain selain AS, anda tidak akan dapat mencari kandungan yang ada di perpustakaan AS kerana sekatan geografi.

Idea pertama yang muncul dalam fikiran anda ialah mencuba perkhidmatan proksi atau VPN percuma!

Tapi tunggu! Itu tidak akan berfungsi lagi memberikan ralat “Netflix VPN tidak berfungsi”!

Hari-hari itu sudah lama berlalu ketika membuka blokir Netflix melalui pelayan proksi dan VPN percuma adalah pilihan. Netflix menyedari jalan keluar ini dan tampil dengan perkhidmatan menyekat VPN yang kuat untuk menghentikan orang-orang jahat seperti itu.

Adakah ini bermakna anda tidak dapat mengakses perpustakaan Netflix AS lagi?

Tidak! Anda boleh melewati sekatan geo dengan mudah tetapi hanya dengan bantuan penyedia VPN kelas atas. Ini kerana penyedia VPN kelas atas akan menyulitkan lalu lintas anda dengan baik dan menutupi IP anda dengan sempurna tanpa mengalami kebocoran DNS.

VPN yang baik diperlukan kerana anonimiti sangat penting dan itu tidak dapat dicapai melalui perkhidmatan VPN percuma dan laman web proksi. Pilih perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai dan akses perpustakaan Netflix AS tanpa kerumitan.

Berikut adalah beberapa penyedia VPN yang boleh anda gunakan untuk mengakses Netflix (dicuba dan diuji):

 1. NordVPN Neflix
 2. PureVPN
 3. ExpressVPN untuk Netflix
 4. SurfShark
 5. CyberGhost

Saya secara peribadi telah mencuba mengakses perpustakaan Netflix AS dengan semua penyedia VPN ini dan saya dapat memberi jaminan bahawa semuanya berfungsi dengan sempurna. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai penyedia VPN, anda boleh mengunjungi VPN terbaik untuk blog Netflix dan lihat sendiri. Saya telah memberikan semua perincian bersama dengan hasil kepantasan.

Prosedur untuk mendapatkan Netflix Amerika dari mana sahaja di dunia, ikuti langkah-langkah berikut:

 1. Daftar / Langgan mana-mana penyedia VPN yang disebutkan di atas.
 2. Muat turun dan pelanjutan VPN atau pelayar penyemak imbas pada peranti anda
 3. Buka pelanggan PVN dan log masuk ke akaun anda menggunakan bukti kelayakan yang anda daftarkan.
 4. Sambung ke mana-mana lokasi pelayan Amerika Syarikat.
 5. Buka penyemak imbas anda dan buka Netflix.
 6. Cari tajuk kandungan yang tidak tersedia di wilayah anda, mis. Penny mengerikan.

Di sana anda mempunyai akses perpustakaan Netflix AS yang lengkap, nikmati!

Rancangan Netflix

Ramai orang mengkritik hakikat bahawa anda mempunyai yuran langganan untuk menggunakan Netflix dan sebilangan daripada mereka tidak memahami mengapa. Saya telah menemui utas yang mendakwa torrent lebih baik daripada Netflix tetapi nampaknya orang-orang itu tidak mengetahui daya tarikan dan kualiti kandungan yang ada di Netflix.

Netflix mengenakan harga yang berpatutan dan kualiti kandungan dan kelajuan streaming luar biasa. Selain itu, tidak ada caj tersembunyi atau bayaran tambahan untuk memanfaatkan ciri. Pakejnya cukup jelas untuk difahami kerana semua pakej mempunyai ciri masing-masing yang disenaraikan.

Berikut adalah perincian rancangan Netflix dari pelbagai kawasan:

WilayahPakej AsasPakej StandardPakej Premium
Amerika SyarikatUS $ 7.99US $ 10.99US $ 13.99
Inggeris£ 5.99£ 7,99£ 9,99
KanadaCA $ 9.99CA $ 13.99CA $ 16.99

Berapa banyak Netflix di AS?

Harga rancangan Netflix yang sakit dengan ciri masing-masing adalah seperti berikut:

CiriAsasPiawaiPremium
Harga bulananUS $ 7.99US $ 10.99US $ 13.99
HD adaTidakYaYa
Ultra HD adaTidakTidakYa
Skrin yang boleh anda tonton pada masa yang sama124
Tonton di komputer riba, TV, telefon dan tablet andaYaYaYa
Filem dan rancangan TV tanpa hadYaYaYa
Batalkan bila-bila masaYaYaYa
Percuma bulan pertamaYaYaYa

Netflix menawarkan harga yang berpatutan kepada semua pengguna dan inilah sebab mengapa banyak pengguna memilih perkhidmatan ini.

Cara mendapatkan Netflix US di UK?

Perpustakaan Netflix UK sendiri sangat bagus tetapi tidak kompetitif dengan perpustakaan Netflix AS. Mengakses Netflix AS dari UK tidak banyak masalah dan boleh dilakukan dengan mudah melalui VPN.

Cukup melanggan penyedia VPN, memuat turun aplikasi pelanggannya dan memasangnya di peranti anda. Buka aplikasi selepas pemasangan dan log masuk ke akaun anda menggunakan id dan kata laluan yang diberikan oleh penyedia kepada anda.

Sambungkan ke pelayan AS dari senarai pelayan yang ditawarkan dan buka penyemak imbas web anda. Pergi ke Netflix.com dan log masuk ke akaun anda. Anda akan melihat semua tajuk kandungan Netflix Amerika di sana dan anda akan dapat mengukuhkan mana-mana tajuk tersebut, jika anda menggunakan perkhidmatan VPN yang baik.

Filem dan rancangan TV terkini di Netflix USA

Berikut adalah beberapa filem dan rancangan TV terbaru dan paling popular di Netflix USA, yang boleh anda nikmati di Amerika Syarikat:

 1. Zumbo’s Just Desserts
 2. Persaudaraan Blades II: Medan Perang Infernal
 3. Mengalahkan Mik dengan Jeff Ross & Dave Attell
 4. Operasi Laut Merah
 5. Harold dan Lillian: Kisah Cinta Hollywood

11 filem dan rancangan teratas untuk ditonton di Netflix sekarang

Nikmati menonton dan menonton filem Netflix USA dan menonton permainan hiburan anda dengan kuat:

 1. Minecraft: Mod Cerita
 2. Mahkota
 3. Cth Machina
 4. Tidak puas hati
 5. Bayi
 6. Suis Puteri
 7. Persahabatan Little Pony Saya Sihir: Hadiah Terbaik yang pernah ada di Netflix USA
 8. iZombie
 9. Bilik Kissing
 10. Negara Liar Liar
 11. Nota kematian

Kesimpulannya

Kegilaan Netflix telah menggegarkan dunia dan mengapa tidak, ia mempunyai kandungan terbaik untuk kegilaan hiburan dan perkhidmatan streaming berkualiti tinggi. Anda akan menemui orang yang meminta kaedah mengakses perpustakaan Netflix AS kerana kandungannya selalu baru di Netflix USA. Inilah sebabnya mengapa pengguna memilih untuk menggunakan Netflix USA VPN.

Netflix USA mempunyai filem yang tidak dapat diakses di luar rantau ini dan inilah yang dianggap mengganggu oleh orang lain untuk bersikap jujur. Pengguna ingin menonton kandungan terbaik yang tersedia dalam talian dan mengetahui fakta bahawa mereka tidak dapat mengakses perpustakaan AS adalah mengapa banyak pengguna memilih VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me